|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
30.5.2010 11:43:18   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

Igramo pa tudi Batlestar Galactico, pa Risk ipd.... same strateške.

amazonka: Mi smo pri risku znali postati preveč tekmovalni in smo se tudi že kdaj grdo gledali. user posted image Da sploh ne omenjam tega, da so igre znale trajati tudi po 4 ali 5 ur. user posted image Catana je vsaj prej konec in imaš upanje za boljšo igro v naslednji rundi. user posted image

Aglaia: A tvoji mami mal logika šepa? Tale o tem, da ste bili lani tudi skupaj je svetovna izjava. user posted image user posted image

pikizenc: Sploh ne vem, če sem ti že izrekla dobrodošlico. Če še nisem, ti jo zdaj! Welcome! user posted image user posted image user posted image

Mene je pa drugače včeraj cel dan po malem matrala zgaga. Upam, upam, upam, da to ne pomeni da me zdaj začelo to mučiti, ker sem imela do zdaj mir po tej strani. Je pa valda scena spet čudna, ker me je bolj peklo ko sem bila pokonci kot če sem ležala, kar je kot vem člist kontra vsem običajem. user posted image Any ideas punce?

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
30.5.2010 12:54:07   
mkbk
Hojla!

Jst se par dni bl mal javljam, ker me čisto psihira tale porod, pa da sem naslednja pa to in za vsak prdec misl, da bo treba it rodit user posted image . Prejle me je Mali Mišek malo potolažila po telefonu, da ni tok grozno (ja, sej vem, da sem že enkrat dala to skoz, samo po moje je itak vsak porod zgodba zase, pa če se še sam psihiraš zraven je pa sploh žur). V glavnem, ponoči tuhtam, a je bil to popadek al ne - pa mi ponavad samo mala brca, potem zjutraj se zbujam misleč, da mi je voda odtekla, pa take... user posted image ...namesto, da bi se spreijaznila, da ko bo bo.

MAmo pa drugače čez dan ful pestro...4 rojstni dnevi v dveh dneh, danes smo pa sami odkruzali v Arboretum, samo nas je pregnal dežč. user posted image . Tamalmi spi , ta star je pa mogu v merkator po meso (ker sva vćer pozabla dati iz zamrzovalnika) in bohnedej, da bi se v nedeljo jedel testenine. Pa nč. Naj pa on kuha, jst grem v horizontalo! user posted image

Baj baj!

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
30.5.2010 17:52:42   
MaliMišek
Hojla srake!

Pa kje ste vse? Kaj kej dogaja? Bi lahko malo več tle gor visele danes, ko je tako slabo vreme user posted image , zdej pa jst nimam kej za brat user posted image .

Sej sicer sploh ne vem kaj naj napišem, mi smo v redu, Gal občasno noče spat, ob večerih imamo zvočno spremljavo, ker se dere kot utrgan....še dobro, da ni prišel kak sosed že zvonit kaj delamo z njim user posted image .

Mkbk sej bo, ti se nehi živcirat...sem ti pa itak že rekla, da že pri vratarju v P začni tult, da hočeš ultivo user posted image .

