|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
28.5.2010 23:47:35   
mkbk
BRAAAAAVO KRTKOVA.....Ema je pa gromozanska, upam da je bil porod lepa izkušnja in komi čakam, da kej več slišim od tebe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
29.5.2010 8:28:11   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc

Dej mi neki povejte, dopolnila sem glih 16t in zdej kaj za vraga se to men v trebuhu dogaja. Evo če ne bi vedla kdaj naj bi brce prvič ble, bi rekla da je to to. Ampak ker vem, da je prvič kao tam 18 - 20 t .... mislim, kaj zdej?!? prebava?!? mislim takšne prebave pa res še nikol nisem čutla. Je pa vse dost nežno. Pa tm ko to čutm pol tud ponavadi utrip z AS najdem. Torej ...???

Lahko so tudi brce, jaz sem vse tri čutila od 16 tedna naprejuser posted image

Krtkova, iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image , bravo za tako krepko deklico, upam, da je tudi tvoja simfiza zdržala!user posted image user posted image

Živa, ne sekiraj se, pokliči ko boš imela čas.

In Masha, ej ne moreš verjet, kako je ta Catan d best.....igrali smo igro z razširitvijo in zmagala sem user posted image user posted image user posted image  to je zato, ker si mi ti poslala dobre želje user posted image user posted image user posted image

Kaj je zdaj punce, a bo dans zatišje......

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
29.5.2010 8:33:08   
amazonka3

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske srake*  user posted image

...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.   Ime: datum rojstva  Spol

18.02.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image      Vid: 24.02.2010       

03.03.2010
user posted image    LaMay (35)                3.user posted image 2.user posted image                  ???               user posted image  
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image      Urban: 28.01.2010   

17.03.2010
user posted image    lorelaj* (28)            1.user posted image 0.user posted image     Mina: 03.03.2010    

18.03.2010
user posted image    Pikapolonica80 (29)1.user posted image 0.user posted image     Alja: 20.03.2010     

21.03.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image       Lan: 22.03.2010        

24.03.2010
user posted image   Zvezdici (21)          1.user posted image 0.user posted image       Tija: 26.03.2010          

03.04.2010

user posted image    pupa81 (28)         1.user posted image 0.user posted image          Tarja: 26.03.2010      

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)          3.user posted image 1.user posted image        Žak: 02.04.2010      

16.04.2010
user posted image    marjanaj (31)           1.user posted image 0.user posted image       Tibor: 08.04.2010  

17.04.2010

user posted image   tanika1 (26)               1.user posted image 0.user posted image       Peter: 23. 04. 2010
user posted image    nax05 (25)              1.user posted image 0.user posted image          Tai: 27.02.2010        

21.04.2010

user posted image    Aglaia (27)                1.user posted image 0.user posted image        Zoja Sofia: 29.04.2010
user posted image   NATAŠA35 (35)       4.user posted image 3.user posted image          Simon: 21.04.2010                                 

25.04.2010
user posted image     sasa1975                2.user posted image 1.user posted image        Nika: 25.4.2010 

29.04.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image          Tian: 25.4.2010

02.05.2010
user posted image     živa (32)                  3.user posted image 2.user posted image         Jaka: 26.04.2010   

22.05.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.05.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image                                      user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

26.05.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image    bubolin (25)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

30.05.2010
user posted image     MaliMišek(29)          1.user posted image 0.user posted image         Gal: 20.05.2010   

31.05.2010
user posted image    krtkova (35)              1.user posted image 0.user posted image             EMA: 28.5.2010                        

04.06.2010
user posted image     mkbk                         2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

10.06.2010
user posted image    Majček28                   2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

11.06.2010
user posted image      majkl (31)                2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image            

18.06.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image     

23.06.2010
user posted image       amazonka3             3.user posted image 2.user posted image                                     user posted image

02.07.2010
user posted image     polhec (25)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image           

03.07.2010
user posted image     candy24 (24)             2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image          

05.07.2010
user posted image       Kat09 (31)               1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image                            

08.07.2010

user posted image     anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image        

25.7.2010
user posted image     petrca2507 (29)       1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image    

11.8.2010
user posted image      Masha_M (28)          1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.08.2010
user posted image      hermy1 (44),           5.user posted image 3.user posted image                                      user posted image      

26.08.2010
user posted image       lumpa6 (37)           7.user posted image 5.user posted image                                       user posted image       
user posted image       ninci                       3.user posted image 2.user posted image                                      user posted image                    

27.08.2010
user posted image      tinkatonka              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

10.09.2010
user posted image       katrinka                 2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image  

