mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: smuki IZVIRNO SPOROČILO: Lara73 IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: smuki za vse bolančke za vse, ki ste uspešno prestali cepljenje in za malo Sarajo - za Kristjana, da popravi matematiko ter da bo ostala cela njegova rit... Lara tebi pa veliiiiiiko skledo dodatnih živcev... Za vse ostale pa , da bo lepše to deževno dopoldan No, pa da še jst (zopet) malo potožim. Jst in mala sva prehlajeni. Sploh ne vem od kod, ampak sumim tole tečno vreme, ko ti je vroče pol pa popiha.... Ji pa tako težko zdaj nos pucam, ker je živa kot vragec... tud sekunde ni pri miru. Potem pa otepa z rokami in brca z nogami... groza... Me je pa strah, da ne bi bilo kaj hujšega, ker mi je zadnjič razlagala kolegica, da ima njejna sošolka s faka dvojčice, od katerih je ena čez noč zbolela, hvala bogu jo je še isti dan peljala k zdravniku od tam pa kr direkt v LJ na pediatrijo, saj je mala imela neko obliko pljučnice. Ko so čakale pri zdravniku je najprej še normalno pojedla eno flaško, naslednjo rundo že ni mogla več. Punčka je imela tako zalita pljučka, da je nehala dihat in je bila 14 dni priklopljena na aparate. Vsak dan je lahko bila pri njej le 1 uro in samo gledala v tisti aparat, saj če je kazalo črno diha s pomočjo aparata, če je bil rdeč znak sama. Po 14 dneh so jo hoteli odklopiti, ker ni sama zadihala.... in kot čudež, je 14 dan zadihala sama. Sploh ne morem verjet, da lahko tako na hitro pride taka zadeva. Punce, jst ne vem kaj mi je zadnje čase, ampak mene tako iz tira vrže vsaka stvar. Postanem nervozna za malenkosti, ki me prej tud ganile niso. Če bom taka, bom nazadnje res še ob mleko, ampak to pride samo od sebe, se sploh ne morem kontrolirat. Mislite, da so za to krivi hormoni? zdej me je pa kar strah ratalo za mojo tamalo čeprav diha še...malo hropi pol pa spucam nos pa je ok...joj no.. in če po 14 dneh ne bi še zadihala sama in jo kar odklopili?!? kaj pol mora ubogi otrok kar umret?!? Lara, baje da so ji rekli, da se lahko pripravi na najhujše. Odklopili menda jo ne bi kr... Ah, sej mi je zdaj žal, da sem to povedala, ker sem vas sam prestrašila... Jst sem bila v glavnem čist paf, ko sem to slišala. ja hvala enako