Bi bil pa verejtno že cajt, da vam napišem svojo porodno zgodbo....evo sledi v naslednjem postu.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
30.5.2010 18:07:15   
MaliMišek
v glavnem...začelo se je v četrtek ob polnoči, ko sem dobila popadke (takrat sem mislila, da so samo lažni popadki). Potem je šel moj ob štirih v službo in jaz njemu vsa pametna, da naj se ne sekira, da itak spet iz tega ne bo nič, da bo sigurno minilo, ker sem dopoldne zmenjena s Krtkovo in Aglaio in nimam časa it rodit. Potem vstanem, da bom šla na WC in mi odteče voda (no takrat itak nisem bila sigurna, ali mi je odtekla voda, ali pa imam samo slabe mišice in mi je ušlo , zato grem nazaj ležat). Pa spet vstanem čez pol ure in se spet ulije iz mene in takrat meni užge, da mi je verjetno odtekla voda. Da bom za ziher, pokličem bratranca v P in mi reče naj se takoj narišem v P . Pokličem mojega, ki je prišel domov v rekordnem času , ne vem koga je bilo bolj strah . V sprejemni pisarni me pregledajo (za moj okus dokaj grobo, ker me je bolelo kot pri norcih ) in ugotovijo, da sem odprta samo 1 cm (halooooo kje je pa ostalih 9 cm user posted image ...kriza). Vmes sama sebi skoraj ploskam, da kakšna carica sem, da popadki pa res ful ne bolijo (ja pajade....ko pa nisem vedela kaj me še vse čaka). V porodno sobo pridem okrog pol sedmih zjutraj. Do desteih so se popadki že fajn stopnjevali (no taka je bila moja ocena, pa seveda ni bilo tako user posted image ), odprta sem bila pa še vedno samo 1 cm, zato mi našopajo še umetne popadke. Babca mi ponuja Tramal proti bolečinam, ki ga odklonim, ker po njemu bruham (pa že tako sem cel čas v porodni bruhala kot pri norcih) in mi nato pribije, da je ona tudi rodila brez sredstev za lajšanje bolečin in bom tudi jaz user posted image ....me je skoraj kap. Me pustijo še dve uri, kljub umetnim popadkom se nisem kaj bistveno odprla. Nakar me pride pogledat ginekologinja, ki mi ponudi ULTIVO, ki jo z največjim veseljem sprejmem! punce vse kar lahko rečem je, da je ULTIVA zakon!!! Popadkov skoraj nisem čutila, sprostila sem se, skratka porod je napredoval in čez dobre tri ure je Gal prijokal na svet. Če bi mi dali ultivo že prej, bi bistveno prej zaključila v porodni sobi, zato vem da bom naslednjič že pri vratarju tulila da jst hočem ULTIVO!!!

No to bi bilo to...aja drugače bi moral pa Gal ravno danes prijokat na svet...tako je pa danes star 10 dni.

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
30.5.2010 18:27:03   
mkbk
Mali mišek user posted image user posted image !!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4230
30.5.2010 19:51:33   
anajrim
Ojla!

Naš NIK pa že spi in je tak mir!!!!

Drugače sem pa tako utrujena da se mi ne da pisat nič.

Danes smo imeli na kosilu prijatelja in sem delala čokoladni narastek ter jagodno kupo...super je bilo...sem pa pekla ˝pijano nevesto˝...imam jutri v službi zaključno pogostitev...čeprav sem že 14 dni na dopustu jih grem jutri malo pogledat...bomo feštali...

grem pred tv.,..

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
30.5.2010 19:52:10   
anajrim
MaliMišek - kaj pa je to ULTIVO::: kaj podrobneje???

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
30.5.2010 20:21:12   
petrca2507
Ultiva...če sem si pravilno zapisala v MŠ, naj bi bilo to protibolečinsko sredstvo, ki ga dajo v žilo. Nekatere ga primerjajo celo z EA, bolečine naj bi se zmanjšale za 50%.

< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 30.5.2010 20:23:30 >

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
30.5.2010 20:25:07   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Ultiva...če sem si pravilno zapisala v MŠ, naj bi bilo to protibolečinsko sredstvo, ki ga dajo v žilo. Nekatere ga primerjajo celo z EA, saj naj bi se bolečine zmanjšale za 50%.

