|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
31.5.2010 13:52:50   
rožca26
No, nekaj stvari sem odgovorila, zdej pa še krajše poročanje.
Pri nas je zelo pestro, ker je Vid na turbo aktiven. Da ne omenim, da je tudi na turbo trmast user posted image  (vm povem, da so osel, bik, vol pusiji v primerjavi z našim Vidom user posted image )
Ela je pa itak cukr. Čeprov moram rečt, da je tudi že mal lumpa. Pri očijo tako ne mara bit v naročju - razen če se ne nosi - pri njem se začne hitro jokat, ko pa jo jest primem, se mi pa prec začne smejat in pogovarjat ... Pa Elo velikrat dajem dragemu v naročje user posted image  Ah, bo že.
Smo pa imeli v četrtek pregled in naša pupa je že dolga 62 cm in težka 5860g.
Sem pa imela prejšnji teden kar težave z Elinim kakanjem. Je bila kar neki zaprta - ni kakala 8 dni. Me je že kr malo skrbelo, ker prej je pa lepo 1x na dan. Sem pa rekla, da bom mal kapljice ukinla in glej ga - naslednji dan se je tak posračkala da je joj. Pa kakec je že kar na trše vlekel. Sem to omenila pediatrinji, pa je rekla, da če bomo ugotovili, da so res 100% kapljice krive, da mi jih bo zamenjala, drgač pa nej uporabljam stare finte za pospeševanje prebave - sladkan kamilični čaj ali nekaj žličk donata.

Tako, to je to na hitro, zdej grem pa mal ležat. Sem ful utrujena še od včeraj.

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
31.5.2010 14:42:53   
plamen
tjaša - v četrtek sem pa že zmenjena, v petek pa lahko. Girl imaš tudi ti čas? Drugače pa še čestitke Urbančku za telovadne podvige!!! Bravo fanteuser posted image user posted image

lorelaj - super za lepo nedeljo, čim več takih dni želim!

pikapolonica - ja Aljo in Mino mora naš frajer še spoznatuser posted image . V petek pa mi šibamo na morčka, po 14.6. se lahko zmenimo.

Sem šopingirala po BTC - imam nove kopalkeuser posted image , sem rabila večje prostorčke za balončke. Mali ima pa bazenček oz. čolnček, pa ene par bodijev. Sem izkoristila dež, zdaj se pa jasni in ko pojeva, greva naokoli se potepat.

Jem čokoladni buhtelj in user posted image , brez čokolade - reklamacija!!!!

Grem še po tleh pomit dokler sonček panča.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
31.5.2010 15:06:42   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: plamen

Sem šopingirala po BTC - imam nove kopalkeuser posted image , sem rabila večje prostorčke za balončke. Mali ima pa bazenček oz. čolnček, pa ene par bodijev. Sem izkoristila dež, zdaj se pa jasni in ko pojeva, greva naokoli se potepat.

Kje si kupila kopalke? Tud jaz jih iščem, pa nikjer nisem našla lepih, z večjimi košarami (obstajajo, sam so tako grde da glava boli) in da lahko vzameš različne številke zg in sp del...

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
31.5.2010 15:21:22   
plamen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80

IZVIRNO SPOROČILO: plamen

Kje si kupila kopalke? Tud jaz jih iščem, pa nikjer nisem našla lepih, z večjimi košarami (obstajajo, sam so tako grde da glava boli) in da lahko vzameš različne številke zg in sp del...

V Lisci. So zelene in vijolične. Za možnost kombiniranja modrčka in hlačk jih imajo pa le v modri in črni barvi, z nekimi srebrnimi črtami. Jim je pa že full zmanjkalo. Imajo pa itak številke z različnimi košaricami. Veliko sreče!

