|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijsk!i princi in princeske 2008- 2.del
31.5.2010 0:23:37   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Matej0a---tudi jaz sem imela CR.  Prvič po naravni poti, druga dva CR. Zato, ker sem bila po 1. porodu preveč poškodovana, da bi še naravno rodila-----Slovenka, ne se bat, ker vsega je bil kriv ginekolog, ker je čakal in čakal s porodom, jaz pa sem krvavela, potem je bilo pa prepozno za CR, za naravni  naravni pa sem izgubila preveč krvi, prrej in potem....Ampak čakal je, ker je bil pijan ko mavra!!! Po tistem v "moji" porodnišnici ni več delal. Ni bi tam sicer zaposlen, samohodil na dežurstva, ki so potem odpadla.
Rešili so me ostali zaposleni, so ponoči klicali domov drugo ginekologinjo.
V glavnem . V P sem šla s 67 kg, domov pa po enem tednu s 53.
Takšnega hujšanja ne priporočam. Pa punčka še 3 kg ni imela.
Bila sem mlada in naivna, zaupala zdravnikom. Danes zagotovo ne bi krvavela in čakala v porodnišnici, ampak bi takoj zahtevala premestitev drugam!

user posted image user posted image user posted image O, maj gaaaaad..... pa maš 3 otroke-kapo dol, punca user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
31.5.2010 0:24:24   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

mateja, a si mogoče TI noseča ali JAZ? HAAAA? Kar tiho bodi... se bova drugo leto menle, ko boš "2 days left" ok? user posted image

jest bom samo pomislila, da hujše kot preživeti dan s taščo ne more bit. user posted image user posted image In bom čist pomirjena. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
31.5.2010 0:28:02   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa

Aja,se to.Meri je za R.D.dobila tisti bicikel na hojo.Od polme predlog sem narocila.In ji je previsok!!!!Sem tolk jezna,pa pise nad 2leti.Saj je cist normalno velika.

Zezaš, kako je premajhna user posted image ?? saj naš bajsek ni tko velik, ene 87cm ima, po HM cotah je velik za 18m. no, mislim da je spet malo zrasel, ampak nima še 90cm. Daj ti mal povej tetici, kolk colskega si kupla? al je lesen? Sploh pa...a ni dobila Meri že dovolj daril???!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In pazi na Safi s etmi bananami-naš jih je oboževal in je prava opica..skor taka kot lovlo user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
31.5.2010 0:29:15   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: njamka

Ola

Slovenka je šla itak rodit, jo nimam kej pokomentirat user posted image user posted image user posted image

UUUUUPAAAAAAAAM!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
31.5.2010 0:30:00   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Jutrouser posted image in lepo nedeljo,slovenka tebi pa tud lep danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jap, sloveeeenkaaaa, daj poveeej, a booomoooo žeeee zibaaaaaleeee?????

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
31.5.2010 0:32:12   
polma
Nič, jaz se moram jutri pobarvat, ker je hči rekla da sem pusta...
In ker me je sama puščava...
nimam nič za povedat.....

ta tedem bom zelo bizi, držim pa pesti za slovenko in bom vsaj pokukala, čene kaj napisala!!!!

čao!!!!!!

user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
31.5.2010 0:39:54   
polma
TMS-sem zdaj prebrala eno temo o poganjalcih, pa mi ne gre v glavo- večji fantki kot je naš, pa ne dosežejo do tal. Tko da ne štekam. Jaz sem mu zmerla korak in ima 35cm in to je blo lih spodnja meja za 12colskega Kettlerja. Je pa res, da obvlada prejšnjega (motor poganjalec, če se spomniš sem ga že pooala gor) in sem prepričana, da je zarad motorja takoj zakapiral kolo in ve, kaj je treba delat. In-mogpče je fora tut v tem, da ma daljši razkorak ker je brez plenice user posted image ?

Pojma nimam...naš je car poganjalca, noge dvigne v luft, pa hajd po klancu dooooool!!!!! UUUUIIIIIIIIiiii!!!! user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
31.5.2010 10:30:51   
Anonimen
Jutrouser posted image

Slovenka šla rodit? Upam!!!user posted image

Torej, pri nas misija nova postelja, ala sobica......USPELA!!!Danes ponoči je prvič spala na novi postelji! Celo noč, itak.user posted image Zjutraj sem jo komaj zbudila za v vrtec, mi je ugovarjala, da bo še malu počivala.user posted image Čez dan je bla pa že včeraj čist navdušena nad novo  sobico.user posted image

Moram čestitat Anji od Tine28 in Žigatu od Kaje08 za 2 rojstni dan. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vse najboljše od srca.user posted image Čeprav malo z zamudo, važen je namen.user posted image   (29.05)
Bi že un dan, pa smo se odklopli od neta, ker smo preurejali stanovanje.