Drži. Si pa zadevo doziraš sama, vendar ne več kot na dve minuti, ker je tako narejena blokada, da se ne predoziraš.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
30.5.2010 20:25:39   
petrca2507
MM...lepo, da si napisala svojo zgodbo. Za Ultivo sm si kr napisala in bom že zdej kolegovi mamici naročila naj rezervirajo primerno dozo zame. user posted image

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 4235
30.5.2010 20:28:12   
pupa*81
anajrim ultiva je ena protibolečinska fora... no nej mm napiše natančneje, tudi mene to zanima mal podrobneje (za naslednjič, kao user posted image )

MM super zgodba, še bolš pa da je mimo ane user posted image je bilo pr meni dokaj podoben potek (sploh tisti del o utvarah... kao, bravo jst k nimam bolečih popadkov user posted image ) sam brez ultive in ni bla babica una tablesava k ni hotela protibolečinskih user posted image

ah sploh ne vem kaj pisat, zgleda da otrok res udari na možgane user posted image sej, tamala spi (danes se je prvič samouspavala, aglaia hvala!) jst pa RRjam in z enim učkom spremljam 'talente' namesto da bi počivala in proizvajala mleko za naslednjo rundo user posted image ja, badmama user posted image

smo pa imeli lih na obisku prijatelje (hb, da mal civilizacije vidim) in sm 'uradno' dobila naziv logaške mlekarne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
30.5.2010 20:28:12   
MaliMišek

MM...lepo, da si napisala svojo zgodbo.

Je bil že cajt, a ne user posted image .
Kako si ti kej?

Neposredna povezava do sporočila: 4237
30.5.2010 20:30:34   
pupa*81

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Ultiva...če sem si pravilno zapisala v MŠ, naj bi bilo to protibolečinsko sredstvo, ki ga dajo v žilo. Nekatere ga primerjajo celo z EA, saj naj bi se bolečine zmanjšale za 50%.

Drži. Si pa zadevo doziraš sama, vendar ne več kot na dve minuti, ker je tako narejena blokada, da se ne predoziraš.

ja sej bolš da je blokada, čene hitro celo morsovo abecedo odšpilaš user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4238
30.5.2010 20:31:56   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

ja sej bolš da je blokada, čene hitro celo morsovo abecedo odšpilaš user posted image user posted image user posted image

Itak...jst sm prtiskala v nedogled, potem mi je pa moj štel sekunde kdaj spet lahko user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
30.5.2010 23:15:20   
candy24
Dober večer!

Najprej čestitke krtkovi in Emi! Bravo!

Jaz sem se malo prej vrnila z "dopusta". Pet dni sem pohajala po SV Sloveniji in se imela zelo lepo. Obiskala sem vse kolege in kolegice na tistem koncu. Do poroda ne nameravam več v MB, tako da sem si kar malo oddahnila, da mi je uspelo obiskat ves folk in da v tej naglici skakanja naokrog nisem dobila popadkov. user posted image V soboto je teta praznovala abraham in jaz - kugla - tega seveda nisem mogla izpustit. Kot se "spodobi" za družinska slavja - smo vsi povprek tudi malo jokali, ker smo jo zelo ganili z darilom. Ampak meni ni bilo nič nerodno, ker sem se lahko izgovorila, da so sedaj nosečniški hormoni na višku in da najverjetneje jočem zaradi povišane ravni njih v krvi. Skratka - medtem ko sem bila v MB nisem bila niti eno minuto pri miru, zato pa sem zdaj povsem adijo in komaj čakam da se malo naspim.

Aglaia - vidim da sta z mamo na "bojni nogi". user posted image Jaz sem tudi pogosto "alergična" na svojo - sploh na njene komentarje. Ko sem bila zdaj po 100-ih letih par dni skupaj "doma", sem ugotovila kako je fajn, da z boljšo polovico živiva 130 km stran... Znorela sem skoraj! V četrtek sva šle po "einkauf" v lekarno, ker se je javila, da mi bo častila stvari za malega (kremice, olje in te ****rije). Ok, sem ji hvaležna, ker mi je res kupila skoraj vse, ampak sem v lekarni skoraj znorela, ker mi je za vsako stvar težila, če to res rabim... V stilu - "mi pa tega nismo potrebovali takrat, ko si ti bila majhna"... Med policami v lekarni sem takorekoč skoraj doživela živčni zlom. Pregovorit je nisem uspela samo glede pumpice za čiščenje noska. Je bila preveč trdoživa in zaenkrat sem brez nje! Je resnično ne bom potrebovala? user posted image Da ne govorim o tem kako se je obnašala na abrahamu. Če je stala zraven mene in me je folk spraševal kdaj imam rok, jaz nisem uspela niti sape zajet, ko se je ona že drla, da bom šla itak rodit že čez tri tedne, ker se pač njej tako zdi. Kljub temu, da imam uradni rok "komaj" čez pet tednov. user posted image Poleg tega me je ves čas obravnavala kot nek razstavni eksponat in sem se mogla vsakemu pokazat s tem trdim trebuhom, ker je pač njej v glavi kanilo tako. Drugače mi ni dala miru!!! Jezus kristus! Še dobro da sem preživela.

