|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 11:30:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2726
   RE: Februarčki 2010
2.6.2010 11:54:09   
babajči
punce glede hujšanja... jaz jih imam še +20 kg, če bi želela na mojo idealno težo, oziroma +13 za težo pred nosečnostjo... hujšala bom, ko neham dojiti po beljakovinski dieti... pred 12 leti sem z njo v 8 tednih uspela shujšat 18 kg (iz 73 na 55 kg-sem bila presuha, ampak mladost je norost in hočeš biti kot manekenka in take neumnosti) in držala sem to težo (6 let), dokler nisem začela delat v italiji in se navzela njihovega načina prehranjevanja in takrat sem prišla do moje idealne teže 60kg... poprvem porodu mi je ostalo še 7 kg, sem glih bila v fazi hujšanja, pa sem zanosila drugič. Prepričana sem, da mi bo uspelo, vendar ne brez telesne aktivnosti-tek, aerobika ipd. Zadovoljna bom tudi s 63 kilogrami, da ne bi bila preveč kritična do sebe in zahtevna...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
2.6.2010 12:06:49   
babajči
no, verjetno bom pa deprimirala na morju... user posted image

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
2.6.2010 12:31:34   
Lara73
ah ta dež..... grem kosilo dokončat.

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 12:33:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bili83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2730
2.6.2010 12:37:24   
punsha
eno vprašanje. Enej bo jutri star 5 mesecev in 1 teden, glede na rok pa bi moral biti sedaj star 4 mesece. Sedaj pa me zanima glede GH. Ves čas sem upala, da bom lahko polno dojila do 6 mesecev, potem pa pač začela z uvajanjem GH. Sedaj pa ne vem, al mi primanjkuje mleka (se mi zdi čudno da kar naenkrat), al je pa poskok v rasti. Jedel bi vsako uro in pol, ponoči se je zbujal na 2 uri in jedel... ne vem, al je lačen al kaj je sedaj to. Pa sem mu mislila dodat od Milupe riž. Piše da je od 4 mesecev naprej. Ne bi pa rada še zares začela - mislim na zelenjavo, sadje... A mislite, da je pametno da mu dam ta riž al ne? Z ostalo hrano pa začnem kasneje? O tem pa res nimam pojma...Prosim za kak nasvet

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 12:38:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu niwci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2732
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 12:39:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2733
2.6.2010 12:42:06   
vaney
kile...ah...jaz sem se pri Anžetu zredila za 21kg (iz 59 n 81), iz porodnišnice prišla z 12kg viška, po dobrem mesecu ni bilo ne duha ne sluha o trebuhu ali kilah viška, je šlo vse samo nazaj (dojila 3 tedne). Zdaj...sem se isto zredila 21kg (iz 61 na 82), ampak ker nam je tehtnica crkniila, pojma nimam, koliko sem jih domov prinesla, po enem mesecu sem se pri tašči vagala, sem jih imela 72, zdaj jih imam 64 (no, slab mesec nazaj, ko se spomnim tam vagat, doma nimam vage)...vse ok, edino trebuha mi je malo ostalo, tale CR me je zmrdal, ampak telovadila pa res nisem še nič, razen vozičkanja...saj bo, hlače lahko zapnem od prej, ostalo bo pa že...aja, edino strije bi pa tudi jaz lahko prodajala, imam jih med popkom in brazgotino od CR malo morje še od prvič...ampak je**ga, tudi otroci imajo svoj davek, pravi mož, da imam spomin na 2 otrokauser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 12:44:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu punsha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2735
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 12:48:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vaney)
  Neposredna povezava do sporočila: 2736
2.6.2010 12:49:08   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

IZVIRNO SPOROČILO: niwci

Kako ste pa kaj s kopanjem? A vse kopate še v banjico? Meni postaja že malo premajhna, ker mala tako rada čofota not. Problem pa je, ker nimamo doma banje ampak tuš in ne vem, kje jo bom potem kopala user posted image Kako rešujete ostale ta problem? Prevsem tiste ki imaste že od prej otročičke.

Lara saj bo. Ga že malo meče user posted image

user posted image za vse bolanče!

Jaz našega samo čebričkam, v banjici je bil ene 3x (patronažna, pa na začetku). Imam pa čeber od bebejou in ima naš še ful placa not (pa ima že 9kil). Lana sem do 6. meseca notri kopala oz. dokler ni imel 12 kg. Naš zelo uživa v čebru, pa še povsod ga lahko peljemo s sabo, ne vzame tolk prostora. Računam ga vzet tudi na morje, da so čez dan notri ohladil...

mene tud zanima tale čebriček....a ima kira kako sliko kako to zgleda....kako pa ga držiš noter? a to lahko še preden sam drži glavo? sej vem....totalno nevedna...user posted image user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