14.09.2010
user posted image      Božička09 (27)       1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image   

30.09.2010
user posted image  
      Tinaaleks               2.user posted image 1.user posted image

15.12.2010
user posted image
      Loona (24)               1.user posted image 0.user posted image  

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
29.5.2010 8:35:16   
amazonka3
Pikizenc, dej še enkrat napiši kdaj imaš rok, a je že kakšno dete doma, starost....bla bla bla in kaj pričakujete..... res se mi ne ljubi zdejle brskat, že take seznam sem komaj našlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
29.5.2010 8:39:15   
neka_noč
Krti ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobrodošla Ema! user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
29.5.2010 8:48:20   
neka_noč
Agalia veš kaj, tole si pa ti mal zamutila.user posted image Jaz nimam pojma o hendlingu in ga tudi ne uporabljam. A ti zgledam, da ga obvladam in uporabljam? user posted image A me nisi videla kako sem v Sputniku previla Žaka? Primeš noge (obe naenkrat!) in brišeš, ter menjaš pleničko! user posted image user posted image user posted image Ja, tako gre to pri meni. Nobenega hendlinga. Če sem prvega sina "gor" spravla brez hendlinga (takrat ni bilo o tem ne duha ne sluha), bo pa tudi Žak preživel... user posted image   Sicer je pa bp dojenček.
Živa, Živa pa obvlada, ja. Saj si videla kako je Zoja nadpridno spala pri njej...
Sem razmišljala o rečenem glede krčev in mi ni ravno jasno - bi tvojega p vprašala... Kako to, da sem se pri prvem ful sekirala kaj vse nisem naredila in kaj vse še moram naredit, ter kontala kdaj bi vse naredila - ko sem dojila.... in mali ni imel krčev? Žak, ko sem frik glede vsega in resnično uživam v materinstvu, pa ima krče?user posted image Mislim kakšni mamini možgani oz. nadledvična žleza.. Halo? Pri meni to ne "pali". Vpraši ga naslednjič.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
29.5.2010 8:51:07   
neka_noč
Mkbk you re next! user posted image user posted image Joj, bejbo boš cartala - kva sem ti fouš. Sej zdej Žaka ne bi menjala za bejbo, bi pa še eno imela. user posted image V p sem pediatru rekla, da bi še eno user posted image s seboj vzela, da imajo itak 30 user posted image ... So se smejal.
A se veseliš, kaj? user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
29.5.2010 15:07:50   
mkbk
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
29.5.2010 17:17:34   
arruba
Živjo,

jaz se mal pozno vključujem v vaše debate, sem pa LJ nosečka s PDP-jem konec julija, tako da sem bolj aktivna na julijkah 2010..

Bi imela pa eno vprašanje za vse, ki niste rodile v LJ, (ker planiram Postojno zaradi EA) - če me bo G poslala na CTG-je in podobne zadevščine v porodnišnico, moram iti v tisto porodnišnico, kjer nameravam rodit, ne v LJ, ane?
Ma vem, da trapasto sprašujem, samo to bo najin prvi user posted image  in pojma nimam...še dobro, da so tile forumi, da lahko koga kaj vprašamo user posted image

LP vsem in čestitke vsem novopečenim mamicam!

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
29.5.2010 17:37:10   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: arruba

Živjo,

jaz se mal pozno vključujem v vaše debate, sem pa LJ nosečka s PDP-jem konec julija, tako da sem bolj aktivna na julijkah 2010..

Bi imela pa eno vprašanje za vse, ki niste rodile v LJ, (ker planiram Postojno zaradi EA) - če me bo G poslala na CTG-je in podobne zadevščine v porodnišnico, moram iti v tisto porodnišnico, kjer nameravam rodit, ne v LJ, ane?
Ma vem, da trapasto sprašujem, samo to bo najin prvi user posted image  in pojma nimam...še dobro, da so tile forumi, da lahko koga kaj vprašamo user posted image

LP vsem in čestitke vsem novopečenim mamicam!

Na tvojem mestu bi poklicala v Postojno in vprašala.
Sama sem prvič rodila v Lj., tokrat v Po. p, vendar sem imela elektivni (planiran/dogovorjeni) Cs. K svoji g sem hodila ves čas v Leonišče in tam tudi opravljala CTG-je, ko pa je bilo treba iti rodit, sem šla v Po. . Lahko bi šla tudi v Lj. p.
A tvoj g nima aparata za CTG? V tem primeru res ne vem kako gre "protokol", ker v kolikor bi bila že kaj odprta, imela popadke, bi te zadržali notri in bi tam tudi rodila....
Vsekakor bi poklicala v Postojno in se pozanimala - to sem naredila tudi sama in bila navdušena nad njihovo prijaznostjo, ustrežljivostjo, zato sem se tudi odločila za Po.
Upam, da sem ti kaj pomagala.
Je pa Nax želela roditi v Po z EA in je bila tudi vse dogovorjena, a je potem tako naneslo, da je rodila v Lj.  brez EA. (Predčasni porod...)

