|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
3.6.2010 13:27:41   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: kora33

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

IZVIRNO SPOROČILO: kora33

jada-a si poskusila malo kdaj zibat v dekici, kadar tako zelo joče....položi jo na dekico...zamotaj vogale...sevada pazi, da ti ne pade ...pa jo zibaj...to je otrokom zelo všeč...sploh tistim,ki niso radi v naročju...sploh pa je zibanje zelo pomembno za otrokov razvoj...pa še uživajo zraven...prijetno s koristnim....pa delaj to nad posteljo...sploh če je bolj težkokategornica...naša je mala in jo zamotam v njeno dekico in zibam...prede ko muca zraven...ha ha haha

Bom poskusila, hvala za nasvet! user posted image user posted image

Hahaha, veš kaj je blo? Jok, kaj pa drugega user posted image

zanimivo...ponavadi jim paše...tvoja mala je res nekaj posebnega...se ne da...ha hah a...ona bo jokala in pika...pa če se ti na glavo postavljaš...si se verjetno že navadila...sicer pa sej ni druge....kaj pa čebriček...pa kopanje...a tam tud joče...ker če ne...jo pač večkrat na dan malo umirjaj tako...sploh zdaj, ko bo -upajmo- malo topleje in jo boš s tem tud hladila....
sicer pa ne vem kaj bi ti še priporočala...se mi prov smiliš...naša je samo včeraj bila sitka-vreme?????...pa sem bila tok zmatrana da sem šla pred 9 spat...da bi bil vsak dan tak...ne bi bilo nič luškano...je pa res, da so pa pol smehljaji še tolk bolj vrednio verjetno....
lp in lep deževen dan

Ja, v banjici ji je tko-tko. Zadnje čase se tud malo posmejčka .... ni pa da bi glih blazno uživala. Bom pa malo večkrat jo poleti, k bo toplo ja. Zaenkrat je mraz user posted image Hudiča, to vreme! user posted image
Mah, sam veš da se pa res navadiš. Saj mi gre na živce, ko se joka pa tko, ampak enostavno si drugač ne znam več dneva predstavljat.
Sam se pa dostkrat tud smejčka pa pogovarja, ful že govori. Ma taka je, vse je 100 %, nič ni na pol, ko se smeje se ornk smeje, ko pa se joka, pa ornk joka. Ja no, taka je pa tako jo mamo radi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
3.6.2010 13:30:18   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: punsha

tudi mi malega večkrat gugamo v dekici. Na eni strani drži oči, na drugi pa jaz. Enej pa takoooo uživa. Res mu je finouser posted image .
Pa hvala za včerajšnje nasvete glede mleka in ostale hrane. Sem pa res poklicala patronažno in se je danes oglasila. Ga je stehtala in lepo napreduje. Je rekla da je pač lahko samo vmes kaka taka noč ali pač malo več rabi. Je pa tudi priporočala, da lahko kar začnem s temi mlečnimi kašicami. Tako da mu danes zvečer prvič dam riževo. Saj komaj čakam user posted image . To bomo packali user posted image . Z uvajanjem ostale Gh pa tudi lahko začnem kadar hočem. No ampak to še ne bom. Glede na to, da imam še mleka dovolj ne bom nič hitela. Sva se pa lepo pogovorili, je prav fina tale patronažna user posted image
Pogledala je tudi lulčka. Najprej je rekla, da ni ravn vredu, pa je potem še enkrat poskusila, ji je pa uspelo. Tako da sploh ni problema, sedaj gre kožica lepo dol. Ma sem res prav vesela user posted image

Punsha, super, evo, sem prav vesela zate in za Eneja - glede kožice in to.
To pa verjamem, da po svoje komaj čakaš, da mu daš kašico. Saj jaz tudi, kaj pa vem, po eni strani mi je kar čudno, da morajo user posted image cel dan in vsak dan samo to mleko jest. K jest tok rada jem svega i svašta user posted image user posted image user posted image
Upam, da mu bo kašica všeč, pa potem jutri poročaj, kako je šlo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
3.6.2010 13:32:12   
babajči
evo, pa sem nazaj... ugotovili smo da imam zelo nizek pritisk 90/50... zdravnica je rekla, da ni čudno, da padam v nezavest... pa v šali: kaj vam mož nič ne dviguje pritiska??? ha ha ha še kri sem dala v lab, da vidimo, če je trba kako železo še papcat. jutri dobim rezultate. to je to... HB, da je samo to. baje, da obstajajo neke kapljice za višanje pritiska, ampak dokler dojim, jih naj ne bi jemala. skratka, ne smem se prehitro vstajat, ne smem preveč rok dvigovat (npr. zavese obešat)...izogibat se situacijam, ki bi mi povzročale vrtoglavico... 

