|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
28.5.2010 11:55:42   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

Pa sem vedno mislila, da popadki zgledjao tako, da ti otrdeva cel trebuh in boli tudi. Pa da te boli v križu. No pa ni bilo pri meni nič od tega. 

no, men pa se to vse dogaja, plus še menstrualno krči in ZGAGA!!user posted image

zdej vas pa zapustim, če se vrnem v enem kosu, sporočim, če se razpolovim, pa vas kdo drug obvesti.
Že vnaprej ne obljubljam posameznih sms-ov in vas prosim za razumevanje, ampak ravnokar sm kupila nov avto in sm broke!!user posted image user posted image user posted image user posted image

mislite name

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
28.5.2010 12:13:42   
MaliMišek
Mi pa zdaj čakamo na izvide krvnih preiskav za Gala! Upam, da bo vse ok!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
28.5.2010 12:50:20   
Anonimen
Helou srakice (in male srake in srake undercover)! user posted image

Zal mi je, da se nisem nic javljala zadnje case, ampak sem se nekje ocitno prehladila in sem bila vsa cudna. In moje dete, kot da bi vedelo mi je dalo 2 dni bolj mir, da se je mati lahko spocila. Danes ponoci je spala 11 ur!! Od 22.30 do 9.30 zjutraj. Ob 4.30 zjutraj se je pokakala, tako da sem jo sla previt in se malo napitat, potem pa smo spet spali. Zakon. Tako, da se zdaj tudi jaz spet v redu pocutim in sem vesela mati. Vseeno pa pride danes moj mozicek prej iz sluzbe in popoka otroka in gresta za 2 uri k tasci in na roznik, da se mati se malo odpocije. Bom cist prevec spocita user posted image

Drugace pa smo imeli vceraj tudi mi pediatra, ki je super. Je tak »old school« ampak nadprijazen. Mi je vse lepo razlozil kaj in kako z otrokom in kompliciranjem. Ceprav, NN in Ziva, vama verjetno ne bi bil vsec, ker je rekel, da ni nujno obvezujoce, da uporabljas ta nov handling. Seveda pa moras paziti na otroka in na glavico. Pa rekel je, da mora otrok nujno na sonce (sploh zdaj ko je lepo vreme) in da ni nic narobe, ce ga nimas zavitega v kosari in se plenicko cez. Samo da sonce ne sme sijati direktno v oci, drugace je vse ok. Pravi tudi, da starsi prevec komplicirajo in prevec oblacijo otroke in da kapljice ne povzrocajo krcev. V bistvu po njegovem mnenju delajo krce mamini mozgani (oziroma nadledvicna zleza), ki v mleko sprosca adrenalin, kadar mama med dojenjem razmislja kaj vse je napacnega pojedla. Haha, kaksen doktor. Direkt zame, ki nisem sekirajoca se mati. Ki jem vse. In moj otrok je na soncu. Saj ste videle v Sputniku, da sta mi Ziva in NN za malo skrbele. Joj joj, upam, da bo Zoja to kdaj brala in imela se en razlog vec za psihoterapevta user posted image

Aja, nasa velikanka ima 56 cm in 4570g. Vidis Cojka, da je vecja od Tiana user posted image
Btw, mi gremo mogoce jutri na Bled. Bojda je napovedano slabo vreme. Ce bomo sli, te bom poklicala pa se bomo nekje dobilii, ce bosta imela cas. Ok? Pa ne biti slabe volje. Otrok pije slabo mleko. Hahaha.

Pupa, kako ste vi? Se bomo enkrat kmalu pri Kljukcu dobile?