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
29.5.2010 18:03:25   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: amazonka

In Masha, ej ne moreš verjet, kako je ta Catan d best.....igrali smo igro z razširitvijo in zmagala sem user posted image user posted image user posted image  to je zato, ker si mi ti poslala dobre želje user posted image user posted image user posted image
Midva imava doma osnovno igro in razširitev za 6 igralcev in nam Catan zna nuditi ure in ure zabave. :)

Neposredna povezava do sporočila: 4211
29.5.2010 18:36:11   
amazonka3
Ja vem, ure zabave.
Midva igrava s sodelavcem od mojega in njegovo ženo, pa včasih še kakšen par zraven.
Na začetku se je meni to zdelo malo Geekyuser posted image user posted image user posted image
Ko je moj rekel: "A veš da M pa igra namizne igre", sem si jaz mislila vse tiste angleške in še več.....what a nerd, that sounds geeky....user posted image user posted image

In zdaj....TA TA.... največja piflarka of them all.... ej res ne vem, zakaj so nas tako grozno silili postati veliki, ko pa je igrat igre takooo zabavno.
Igramo pa tudi Batlestar Galactico, pa Risk ipd.... same strateške.

O.k. enugh....
Dežuje in takooo sem lena (posledično ne delam za faks), da potem tako obupana tukaj gor visim.....

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
29.5.2010 18:38:51   
amazonka3
in za zvezdice zbiram....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4213
29.5.2010 18:39:06   
živa
Jaz bi danes tudi oddala svoje otroke - čeprav so čisto luštni - in šla na kavč knjigo brat in spat user posted image . Moram dol, ker je sredinček stresel celo škatlo palčk za ušesa in bo mož ravnokar izgubil živce user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4214
29.5.2010 18:42:37   
amazonka3
Aja, pa toliko mislim na NAX, kaj se dogaja zdaj pri tebi???
Je že kaj bolje?

Ne sekiraj se toliko, nisi slaba mama, potrebuješ počitek in malo te mora kdo pocrkljati. Pri moji ta prvi sem imela hell weekuser posted image , potem pa ne vem, mislim, da sem eno knjigo prebrala (dojenje in materinstvo iz srca) in me je mal k sebi spravila.
Sem potem kar eno kemijo s tamalo ujela in sva bili obe bolj mirni, naspani in zadovoljni. Če rabiš pogovor, pošlji ZS s številko....anytime, če rabiš.

Neposredna povezava do sporočila: 4215
29.5.2010 18:44:25   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Jaz bi danes tudi oddala svoje otroke - čeprav so čisto luštni - in šla na kavč knjigo brat in spat user posted image . Moram dol, ker je sredinček stresel celo škatlo palčk za ušesa in bo mož ravnokar izgubil živce user posted image .

Ej živa, pa ti imaš znak da si moški user posted image user posted image  je to nalašč, ko je toliko fantov okol tebe user posted image user posted image  ??

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
29.5.2010 18:59:13   
živa
user posted image  Urejeno, amazonka.

Neposredna povezava do sporočila: 4217
29.5.2010 19:32:19   
pikizenc
Evo še moji podatki za seznamčič - 26 let, prva nosečnost, rok 12.11., ne vemo še kaj mamo

Men je dans tooooooook dolgčas, dopoldne sem bla še na sprehodu, zdej pa ni nč za delat. Jaz bi tuuuuuud katance igralauser posted image

A boste gledale eurosong?

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
29.5.2010 19:52:25   
neka_noč
Živjo Srake user posted image

... so ravno odšli obiski... in Žak se je končno umiril. Bil je tečen ko driska. user posted image Ampak res, sploh ne vem kaj mu je bilo danes. Celo pop. ni šlo NIČ po urniku, drl se je pa tudi kot bi ga s kože dajal. In ni imel krčev.user posted image Zdaj spi in nisem ravno prepričana, če ni že kar nočno "usekal" - ni pa še skopan (očitno ga danes ne bom, ker ob 22-ih ga ravno ne mislim), niti ni v pižamici.
Skratka veliki teži s kokicami, ki jih je treba it iskat v trgovino, pa smo malo pozni... ker sicer nekaj "grozi" da ga bo treba peljat v kino. user posted image Hoče gledati Shrek-a s kokicami.
No, zdaj se pa ponovno Žak oglaša. user posted image Toliko o nočni in mirnem branju knjige... Ja pa jade...
Pikizenc uživaj v dolgčasu dokler še lahko - potem ti ne bo več dolgčas. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
29.5.2010 21:00:46   
Anonimen
Pozdrav.