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
   [Brisano sporočilo]
3.6.2010 13:32:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2779
3.6.2010 13:34:01   
babajči
PUNSHA:kolk pa moraš fantku kožico dol potegnit? a čist? al samo malo? Ker našemu gre bolj malo...glih tolk, da vidim luknjico in spodaj pimpeka...

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
3.6.2010 13:34:16   
Jada82
Aja, še to sem hotla povedat: včer sem v Dipotu kupila marelo (voziček), tisto, k je znižana. Fajn je, k se da naslonjalo skor vodoravno, pa tud strehico ma. Tako da bom zdaj, ko bom kam šla sama z avtom in Izo, kar to marelo s sabo peljala in jo v njem pol vozila, k se fajn zloži. Glavni vozek bo še vedno ta, ta velik, pa če bomo kam šli s tavelkim avtom, bomo tud ta velik vozek vzel, sam če bom pa sama šla al pa trgovino, pa kar tamalega. Jest mam namreč Cliota s 3 vrati in potem mam tolk mučk s ta velkim vozkom, da se mi kar ne da nikamor it. Moram dat ogrodje v prtljažnik, pa še to kolesa dol, košaro pa na zadnje sedeže (cel projekt, ker zadaj ni vrat) in pol še da sestavim, traja ... uf. user posted image
Zdaj pa bom veselo kar marelo vzela in hopa. Ni tolk zaščitena tamala, ampak itak bo poletje in bo vroče.
Saj za na morje bom pa vzela že kar športni del vozička - bo skor pol leta stara, pa itak se mi čisto poleži športni del - pa manj zasede, kot košara user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
3.6.2010 13:37:54   
babajči
ja bogi piščanček... zeleni kakec je baje oksidirano blato, kar pomeni, da poje velik zraka...tako so meni v posvetovalnici povedali, ko je Tjaš imel zelen kakec...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
   [Brisano sporočilo]
3.6.2010 13:39:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu babajči)
  Neposredna povezava do sporočila: 2783
3.6.2010 14:07:18   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Se mi ne da vsega še 1x pisat, pa bom kar preplonkala post od julijk:

Kot sem včeraj predvidevala - se je Vido zbudil ob pol 11ih zvečer in stokal (na rokah) do pol 1ih, vmes sva se z možem zamenjala, pa je bilo še slabše (jooook), tak da sem ga kr na hitro spet jaz vzela, drugač bi se še Lan zbudil in bi imeli pol dvojno jokanje...
Ob treh spet zbudil... buden do pol 7ih, zvijalo, vmes je 6x zeleno kakal in skoz jokal. Edino ob fenu se je potolažil, joške še povohat ni hotel, niti mojega mleka iz flaške...

Ne vem kaj bi bilo narobe... Nič posebnega nisem jedla. Za kosilo sem naredila goveje zrezke (samo z mokico in kislosm plus juhica iz kocke) ampak to sem že 100x jedla, pa je bilo vse ok... Pokvarjeno meso? Samo pol bi še ostali sračkali...? Ne vem...

Pa danes imamo isto štorjo že cel dan - ne spat, zadrema komaj komaj, čez 15 min jok...
Morem rečt, da sem kar živčna in šokirana, ker jaz do zdej tega nisem imela, nisem poznala jokanja več kot 5 minut in ponočnega pestvanja s histeričnim dretjem niti pri Lanu, niti pri Vidu... Ja zdej boste rekle - dobrodošla v klub... Mah skrbi me ker tolk sračka pa skor nič ne poje iz zize... Res malo... Ne vem, no...

to je po moje nekaj bolan, oziroma nekaj ni ok, da kr sračka....mogoče je dobil kak virus, pa ga kaj matra da joka...

