|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
2.6.2010 17:02:10   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

kile...ah...jaz sem se pri Anžetu zredila za 21kg (iz 59 n 81), iz porodnišnice prišla z 12kg viška, po dobrem mesecu ni bilo ne duha ne sluha o trebuhu ali kilah viška, je šlo vse samo nazaj (dojila 3 tedne). Zdaj...sem se isto zredila 21kg (iz 61 na 82), ampak ker nam je tehtnica crkniila, pojma nimam, koliko sem jih domov prinesla, po enem mesecu sem se pri tašči vagala, sem jih imela 72, zdaj jih imam 64 (no, slab mesec nazaj, ko se spomnim tam vagat, doma nimam vage)...vse ok, edino trebuha mi je malo ostalo, tale CR me je zmrdal, ampak telovadila pa res nisem še nič, razen vozičkanja...saj bo, hlače lahko zapnem od prej, ostalo bo pa že...aja, edino strije bi pa tudi jaz lahko prodajala, imam jih med popkom in brazgotino od CR malo morje še od prvič...ampak je**ga, tudi otroci imajo svoj davek, pravi mož, da imam spomin na 2 otrokauser posted image

Jaz strij na srečo nimam, imam pa joške do koroške, trebuh in rit kot sod in celulita za izvoz... Jah ene si za spomin tetovirajo otrokovo ime, me pa imamo "natural" spominčke.user posted image

enako.....sam joške pa niso do koroške...vse je preveliko, sam joške ne....bemtiš....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ne tk velke - tk raztegnjene...user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

pol smo v istem klubu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
2.6.2010 18:53:26   
slomak
pa sm še jest zbolela...user posted image  vročina 38..upam da ne prenesem na tamalo.. nč ni panike dojit naprej a ne?

user posted image  za vse ostale bolančke

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
2.6.2010 18:57:06   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: slomak

pa sm še jest zbolela...user posted image  vročina 38..upam da ne prenesem na tamalo.. nč ni panike dojit naprej a ne?

pa še user posted image user posted image user posted image zate

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
2.6.2010 19:03:54   
Lara73

pa še user posted image user posted image user posted image zate

user posted image user posted image user posted image za vse bolančke. Pa kaj je zdaj to? Vsi bolni...vreme trapasto. Ampak tale prašičja gripa se pa ne pojavlja več....HB.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
2.6.2010 19:09:28   
Tinca Malinca

user posted image user posted image user posted image . Dojiš lahko komot. Če slučajno dobiš antibiotike, se pa moraš pozanimat, če še lahko ...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
2.6.2010 20:15:30   
valentinčica30
Punce in mački hitr se pozdravite, ti Vaney pa se končno naspi.

Torej mirno noč in jutri čim bolj zdravi dan.

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 20:23:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinca Malinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2757
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 20:24:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2758
2.6.2010 20:40:40   
Lara73
ah, oh in sploh. ma sej morm napisat!

Pride sinko domov zvečer in ga lepo vprašam: ja kje si se pa ti zgubil? (doma bi moral biti okoli 16, po pouku). In odgovor: A jest ne smem it z nobeno ven...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2759
2.6.2010 20:51:28   
Smrketa13

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

joj jest o kilah raje kar ne bi govorila...

hvala enako

Jaz sem se med nosečnostjo zredila za 23 kg. Ko sem prišla iz porodnišnice do prejšnjega tedna sem zgubila že 13 kg, pa sploh nimam občutka, da jih imam kaj manj. Trebušček je še vedno. Mam pa še vedno cca 5 kg več kot pred nosečnostjo. Pa nič ne hujšam. Tut tečem ne, pa sem rekla da bom...sem mal lena user posted image . Moj me še zvečer mal okara k se bašem z milko user posted image user posted image user posted image

Niwci nam tut banjca že ratuje premajhna, če ma skrčene noge je glih od enega konca do drugega. Verjeto jo bova menjala. Nisem pa še nič gledala če prodajajo kakšne večje. Jutri grem v LJ v Baby center pa bom mal pogledala.

Vi ste naši mali sončki, ste kot lučke v temi,
veter z juga, ki na krilih ptic, zimo proč podi.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
2.6.2010 21:32:59   
mucica2

ah, oh in sploh. ma sej morm napisat!

