Anonimen
|
Helou! Spet nobene ni. Pa kaj delate v tem groznem vremenu? Upam, da niste na nekih silnih 5 urnih setnjah Jaz sem ze dve uri pokonci (uuuu) in visim na rr in berem vse mozne bedne in nebedne teme. Od druzinskih brisac in pranja obleke, do dianatal gela za lazji porod (ne bi vedela tocno zakaj me to zanima) in se imam krasno. Nase dete spet podira rekorde v spanju. Spala je od 23 do 6 zjutraj. Ob 6 sem jo hotela hraniti pa je bila prevec zaspana in je po 10 minutah spet zaspala. In potem je potegnila do 9.30. Zdaj pa ze od 10 spet spi. Nic jasno Nax, tocno! To sem ti ze itak 100x hotela recti, da sva se na isti dan porocile.Vidva sta sla vceraj sama, mi pa smo imeli druzinsko kosilo. Ki je bilo eventful. Koncalo se je tako, da je mala spala na kavcu, moja mati pa zraven nje z roko na trebuscku, ker ima "tipicne krce". Wtf? Otrok prdi in kaka in vcasih je to bolece in sama sebe zbudi. Simpl. No, drugace pa je bila hrana dobra (bravo moj moz!), jaz sem pa spila en kozarec vina. Ampak si nisem nic crpala, ampak sem kar malo podojila. Sicer je bilo hranjenje na vrsti 3 ure po kosilu ampak vseeno ... đizus krajst, kaksna mati sem! Je pa hotela tudi tasca na obisk vceraj. Je nekaj spekla pa bi prinesla. Ocitno so vsi hoteli podozivljati najin porocni dan. Drugace pa tasca to veckrat pocne. Kar kuha in pece nekaj, ker ve, da ne bova rekla, da noceva. Vse naredi samo zato, da lahko pride sem in malo gleda. Je pa mozek (bravo drugic!!) pogruntal en krasen sistem kako preziveti z njegovimi starsi. Vzame malo in vozicek in jih poklice in se dobijo v Mostecu in grejo na Roznik in tam okoli. Pa sta tasca in tast zadovoljna, da sta z malo, mala je na sprehodu, moz s svojimi starsi, jaz pa doma pocivam in mi je lepo. Iscem nekaj podobnega za moje starse pa ne najdem. Nek silni sprehajalec tudi jaz nisem Candy, lepo, da se se tu malo javis. Si nas vmes ze cist zanemarila. Zdaj se navadi na vec forumov pisati, da ti ne bo po porodu casa zmanjkovalo In bravo za tvojo mamo (ki je mogoce ob rojstvu locena dvojcica moje). Ali pa je to nekaj stajerska zadeva? Sem te ze na srecanju hotela vprasati, ce si iz MB in ocitno si. Ceprav se mi ni zdelo, da bi imela prav tisti mariborski naglas. Pune doro pa to V glavnem, crpalka je po mojem mnenju nujna. Ne vem, vprasaj se kaksno izkuseno mamico, ampak midva nasi pucava nosek, ker ima mucke in ker bi jo rada navadila, da ne znori vsakic, ko ji spricnem fiziolosko v nos. Preden si bo znala sama dobro nos obrisati bo namrec se trajalo, sem pa ze videla otroke, ki zivi znorijo, ce jim pride kdo samo blizu nosa. No, tega nocem. Imava pa midva tisto pumpico, ki z usti potegnes zrak (+smrklje) iz nosa. Obstaja se tisoc drugih pumpic ampak meni tista na sesalec nikoli ni potegnila. Nehumano se mi zdi, da ti sesalec nekaj iz nosa vlece. To po moje boli. Pa ful hvalijo tudi Chiccotovo. Mislim, da se stiska in s tem ustvarja podtlak (pritisk?). Pupa strojnicka ti bo to boljse znala povedati. Pa se dobro, da si NN omenila. Jaz sem komaj vceraj videla, da si me klicala v cetrtek. Smo bili takrat glih pri pediatru. Sori. Te poklicem danes. Nax, ja Banic je nas pediater. Saj sem napisala. Old school ampak zaenkrat brez pripomb. Neka noc vidis, tvoj Luka je res en srcek. Potem pa ga okoli vozis in ni cudno, da ljudi prime, da bi imeli vec otrok. Mene je porodna soba malo v nasprotno prepricala, ampak bojda pozabis. Pa ultiva se tudi super slisi. Ne vem zakaj sem potem jaz na suho in brez protibolecinskih rojevala. Zdaj pa vsako bolecino primerjam s popadki. Drugace pa sploh vedela ne bi kaksna je ta bolecina Mkbk, ne sekiraj se! Ti si itak drugorodka, ergo bo sle vse 100x lazje in hitreje. In itak ze ves kaj te caka in kako ti bo, torej si ne delas utvar kot jaz. Bo pa definitivno hitro mimo pa se za ultivo prosi, da ti bo lazje. Pa glavo gor. Ena mala polprekmurka ti ze ne bo bolecin povzrocala. Lagoja bo sele potem postala Kaj sem se pozabila? Aja, Nax se to. Ti si bila v Postojni s popadki, oni so vedeli, da bodo Taia poslali v Lj, ce se tam rodi, tebe pa obrdzali v Po in te vseeno niso dali v LJ? Sori, ampak to je pa grdo. Al nisem prav razumela? Uf, mala spet prdi. Ampak je smesno. Spi in kar naenkrat zacne piskati, potem prdne in si oddahne in naprej spi. Boga creva mala Lep dan vsem
|