(odgovor članu Pikapolonica80)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
31.5.2010 21:02:27   
zoey
Ooj!
Otroček že pol ure spi user posted image No, saj ni čez dan skoraj nič, se tako boji, da bi kaj zamudil user posted image Je bil pa fuuuul pridkan dans ponoči, se je zbudil ob pol 3h, potem pa ob pol 8h, sem bila noro naspana user posted image Za vikend je bila stalno akcija, v soboto sva fotkala, včeraj sem imela dopoldne ženske na kofetku, popoldne smo malo družinsko popraznovali in zvečer vsi popadali dol. Mali je bil v soboto super priden, mi je bilo pa vseeno ful hudo. Saj sem prišla vmes domov, ampak se je včeraj ful bolj stiskal in se hotel večkrat malo podojit. Nekaj je hrana, nekaj pa mama user posted image Moja mami je tud uživala, ko ga je pazila, včeraj pa prijavi, da sej če bi kaj spal čez dan, bi se vse dalo narest. E, ja user posted image user posted image Sem se ful nasmejala, ona je pa čisto resno mislila user posted image
Danes je bil pa dan obiskov, najprej 2 sodelavki že pred 9, popoldne pa še ena. Same fejst babe user posted image Ko se je pokazal sonček, sem pičila še na sprehod, pa plačat dohodnino user posted image
Pikanogavička - v čebričku mu samo še s prstom pred brado preprečujem potop obraza, drugače pa že sam lepo sedi. Za noter pa ven ga pa primem pod ramama. V avatarju pa niti sledi o Juretu user posted image Še bo treba probat
Tjaša in Nosečka - hura za mala akrobata user posted image Naš se je zadnjič blagovoljil zvrnit s trebuha na hrbet, od takrat pa ni bilo ponovitve. Ampak mi ker paše, da se še ne obrača preveč, da ga lahko še pustim za sekundico na previjalni ali kavču user posted image
Plamen in Rožca - čestitke za krst.
Lunka - objemček. Škoda, da ste nabasali na tako dr., meni ni jasno, zakaj počne folk stvari, ki so jim odveč oz. tam zdravijo svoje komplekse nad ljudmi, ki potrebujejo pomoč user posted image Samo da je princeska ok user posted image Sem ti poslala ZS.
Nosečka, tebi sem pa pisala na FB, upam da tapravi user posted image Ti ne morem poslat ZS user posted image
Lorelaj - super da je imela mini Mina super dan. Kar tako naprej user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
31.5.2010 21:17:39   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: lorelaj*

Lina, a toliko čaja spije? Joj, Mina pride nekje na 30 ml na dan. Mogoče ji pa premalokrat ponudim.user posted image

danes ko je bolj hladno je spil 60. prejšnje dni,ko ga je  sonce tak kurilo in je bilo vroče pa tudi do 150ml. je prav hotel jokat začet - pa probam dudo,cartanje, zizo .. pa nič- čaj pa takoj in to na polno. saj sem tud jaz bila cela dehidriranna pri 28°C!
mu ga med obroki vsake toliko ponudim - večinoma sprejme.. 

Lin@

(odgovor članu lorelaj*)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
31.5.2010 21:24:20   
7lina7
IZVIRNO SPOROČILO: Pikapolonica80

Kar se pa tiče košare pri vozičku, joj včasih me tako pogleda ko jo dam notri da mam kr slabo vest user posted image , pa kr rokice vn, kot bi hotla vstat pa jz bi tud vidla kaj je zunaj user posted image . Tko pa revčka not, tak firbček, pa še ne sme v športni...sicer ima Mutsy najnižji naklon 10st. , se malo podloži pa je prav tako ravna hrbtenička...čez kak mesec bom že probala.
A drugače katera ve od kdaj naprej se lahko že vozi na tako majhnem nakolnu???

jaz imam malega v športnem vozičku že skoraj 1 mesec. smo pegperegota kr vstran dali in nabavili lažji športni model. v onem ni več hotel bit! že tak noče bit v horizontali kaj šele v vozu... ko spi mu je sicer vseeno, ko pa je buden pa mora okrog gledat..  tako,da.. ne vem kako jih obdržite v teh košarah tako dolgo, da vam ležijo brez protesta???

