t_anja
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24 o Tanja, super te je brat po dolgem času . Ja, do poroke je še celo leto, samo se seveda že zanimam okrog za razne stvari...je treba najboljše variante najt. Tole kar tvoj počne se mi zdi ugodno, samo mi bomo imeli vse na gorenjskem, tko da ko se bo začelo bolj zares se bova zmenile. Kok pa je kej zaseden tvoj možek glede teh snemanj? S tem sem mislila kolk prej se moreš zmenit za snemanje, ker midva datuma itak še nimava... Hranjenje vaših mulčkov ...zdej bom imela spet eno vprašanje glede hrane...midva sva na novalacu in je zmerej pojedel do 140ml, nikoli več. No, sej sem vedela, da bo slej ko prej začel več jesti, ampak danes in včeraj mi je pri enem obroku izpraznil celo flaško (140ml) potem se je jokal in zahteval še, tko da sem mu dala še drugo flaško in je še iz tiste popil 70ml- skupaj torej 210ml-mene je skor kap, še posebej zato, ker sem mu drugo flaško mogla dobesedno ven iz ust potegnit, ker on bi kar pil in pil , to mi je naredil samo pri enem obroku včeraj in danes tudi, druge obroke popije normalno kot prej. A res rabi toliko, a mu lahko odtegnem, ker meni se to zdi odločno preveč za en obrok-ok, nebi rekla, da bi mi vse obroke povečal npr za 30ml, ne pa, da enega poje 140ml, drugega 210ml, spet tretjega pa 110ml... Veš kako je. 15.5. je meu en ohcet za snemat (je ful scalo) in ga je klicau že ene pou leta prej. Zdaj pa ga je ena klicala za 19.6. Tako, da ga to kar sproti kličejo. Najprej je snemal kolegom, zdaj pa so že pršli na vrsto od kolegou kolegi itd. Tako, da moreš vseeno povedat kaj prej, ker je čez poletje dost več dela (snema v našem koncu prireditve, v šolah itd. za televizijo ORON). Ko boš približno vedla kako se bo odvijal tvoj dan D se bosta z mojim slišala. Ti bo on tud točno povedal. Snemata dva in ti lahko zagarantiram, da je končni izdelek super. Kje bi pa to mela - okolica Kranja al še kje dlje. Ker jst sm mu rekla, da si s Kranja in mi je pol reku tako ceno. No saj vidva si kar cajt uzemita in najbolš varjanto vzemta. Naša bejba dns tud čudno papa. Zjutraj se je zbudila ob 7, potem pa je jedla ob 11. Sve šle vn in kar jokat začela, dudo na velko vlekla in sm ji dala vode za pit in je blo boš. Popoldne je spet spala 4 ure v kosu pojedla 140ml in čez pou ure spet jokec, spet spila par požirkov vode in evoti zdaj spi kot pouhek. Zgleda, da jo je zdaj začela tud žeja dajat. mogoče je pa tvoj pikec žejen, da tolk pije. Ker Ana je enkrat tud spila ogromno mlekca, ko ji je blo vroče. Probaj mu dat vode in če bo potem bolš je pomoje to to. Menda so dost žejni po teh mlekcih. Naša do zdaj ni bla in sm ji res samo včasih dala malo čajčka, ker vode res ni hotla.
|