Anonimen
|
Pozdrav. Nimam nic kaj pametnega za povedati. Ne vem kaj mi je zadnje case. Materinstvo mi je vzelo dar govora NN, narobe si razumela. Mislila sem, da ti ne bi bil vsec, ker pravi, da je treba otroka dajati na sonce, ti pa si strogo proti temu. Pa ne me narobe razumeti. Ne mislim nic slabega. Vseeno je, vsaka dela po svoje. In tako je najbolj prav. To sem ze pri aprilcicah napisala, ker se mi smilijo punce, ki imajo zahtevnejse dojencke. Nasa je res srce. Ne vem kako sem si to zasluzila. Pa upam, da se mi to hvaljenje ne bo mascevalo Danes smo spet spali celo noc do 9.30 zjutraj, potem pa sva jo za prvo obmesecnico hotela peljati na bled pa smo vsi trije zaspali do 13. No, do 3 smo se koncno spakirali in 15 km pred Bledom se je uscalo ... smo obrnili proti Tivoliju in na obvoznici je zacelo se v LJ dezevati. Pa smo sli v trgovino in domov. Mala je spala celo pot in potem doma naprej. Saj pravim, pridno dekletce. Po mami Katanci!! Mi smo bili obsedeni z njimi. Cele noci smo jih igrali. Pa se kregali zraven. Uf, koliko sem skadila ob naseljencih No, zdaj smo na activity presaltali. Da se lahko spet kregamo Pikizenc, jaz sem naso malo prvic cutila komaj okoli 21 tedna. Pa potem cez celo nosecnost zelo slabo. Je bila pridna ze v trebuscku. Tako, da ne vem, ampak znajo biti ze brce. Saj ti je ena napisala, da smo nosecnice tako pozorne na to dogajanje v trebuhu, da te vcasih vsak prdec razveseli Aja, ko si napisala, da se pocutis kot en otrok s svojimi 16t, sem jaz totalno narobe prebrala in sem mislila, da imas 16 let. Pa jih nimas, a ne? No, ce smo ze pri letih, amazonka mi lahko pri seznamcku eno leto zraven stisnes. Uf, kako sem odrasla Pa ja, Krti je imela res Cojka style porod. Saj vec bo pa sama povedala, ko se vrne. Glavno, da se je Ema odhaklala. Pa laske ima!! Se ena cupasta ljubljanska sraka. Pa totalno je sesula moj rekord velikega otroka. Glavno pa, da sta dva najvecja in najtezja otroka puncki. Ah, to je ta ljubljanski zrak Drugace nic novega. Utrujena sem od nameravanih sprehodov Jutri imava obletnico poroke. In pride moja mati na kosilo. In ko sem ji rekla, da je najina obletnica in bi bila sama (+otrok) je rekla: "saj smo bili lani tudi skupaj, pa bomo se letos" Ja, res smo bili skupaj, ce pa sva se porocila!! Aaaaaa (smesko z glavo v zid!)
|