Pa nisem še poročala o tem, da sem zadnjič obiskala neko_noč pri njej doma in da je prava domačica... user posted image Ima dva krasna fanta. Žak je bil ves čas zelo priden, njen prvi sin (Luka) pa je pravi mali veliki mož... Najbolj me je ganilo to, ko je Luka na vsak način hotel peljati svojega mlajšega bratca v vozičku... user posted image  

Zdaj si še bolj želim dveh mulcev...

Grem zdaj v mižule... Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 4240
31.5.2010 9:35:55   
Anonimen
Dobro jutro!

Hvala srake moje za vaše besedeuser posted image user posted image Ne vem kaj se je s Taiem zgodilo, ampak odkar sem vam pojamrala, se je čist spremenil. Zakaj vam nisem pojamrala že prejuser posted image Že par dni ni več tistega histeričnega joka, ker ima res velik manj krčev. (NN in Anajrim hvala, ampak žal ni bilo zarad mleka, da bi bil mali lačen. Ker sem mu vsakič ponudila dojko, če ni hotel, sem vseeno naredila še AM, pa sem tud vedno stran zlila. Tako, da ni jokal zarad lakote.) No in zdej sem pomoje najsrečnejša na svetu. Se mi bobenčki celijouser posted image In prosim upajte, da ostane tako. Da se mi ne obrne spet nazaj.

Dobr, da mi je NN povedala, da je krtkova že rodila. Jaz sem res za cajtom. Vsaka čsetitka pride prepozno. Tud za MM nisem vedela, mi je šele Aglaia povedala. Tako, da naslednje, ki ste na vrsti, ne pričakujte prvega sms-a od meneuser posted image
Drugač pa krti, čestitke za Emo še tukajuser posted image user posted image user posted image

mkbk zakaj ime Sarai odpade? Mi je ful lepo ime.

Aglaia a je od Zoje pediater dr. Banič? Ker si enkrat omenjala, da boš mogoče vozila k njemu, pa sem te potem vprašala, pa mi nisi odgovorila. No Tai ima njega in smo res zadovoljni.
Na krstu je bilo super. Pa še vreme smo imel. Pa Tai je bil dokaj priden. Edino tašča je mislila, da nam je pokvarila dan. Sploh se ni prikazala na krstu. Do zdej smo bili res v dobrih odnosih, skoz sem govorila kok imam super taščo, nikol nobenih problemov, teženja. Zdej smo se pa tisto soboto pred krstom skregal in je zato ni bilo na krst. To sva ji pa totalno zamerila. Nej bo skregana z nama, samo gre se za otroka. Tai ji ni nič naredil.
Sem pa prebrala, da sta imela vidva tud včeraj obletnico poroke. wwiiiiii, midva tud. Čestitke!!! Ej men je tud moja mami težila, da naj prideva tja na kosilo, ker...poslušaj razlog....familija more bit mal skupaj. WTF??? Pa ful velikrat se vidmo.