Pride sinko domov zvečer in ga lepo vprašam: ja kje si se pa ti zgubil? (doma bi moral biti okoli 16, po pouku). In odgovor: A jest ne smem it z nobeno ven...

user posted image

to pa je ljubezen user posted image user posted image user posted image user posted image

kaka si mami da ne dovoliš ljubezni in zmenkov user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
2.6.2010 22:50:55   
Cappy96

Drugače pa obstaja nek pripomoček za v tuš kabino - nek stolček oz. nekaj podobnega. Mislim, da so julijke imele nekaj takega za postavit na dno... Ne vem, malo pogooglaj, al pa vprašaj v kakšni otroški trgovini.

Mi smo imeli eno varianto takega stolčka, samo pri tem mora otroček že sam sedet.

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2762
2.6.2010 23:09:14   
Cappy96

IZVIRNO SPOROČILO: smuki

user posted image user posted image user posted image za vse bolančke
user posted image user posted image user posted image za vse, ki ste uspešno prestali cepljenje in za malo Sarajo

user posted image user posted image user posted image - za Kristjana, da popravi matematiko ter da bo ostala cela njegova rit... Lara tebi pa veliiiiiiko skledo dodatnih živcev...

Za vse ostale pa user posted image , da bo lepše to deževno dopoldan

No, pa da še jst (zopet) malo potožim.
Jst in mala sva prehlajeni. Sploh ne vem od kod, ampak sumim tole tečno vreme, ko ti je vroče pol pa popiha....
Ji pa tako težko zdaj nos pucam, ker je živa kot vragec... tud sekunde ni pri miru. Potem pa otepa z rokami in brca z nogami... groza... Me je pa strah, da ne bi bilo kaj hujšega, ker mi je zadnjič razlagala kolegica, da ima njejna sošolka s faka dvojčice, od katerih je ena čez noč zbolela, hvala bogu jo je še isti dan peljala k zdravniku od tam pa kr direkt v LJ na pediatrijo, saj je mala imela neko obliko pljučnice. Ko so čakale pri zdravniku je najprej še normalno pojedla eno flaško, naslednjo rundo že ni mogla več. Punčka je imela tako zalita pljučka, da je nehala dihat in je bila 14 dni priklopljena na aparate. Vsak dan je lahko bila pri njej le 1 uro in samo gledala v tisti aparat, saj če je kazalo črno diha s pomočjo aparata, če je bil rdeč znak sama. Po 14 dneh so jo hoteli odklopiti, ker ni sama zadihala.... in kot čudež, je 14 dan zadihala sama.
Sploh ne morem verjet, da lahko tako na hitro pride taka zadeva.

Punce, jst ne vem kaj mi je zadnje čase, ampak mene tako iz tira vrže vsaka stvar. Postanem nervozna za malenkosti, ki me prej tud ganile niso. Če bom taka, bom nazadnje res še ob mleko, ampak to pride samo od sebe, se sploh ne morem kontrolirat.
Mislite, da so za to krivi hormoni?

zdej me je pa kar strah ratalo za mojo tamalo user posted image

čeprav diha še...malo hropi pol pa spucam nos pa je ok...joj no..

mucica, bodi pozorna na njeno dihanje. Če je število vdihov več kot 50 ali 55 (pozabla user posted image ) na minuto, je treba k zdravniku, da se izmeri saturacija.
Tudi jaz te nočem strašit in upam, da je samo prehlad, ker ti user posted image kar dobro je in sluz izbruha, kar je super. Pomembno je, da se pljučka tako čistijo. Pa da je po aspiriranju tudi vse ok, kar pa pri našemu ni bilo.

Pri nas se je tudi zelo hitro spremenilo. Je bil pa tudi 1,5 meseca mlajši, pa še rsv je imel.
V torek popoldan sva bila pri dr. Kri ok, vročine ne, samo malo mu je pokalo v pljučkih, ko ga je poslušal. Rekel je, da naj opazujemo dihanje. Aja, pa še jedel je res zelo slabo (30 do 70 ml). Ponoči je ful čudno začel dihat. Ob treh je pojedel 30 ml in bruhnil v loku, ob 7 ni pojedel nič in sva spet šibala v ZD, kjer je ena super zdravnica ugotovila, da ima čista pljuča user posted image , da če pa mislim, da premalo je, naj ga pa le peljem nalit (njene besede) z infuzijo. Ko sva prišla do bolnice, je bil pa že moder. Pol pa akcija za Lj. Infuzijo je dobil šele tik pred intubacijo.
Drgač pa mislim, da res ne odklopijo respiratorja kar tako. Pa sploh se ne da vnaprej napovedat, koliko dni bo user posted image na njem. Anže je bil 4 dan odklopljen, 1 dan še opazovan na int. odd. in nato prestavljen na navadni odelek.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
2.6.2010 23:12:16   
Cappy96

