Tinca Malinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: vaney kile...ah...jaz sem se pri Anžetu zredila za 21kg (iz 59 n 81), iz porodnišnice prišla z 12kg viška, po dobrem mesecu ni bilo ne duha ne sluha o trebuhu ali kilah viška, je šlo vse samo nazaj (dojila 3 tedne). Zdaj...sem se isto zredila 21kg (iz 61 na 82), ampak ker nam je tehtnica crkniila, pojma nimam, koliko sem jih domov prinesla, po enem mesecu sem se pri tašči vagala, sem jih imela 72, zdaj jih imam 64 (no, slab mesec nazaj, ko se spomnim tam vagat, doma nimam vage)...vse ok, edino trebuha mi je malo ostalo, tale CR me je zmrdal, ampak telovadila pa res nisem še nič, razen vozičkanja...saj bo, hlače lahko zapnem od prej, ostalo bo pa že...aja, edino strije bi pa tudi jaz lahko prodajala, imam jih med popkom in brazgotino od CR malo morje še od prvič...ampak je**ga, tudi otroci imajo svoj davek, pravi mož, da imam spomin na 2 otroka Jaz strij na srečo nimam, imam pa joške do koroške, trebuh in rit kot sod in celulita za izvoz... Jah ene si za spomin tetovirajo otrokovo ime, me pa imamo "natural" spominčke. enako.....sam joške pa niso do koroške...vse je preveliko, sam joške ne....bemtiš.... Ma ne tk velke - tk raztegnjene... No, kaj naj pa jaz rečem, ko imam joške IZ Koroške . So bile king-size že prej, zdaj je pa itak katastrofa. Zgledajo kot en balkon... No, nekaj je pa dobrega pri tem , trebuh zgleda manjši . Jaz sem vse porodne kilogramčke že izgubila, je bilo pa že prej kar nekaj plusa in nič ne škodi, če gre še kakšen dol ...
|