MM super, da je Gal okuser posted image Že napreduje, da se zbuja na 2,5h in ne več na 2huser posted image Pa super porodnauser posted image Sem se spet nasmejala. Sam zakaj pa men niso dal Ultiveuser posted image

arruba pomoje je vseeno kam hodiš na ctg-je. Zdej edin, da boš imela npr popadke in te bojo hoteli obdržati notri, potem zna bit problem, če hočeš rodit v Po, ker te iz Lj pomoje ne spustijo pol kar tako. Ko sem jaz ležala v Postojni in zvedela, da imam že kao neke popadke, me niso hotli poslat v Lj, pa čeprav so vedeli, da če tam rodim, da gre otroček v Lj. Tako, da mislim, da ko imaš enkrat neke popadke, ne moraš zamenjati porodnišnice. Jaz na tvojem mestu bi hodila na ctg v Po, ker pol že tam spoznaš te babce.

Midva sva imela pa včeraj 1.obletnico poroke in sva šla ven na kosilo brez prikolice. Taia je pazil tast s svojo "ženo" in je prav pasalo, da sva bila tiste 3 urce sama. Aja in da vam ne povem, da sem si privoščila kozarček vina. Kako je pasalouser posted image Sam potem nisem dojila. Sem Taiu dala AM, jaz sem si pa sčrpala in stran zlila.

Aja pa še to. Matr danes gobcamuser posted image Tai mi zdej noče več jest ob 22h. Je ob 19h, 20h, potem je pokonc in ga skopam okoli 22h. Ponavadi mi je jedel, zdej pa po kopanju takoj zaspi in sploh oče jest in mi spi do 1h. Mislim sej to je super, sam kaj ko bi on raj spustil tist obrok ob 1h in bi jedel ob 22h.

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 4241
31.5.2010 9:58:34   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

MM...lepo, da si napisala svojo zgodbo.

Je bil že cajt, a ne user posted image .
Kako si ti kej?

Nikoli ni prepozno. user posted image   Je pa fajn brat različne porodne zgodbe.
Pozabila sem te vprašat, če si kaj šivana?

Jst sm super. Včasih še vedno pozabim na trebuh. user posted image  V petek imam pregled, pa bomo vidl, kaj bo G rekla.

nax...čestitke za Taia in držim pesti, da bo še naprej tako priden. user posted image

< Sporočilo je popravil petrca2507 -- 31.5.2010 10:02:47 >

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 4242
31.5.2010 12:11:25   
amazonka3
Pišuka, se meni dons nič ne da.

Sem čisto skozlana, slabo spala, imela par popadkov ponoč. Je trajalo od 2 do pol štirih. Potem se je umiril. Zdaj me sam nekaj špika v jajčniku. Bljah. user posted image

Spet moram seminarsko dons oddat, pa se mi ne da pisat.
Ma, čist sem zanič. Kakšna depra.....user posted image user posted image

Mogoče pa peljem tamale v kino popoldne. Gledat 4 del Shreka. Bo boljš, če se neham sama seb smilt a ne. user posted image

Pa še tukaj nobene ni....

Neposredna povezava do sporočila: 4243
31.5.2010 12:21:05   
Anonimen
Helou!

Spet nobene ni. Pa kaj delate v tem groznem vremenu? Upam, da niste na nekih silnih 5 urnih setnjah user posted image
Jaz sem ze dve uri pokonci (uuuu) in visim na rr in berem vse mozne bedne in nebedne teme. Od druzinskih brisac in pranja obleke, do dianatal gela za lazji porod (ne bi vedela tocno zakaj me to zanima) in se imam krasno. Nase dete spet podira rekorde v spanju. Spala je od 23 do 6 zjutraj. Ob 6 sem jo hotela hraniti pa je bila prevec zaspana in je po 10 minutah spet zaspala. In potem je potegnila do 9.30. Zdaj pa ze od 10 spet spi. Nic jasno user posted image

Nax, tocno! To sem ti ze itak 100x hotela recti, da sva se na isti dan porocile.Vidva sta sla vceraj sama, mi pa smo imeli druzinsko kosilo. Ki je bilo eventful. Koncalo se je tako, da je mala spala na kavcu, moja mati pa zraven nje z roko na trebuscku, ker ima "tipicne krce". Wtf? Otrok prdi in kaka in vcasih je to bolece in sama sebe zbudi. Simpl. No, drugace pa je bila hrana dobra (bravo moj moz!), jaz sem pa spila en kozarec vina. Ampak si nisem nic crpala, ampak sem kar malo podojila. Sicer je bilo hranjenje na vrsti 3 ure po kosilu ampak vseeno ... đizus krajst, kaksna mati sem! user posted image user posted image user posted image