Neposredna povezava do sporočila: 2737
2.6.2010 12:49:54   
mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

kile...ah...jaz sem se pri Anžetu zredila za 21kg (iz 59 n 81), iz porodnišnice prišla z 12kg viška, po dobrem mesecu ni bilo ne duha ne sluha o trebuhu ali kilah viška, je šlo vse samo nazaj (dojila 3 tedne). Zdaj...sem se isto zredila 21kg (iz 61 na 82), ampak ker nam je tehtnica crkniila, pojma nimam, koliko sem jih domov prinesla, po enem mesecu sem se pri tašči vagala, sem jih imela 72, zdaj jih imam 64 (no, slab mesec nazaj, ko se spomnim tam vagat, doma nimam vage)...vse ok, edino trebuha mi je malo ostalo, tale CR me je zmrdal, ampak telovadila pa res nisem še nič, razen vozičkanja...saj bo, hlače lahko zapnem od prej, ostalo bo pa že...aja, edino strije bi pa tudi jaz lahko prodajala, imam jih med popkom in brazgotino od CR malo morje še od prvič...ampak je**ga, tudi otroci imajo svoj davek, pravi mož, da imam spomin na 2 otrokauser posted image

Jaz strij na srečo nimam, imam pa joške do koroške, trebuh in rit kot sod in celulita za izvoz... Jah ene si za spomin tetovirajo otrokovo ime, me pa imamo "natural" spominčke.user posted image

enako.....sam joške pa niso do koroške...vse je preveliko, sam joške ne....bemtiš....user posted image user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja

Neposredna povezava do sporočila: 2738
2.6.2010 12:50:10   
kora33
niwci...mi smo našega tavelikega kar dolgo kopali v banji v dnevni sobi...smo pa imeli eno veliko rjuho, ki smo jo pogrnili pod banjo in je lahko čofotal...malo več dela...ampak užitek pa nepopisen...ko je prerasel se je kopal v tuš kabini...še zdaj pr 8 letih si to večkrat omisli....
ta mala pa še nič kaj ne čofota...sploh pa po novem čebričkamo in tako uživa, da se kr medi in se še premakne ne v vodi...pol ko jo dam pa vn...pa grozljiv jok...kot otrok ko se rodi...ha ha ha ha
punsha...sej mogoče pa ni malo mleka...lahko je razlog čisto nekje drugje...moja tekom dneva pri vsakem hranjenju protestira...kr neki vpije...joče...se obrača stran...je zadnjič ena znanka hotla pametovat...češ da je stara že 4 mesece..pa morda nima dovolj samo dojenje....sem ji lepo povedala...da dokler mala spi 10 ur skupaj ponoči...pol ma še dovol...lahko pa poskusiš...sej enej bi itak že bil 4 star...tud če bi se na rok rodil...Tina in Dunja že en cajt prakticirata gh...PA SO MALČKI MLAJŠI OD TVOJEGA...s tem pa res ne moreš kake škode naredit...poskusi...pa če si s tem pridobiš kako uro spanja pa tolk boljš....lp pa lp tud od dunje

sreča je

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
2.6.2010 12:51:01   
mucica2

aja sej vem učiteljice.....velika začetnica in ločila so se spet nekje izgubila...ja kaj češ...takle mamo...user posted image user posted image user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja

Neposredna povezava do sporočila: 2740
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 12:55:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mucica2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2741
2.6.2010 13:00:16   
bili83

IZVIRNO SPOROČILO: bili83

dan.

res brezvezen dan...

naše dete pa spet že peti dan ne kaka... saj je baje pri dojenih to še ok, samo se mi vseeno smili... pa ne pomagajo cukrane kamilce, pa ne slivov sok, pa ne termometer v ritko...
polegg tega je pa dobil neki rdeč flek na jajčkah, sem mu že mazala z bepantenom dva dni pa ni nič boljše... sem brala, da bi lahko ble glivice... pol pa pediatrinjo celo dopoldne že kličem, pa ne vem, kot da je na marsu, al kajuser posted image user posted image  kr tk mu pa tudi ne upam iti s canestenom mazat.... ima katera že kakšne izkušnje s čim podobnim?

nič, grem še enkrat poklicat... se beremo pozneje

Lahko je samo vneto od pleničke in urina, poskusi očistit s fiziološko in namazat z bepantenom. Če namažeš s canastenom ne moreš naredit nobene škode. Samo pomojem niso glivice, ker bi imel tudi soor v ustih in glivice okoli ritke (rdeče, pikasto, male razjedice...)
Namaži najprej z bepantenom pa čimveč luftaj ritko...

zimska, hvala.user posted image  soora nima, tudi ritke nima rdeče. ga pa že zadnja dva dneva previjam na dve uri in vedno pustim, da je nekaj časa nagec, pa upam, da bo pomagalo. saj drugi teden mamo itak pregled, če ne bo slabše, ne bom paničarila...
pa ne mislit, da sem prišla do pediatrinje... al je zasedeno al pa me vežejo, pa se ona ne javi...