Krti, forza!!
MM, ti posljem mejl. Ali pa te poklicem, ce se mi ne bo dalo pisati.
Mkbk, tebi moram tudi mejl napisati, ker ti ze od srecanja sms pisem in potem ga nikoli ne dokoncam. Malo nahranim pa oba mejla napisem.
Amazonka, nadpridna si ti in nadpriden je moz.
Masha, nadvsec mi je balkon. Clovek si spet zeli kaditi … user posted image
Petrca, lepo se imej v vintgarju.
Marjana, sori ker te vceraj nisem poklicala. Po pediatru smo sli direkt domov, ker je hotel M na roznik. Ocitno tam ni cuckov user posted image

Btw, zadnjic sem kupila sling. No, v bistvu sleepy wrap trak. Tale http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=279&detailID=717&ime=Sleepy_Wrap_(trak_za_nosenje_otrok) in je nadhud! Mali je pa tudi vsec. Zaspi v sekundi notri in je pridna. Lajkam. Najbolj pa lajkam kopanje otrok! user posted image user posted image Zoji je vsec, smeji se in cofota. Malo je jezna, ko jo dava ven ampak ni prehudo. Tako, da bova midva kar vsak dan kopala in enkrat na teden milila. Se mi zdi, da je kopanje prej fertik kot tisto umivanje prej. Pa se otroku je vsec. Foter potapljac pa itak ne bi prenesel, da bi njegova hcerka sovrazila vodo user posted image

Ce smo ze pri potapljacih. Naaaax!!! Mislim nate in vem, da bo kmalu boljse. Kot sem rekla ze pri aprilcicah. Vse ti bo vrnil Tai. Z ljubeznijo. Pa vidla sem slikico na Cojkinem FB. Totalna frajerja sta! Kako je blo na krtsu? In kaj je blo s tasco? user posted image

Aja, moja mati. Aaaa!! To je vse kar lahko recem, da ne zacnejo padati kletvice. Je pa pogruntala, da gre velikokrat predalec in potem kar telefon dol vrze oziroma najde nek izgovor zakaj ne more vec govoriti z mano. Potem pa me spet poklice cez kaksne 3 ure ali pa naslednji dan in se dela, da nic ni bilo. Zdaj nisem imela energije se ukvarjati z njo in jo solati, ker sem se slabo pocutila, ampak vidim, da »big fight« ni vec dalec. Ah ja, enkrat (ali miljonkrat) se bo pac treba skregati. Se dobro, da se rada kregam user posted image

Nic, grem budit dete, da jo nahranim. Btw, zakaj po celi noci zdaj spet spi ze skoraj 4 ure? Mislim, da je sla nazaj v tiste zacetne case, ko je samo spala in jedla. Vmes je ze malo zdela na kavcu, zdaj pa spet spi. Ali pa luna vpliva nanjo. Ali je pa bolna user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4178
28.5.2010 12:53:16   
Anonimen
Aja, pozabila sem. PIKIZENC dobrodosla!! user posted image user posted image

Ste vidle punce? Jaz sem jo prijazno prosila in je prisla. Lepa beseda lepo mesto najde. user posted image
Piki, btw, kar sem ti govorila o Mutsiju bojda ni res. Ti kolegi so ga ravikar prodali in kupili bugabuja. Bojda je mutsy ful velik za v prtljaznik in zasede celega. No, midva imava Jane Slalom Pro in nama je zaenkrat kul. Tako, da oprosti za dezinformacije glede mutsija. Pa ne nas zdaj zaradi tega zapustiti!! user posted image user posted image

Kako pa kaj Zvezdici pa Pikapolonica pa Ursa? Pa Loona? Zakaj se nic ne javijo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4179
28.5.2010 13:12:07   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Btw, zadnjic sem kupila sling. No, v bistvu sleepy wrap trak. Tale http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=279&detailID=717&ime=Sleepy_Wrap_(trak_za_nosenje_otrok) in je nadhud! Mali je pa tudi vsec. Zaspi v sekundi notri in je pridna.