user posted image user posted image user posted image user posted image da bo čimprej po starem

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

Neposredna povezava do sporočila: 2784
3.6.2010 14:07:47   
mucica2

tudi mi malega večkrat gugamo v dekici. Na eni strani drži oči, na drugi pa jaz. Enej pa takoooo uživa. Res mu je finouser posted image .
Pa hvala za včerajšnje nasvete glede mleka in ostale hrane. Sem pa res poklicala patronažno in se je danes oglasila. Ga je stehtala in lepo napreduje. Je rekla da je pač lahko samo vmes kaka taka noč ali pač malo več rabi. Je pa tudi priporočala, da lahko kar začnem s temi mlečnimi kašicami. Tako da mu danes zvečer prvič dam riževo. Saj komaj čakam user posted image . To bomo packali user posted image . Z uvajanjem ostale Gh pa tudi lahko začnem kadar hočem. No ampak to še ne bom. Glede na to, da imam še mleka dovolj ne bom nič hitela. Sva se pa lepo pogovorili, je prav fina tale patronažna user posted image
Pogledala je tudi lulčka. Najprej je rekla, da ni ravn vredu, pa je potem še enkrat poskusila, ji je pa uspelo. Tako da sploh ni problema, sedaj gre kožica lepo dol. Ma sem res prav vesela user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res super za take patronažne

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
3.6.2010 14:11:07   
mucica2

Aja, še to sem hotla povedat: včer sem v Dipotu kupila marelo (voziček), tisto, k je znižana. Fajn je, k se da naslonjalo skor vodoravno, pa tud strehico ma. Tako da bom zdaj, ko bom kam šla sama z avtom in Izo, kar to marelo s sabo peljala in jo v njem pol vozila, k se fajn zloži. Glavni vozek bo še vedno ta, ta velik, pa če bomo kam šli s tavelkim avtom, bomo tud ta velik vozek vzel, sam če bom pa sama šla al pa trgovino, pa kar tamalega. Jest mam namreč Cliota s 3 vrati in potem mam tolk mučk s ta velkim vozkom, da se mi kar ne da nikamor it. Moram dat ogrodje v prtljažnik, pa še to kolesa dol, košaro pa na zadnje sedeže (cel projekt, ker zadaj ni vrat) in pol še da sestavim, traja ... uf. user posted image
Zdaj pa bom veselo kar marelo vzela in hopa. Ni tolk zaščitena tamala, ampak itak bo poletje in bo vroče.
Saj za na morje bom pa vzela že kar športni del vozička - bo skor pol leta stara, pa itak se mi čisto poleži športni del - pa manj zasede, kot košara user posted image

tole pa ne zgleda slab vozek...user posted image user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
3.6.2010 14:12:23   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: babajči

evo, pa sem nazaj... ugotovili smo da imam zelo nizek pritisk 90/50... zdravnica je rekla, da ni čudno, da padam v nezavest... pa v šali: kaj vam mož nič ne dviguje pritiska??? ha ha ha še kri sem dala v lab, da vidimo, če je trba kako železo še papcat. jutri dobim rezultate. to je to... HB, da je samo to. baje, da obstajajo neke kapljice za višanje pritiska, ampak dokler dojim, jih naj ne bi jemala. skratka, ne smem se prehitro vstajat, ne smem preveč rok dvigovat (npr. zavese obešat)...izogibat se situacijam, ki bi mi povzročale vrtoglavico... 

user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej uredi user posted image

20.02.2010 - Manja

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
3.6.2010 14:15:56   
Lara73

Poznam občutke... Tak je bil moj normalen pritisk vse do prve nosečnosti, skoz se mi je vrtelo in šumelo mi je v glavi, včasih se mi je kr stemnilo in sem dol padla, sploh če je bil slab zrak al pa če sem še malo dehidrirala zraven... Pa skoz sem pila turško kavo (po3, 4 na dan) pa mi ni nič pomagalo.
Najhujše je bilo pa, ko se je vreme menjalo oz. tik ppreden se je vlilo, ko se je pripravljalo na dež, nevihto, Takrat sem bila kot zombi, sem hodila naokrog z odprtimi očmi, registrirala pa nič. Pa samo spala bi. Zdravnik je rekel da nima zdravila zame, čim več gibat... In da me čaka dolgo in zaspano življenje.
Zdej po porodih pa se mi je dvignil na 80/120 in se super počutim. Je pa res, da imam tudi veliko več kilaže in predvsem veliko več pijem (ne vem če je to kaj povezano)...