Je pa hotela tudi tasca na obisk vceraj. Je nekaj spekla pa bi prinesla. Ocitno so vsi hoteli podozivljati najin porocni dan. Drugace pa tasca to veckrat pocne. Kar kuha in pece nekaj, ker ve, da ne bova rekla, da noceva. Vse naredi samo zato, da lahko pride sem in malo gleda. Je pa mozek (bravo drugic!!) pogruntal en krasen sistem kako preziveti z njegovimi starsi. Vzame malo in vozicek in jih poklice in se dobijo v Mostecu in grejo na Roznik in tam okoli. Pa sta tasca in tast zadovoljna, da sta z malo, mala je na sprehodu, moz s svojimi starsi, jaz pa doma pocivam in mi je lepo. user posted image Iscem nekaj podobnega za moje starse pa ne najdem. Nek silni sprehajalec tudi jaz nisem user posted image

Candy, lepo, da se se tu malo javis. Si nas vmes ze cist zanemarila. Zdaj se navadi na vec forumov pisati, da ti ne bo po porodu casa zmanjkovalo user posted image
In bravo za tvojo mamo (ki je mogoce ob rojstvu locena dvojcica moje). Ali pa je to nekaj stajerska zadeva? Sem te ze na srecanju hotela vprasati, ce si iz MB in ocitno si. Ceprav se mi ni zdelo, da bi imela prav tisti mariborski naglas. Pune doro pa to user posted image
V glavnem, crpalka je po mojem mnenju nujna. Ne vem, vprasaj se kaksno izkuseno mamico, ampak midva nasi pucava nosek, ker ima mucke in ker bi jo rada navadila, da ne znori vsakic, ko ji spricnem fiziolosko v nos. Preden si bo znala sama dobro nos obrisati bo namrec se trajalo, sem pa ze videla otroke, ki zivi znorijo, ce jim pride kdo samo blizu nosa. No, tega nocem.
Imava pa midva tisto pumpico, ki z usti potegnes zrak (+smrklje) iz nosa. Obstaja se tisoc drugih pumpic ampak meni tista na sesalec nikoli ni potegnila. Nehumano se mi zdi, da ti sesalec nekaj iz nosa vlece. To po moje boli. Pa ful hvalijo tudi Chiccotovo. Mislim, da se stiska in s tem ustvarja podtlak (pritisk?). Pupa strojnicka ti bo to boljse znala povedati. user posted image user posted image

Pa se dobro, da si NN omenila. Jaz sem komaj vceraj videla, da si me klicala v cetrtek. Smo bili takrat glih pri pediatru. Sori. Te poklicem danes. Nax, ja Banic je nas pediater. Saj sem napisala. Old school ampak zaenkrat brez pripomb. Neka noc vidis, tvoj Luka je res en srcek. Potem pa ga okoli vozis in ni cudno, da ljudi prime, da bi imeli vec otrok. Mene je porodna soba malo v nasprotno prepricala, ampak bojda pozabis. Pa ultiva se tudi super slisi. Ne vem zakaj sem potem jaz na suho in brez protibolecinskih rojevala. Zdaj pa vsako bolecino primerjam s popadki. Drugace pa sploh vedela ne bi kaksna je ta bolecina user posted image

Mkbk, ne sekiraj se! Ti si itak drugorodka, ergo bo sle vse 100x lazje in hitreje. In itak ze ves kaj te caka in kako ti bo, torej si ne delas utvar kot jaz. Bo pa definitivno hitro mimo pa se za ultivo prosi, da ti bo lazje. Pa glavo gor. Ena mala polprekmurka ti ze ne bo bolecin povzrocala. Lagoja bo sele potem postala user posted image user posted image

Kaj sem se pozabila? Aja, Nax se to. Ti si bila v Postojni s popadki, oni so vedeli, da bodo Taia poslali v Lj, ce se tam rodi, tebe pa obrdzali v Po in te vseeno niso dali v LJ? Sori, ampak to je pa grdo. Al nisem prav razumela?