Nimam nic kaj pametnega za povedati. Ne vem kaj mi je zadnje case. Materinstvo mi je vzelo dar govora user posted image

NN, narobe si razumela. Mislila sem, da ti ne bi bil vsec, ker pravi, da je treba otroka dajati na sonce, ti pa si strogo proti temu. Pa ne me narobe razumeti. Ne mislim nic slabega. Vseeno je, vsaka dela po svoje. In tako je najbolj prav. To sem ze pri aprilcicah napisala, ker se mi smilijo punce, ki imajo zahtevnejse dojencke. Nasa je res srce. Ne vem kako sem si to zasluzila. Pa upam, da se mi to hvaljenje ne bo mascevalo user posted image

Danes smo spet spali celo noc do 9.30 zjutraj, potem pa sva jo za prvo obmesecnico hotela peljati na bled pa smo vsi trije zaspali do 13. No, do 3 smo se koncno spakirali in 15 km pred Bledom se je uscalo ... smo obrnili proti Tivoliju in na obvoznici je zacelo se v LJ dezevati. Pa smo sli v trgovino in domov. Mala je spala celo pot in potem doma naprej. Saj pravim, pridno dekletce. Po mami user posted image user posted image

Katanci!! Mi smo bili obsedeni z njimi. Cele noci smo jih igrali. Pa se kregali zraven. Uf, koliko sem skadila ob naseljencih user posted image No, zdaj smo na activity presaltali. Da se lahko spet kregamo user posted image

Pikizenc, jaz sem naso malo prvic cutila komaj okoli 21 tedna. Pa potem cez celo nosecnost zelo slabo. Je bila pridna ze v trebuscku. Tako, da ne vem, ampak znajo biti ze brce. Saj ti je ena napisala, da smo nosecnice tako pozorne na to dogajanje v trebuhu, da te vcasih vsak prdec razveseli user posted image
Aja, ko si napisala, da se pocutis kot en otrok s svojimi 16t, sem jaz totalno narobe prebrala in sem mislila, da imas 16 let. Pa jih nimas, a ne? user posted image
No, ce smo ze pri letih, amazonka mi lahko pri seznamcku eno leto zraven stisnes. Uf, kako sem odrasla user posted image

Pa ja, Krti je imela res Cojka style porod. Saj vec bo pa sama povedala, ko se vrne. Glavno, da se je Ema odhaklala. Pa laske ima!! Se ena cupasta ljubljanska sraka. Pa totalno je sesula moj rekord velikega otroka. Glavno pa, da sta dva najvecja in najtezja otroka puncki. Ah, to je ta ljubljanski zrak user posted image user posted image

Drugace nic novega. Utrujena sem od nameravanih sprehodov user posted image Jutri imava obletnico poroke. In pride moja mati na kosilo. In ko sem ji rekla, da je najina obletnica in bi bila sama (+otrok) je rekla: "saj smo bili lani tudi skupaj, pa bomo se letos" Ja, res smo bili skupaj, ce pa sva se porocila!! Aaaaaa (smesko z glavo v zid!) user posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 4220
29.5.2010 21:48:01   
amazonka3

user posted image   * Ljubljanske srake*  user posted image

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.   Ime: datum rojstva  Spol

18.02.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image      Vid: 24.02.2010       

03.03.2010

user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image      Urban: 28.01.2010   

17.03.2010
user posted image    lorelaj* (28)            1.user posted image 0.user posted image     Mina: 03.03.2010    

18.03.2010
user posted image    Pikapolonica80 (29)1.user posted image 0.user posted image     Alja: 20.03.2010     

21.03.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image       Lan: 22.03.2010        

24.03.2010
user posted image   Zvezdici (21)          1.user posted image 0.user posted image       Tija: 26.03.2010          

03.04.2010

user posted image    pupa81 (28)         1.user posted image 0.user posted image          Tarja: 26.03.2010      

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)          3.user posted image 1.user posted image        Žak: 02.04.2010      

16.04.2010
user posted image    marjanaj (31)           1.user posted image 0.user posted image       Tibor: 08.04.2010  