Neposredna povezava do sporočila: 2742
2.6.2010 13:01:13   
mucica2

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Jaz strij na srečo nimam, imam pa joške do koroške, trebuh in rit kot sod in celulita za izvoz... Jah ene si za spomin tetovirajo otrokovo ime, me pa imamo "natural" spominčke.user posted image

enako.....sam joške pa niso do koroške...vse je preveliko, sam joške ne....bemtiš....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ne tk velke - tk raztegnjene...user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

20.02.2010 - Manja

Neposredna povezava do sporočila: 2743
2.6.2010 13:05:52   
bili83
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

eno vprašanje. Enej bo jutri star 5 mesecev in 1 teden, glede na rok pa bi moral biti sedaj star 4 mesece. Sedaj pa me zanima glede GH. Ves čas sem upala, da bom lahko polno dojila do 6 mesecev, potem pa pač začela z uvajanjem GH. Sedaj pa ne vem, al mi primanjkuje mleka (se mi zdi čudno da kar naenkrat), al je pa poskok v rasti. Jedel bi vsako uro in pol, ponoči se je zbujal na 2 uri in jedel... ne vem, al je lačen al kaj je sedaj to. Pa sem mu mislila dodat od Milupe riž. Piše da je od 4 mesecev naprej. Ne bi pa rada še zares začela - mislim na zelenjavo, sadje... A mislite, da je pametno da mu dam ta riž al ne? Z ostalo hrano pa začnem kasneje? O tem pa res nimam pojma...Prosim za kak nasvet

punsha, pri nas se je začelo isto dogajat v zadnjih dveh tednih (pa je bil včeraj star 4 mesece). jaz sem si spumpala mleko in mu dodala bio riževe kosmiče od milupe. je sicer lepo pojedel, s spanjem pa smo prišli iz 5x na noč na 2x ali pa celo trikrat.
sem vprašala na med.over.net in dobila odgovor, da to dejansko ne bo rešilo spanja ponoči... tudi če začneš uvajat gosto hrano, se spanje ne bo kar izboljšalo...
bodi pozorna še na ostale znake: a ful opazuje ko ti ješ, že lahko sedi ob opori, zobki, ni več refleksa izplazenja jezička...
z rižekom mu pa nimaš kaj škodit, tak da mu kar daj v mleko... to je samo za zgostitev in se menda ne šteje kot uvajanje gh...

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
2.6.2010 13:07:04   
mucica2

dan.

res brezvezen dan...

naše dete pa spet že peti dan ne kaka... saj je baje pri dojenih to še ok, samo se mi vseeno smili... pa ne pomagajo cukrane kamilce, pa ne slivov sok, pa ne termometer v ritko...
polegg tega je pa dobil neki rdeč flek na jajčkah, sem mu že mazala z bepantenom dva dni pa ni nič boljše... sem brala, da bi lahko ble glivice... pol pa pediatrinjo celo dopoldne že kličem, pa ne vem, kot da je na marsu, al kajuser posted image user posted image  kr tk mu pa tudi ne upam iti s canestenom mazat.... ima katera že kakšne izkušnje s čim podobnim?

nič, grem še enkrat poklicat... se beremo pozneje

Lahko je samo vneto od pleničke in urina, poskusi očistit s fiziološko in namazat z bepantenom. Če namažeš s canastenom ne moreš naredit nobene škode. Samo pomojem niso glivice, ker bi imel tudi soor v ustih in glivice okoli ritke (rdeče, pikasto, male razjedice...)
Namaži najprej z bepantenom pa čimveč luftaj ritko...

zimska, hvala.user posted image  soora nima, tudi ritke nima rdeče. ga pa že zadnja dva dneva previjam na dve uri in vedno pustim, da je nekaj časa nagec, pa upam, da bo pomagalo. saj drugi teden mamo itak pregled, če ne bo slabše, ne bom paničarila...
pa ne mislit, da sem prišla do pediatrinje... al je zasedeno al pa me vežejo, pa se ona ne javi...

pol si pa pomagaj z njimi...če še do njih ne moreš....jao ej....

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
2.6.2010 13:25:48   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

no moj sine bo imel, če ne popravi matematike oslovsla ušesa!! Garantirano!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
   [Brisano sporočilo]
2.6.2010 14:01:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinca Malinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2747
2.6.2010 14:05:57   
Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Ma ne tk velke - tk raztegnjene...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

No, kaj naj pa jaz rečem, ko imam joške IZ Koroške user posted image user posted image user posted image . So bile king-size že prej, zdaj je pa itak katastrofa. Zgledajo kot en balkon...
No, nekaj je pa dobrega pri tem user posted image , trebuh zgleda manjši user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem vse porodne kilogramčke že izgubila, je bilo pa že prej kar nekaj plusa in nič ne škodi, če gre še kakšen dol ...

Neposredna povezava do sporočila: 2748
2.6.2010 14:08:48   
Tinca Malinca

Evo -čebričkanje :

user posted image  

user posted image

Luštni ste user posted image user posted image user posted image .
Ta čebričkanje zadeva izgleda enostavna ...

Neposredna povezava do sporočila: 2749
2.6.2010 15:25:21   
julieb
Sem našla neko fino stvar, če še niste brale česa podobnega.

Meni je dobro delo.

http://med.over.net/forum5/read.php?94,1979195,1979195#msg-1979195

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.