Uf, mala spet prdi. Ampak je smesno. Spi in kar naenkrat zacne piskati, potem prdne in si oddahne in naprej spi. Boga creva mala user posted image user posted image

Lep dan vsem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4244
31.5.2010 12:23:21   
Anonimen
Amazonka, a ti pa ze popadke stejes? Pocakaj na vrsto! Pa kupi si gel. 100 eur v lekarni. Prineses s sabo in ti aplicirajo. Ena tuba je dovolj za en porod. Vse vem user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4245
31.5.2010 12:52:50   
petrca2507
O Dianatal gelu (oz. lubrikantu) sm jst včer brala v Žurnalu. Menda ga ta teden začnejo testirat v Lj. porodnišnici, do sedaj pa ga že uporabljajo v Kranjski. Se mi pa zdi kar draga zadeva, glede na to koliko plačujemo za zdravstvo. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
31.5.2010 13:08:10   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

Sem čisto skozlana, slabo spala, imela par popadkov ponoč. Je trajalo od 2 do pol štirih. Potem se je umiril. Zdaj me sam nekaj špika v jajčniku. Bljah. user posted image
amazonka: Sva že dve! Jaz se počutim približno tako, kot da bi me nekdo celo noč garbal. user posted image Malo mi je bilo vroče, malo hladno, stokrat na wc, hrbet bolel, ob vsakem premiku mi je otrdel trebuh pa potem spet hitro popustil... Skratka ni da ni... Danes NI moj dan! user posted image

Aglaia: Sorry za direktnost, ma vedno znova me preseneti, ko pomislim na tvojo zgovornost in direktnost in potem berem, kako zmrzneš proti taščici ali svoji mami. user posted image Jaz vsekakor držim pesti, da jih kmalu spravite v red in boste lahko v miru živeli po svojem tempu, svojih pravilih in svojem feelingu. Konec koncev so naše mame in tašče vseeno rojevale 30 let nazaj in določene stvari SE spreminjajo, zato naj bodo kdaj tudi malo tiho. user posted image

Grem pa še jaz zdaj brat o Dianatalu. user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
31.5.2010 13:18:09   
marjanaj
Pa kupi si gel. 100 eur v lekarni. Prineses s sabo in ti aplicirajo. Ena tuba je dovolj za en porod. Vse vem

aglaia nehi tolk tv gledat user posted image a si ti tudi videla to na 24ur? 100 € wtf?? Se strinjam s petrco, da je čist predrago tole. Stane skoraj tako kot EA.

ultiva sem slisala za to varinato tudi jaz, ampak v P so rekli, da je trenutno šele v poskusni dobi pri nas, ker so jo ukinili pred leti, čeprav je že bila v uporabi. Zdaj pa je Slovenija ponovno vključena v poiskuse z Ultivo. In baje jo lahko dobiš samo, če je na razpolago tudi anesteziolog, ker mora biti ta ves čas prisoten. Ne vem,če je tudi v praksi tako, ampak na predavanjih v Šoli za starše so tako povedali.

Naš lumpi je drugače tudi spal danes kot ubit. Smo se nafutral včeraj ob 22h in je spal do 5h. Še malo hranjenja in nato spet spal do 9h. Mmmmm... Ko bi bilo vedno tako. Ga pa zdaj navajamo, da bo zaspal brez dude. Torej budnega v posteljo in čakat. Pa ni lahko. Se cmizdi k pr norcih. user posted image Zdej sva se z možem odločila, da lahko odpremo novo firmo CMIZDEK D.O.O. Evo in zdaj je mali cmizdek tuki na kavču končno malo šlafnu. Ker men ni več nič jasno, a ni tako da mali dojenčki spijo ene 17 ur na dan?! Ta bumbar je buden cel dan, ponoči pa mu celo uspe spat. Ampak to je cca. 10 urc. Kje pa je ostalih 7 ur? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4248
31.5.2010 14:02:30   
pupa*81
aglaia nehaj tolko viset na forumu in brat neumnosti... evo ti pošiljam sonek iz logatca, da greš na balkon sosede špegat user posted image ''tipične krče'' ima tudi naša, hb da ni blo masaže trebuščka user posted image

