Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 0:23:37
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Matej0a---tudi jaz sem imela CR. Prvič po naravni poti, druga dva CR. Zato, ker sem bila po 1. porodu preveč poškodovana, da bi še naravno rodila-----Slovenka, ne se bat, ker vsega je bil kriv ginekolog, ker je čakal in čakal s porodom, jaz pa sem krvavela, potem je bilo pa prepozno za CR, za naravni naravni pa sem izgubila preveč krvi, prrej in potem....Ampak čakal je, ker je bil pijan ko mavra!!! Po tistem v "moji" porodnišnici ni več delal. Ni bi tam sicer zaposlen, samohodil na dežurstva, ki so potem odpadla. Rešili so me ostali zaposleni, so ponoči klicali domov drugo ginekologinjo. V glavnem . V P sem šla s 67 kg, domov pa po enem tednu s 53. Takšnega hujšanja ne priporočam. Pa punčka še 3 kg ni imela. Bila sem mlada in naivna, zaupala zdravnikom. Danes zagotovo ne bi krvavela in čakala v porodnišnici, ampak bi takoj zahtevala premestitev drugam! O, maj gaaaaad..... pa maš 3 otroke-kapo dol, punca !!!!!
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 0:24:24
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja IZVIRNO SPOROČILO: slovenka mateja, a si mogoče TI noseča ali JAZ? HAAAA? Kar tiho bodi... se bova drugo leto menle, ko boš "2 days left" ok? jest bom samo pomislila, da hujše kot preživeti dan s taščo ne more bit. In bom čist pomirjena.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 0:28:02
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa Aja,se to.Meri je za R.D.dobila tisti bicikel na hojo.Od polme predlog sem narocila.In ji je previsok!!!!Sem tolk jezna,pa pise nad 2leti.Saj je cist normalno velika. Zezaš, kako je premajhna ?? saj naš bajsek ni tko velik, ene 87cm ima, po HM cotah je velik za 18m. no, mislim da je spet malo zrasel, ampak nima še 90cm. Daj ti mal povej tetici, kolk colskega si kupla? al je lesen? Sploh pa...a ni dobila Meri že dovolj daril???!!! In pazi na Safi s etmi bananami-naš jih je oboževal in je prava opica..skor taka kot lovlo .
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 0:29:15
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka Ola Slovenka je šla itak rodit, jo nimam kej pokomentirat UUUUUPAAAAAAAAM!!!!!!!
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 0:30:00
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 Jutro in lepo nedeljo,slovenka tebi pa tud lep dan jap, sloveeeenkaaaa, daj poveeej, a booomoooo žeeee zibaaaaaleeee?????
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 0:32:12
|
|
|
|
polma
|
Nič, jaz se moram jutri pobarvat, ker je hči rekla da sem pusta... In ker me je sama puščava... nimam nič za povedat..... ta tedem bom zelo bizi, držim pa pesti za slovenko in bom vsaj pokukala, čene kaj napisala!!!! čao!!!!!!
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 0:39:54
|
|
|
|
polma
|
TMS-sem zdaj prebrala eno temo o poganjalcih, pa mi ne gre v glavo- večji fantki kot je naš, pa ne dosežejo do tal. Tko da ne štekam. Jaz sem mu zmerla korak in ima 35cm in to je blo lih spodnja meja za 12colskega Kettlerja. Je pa res, da obvlada prejšnjega (motor poganjalec, če se spomniš sem ga že pooala gor) in sem prepričana, da je zarad motorja takoj zakapiral kolo in ve, kaj je treba delat. In-mogpče je fora tut v tem, da ma daljši razkorak ker je brez plenice ? Pojma nimam...naš je car poganjalca, noge dvigne v luft, pa hajd po klancu dooooool!!!!! UUUUIIIIIIIIiiii!!!!