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

kile...ah...jaz sem se pri Anžetu zredila za 21kg (iz 59 n 81), iz porodnišnice prišla z 12kg viška, po dobrem mesecu ni bilo ne duha ne sluha o trebuhu ali kilah viška, je šlo vse samo nazaj (dojila 3 tedne). Zdaj...sem se isto zredila 21kg (iz 61 na 82), ampak ker nam je tehtnica crkniila, pojma nimam, koliko sem jih domov prinesla, po enem mesecu sem se pri tašči vagala, sem jih imela 72, zdaj jih imam 64 (no, slab mesec nazaj, ko se spomnim tam vagat, doma nimam vage)...vse ok, edino trebuha mi je malo ostalo, tale CR me je zmrdal, ampak telovadila pa res nisem še nič, razen vozičkanja...saj bo, hlače lahko zapnem od prej, ostalo bo pa že...aja, edino strije bi pa tudi jaz lahko prodajala, imam jih med popkom in brazgotino od CR malo morje še od prvič...ampak je**ga, tudi otroci imajo svoj davek, pravi mož, da imam spomin na 2 otrokauser posted image

Jaz strij na srečo nimam, imam pa joške do koroške, trebuh in rit kot sod in celulita za izvoz... Jah ene si za spomin tetovirajo otrokovo ime, me pa imamo "natural" spominčke.user posted image

enako.....sam joške pa niso do koroške...vse je preveliko, sam joške ne....bemtiš....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ne tk velke - tk raztegnjene...user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

pol smo v istem klubu user posted image user posted image user posted image

Men se pa še raztegnit nima kej user posted image user posted image user posted image , sem vam kar malo fouš!!!

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
2.6.2010 23:14:43   
Cappy96
zimska, kolk ste luštni in kako fajn in enostavno izgleda čebričkanje user posted image !
Kje si ga pa kupila?

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
3.6.2010 6:39:38   
kora33
jutro...ja čebričkanje je zakon...samo mi čebričkamo zvečer...zjutraj pa tisto osnovno....gubice malo zbrišemo s krpico....uživa 100na uro in kriči ko nora ko je konec....
pa ne vem...al mamo ta velikega al ta malega...bom malo pogledala po trgovinah...tega smo dobili za darilo...ker če obstaja večji...ga bomo stoposto kupili, ko bo ta premajhen...lp

sreča je

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
3.6.2010 9:17:55   
babajči
zatišje...

evo, da na hitrco napišem... zdaj preoblečem ta malčka, ga podojim, šibava v vrterc (peljeva sladoledke pa gricke in sok v vrtec,ker ima naša tamala danes 3. RD). potem šibava v ZD, ker sem naročena pri zdravnici zaradi mojih nezavesti... potem hitro domov nekaj lahkega skuhat... potem pa na žurko. letos smo se odločili, da bomo za našo pupo in njene prijatelje naredili zabavo v eni piceriji...imajo animatorja, igralnico, telovadnico, zunaj trampoline (ampak to bo verjetno danes odpadlo)...vse oni organizirajo, mi samo pridemo... kakšno olajšanje. sicer me bo mal več stalo, kot če bi doma naredila, ampak juser posted image ga...letos ne morem vse sama...

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
3.6.2010 10:06:22   
zvesta
dan...

babajči, nujno poročaj kaj urediš pri zdravniku...

no, danes ni naš dan... Saraja je zjutraj v loku bruhala zajtrk.... 4x sem jo preoblekla... zdaj je spet jedla in zaenkrat dobro kaže...

mene pa tudi nek prehlad ali kaj lovi... sem čisto zanič, samo se z vsemi 4 poskušam upirat vsemu...

bi samo spala... pa ne gre...

popoldne imava s Sarajo pregled v razvojni ambulanti... me prav zanima kaj bo...

zdaj pa glasovat za naše malčke... punce, tudi me se priporočamo za vaše glasove...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
3.6.2010 11:28:03   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: kora33

jada-a si poskusila malo kdaj zibat v dekici, kadar tako zelo joče....položi jo na dekico...zamotaj vogale...sevada pazi, da ti ne pade ...pa jo zibaj...to je otrokom zelo všeč...sploh tistim,ki niso radi v naročju...sploh pa je zibanje zelo pomembno za otrokov razvoj...pa še uživajo zraven...prijetno s koristnim....pa delaj to nad posteljo...sploh če je bolj težkokategornica...naša je mala in jo zamotam v njeno dekico in zibam...prede ko muca zraven...ha ha haha