čiščenje noska: chiccovo pumpico imamo mi, super je, priporočam! ja bravo, pri pumpici na roke je to podtlak user posted image user posted image ampak pri chiccotovi pa z usti povlečeš preko cevkice zrak... z občutkom pač, sej se navadiš, meni je super. pa 100x bolš k fiziološka v ampulah je v obliki spay-a.

IZVIRNO SPOROČILO: Masha_M
Aglaia: Sorry za direktnost, ma vedno znova me preseneti, ko pomislim na tvojo zgovornost in direktnost in potem berem, kako zmrzneš proti taščici ali svoji mami. user posted image

eh, sva že dve... jst tudi aglai po telefonu pametnjačim kako se mora postavit za svojga otroka, no v soboto sm pa tako zmrznila da ni za verjet user posted image pa veš kaka kriza je to k primorka brez besed ostane user posted image user posted image user posted image

ko sem jaz rojevala (ja že 100 let nazaj user posted image ) ultiva ni bila na voljo user posted image očitno so jo ponovno uvedli user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
31.5.2010 15:17:39   
Anonimen
Evo mene spet. Mala spi (itak) in ravnokar sem pogruntala, da so vse serije na dopustu. No, saj desperate housewives so se itak spet bedno koncale. Razmisljam, da bi zacela gledati So you think you can dance. Pa Masha, upam da je kaj boljse kot Dirty Dancing, ker sem to 3x gledala pa bi sla vse te angleze prebutat. user posted image

Kje smo ostali?
Marjana, s stola sem padla od smeha pri Cmizdek d.o.o. user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa eno vprasanje. Kako pa spi z dudo? Nasi skoz ven pada. Pa se meni ne da skoz ji notri jo tlaciti. Malo vztrajam, potem pa pac neham. Naj se samouspava brez dude. Zdaj ko tako pisem, vidim da Spartansko vzgajam otroka user posted image
Glede ultive so tudi nam na MS rekli, da tega ni vec, ker ... ne vem. Jaz sem si nekako zapomnila, da so otroci zadeti od tega in potem neodzivni. Ampak je MM rekla, da niti ne pride do otroka. Ne vem. Vsekakor sem vesela, ce pomaga.

Masha. Ja, totalen pussy sem ko pride do moje mame ali tasce. Tudi jaz se cudim kako lahko vedno stegujem ta svoj jezik, takrat pa zmrznem. In potem si grem totalno na zivce in se jezim nase. V glavi pa potem cel dan premlevam kaj bi morala recti in kako odreagirati. user posted image user posted image
Na zivce si grem s to vzgojenostjo pa spostovanjem starejsih. Ker to sploh ni point. Jaz jih ze spostujem, samo po mojem zivljenju, otroku in vzgoji naj mi ne serjejo. Ampak v moji glavi se to potem vse pomesa in sem tiho. Ce pa kaj recem pa se zacne mama ali tasca takoj jokat. Potem se pa pocutim tako grozno, kot da bi jim ledvico na zivo iztrgala user posted image user posted image

Pupa ... razume user posted image Aha, Chicotova je tudi za vlect. Jaz imam tudi za vlect zrak. V lekarni sem jo kupila poleg fizioloske raztopine. Kaksna je pa fizioloska v spreju? Kje se dobi? Ker jaz tudi naso malo zalivam s temi ampulami. Sploh ne vem kaksna je prava kolicina.
Pa jeeej za podtlak user posted image God, I'm smart user posted image

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?