Lin@

Neposredna povezava do sporočila: 1432
31.5.2010 22:31:11   
W.W.
U moj je ful priden ponoči. Spat greva nekje 20.30 pa spančka do 6.30, pojeva potem pa vsaj še 3 ure spi. Je pa podnevi zato potem več ali manj buden, včasih zaspi za kakšne 15 - 30 min.

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
31.5.2010 22:46:31   
pikanogavička
Tudi moj mali mačkon je že v športnem vozičku. Imam pegperego pliko-ta pri katerem gre naslonjalo v vodoraven položaj. Tamauček notri uživa, jest pa malo manj, ker ga ne vidim (tisti okenček zadaj na strehici je bolj tako tako...).

Punce, hvala za odgovore glede kopanja v čebričku. Zdej pa že komi čakam, da malega prvič namočim - frendica, ki ga ne rabi več, mi ga bo posodila.

Ja, kako da se Jureta ne vidi v avatarju? Sem šla na nastavitve in spodaj, kjer piše ''''moj avatar'''', nastavila njegovo slikico, potem pa stisnila ''''uporabi''''. A je treba kako drugače naštimat?

Dones mi je pa pasal dopoldanski dež. Zjutraj sem spala skupaj s tamalim do devetih. Potem sem se ubadala z garderobo - pranje, sušenje. Skuhala sem juho in spekla zavitek ala pikanogavička (meso iz juhe s porom in kislo smetano v vlečenem testu). Moj user posted image ne mara mesa iz juhe, zavitek pa mu je božansko dober user posted image . Je prišel totalno izmozgan iz službe, ampak po juhici in zavitku je bil kot prerojen.

Tamaladva zdejle že sladko spita, jest grem pa tudi v mižule.
Lahko noč!

< Sporočilo je popravil pikanogavička -- 31.5.2010 22:49:38 >

(odgovor članu 7lina7)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
1.6.2010 8:25:34   
Anonimen
jeeeey babike moje jst mam pa končno novo kuhinjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tko da dons pade prvo kosilo, pa se đše ne morem odločit kaj bi kuhalauser posted image user posted image user posted image ...bo že nekej...

Zoey: si tapravo dobila na FB-ju...ti odpišem prec ko bom mal več časa imela...

No, naš mali je včeraj samo spal,spal...tudi do hrane mu ni bilo pretirano, potem sem ga pa od 6h naprej prisilno imela pokonci, ker sem vedela da bo drugače ponoči frka. No, in je bila kljub temu ob 2h (ma je hotel samo dudo), pa potem ob 4h (spet duda), potem je pa potegnil še mal do pol 6h in takrat jedel. Madonca, kdaj bo že enkrat spal v kosu brez tistega brezveznega zbujanja vmes???user posted image

Dons pa ni tko zamorjeno vreme, tko da pade en doooolg sprehod-pomoje bo spet žgalo sonce ko pri norcih.

(odgovor članu pikanogavička)
  Neposredna povezava do sporočila: 1435
1.6.2010 8:46:02   
Tjasa27
oj!

se na hitro javljam.

mali je dons pančkal do 7 30!!!!!!! user posted image user posted image user posted image  kr ne morem verjet, da nisem že od 6 pokonc!!!!

plamen petek je men ok, a je možno bolj zgodaj? tam blizu 9?? mam namreč ob 7 fizioterapijo, pa ne bi vmes za urco hodila domov?

zoey kaj je z našim kljukcem jutri?

rožca welcome back!!!! user posted image user posted image user posted image

lorelaj user posted image user posted image user posted image  za mino!! le tako naprej!!!

nosečka user posted image user posted image user posted image  za kuhinjo!!

danes imamo razvojno, držte pestke za urbančita, pa da bo imela teta dober dan!!!!