Bom poskusila, hvala za nasvet! user posted image user posted image

Hahaha, veš kaj je blo? Jok, kaj pa drugega user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
3.6.2010 11:31:40   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: babajči

zatišje...

evo, da na hitrco napišem... zdaj preoblečem ta malčka, ga podojim, šibava v vrterc (peljeva sladoledke pa gricke in sok v vrtec,ker ima naša tamala danes 3. RD). potem šibava v ZD, ker sem naročena pri zdravnici zaradi mojih nezavesti... potem hitro domov nekaj lahkega skuhat... potem pa na žurko. letos smo se odločili, da bomo za našo pupo in njene prijatelje naredili zabavo v eni piceriji...imajo animatorja, igralnico, telovadnico, zunaj trampoline (ampak to bo verjetno danes odpadlo)...vse oni organizirajo, mi samo pridemo... kakšno olajšanje. sicer me bo mal več stalo, kot če bi doma naredila, ampak juser posted image ga...letos ne morem vse sama...

user posted image

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
3.6.2010 11:58:08   
kora33

IZVIRNO SPOROČILO: kora33

jada-a si poskusila malo kdaj zibat v dekici, kadar tako zelo joče....položi jo na dekico...zamotaj vogale...sevada pazi, da ti ne pade ...pa jo zibaj...to je otrokom zelo všeč...sploh tistim,ki niso radi v naročju...sploh pa je zibanje zelo pomembno za otrokov razvoj...pa še uživajo zraven...prijetno s koristnim....pa delaj to nad posteljo...sploh če je bolj težkokategornica...naša je mala in jo zamotam v njeno dekico in zibam...prede ko muca zraven...ha ha haha

Bom poskusila, hvala za nasvet! user posted image user posted image

Hahaha, veš kaj je blo? Jok, kaj pa drugega user posted image

zanimivo...ponavadi jim paše...tvoja mala je res nekaj posebnega...se ne da...ha hah a...ona bo jokala in pika...pa če se ti na glavo postavljaš...si se verjetno že navadila...sicer pa sej ni druge....kaj pa čebriček...pa kopanje...a tam tud joče...ker če ne...jo pač večkrat na dan malo umirjaj tako...sploh zdaj, ko bo -upajmo- malo topleje in jo boš s tem tud hladila....
sicer pa ne vem kaj bi ti še priporočala...se mi prov smiliš...naša je samo včeraj bila sitka-vreme?????...pa sem bila tok zmatrana da sem šla pred 9 spat...da bi bil vsak dan tak...ne bi bilo nič luškano...je pa res, da so pa pol smehljaji še tolk bolj vrednio verjetno....
lp in lep deževen dan

sreča je

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
3.6.2010 13:04:38   
Jada82

Si že bla kdaj na Hipoxy? Je delovalo? Kolkrat si pa šla? Jaz si bom tud neki takega mogla omislit .... tale celulit ... že prej sem ga mela, zdaj pa je katastrofa user posted image

Nisem še šla, je pa šla ena moja kolegica in je shujšala v parih mesecih 18 kg. Je kar drago (400-500 evrov za 1 mesec, mislim da 2x na teden), pa jedilnik je treba seveda spremenit, ampak se res pol pozna.

Preden sem prvič zanosila sem imela 53kg, potem pa v dobrih dveh letih 2 nosečnosti - prvič zredila za 26 kg, počasi shujšala za 10 in že spet zanosila (ko je bil Lan 9 mes. star) in se zredila še za 20. Sedaj sem počasi shujšala 12kg, imam 70 kg, ampak vem z navadno shujševalno nisem sposobna tolk shujšat kot bi rada (vsaj na 60kg), za športanje pa tudi nimam časa, ker nima kdo otrok čuvat. Pa itak sem si že po Lanovem rojstvu sama sebi obljubila, da bom po rojstvu drugega otroka (ko neham dojiti) obdarovala samo sebe in šla na razna lepotičenja, hipoxy, manikuro, itd... No, računam drugo leto na spomlad.user posted image

Bravo, super za tako odločitev!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Mislim, da če je le kaj denarja, da je fajn, da tud kaj zase damo. Jaz bom zdej za pokušino šla na pedikuro. Pol pa ne vem, pomoje si bom tud en hipoxy privoščila. Jest bi rada svojo težo nazaj, oz. še kakšne kilce manj se ne bi branila. Želim si 53 kg  user posted image user posted image

Pa tud nekako za šport ni tolk časa ... pa volje user posted image
2. otrok ... hm, možno da bo, ampak bi rada, da Iza malo zraste prej .... pa bomo pol vidli. Tako da ... bo kakšna taka kura ala Hipoxy prej ...