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 10:30:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro Slovenka šla rodit? Upam!!! Torej, pri nas misija nova postelja, ala sobica......USPELA!!!Danes ponoči je prvič spala na novi postelji! Celo noč, itak. Zjutraj sem jo komaj zbudila za v vrtec, mi je ugovarjala, da bo še malu počivala. Čez dan je bla pa že včeraj čist navdušena nad novo sobico. Moram čestitat Anji od Tine28 in Žigatu od Kaje08 za 2 rojstni dan. Vse najboljše od srca. Čeprav malo z zamudo, važen je namen. (29.05) Bi že un dan, pa smo se odklopli od neta, ker smo preurejali stanovanje.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 10:49:39
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma TMS-sem zdaj prebrala eno temo o poganjalcih, pa mi ne gre v glavo- večji fantki kot je naš, pa ne dosežejo do tal. Tko da ne štekam. Jaz sem mu zmerla korak in ima 35cm in to je blo lih spodnja meja za 12colskega Kettlerja. Je pa res, da obvlada prejšnjega (motor poganjalec, če se spomniš sem ga že pooala gor) in sem prepričana, da je zarad motorja takoj zakapiral kolo in ve, kaj je treba delat. In-mogpče je fora tut v tem, da ma daljši razkorak ker je brez plenice ? Pojma nimam...naš je car poganjalca, noge dvigne v luft, pa hajd po klancu dooooool!!!!! UUUUIIIIIIIIiiii!!!! oj ti nocni ptic Skoda,ker nisva sosedi,bi imeli ponoci zurke Kolescek od tamala je takle http://toys.kettler.net/index.php?id=47&tx_accommercemod_pi1[catuid]=89&tx_accommercemod_pi1[produid]=34&tx_accommercemod_pi1[back]=25&cHash=25e381eefc To je bilo glavno darilo,tist od ocija,je bilo samo za povrh,oz.za napoto delat Sicer smo zaenkrat sprobali samo po sobi in to je bla bosa.Tla s prsti doseze.Bomo sprobal se s cevlji,ko bo koncno sooonnnceeee . Tvoja liba,pa tak talent Me kap,da gre po klancu z dvignjenimi nogami. Plenicka pa itak mal privzdigne nogce,tako da nekaj bo ze na tem. Uspesno barvanje ti zelim,pa da pol fejst zazges Njamka,super za sobico. A ima postelja kaksno varovalo,da tamala dol ne pade?
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 10:53:59
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja Drgač mam jest info (potrjeno v praksi) da če po CR tudi v drugo želiš to obliko se ne pogajajo s tabo. OK vem za dva primera, bog ga vedi kako bi blo če bi mela info od večih. Babysolza sem že prepozna, da ti zaželim dober tek? Sej meni pa ravno zato ni več nič jasno. Sem vedno mislila, da če imaš v prvo CR, da ga imaš potem zmeraj. Se vidi, da nisem pričakoval CR in tudi informirana sem bila bolj švoh. No, sem še zmeraj. Sam sem pa zdejle slišala v kratkem za dva primera, ko so imele v prvo CR, v drugo pa normalen porod. pa mi spet ni več nič jasno. Prepozna, sam lahko velja za danes. Od takrat sem vsaj enih 15 obrokov zmazala.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 10:55:54
|
|
|
|
TaMaSa
|
evo link,ta bo delal http://www.igrarija.com/poganjalec-speedy-10-kettler.html Polma,nisi ti predlagala,temvec Mateja.Ti si imela lesene variante. Njamka,jaz sem tut ravn zadnjic descu rekla,da bi bil ze cas za nekaj na akomulator Punci,jaz zdaj grem,ker tamala spi,pa moram hitro riz nastelat.
< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 31.5.2010 11:10:22 >
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 10:59:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, sem kupila varovalo, sam ni pravo. Moram it danes zamenjat, če pa ne bo pasalo,bomo kar eno lepo zubleno dilo tapicirali in bo še bolje! Bom vidla kaj majo še v trgovini. Šit je, ker je cel jogi skor noter v postelji in moraš pravo varovalo imet, da gre lepo noter. Tisti jogiji, ki so pa vidni po globini pa pašejo vsa varovala. Jaz sem tud mislila, da bom tega sketterja naroččila za roj. dan, pa sta babi in dedi oblubla pravo kolo, pri naših pa ima že večji tricikel, ki ga že veselo poganja sama. V soboto pa je od kolegice dobila pravi motor na baterije, na nogah ima tako stopalo, ki ga pritisne in gre motor naprej, pol pa še gumb da preklopi rikverc. Ma tele šare imamo preveč. Veliko stvari ima naša še od sestrične ( 11 let nazaj) ampak te zadeve so tolk lepe in lepo ohranjene, plus tega čist drugačna kvalitete od današnje robe vsega tega. Nič made in čajna. Res so čist drugačne zadeve, sploh trenutni tricikel, ki ga ima. Pri nas pa tolk ščije baje bo do četrtka tako vreme.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 11:04:12
|
|
|
|
babysolza
|
hejho! Vidim, da sem končno enkrat tajming ujela A Slovenka še kr v dvoje šeta po svetu? Jaz sem tudi neki časa vsem razlagala, da imam rok 14.08 (prestavljen vnaprej, ker je baje za 1 teden večji, že na vseh pregledih), sam sem od včeraj naprej raje spet začela govorit, da mam 20.08. Da me ne bodo spet vsi vsak dan buzerirali, da kaj še doma delam.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 11:06:29
|
|
|
|
babysolza
|
njamka, dej potem kej poročat o teh varovalih. Mi bomo tudi počasi izvedli selitev narodov, da bo posteljica frej za tamalo , pa moram tudi neki pametnega nabavit. Je Sabino dal moj enkrat spat na enojno posteljo, jo od strani zabasal s posteljico, pa ji je vseeno uspelo pasti dol - tam nekje pri nogah. Med nočnim spanjem je prava vrtavka, čez dan jo pa po spanju dobiš v istem stanju, kot je zaspala.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 11:06:35
|
|
|
|
Anonimen
|
BS, boš imela Sabinči doma, ko rodiš?
