Anonimen
|
Helou srakice (in male srake in srake undercover)! Zal mi je, da se nisem nic javljala zadnje case, ampak sem se nekje ocitno prehladila in sem bila vsa cudna. In moje dete, kot da bi vedelo mi je dalo 2 dni bolj mir, da se je mati lahko spocila. Danes ponoci je spala 11 ur!! Od 22.30 do 9.30 zjutraj. Ob 4.30 zjutraj se je pokakala, tako da sem jo sla previt in se malo napitat, potem pa smo spet spali. Zakon. Tako, da se zdaj tudi jaz spet v redu pocutim in sem vesela mati. Vseeno pa pride danes moj mozicek prej iz sluzbe in popoka otroka in gresta za 2 uri k tasci in na roznik, da se mati se malo odpocije. Bom cist prevec spocita Drugace pa smo imeli vceraj tudi mi pediatra, ki je super. Je tak »old school« ampak nadprijazen. Mi je vse lepo razlozil kaj in kako z otrokom in kompliciranjem. Ceprav, NN in Ziva, vama verjetno ne bi bil vsec, ker je rekel, da ni nujno obvezujoce, da uporabljas ta nov handling. Seveda pa moras paziti na otroka in na glavico. Pa rekel je, da mora otrok nujno na sonce (sploh zdaj ko je lepo vreme) in da ni nic narobe, ce ga nimas zavitega v kosari in se plenicko cez. Samo da sonce ne sme sijati direktno v oci, drugace je vse ok. Pravi tudi, da starsi prevec komplicirajo in prevec oblacijo otroke in da kapljice ne povzrocajo krcev. V bistvu po njegovem mnenju delajo krce mamini mozgani (oziroma nadledvicna zleza), ki v mleko sprosca adrenalin, kadar mama med dojenjem razmislja kaj vse je napacnega pojedla. Haha, kaksen doktor. Direkt zame, ki nisem sekirajoca se mati. Ki jem vse. In moj otrok je na soncu. Saj ste videle v Sputniku, da sta mi Ziva in NN za malo skrbele. Joj joj, upam, da bo Zoja to kdaj brala in imela se en razlog vec za psihoterapevta Aja, nasa velikanka ima 56 cm in 4570g. Vidis Cojka, da je vecja od Tiana Btw, mi gremo mogoce jutri na Bled. Bojda je napovedano slabo vreme. Ce bomo sli, te bom poklicala pa se bomo nekje dobilii, ce bosta imela cas. Ok? Pa ne biti slabe volje. Otrok pije slabo mleko. Hahaha. Pupa, kako ste vi? Se bomo enkrat kmalu pri Kljukcu dobile? Krti, forza!! MM, ti posljem mejl. Ali pa te poklicem, ce se mi ne bo dalo pisati. Mkbk, tebi moram tudi mejl napisati, ker ti ze od srecanja sms pisem in potem ga nikoli ne dokoncam. Malo nahranim pa oba mejla napisem. Amazonka, nadpridna si ti in nadpriden je moz. Masha, nadvsec mi je balkon. Clovek si spet zeli kaditi … Petrca, lepo se imej v vintgarju. Marjana, sori ker te vceraj nisem poklicala. Po pediatru smo sli direkt domov, ker je hotel M na roznik. Ocitno tam ni cuckov Btw, zadnjic sem kupila sling. No, v bistvu sleepy wrap trak. Tale http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=279&detailID=717&ime=Sleepy_Wrap_(trak_za_nosenje_otrok) in je nadhud! Mali je pa tudi vsec. Zaspi v sekundi notri in je pridna. Lajkam. Najbolj pa lajkam kopanje otrok! Zoji je vsec, smeji se in cofota. Malo je jezna, ko jo dava ven ampak ni prehudo. Tako, da bova midva kar vsak dan kopala in enkrat na teden milila. Se mi zdi, da je kopanje prej fertik kot tisto umivanje prej. Pa se otroku je vsec. Foter potapljac pa itak ne bi prenesel, da bi njegova hcerka sovrazila vodo Ce smo ze pri potapljacih. Naaaax!!! Mislim nate in vem, da bo kmalu boljse. Kot sem rekla ze pri aprilcicah. Vse ti bo vrnil Tai. Z ljubeznijo. Pa vidla sem slikico na Cojkinem FB. Totalna frajerja sta! Kako je blo na krtsu? In kaj je blo s tasco? Aja, moja mati. Aaaa!! To je vse kar lahko recem, da ne zacnejo padati kletvice. Je pa pogruntala, da gre velikokrat predalec in potem kar telefon dol vrze oziroma najde nek izgovor zakaj ne more vec govoriti z mano. Potem pa me spet poklice cez kaksne 3 ure ali pa naslednji dan in se dela, da nic ni bilo. Zdaj nisem imela energije se ukvarjati z njo in jo solati, ker sem se slabo pocutila, ampak vidim, da »big fight« ni vec dalec. Ah ja, enkrat (ali miljonkrat) se bo pac treba skregati. Se dobro, da se rada kregam Nic, grem budit dete, da jo nahranim. Btw, zakaj po celi noci zdaj spet spi ze skoraj 4 ure? Mislim, da je sla nazaj v tiste zacetne case, ko je samo spala in jedla. Vmes je ze malo zdela na kavcu, zdaj pa spet spi. Ali pa luna vpliva nanjo. Ali je pa bolna
|