Neposredna povezava do sporočila: 2772
3.6.2010 13:08:59   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

eno vprašanje. Enej bo jutri star 5 mesecev in 1 teden, glede na rok pa bi moral biti sedaj star 4 mesece. Sedaj pa me zanima glede GH. Ves čas sem upala, da bom lahko polno dojila do 6 mesecev, potem pa pač začela z uvajanjem GH. Sedaj pa ne vem, al mi primanjkuje mleka (se mi zdi čudno da kar naenkrat), al je pa poskok v rasti. Jedel bi vsako uro in pol, ponoči se je zbujal na 2 uri in jedel... ne vem, al je lačen al kaj je sedaj to. Pa sem mu mislila dodat od Milupe riž. Piše da je od 4 mesecev naprej. Ne bi pa rada še zares začela - mislim na zelenjavo, sadje... A mislite, da je pametno da mu dam ta riž al ne? Z ostalo hrano pa začnem kasneje? O tem pa res nimam pojma...Prosim za kak nasvet

Jest sem sicer popoln laik, kot veš, ampak pomoje, če mu daš mal riža zvečer, ne more nič škodit. Tudi, če bi bil normalno rojen, bi bil že 4 mesece star, tako pa je že dobrih 5 in črevesje se mu je oblikovalo že ravno toliko časa.
Nam so naši starši že pri parih tednih dajali sokce in ostale zadevice (ma moja mami prav v eni knjigi zapisano), tako da ... pa smo vsi zdravi.
Poskusi, pa boš vidla ...mislim, da škodovat res ne more. Za prvič pa rajši poskusi dopoldne, če bi mel vseen kakšne krče.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
3.6.2010 13:10:25   
punsha
tudi mi malega večkrat gugamo v dekici. Na eni strani drži oči, na drugi pa jaz. Enej pa takoooo uživa. Res mu je finouser posted image .
Pa hvala za včerajšnje nasvete glede mleka in ostale hrane. Sem pa res poklicala patronažno in se je danes oglasila. Ga je stehtala in lepo napreduje. Je rekla da je pač lahko samo vmes kaka taka noč ali pač malo več rabi. Je pa tudi priporočala, da lahko kar začnem s temi mlečnimi kašicami. Tako da mu danes zvečer prvič dam riževo. Saj komaj čakam user posted image . To bomo packali user posted image . Z uvajanjem ostale Gh pa tudi lahko začnem kadar hočem. No ampak to še ne bom. Glede na to, da imam še mleka dovolj ne bom nič hitela. Sva se pa lepo pogovorili, je prav fina tale patronažna user posted image
Pogledala je tudi lulčka. Najprej je rekla, da ni ravn vredu, pa je potem še enkrat poskusila, ji je pa uspelo. Tako da sploh ni problema, sedaj gre kožica lepo dol. Ma sem res prav vesela user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
3.6.2010 13:20:57   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: Smrketa13

joj jest o kilah raje kar ne bi govorila...

hvala enako

Jaz sem se med nosečnostjo zredila za 23 kg. Ko sem prišla iz porodnišnice do prejšnjega tedna sem zgubila že 13 kg, pa sploh nimam občutka, da jih imam kaj manj. Trebušček je še vedno. Mam pa še vedno cca 5 kg več kot pred nosečnostjo. Pa nič ne hujšam. Tut tečem ne, pa sem rekla da bom...sem mal lena user posted image . Moj me še zvečer mal okara k se bašem z milko user posted image user posted image user posted image

Niwci nam tut banjca že ratuje premajhna, če ma skrčene noge je glih od enega konca do drugega. Verjeto jo bova menjala. Nisem pa še nič gledala če prodajajo kakšne večje. Jutri grem v LJ v Baby center pa bom mal pogledala.

Uf, naša banjica je pa kar precej velika, tako da bo pomoje še kar za dolg časa ... mam pa tole http://www.recinko.si/banjica-fiksnim-podstavkom-p-2316.php

(odgovor članu Smrketa13)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.