Aja pa jaz sem vedno imela v torbici s sabo vodo in kako žemljo al pa čokoladko. Ko sem čutila šumenje v glavi in občutek, da bom skup zlezla sem hitro pojedla par grižljajev in par požirkov vode spila.

tudi meni so napovedali dolgo in zaspano življenje...mam tudi prenizek pritisk.

Neposredna povezava do sporočila: 2788
3.6.2010 14:18:10   
Lara73

PUNSHA:kolk pa moraš fantku kožico dol potegnit? a čist? al samo malo? Ker našemu gre bolj malo...glih tolk, da vidim luknjico in spodaj pimpeka...

do konca. če ne gre, bo pa nožek pel... moja dva sta oba obrezana, ker ni šlo.

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
3.6.2010 14:18:24   
Lara73

Kot sem včeraj predvidevala - se je Vido zbudil ob pol 11ih zvečer in stokal (na rokah) do pol 1ih, vmes sva se z možem zamenjala, pa je bilo še slabše (jooook), tak da sem ga kr na hitro spet jaz vzela, drugač bi se še Lan zbudil in bi imeli pol dvojno jokanje...
Ob treh spet zbudil... buden do pol 7ih, zvijalo, vmes je 6x zeleno kakal in skoz jokal. Edino ob fenu se je potolažil, joške še povohat ni hotel, niti mojega mleka iz flaške...

Ne vem kaj bi bilo narobe... Nič posebnega nisem jedla. Za kosilo sem naredila goveje zrezke (samo z mokico in kislosm plus juhica iz kocke) ampak to sem že 100x jedla, pa je bilo vse ok... Pokvarjeno meso? Samo pol bi še ostali sračkali...? Ne vem...

Pa danes imamo isto štorjo že cel dan - ne spat, zadrema komaj komaj, čez 15 min jok...
Morem rečt, da sem kar živčna in šokirana, ker jaz do zdej tega nisem imela, nisem poznala jokanja več kot 5 minut in ponočnega pestvanja s histeričnim dretjem niti pri Lanu, niti pri Vidu... Ja zdej boste rekle - dobrodošla v klub... Mah skrbi me ker tolk sračka pa skor nič ne poje iz zize... Res malo... Ne vem, no...

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2790
3.6.2010 14:21:21   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

tole pa ne zgleda slab vozek...user posted image user posted image

tudi mi si moramo omislit marelo za hitre premike... tale naš le težek ko vrag. Ga komaj v avto zbašem. Sem pa že pospravila košaro in sestavila športni del. Košara zavzame še dodatni prostor, športni je pa težek user posted image . Torej marelo za štacuno user posted image .

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
3.6.2010 14:23:52   
Lara73
punsha: ti maš enak vozek kot mi, a je tebi tudi težek? Komaj ga v avto zbašem, pa še zadnjo polico sem mogla ven vzet, ker se buta ob zvočnike.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
3.6.2010 15:38:31   
Cappy96

zatišje...

evo, da na hitrco napišem... zdaj preoblečem ta malčka, ga podojim, šibava v vrterc (peljeva sladoledke pa gricke in sok v vrtec,ker ima naša tamala danes 3. RD). potem šibava v ZD, ker sem naročena pri zdravnici zaradi mojih nezavesti... potem hitro domov nekaj lahkega skuhat... potem pa na žurko. letos smo se odločili, da bomo za našo pupo in njene prijatelje naredili zabavo v eni piceriji...imajo animatorja, igralnico, telovadnico, zunaj trampoline (ampak to bo verjetno danes odpadlo)...vse oni organizirajo, mi samo pridemo... kakšno olajšanje. sicer me bo mal več stalo, kot če bi doma naredila, ampak juser posted image ga...letos ne morem vse sama...

O, lepo! Čestitke veliki sestrici. Potem so pa najini otročki zelo skupaj- moja tamala je pa prejšnjo sredo praznovala 3. RD.