Jaz imam tudi že sleepy wrap na shopping listi. Sem slišala same pohvalne stvari o njem. ;)

P.S. O kajenju pa kar nič ne razmišljaj. Bad mama! user posted image user posted image user posted image Tista terasica je za jest sveže pečene rogljičke za zajtrk na njej. Pa za bazenček za malega. In za roštilj. NE pa za cigarete. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
28.5.2010 13:15:29   
mkbk

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Drži pesti, močno! Sporoči, kaj so vama rekli!! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4181
28.5.2010 13:26:29   
mkbk
Aglaia, ti mene vedno nadrazveseliš, ko se pojaviš na rr!! Kako to, da si se odločla za tisti sling - jst tud kolebam med wraapom in tisto što+rkljo ki se samo natakne, ker se mi ful zdi, da si teh trakov že ne bom znala namontirat user posted image . Mi tud že od skoz kopamu filipa vsak dan, in mu je ful fajn, ker se ful rad že od začetka pa se mi zdi, da mu je zdaj ko se že z igračkami igra še bolj zanimivo, ker so to take igrače (in jasno voda!!), kar nima cel dan na razpolago. Mi je všeč. Pa milim še vedno enkrat na teden, nesnago malo... user posted image

Aha, torej čakam mail user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
28.5.2010 13:38:56   
mkbk
Joj, jst mam pa donstedn pdp in itak sm že par dni čist precvikana, držte pesti za krtkovo, da bo čimboljše opravila in zame, da bom še kak teden doma user posted image ...user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
28.5.2010 13:54:32   
petrca2507
Pa smo nazaj. Psi so skopani in utrujeni, jaz pa se zaenkrat še držim pokonci. user posted image   Bilo je super, nikjer ni bilo nobenga, tako da sem imela celo "plažo" pri tolmunu zase. Ob naslednjem lepem vremenu, ponovim vse skupaj. user posted image

masha...jst sm še vedno na šumečkah, če se le spomnim vzet. user posted image   Včer sem bila mogoče mal preveč aktivna in je bilo to vzrok nočnim krčem. Bom vidla, kako bo danes in naslednje dni.

mkbk...držim pesti, da boš še kak teden doma. user posted image

aglaia...ti kar počivaj, če lahko in imaš možnost.

www.petrca.net

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
28.5.2010 14:02:03   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507
masha...jst sm še vedno na šumečkah, če se le spomnim vzet. user posted image   Včer sem bila mogoče mal preveč aktivna in je bilo to vzrok nočnim krčem. Bom vidla, kako bo danes in naslednje dni.
Jaz jih pa dosledno pijem. Zjutraj 1 magnezij, zvečer 1 kalcij. ;)

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
28.5.2010 18:18:26   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Gal je ok!user posted image Zdaj pa lahko veselo spimo, tudi 5 ur, če mu bo pasalo! Samo ne kaže, ker se zbuja na dve uri in pol user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4186
28.5.2010 19:28:33   
pikizenc
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Aja, pozabila sem. PIKIZENC dobrodosla!! user posted image user posted image

Ste vidle punce? Jaz sem jo prijazno prosila in je prisla. Lepa beseda lepo mesto najde. user posted image
Piki, btw, kar sem ti govorila o Mutsiju bojda ni res. Ti kolegi so ga ravikar prodali in kupili bugabuja. Bojda je mutsy ful velik za v prtljaznik in zasede celega. No, midva imava Jane Slalom Pro in nama je zaenkrat kul. Tako, da oprosti za dezinformacije glede mutsija. Pa ne nas zdaj zaradi tega zapustiti!! user posted image user posted image

Kako pa kaj Zvezdici pa Pikapolonica pa Ursa? Pa Loona? Zakaj se nic ne javijo?