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
1.6.2010 9:03:23   
lunka1
punce, ki vam otroci spijo celo noč brez hranjenja.... a se vaši dojenčki dojijo, ali so na adaptiranem mleku? moja, ki se doji, še nikoli ni prespala cele noči, še huje - zbuja se pa 3 ure po novem user posted image user posted image

Včeraj nas je "blagoslovila" s prvim glasnim smehom, dogodek tisočletja user posted image user posted image

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
1.6.2010 9:05:11   
lunka1
a je pametno (priporočljivo) vozit tako male dojenčke že v športnem vozičku? no, naša sicer vedno veselo drnjoha, ko se vozi, ampak vseeno vprašam, če ga bi tudi mi začeli uporabljati zdaj, ko bo bolj vroče..

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
1.6.2010 9:36:31   
Jessy
IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

punce, ki vam otroci spijo celo noč brez hranjenja.... a se vaši dojenčki dojijo, ali so na adaptiranem mleku? moja, ki se doji, še nikoli ni prespala cele noči, še huje - zbuja se pa 3 ure po novem user posted image user posted image

Včeraj nas je "blagoslovila" s prvim glasnim smehom, dogodek tisočletja user posted image user posted image

Lunka1, naj te potolažim, da se moj proti jutru zbuja na VSAKO uro!!! user posted image  Če se na 3 ure, je to zame ALELUJA! user posted image

Glede vožnje v športnem vozičku je pa moje mnenje tako, da so naši otročki že dovolj stari za tako vožnjo, le da je naklon spuščen. Jaz ga bom tako začela voziti takoj, ko bo košara prekratka (kar bo vsak čas) ali pa če mi bo začel protestirati v njej.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu lunka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
1.6.2010 9:56:40   
3Sonček3
Čau punce. Pr nas nč nouga, ene parx se ji je uspelo prevalit s trebuščka na hrrbet. Pogovarjamo se zelo veliko, zelo so ji zanimivi R-ji. Danes imamo ponovo UZkolkov. Učerej pa sm tut js končno postala teta 4590 g teškemu in 58 cm velikemu Tariku user posted image user posted image user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
1.6.2010 10:51:31   
Pikapolonica80
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

IZVIRNO SPOROČILO: lunka1

Lunka1, naj te potolažim, da se moj proti jutru zbuja na VSAKO uro!!! user posted image  Če se na 3 ure, je to zame ALELUJA! user posted image

Glede vožnje v športnem vozičku je pa moje mnenje tako, da so naši otročki že dovolj stari za tako vožnjo, le da je naklon spuščen. Jaz ga bom tako začela voziti takoj, ko bo košara prekratka (kar bo vsak čas) ali pa če mi bo začel protestirati v njej.

Saj jaz bi jo tudi ful rada dala v športni pa ne vem če lahko user posted image  Jessy imaš ti takšen športni del ki se čisto zravna? Pri mojem se ne čisto, malo je naklona

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
1.6.2010 10:53:36   
Pikapolonica80
Glede spanja ponoči - tudi meni se zdi da naša pupika še nekaj časa ne bo noči prespala....ampak jaz se tolažim s tem da zelo dobro napreduje in zelo rada je, veliko bolj bi se sekirala če bi bilo obratno. Tako da tudi to je nekaj user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1442
1.6.2010 13:40:40   
girl79
lunka1- jaz jo izključno dojim in mi lepo ponoči spi nekje 6-7 ur skupaj, potem dojenje in potem še cca 3 ure spi, je pa res da pa podnevi spi zelo malo, tudi v vozičku ne spi kaj dosti dlje kot pol ure ponavadi....