A si imela prej normalen pritisk?
Moj običajen je 90/50 (tudi v user posted image se mi ni povišal- največ sem imela 110), pa moram potrkat, da še nisem skup padla. Edino ob spremembi vremena sem bolj smotana. Mogoče pa to, da premalo pijem in imam še premalo kil, tudi vpliva na to, kot je rekla zimska.
Držim pesti, da bo vse OK!!!

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
3.6.2010 15:41:33   
Cappy96
A ni za marelo še malo prezgodaj??? Tudi naša se ful poleži, pa je še ne bi uporabljala.
Ma, ti tavelki vozički so pa res pretežki. Naš ima skoraj 13 kil, pa še eno kolo moram dol vzet, če hočem prtljažnik zapret.

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
3.6.2010 15:42:40   
Cappy96
IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

Ne vem kaj bi bilo narobe... Nič posebnega nisem jedla. Za kosilo sem naredila goveje zrezke (samo z mokico in kislosm plus juhica iz kocke) ampak to sem že 100_x_ jedla, pa je bilo vse ok... Pokvarjeno meso? Samo pol bi še ostali sračkali...? Ne vem...

< Sporočilo je popravil Cappy96 -- 3.6.2010 15:43:10 >

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
3.6.2010 15:45:30   
Cappy96

Sam se pa dostkrat tud smejčka pa pogovarja, ful že govori. Ma taka je, vse je 100 %, nič ni na pol, ko se smeje se ornk smeje, ko pa se joka, pa ornk joka. Ja no, taka je pa tako jo mamo radi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
3.6.2010 15:48:04   
Tinca Malinca

zimska user posted image user posted image user posted image , verjetno je samo viroza, saj si pisala, da je imel vročino ...

Neposredna povezava do sporočila: 2797
3.6.2010 16:41:41   
punsha
voziček ja Lara, je kar težak tale PP, pa velik je tud ful. Ampak jaz sem res zadovoljna z njim. Če bi kupovala bi spet tega kupila user posted image . Tako da res ne bi bilo slabo imeti kaj takega kot pravi Jada. Bomo videli...malo kasneje.

kožica pri fantku jaz sem jo vedno le malo dol potegnila, tako kot so mi na začetku pokazali. No danes jo je pa patronažna kar čisto dol potegnila. Tako da je cel lulček ven pogledal. Ne vem, meni je bilo kar malo grozno. Sedaj ima kar rdeče, pa zgleda kot bi bilo razpokano in malo krvavouser posted image Že ko je to naredila sem ji rekla, da mi zgleda kar malo tako- tako. Mali se je sicer malo oglasil, ko mu jo je potegnila, ampak ni bilo sile. Tud sedaj ga očitno ne boli, no vsaj joka ne, če se dotakneš. Je pa rekla, da mu gre sedaj zelo lepo kožica dol in da ponavadi tam nekje do enega leta pa naj bi pri vseh šla takole. Tako da če sedaj še ne gre tako, ni nobenega problema. Pri nas je te zadnje dni šla res čisto malo, skoraj nič. Se je samo malo videla luknjica za lulat.

zimskauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
3.6.2010 16:44:05   
punsha

IZVIRNO SPOROČILO: Cappy96

vidiš, ona očitno že ve kaj hoče (žal jo ostali še ne zastopijo, ampak tudi to bo prav kmalu) in tako pokaže vse 100% Vsaj ni nekaj na pol,ko ne bi vedela kaj bi rada, user posted image

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
3.6.2010 17:03:52   
Lara73

voziček ja Lara, je kar težak tale PP, pa velik je tud ful. Ampak jaz sem res zadovoljna z njim. Če bi kupovala bi spet tega kupila user posted image . Tako da res ne bi bilo slabo imeti kaj takega kot pravi Jada. Bomo videli...malo kasneje.

absolutno kasneje. Sicer pa še v tem mercedesu noče bit....pa ji lahko 100 igrač navesim gor, jo posedim (kar preveč) ali pa po makedamu vozim. Nimam več idej kako naj jo prepričam, da je to ful fino user posted image . Sem jo tud že vozila in pustila čivkat, pa se ni sprijaznila. Tko da bomo prodajali potem zeloooo malo rabljen vozek.

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.