He he še dobr, drugače bi pa še naprej tuki neki sramežljivo brala. Ampak še ful zaostajam za debato, pa ko en otrok se s svojii 16t počutim, tuki ste vse neki prot konc. Eee no vsaj izkušenj je dost user posted image  

Dej mi neki povejte, dopolnila sem glih 16t in zdej kaj za vraga se to men v trebuhu dogaja. Evo če ne bi vedla kdaj naj bi brce prvič ble, bi rekla da je to to. Ampak ker vem, da je prvič kao tam 18 - 20 t .... mislim, kaj zdej?!? prebava?!? mislim takšne prebave pa res še nikol nisem čutla. Je pa vse dost nežno. Pa tm ko to čutm pol tud ponavadi utrip z AS najdem. Torej ...???

krti - držim pesti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
28.5.2010 19:31:21   
pikizenc
Aja pa btw mutsy se je tud men zložen zdel velik. Če ga čist ne razstaviš tko da je ločen športni del in podvozje, pol ni šans, da ga spravim v avto po moje. Eeee bo treba za terenca šparat user posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
28.5.2010 19:52:29   
MaliMišek
Krtkova sporoča: "Dobila sva hčerko Emo."

Pa še mere: 4050g, 53 cm, obseg glavice 36 cm.

Čestitam!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobrodošla Ema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 28.5.2010 20:11:28 >

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
28.5.2010 20:02:19   
pupa*81
jeeeeeeeeeeeeeee, ema dobrodošla! user posted image user posted image ponosni mamici in očku pa čestitamo!user posted image upam da je šlo bp (cojka style user posted image ) in da vam lepo zalaufa nov lajf!

no pa dajmo, draga ema:

Eksplozija čustev naj te preplavi
Malo drugače se ti ta svet predstavi
A prihodnost sveta gradila boš ti!

Neposredna povezava do sporočila: 4190
28.5.2010 20:08:30   
Masha_M
Woohoo!!!!!!!!!! Čestitke Krtkovi, Emi pa čim lepši uvod v življenje na tem planetu od naju obeh. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
28.5.2010 20:42:41   
marjanaj
Pa še mere: 4050g, 53 cm, obseg glavice 36 cm

to pa je ena huda bejba! user posted image

bravo krti pa ti si cel carica!

pa imamo še eno bejbo za naše pobčke user posted image

(odgovor članu Masha_M)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
28.5.2010 21:21:47   
pikizenc
Čestitke krtkovi in mali veliki Emi user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
28.5.2010 21:45:06   
petrca2507
krtkova...čestitke za hčerko Emo user posted image   Je kar velika punca.

www.petrca.net

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
28.5.2010 21:50:27   
živa
No, jaz pa s slabo vestjo, ker mi krti ni uspelo niti danes poklicat user posted image . Bravo krti za tako hudo bejbo user posted image . Emi pa želimo veliko sreče in zdravja user posted image ... in prijazne, umirjene in ljubeče starše user posted image .

Evo, danes sem bila prvič celo popoldne sama s tremi mulci - in še vedno sem - in ni bilo ravno pisofkejk, ampak sem zvozila in celo pred 21h sta bila večja v postelji, mezinček pa ob 21:30 user posted image . Edino klicat mi ni uspelo nobene; amazonka, kdaj drugič, prav user posted image ?

MMuser posted image za Gala, da je zvozil s tole zlatenico. Moj maksi jo je dobil po enem mesecu zaradi dojenja user posted image .

Zdaj grem pa večerjat in dat vse 4 od sebe user posted image .

Lp,

živa

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
   [Brisano sporočilo]
28.5.2010 22:05:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4196
   [Brisano sporočilo]
28.5.2010 22:11:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4197
28.5.2010 22:12:33   
Masha_M
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Masha - ti bom poslala številko. Jutri vse zrihtam
Tenkju veri meni. user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
   [Brisano sporočilo]
28.5.2010 22:17:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4199
28.5.2010 22:22:35   
pupa*81

IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Malo drugače se ti ta svet predstavi
A prihodnost sveta gradila boš ti!

A je to tvoje delo?
Ful dobruser posted image

ja, more mal duša kompenzirat strojniško pamet user posted image user posted image user posted image

drgač pa ja, itak: pikizenc dobrodošla user posted image pa bravo za metuljčke user posted image ta primerjava z metulčki mi je zmeraj hecna, ker ponavadi metuljčkom rečeš k se zaljubiš user posted image no, sej v bistvu se zaljubiš user posted image ja ja, spet nakladam, grem rajš spat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?