Pa full mi ni jasno zakaj ponoči po dojenju tako lepo čisto sama zaspi nazaj, brez kakršnegakoli dretja, podnevi pa ni variante da bi sama lepo zaspala, se obvezno prej vsaj nekaj minut joka user posted image user posted image ....no ampak dokler ponoči lepo spi se jaz nič ne pritožujem, itak pravim da vsakemu dojenčku pripada vsaj nekaj minut joka na dan, tudi če je čisto za brezveze, saj smo mi tudi kdaj tečni ali slabe volje za brezveze user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1443
1.6.2010 14:13:44   
Jessy
Pikapolonica, jaz imam PP Pramette in ko je športni del spuščen, je še vedno malce naklona. Vsekakor ga je manj kot v lupinici. Hrbet ima podložen, zato ni panike. Tudi v naročju se le še redko pestuje bolj leže.

Girl, tebi pa full lepo spi ponoči!!! Meni večkrat le prvo rundo spanja povleče za cca 4-5 ur, potem pa morda na 2 uri, proti jutru pa na 1 uro. Ampak, k sreči ni ravno veliko noči, da bi jedel na 1 uro, tako da si tudi odpočijem.

Zoey, a potem velja, da se jutri dobimo v Logatcu??? Ali je morda kakšna druga lokacija padla? Kako pa bo z vremenom? Se mi zdi, da so neke nevihte napovedane.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
1.6.2010 14:15:15   
girl79
plamen in tjaša27- tudi meni v petek odgovarja, ob 9.00 je sicer za našo gospodično malo zgodaj, ampak bom začela kakšne lonce malo po kuhinji premetavat, pa se bo verjetno kaj prej zbudila user posted image user posted image ...upam samo da bo vreme OK

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
1.6.2010 14:40:13   
zoey
Mamke, seveda velja za ju3 user posted image user posted image user posted image 14.30, Kljukec, pa kako pesmico za sonček vsaka zapet user posted image . Če bi se še katera pridružila - more than welcome.
Jaz sem pa dans taka koma, se še ven nisem spokala user posted image Je bila precej drugačna noč kot prejšnja, dan je pa podoben - itaq ne spi user posted image

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu girl79)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
1.6.2010 15:59:55   
plamen
girl in tjaša - midva sva danes do 9.30 spalauser posted image user posted image . Ponavadi vstaneva okoli 8h in je tam p9h 9.30 ok. Tjaša - prideš do mene (dobiš napotke), pa gremo potem naprej in še girl ujamemo? Pa za nazaj Urbančija pri meni previješ pa nahraniš. Napovedan je pa sončekuser posted image user posted image , pa mogoče še rožco kje utrgamouser posted image , če ji bo zneslo.

Mi smo pa včeraj spali od 21.30 do 5.30, prav super, danes pa samo do 3.30, ampak potem do pol desetih. Čist carsko. Ampak jaz sem bila še vedno munjenauser posted image .

Danes dobimo obiske, Tristan mi pančka, sem mal pripravila za prigriznit, čez pol urce pa midva jeva.

girl - se strinjam s tabo glede joka. Naš tudi ne joka kaj preveč. Včasih če je dolgo buden pa je potem utrujen in rata sitkan, pa zaspi. Pa seveda če ga kaj zvija, ampak še to bolj stoka. Tako da ima dovoljenje za jok "brez" vzrokauser posted image .

Vprašanje: glede menstre - jaz sem imela včeraj na hlačkah par kapljic krvi, ko sem se obrisala je bil papir umazan. Pa potem čez cel dan na vložku malo krvi. Danes tudi, ampak manj. Ne vem a je lahko tak začetek menstre al mi mogoče kaj notri štrajka? Saj če ne bo drga,č bom G poklicala in da se grem pokazat od kje kri, če ni menstrauser posted image .

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
1.6.2010 16:37:39   
t_anja
Pozdravljene mamice po dolgem času!