17.04.2010

user posted image   tanika1 (26)               1.user posted image 0.user posted image       Peter: 23. 04. 2010
user posted image    nax05 (25)              1.user posted image 0.user posted image          Tai: 27.02.2010        

21.04.2010

user posted image    Aglaia (28)                1.user posted image 0.user posted image        Zoja Sofia: 29.04.2010
user posted image   NATAŠA35 (35)       4.user posted image 3.user posted image          Simon: 21.04.2010                                 

25.04.2010
user posted image     sasa1975                2.user posted image 1.user posted image        Nika: 25.4.2010 

29.04.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image          Tian: 25.4.2010

02.05.2010
user posted image     živa (32)                  3.user posted image 2.user posted image         Jaka: 26.04.2010   

30.05.2010
user posted image     MaliMišek(29)          1.user posted image 0.user posted image         Gal: 20.05.2010   

31.05.2010
user posted image    krtkova (35)              1.user posted image 0.user posted image             EMA: 28.5.2010                  

04.06.2010
user posted image     mkbk                         2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

10.06.2010
user posted image    Majček28                   2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

11.06.2010
user posted image      majkl (31)                2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image            

18.06.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image     

23.06.2010
user posted image       amazonka3             3.user posted image 2.user posted image                                     user posted image

02.07.2010
user posted image     polhec (25)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image           

03.07.2010
user posted image     candy24 (24)             2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image          

05.07.2010
user posted image       Kat09 (31)               1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image                             

08.07.2010
user posted image     anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image        

25.7.2010
user posted image     petrca2507 (29)       1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image    

11.8.2010
user posted image      Masha_M (28)          1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.08.2010
user posted image      hermy1 (44),           5.user posted image 3.user posted image                                      user posted image      

26.08.2010
user posted image       lumpa6 (37)           7.user posted image 5.user posted image                                       user posted image       
user posted image       ninci                       3.user posted image 2.user posted image                                      user posted image                    

27.08.2010
user posted image      tinkatonka              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

10.09.2010
user posted image       katrinka                 2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image  

14.09.2010
user posted image      Božička09 (27)       1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image   

30.09.2010
user posted image  
      Tinaaleks               2.user posted image 1.user posted image

12.11.2010
user posted image
       Pikizenc (26)           1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image   

15.12.2010
user posted image
      Loona (24)               1.user posted image 0.user posted image   

Neposredna povezava do sporočila: 4221
29.5.2010 21:50:00   
amazonka3
Tko, zdej je urejeno, Aglaia je stara baba ratala, pa Pikizenc je gor, pa ene par sem jih kr zbrisala.... kak terorist   user posted image user posted image user posted image  Če se pa niso javle....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4222
29.5.2010 22:01:55   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Krtkova sporoča: "Dobila sva hčerko Emo."

Pa še mere: 4050g, 53 cm, obseg glavice 36 cm.

Uau ... bravo KRTI ZA EMO!!! Ta pa je prava korenjakinja...očitno bodo babe vladale pobom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
30.5.2010 10:15:34   
petrca2507
Se še jaz malo oglasim.

Včer sem že mal čez 6 vstala, ker sva šle s kolegico v MB na tekmo. Od Celja dalje je z vremenom izgledalo zelo slabo, skoz je močno deževalo, malo pred MB je bilo pa čist jasno. In tako vreme smo imeli cel dan. Šele ob 20h se začelo kapljat. Jst sem prišla domov rdeča kot rak, ker sem za kratek čas zaspala v stolu. user posted image

Danes se odpravljam na Jesenice na obisk k staršem in dediju. Grem pogledat, kako izgleda posteljica, ki jo je kupila moja mami za svojega vnučka / vnukinjo. user posted image

aglaia...imaš spet težave z mamo. user posted image   Bi bila vedno in povsod rada z vami.

www.petrca.net

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
30.5.2010 11:04:19   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Pikizenc, jaz sem naso malo prvic cutila komaj okoli 21 tedna. Pa potem cez celo nosecnost zelo slabo. Je bila pridna ze v trebuscku. Tako, da ne vem, ampak znajo biti ze brce. Saj ti je ena napisala, da smo nosecnice tako pozorne na to dogajanje v trebuhu, da te vcasih vsak prdec razveseli user posted image
Aja, ko si napisala, da se pocutis kot en otrok s svojimi 16t, sem jaz totalno narobe prebrala in sem mislila, da imas 16 let. Pa jih nimas, a ne? user posted image

Eeeee bo treba ene 10 let dodat 16. letom user posted image  Sem pa ena zadnjih na seznamu po moje, tako da capljam uzadi ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?