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 11:07:38
|
|
|
|
babysolza
|
TMS, jaz sem ti tudi sam fouš za hiško, tako da nimam razumevanja za probleme okrog selitve. Mi tudi neki ogledujemo, sam valda se pri financah vsa stvar konča. Prevelike želje mamo.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 11:08:37
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka BS, boš imela Sabinči doma, ko rodiš? A to misliš kak teden po porodu al celo porodniško? Ker v prvem primeru je odgovor JA, v drugem pa NE.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 11:13:24
|
|
|
|
babysolza
|
no, pa grem. Cajt za kosilo.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 11:13:33
|
|
|
|
TaMaSa
|
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza TMS, jaz sem ti tudi sam fouš za hiško, tako da nimam razumevanja za probleme okrog selitve. Mi tudi neki ogledujemo, sam valda se pri financah vsa stvar konča. Prevelike želje mamo. Bos imela kaj vec razumevanja ce ti povem,da bo to moja ze deseta selitev. Drgac pa nasa Marisa po novem spet pri nama spi.Oz.moz je zdaj kar v dnevni.Slabo spi,ker ima kup sranja z delom,pa pol vmes tv gleda...me pa v sobi itak nimamo prostora.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 11:15:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti bom povedala za varovalo, ko ga zamenjam. Danes ponoči je imela kar home made nekaj narejeno. Je pa tud naša vrtavka. Selitev pa čimprej izvedi, boš pol imela manj travm. Jaz bom tamalo postelco še malo pustila v spalnici, za vsak slučaj. Čez kak mesec pa bo šla ven, k našim domov. Pol čez 1 leto pa pride nazaj.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 11:18:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza TMS, jaz sem ti tudi sam fouš za hiško, tako da nimam razumevanja za probleme okrog selitve. Mi tudi neki ogledujemo, sam valda se pri financah vsa stvar konča. Prevelike želje mamo. Bos imela kaj vec razumevanja ce ti povem,da bo to moja ze deseta selitev. Drgac pa nasa Marisa po novem spet pri nama spi.Oz.moz je zdaj kar v dnevni.Slabo spi,ker ima kup sranja z delom,pa pol vmes tv gleda...me pa v sobi itak nimamo prostora. O šit, 10 po vrsti? Men je bla muka se 2x selit. Pa škoda, da pri vama spi Meri. Zdej je en tak čas, da se bo navadla in bo konc do šole recimo. Pri moji sestri je blo tako, pa pri enih par kolegicah tudi. Zato pa imajo vse tolk veliko razliko v letih med otroci.Naravna kontracepcija. BS, spet greš jest?
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 11:25:34
|
|
|
|
TaMaSa
|
Naravna kontracepcija ja haha.No,sej ni tolk hudo,ce je sila,se tamalo pac v njeno postlo prestavi a ne Samo,ko se zbudi,pa spet nazaj. Zdaj moram pri safiji res zacet z gh,ker tamala je pomoje lacna.je skor na vsaki 2h,dons ponoci 3x.Ji nisem dala caja,ker ce je otrok lacen,kaj jo bom zdaj zezala z vodo. zdaj pa res grem.Cauci in hvala za klepet
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 11:35:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok, čauči. Pa veselo uvajanje GH želim.
|
|
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 12:40:40
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: njamka BS, spet greš jest? Sem že nazaj. Dobr so skuhali, mnjam.
|
|
RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del 31.5.2010 12:42:39
|
|
|
|
babysolza
|
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa IZVIRNO SPOROČILO: babysolza TMS, jaz sem ti tudi sam fouš za hiško, tako da nimam razumevanja za probleme okrog selitve. Mi tudi neki ogledujemo, sam valda se pri financah vsa stvar konča. Prevelike želje mamo. Bos imela kaj vec razumevanja ce ti povem,da bo to moja ze deseta selitev. Ok, zdej sem pa malce bolj razumevajoča. Jaz sem se selila ene 5-krat, pa bi se kr še. Meni je fajn ko je vse na novo (razporeditev, lokacija, prostori itd., ne oprema in cegli, da ne bo pomote), ni mi pa fajn vselitveno 'pucanje'.
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?