Ko sem mislna, da je moj možek kakšno trebušno gripo domou prnesu sem se na srečo motila. Pikica je zdrava kot dren in ni na srečo nič blo. Prejšni teden smo imeli posvetovalnico in je Ana velika že 60 cm in težka čez 6 kg. Je že prava damica in je košara na vozičku glih za glih. Bo treba počas prešaltat na športni del. Že zdaj, ko brca ima noge na košari user posted image

Drgač smo pa pridni. Spimo po 3 ure in več. Zadnje čase celo potegne na 4 ure. Ponoč spi v kosu 6 ur in več potem pa se zbuja na 3 ure. Je res pridna...in sva oba z očitom zelo zadovolna, ker imamo tako pridno pikico...sva takoj za še enga user posted image

Zdaj je že veselo. Se smejčka da je kaj. Kar usta na široko odpira, sploh, ko se zbudi poka friske user posted image . Ta vikend je imela obis. Je pršu 6 meseceu star fantek in je plesal okol nje ona ga je pa samo grdo gledala. Potem jo pa tako lepo za desno rokico prime ona pa v jokuser posted image user posted image user posted image ...sta bla tako smešna, ko sta en drugmu grgrala...

Drug teden imamo pregled kolkov. Čez 14 dni pa imamo krst. Vsak tedn mamo nekaj...user posted image

nosečka24: u kuhinja....čestitke. S čem se prvo boste mastili? user posted image
Par postou nazaj sem prebrala, da iščeš snemalca za poroko. Moj možek že nakaj časa snema poroko. Ima pa tako, da snema pri ženinu, nevesti, civilno in cerkveno + žurka do razreza torte. Cena je 300€, v to je pa vključeno tud 6 DVD-jev (2 v enem ovitku - na enem uradni del, na drugem pa žurka). En ostane vama, dva pričam, staršem in enga mata za okol posojat. Ta cena je velja za Cerknico, Bloke, Stari trg in okolica, zato bo cena zaradi vožnje višnja (kolk ti ne vem točno povedat - verjetno bo skupaj okol 500€). Če te zanima povej? Lahko ti dam tud od mojga številko pa se bosta najbl zmenila. Ja pa čestitke za zaroko! user posted image user posted image user posted image

Naša pikica tako posluša, ko ji kaj pojem pa kaj, ko znam samo tiste najbl glasne pesmice pa še to ne cele...user posted image user posted image   A kera pozna knjigo SONČNICA na rami : pesmi za otroke od Frana Levstika do danes, kjer so zbrane pesmice? Kje se da to dobit? Se da kje na spletu kupit? Jst sm dobila ene pesmice v PDF-ju če kero zanima: http://www2.arnes.si/~bdolam/dokumenti%20-%20pdf/pesmice/pesmice%201.%20del.pdf

Jutr se fajn mejte na srečanju Marčevskih mamic user posted image user posted image user posted image pa da bo lepo vreme user posted image

< Sporočilo je popravil t_anja -- 1.6.2010 16:39:15 >

(odgovor članu plamen)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
1.6.2010 18:19:58   
Anonimen
o Tanja, super te je brat po dolgem časuuser posted image . Ja, do poroke je še celo leto, samo se seveda že zanimam okrog za razne stvari...je treba najboljše variante najt. Tole kar tvoj počne se mi zdi ugodno, samo mi bomo imeli vse na gorenjskem, tko da ko se bo začelo bolj zares se bova zmenile. Kok pa je kej zaseden tvoj možek glede teh snemanj? S tem sem mislila kolk prej se moreš zmenit za snemanje, ker midva datuma itak še nimava...

