Tjasa27
|
oj plamen in girl - sej se mi je zdel da vama bo prezgodaj. kdaj bi pa vama najprej ustrezal? plamen ti se kr naspi, se ti ne bom najavila na zgodnji obisk. nič skrbet, bom že kje zabluzila, sej domžale so velike pa itak morm it v baby center nosečka - urbanček je tudi na adaptiranem mleku in mi tudi poje različno, včasih celo čez 280 pol naslednji obrok pa lahko tudi samo 90. jz mu dam kolikor želi, ne odmerjam. pripravim pa vedno 150 pa kolikor poje pač poje. pediatrinja mi je rekla, da naj mu dam kolikor hoče, če ne poliva, čeprav je mali zelo konkreten (7,5 kg, porodna 2,4 kg) no dons mi je pa na razvojni rekla, da naj mu dam večkrat po manj, samo jz mislim da to ne bo šlo, ker on ko zalaufa zalaufa in mi bo pol velik več pojedu, če mu bom dala manj bo pa težil. pa glede na to, da se tako redi in raste, mu morm nujno dajat d3. zoey in jessy - jz tud pridem, zoey, jz bi vozila za tabo, ker ne vem, kje je? no mi smo imeli danes razvojno in je presenetljivo vse ok . sicer je rekla da se nakazuje zategovanje in nam v 20 minutah pokazala mali miljon vaj, poleg tega da je malega celega pregledala in mu to seveda ni bilo prav in je nekje na sredi začel tulit. pol si pa zapomni miljon vaj ob tuljenju otroka halo??? še dobr da mam v petek fizioterapijo in ji bom rekla naj mi še vse enkrat pokaže. sem pa prosila za fizioterapevtsko blazino in je rekla, da ona napiše samo dve na leto??? in da jo ne urban ne rabi. da se bo pa še posvetovala z fizioterapevtko. ma jz sm tko jezna, kadar naša sociala špara na vsem. kšni ki jo pa ne rabijo jo pa takoj dobijo. midva pa delava vaje na armafleksu, ki je občutno premajhen....ah sva šle pa včeri s sestro gledat do nazga, je malega mel očka. je prav pasalo malo odklopa. v četrtek pa pride sestra čuvat urbana me možek pelje na večerjo za rojstni dan, ki ga je imel marca.... hahaha lepo nočko