Hranjenje vaših mulčkovuser posted image ...zdej bom imela spet eno vprašanje glede hrane...midva sva na novalacu in je zmerej pojedel do 140ml, nikoli več. No, sej sem vedela, da bo slej ko prej začel več jesti, ampak danes in včeraj mi je pri enem obroku izpraznil celo flaško (140ml) potem se je jokal in zahteval še, tko da sem mu dala še drugo flaško in je še iz tiste popil 70ml- skupaj torej 210ml-mene je skor kap, še posebej zato, ker sem mu drugo flaško mogla dobesedno ven iz ust potegnit, ker on bi kar pil in piluser posted image , to mi je naredil samo pri enem obroku včeraj in danes tudi, druge obroke popije normalno kot prej. A res rabi toliko, a mu lahko odtegnem, ker meni se to zdi odločno preveč za en obrok-ok, nebi rekla, da bi mi vse obroke povečal npr za 30ml, ne pa, da enega poje 140ml, drugega 210ml, spet tretjega pa 110ml...user posted image

(odgovor članu t_anja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1449
1.6.2010 20:09:24   
t_anja
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

o Tanja, super te je brat po dolgem časuuser posted image . Ja, do poroke je še celo leto, samo se seveda že zanimam okrog za razne stvari...je treba najboljše variante najt. Tole kar tvoj počne se mi zdi ugodno, samo mi bomo imeli vse na gorenjskem, tko da ko se bo začelo bolj zares se bova zmenile. Kok pa je kej zaseden tvoj možek glede teh snemanj? S tem sem mislila kolk prej se moreš zmenit za snemanje, ker midva datuma itak še nimava...

Hranjenje vaših mulčkovuser posted image ...zdej bom imela spet eno vprašanje glede hrane...midva sva na novalacu in je zmerej pojedel do 140ml, nikoli več. No, sej sem vedela, da bo slej ko prej začel več jesti, ampak danes in včeraj mi je pri enem obroku izpraznil celo flaško (140ml) potem se je jokal in zahteval še, tko da sem mu dala še drugo flaško in je še iz tiste popil 70ml- skupaj torej 210ml-mene je skor kap, še posebej zato, ker sem mu drugo flaško mogla dobesedno ven iz ust potegnit, ker on bi kar pil in piluser posted image , to mi je naredil samo pri enem obroku včeraj in danes tudi, druge obroke popije normalno kot prej. A res rabi toliko, a mu lahko odtegnem, ker meni se to zdi odločno preveč za en obrok-ok, nebi rekla, da bi mi vse obroke povečal npr za 30ml, ne pa, da enega poje 140ml, drugega 210ml, spet tretjega pa 110ml...user posted image

Veš kako je. 15.5. je meu en ohcet za snemat (je ful scalo) in ga je klicau že ene pou leta prej. Zdaj pa ga je ena klicala za 19.6. Tako, da ga to kar sproti kličejo. Najprej je snemal kolegom, zdaj pa so že pršli na vrsto od kolegou kolegi itd. user posted image Tako, da moreš vseeno povedat kaj prej, ker je čez poletje dost več dela (snema v našem koncu prireditve, v šolah itd. za televizijo ORON). Ko boš približno vedla kako se bo odvijal tvoj dan D se bosta z mojim slišala. Ti bo on tud točno povedal. Snemata dva in ti lahko zagarantiram, da je končni izdelek super. Kje bi pa to mela - okolica Kranja al še kje dlje. Ker jst sm mu rekla, da si s Kranja in mi je pol reku tako ceno. No saj vidva si kar cajt uzemita in najbolš varjanto vzemta.

Naša bejba dns tud čudno papa. Zjutraj se je zbudila ob 7, potem pa je jedla ob 11. Sve šle vn in kar jokat začela, dudo na velko vlekla in sm ji dala vode za pit in je blo boš. Popoldne je spet spala 4 ure v kosu pojedla 140ml in čez pou ure spet jokec, spet spila par požirkov vode in evoti zdaj spi kot pouhek. Zgleda, da jo je zdaj začela tud žeja dajat. mogoče je pa tvoj pikec žejen, da tolk pije. Ker Ana je enkrat tud spila ogromno mlekca, ko ji je blo vroče. Probaj mu dat vode in če bo potem bolš je pomoje to to. Menda so user posted image dost žejni po teh mlekcih. Naša do zdaj ni bla in sm ji res samo včasih dala malo čajčka, ker vode res ni hotla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?