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3033
31.5.2010 10:49:39   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: polma

TMS-sem zdaj prebrala eno temo o poganjalcih, pa mi ne gre v glavo- večji fantki kot je naš, pa ne dosežejo do tal. Tko da ne štekam. Jaz sem mu zmerla korak in ima 35cm in to je blo lih spodnja meja za 12colskega Kettlerja. Je pa res, da obvlada prejšnjega (motor poganjalec, če se spomniš sem ga že pooala gor) in sem prepričana, da je zarad motorja takoj zakapiral kolo in ve, kaj je treba delat. In-mogpče je fora tut v tem, da ma daljši razkorak ker je brez plenice user posted image ?

Pojma nimam...naš je car poganjalca, noge dvigne v luft, pa hajd po klancu dooooool!!!!! UUUUIIIIIIIIiiii!!!! user posted image

oj ti nocni pticuser posted image Skoda,ker nisva sosedi,bi imeli ponoci zurkeuser posted image
Kolescek od tamala je takle
http://toys.kettler.net/index.php?id=47&tx_accommercemod_pi1[catuid]=89&tx_accommercemod_pi1[produid]=34&tx_accommercemod_pi1[back]=25&cHash=25e381eefc

To je bilo glavno darilo,tist od ocija,je bilo samo za povrh,oz.za napoto delatuser posted image
Sicer smo zaenkrat sprobali samo po sobi in to je bla bosa.Tla s prsti doseze.Bomo sprobal se s cevlji,ko bo koncno sooonnnceeeeuser posted image .
Tvoja liba,pa tak talentuser posted image Me kap,da gre po klancu z dvignjenimi nogami.
Plenicka pa itak mal privzdigne nogce,tako da nekaj bo ze na tem.
Uspesno barvanje ti zelim,pa da pol fejst zazgesuser posted image user posted image

Njamka,super za sobico.user posted image user posted image user posted image A ima postelja kaksno varovalo,da tamala dol ne pade?

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
31.5.2010 10:53:59   
babysolza
IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Drgač mam jest info (potrjeno v praksi) da če po CR tudi v drugo želiš to obliko se ne pogajajo s tabo. OK vem za dva primera, bog ga vedi kako bi blo če bi mela info od večih.

Babysolza sem že prepozna, da ti zaželim dober tek?

Sej meni pa ravno zato ni več nič jasno. Sem vedno mislila, da če imaš v prvo CR, da ga imaš potem zmeraj. Se vidi, da nisem pričakoval CR in tudi informirana sem bila bolj švoh. No, sem še zmeraj. user posted image  Sam sem pa zdejle slišala v kratkem za dva primera, ko so imele v prvo CR, v drugo pa normalen porod. user posted image  pa mi spet ni več nič jasno.

Prepozna, sam lahko velja za danes. user posted image user posted image  Od takrat sem vsaj enih 15 obrokov zmazala. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
31.5.2010 10:55:54   
TaMaSa
evo link,ta bo delal

http://www.igrarija.com/poganjalec-speedy-10-kettler.html

Polma,nisi ti predlagala,temvec Mateja.Ti si imela lesene variante.

Njamka,jaz sem tut ravn zadnjic descu rekla,da bi bil ze cas za nekaj na akomulatoruser posted image

Punci,jaz zdaj grem,ker tamala spi,pa moram hitro riz nastelat.

< Sporočilo je popravil TaMaSa -- 31.5.2010 11:10:22 >

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
31.5.2010 10:59:04   
Anonimen
Ja, sem kupila varovalo, sam ni pravo. Moram it danes zamenjat, če pa ne bo pasalo,bomo kar eno lepo zubleno dilo tapicirali in bo še bolje! Bom  vidla kaj majo še v trgovini. Šit je, ker je cel jogi skor noter v postelji in moraš pravo varovalo imet, da gre lepo noter. Tisti jogiji, ki so pa vidni po globini pa pašejo vsa varovala.

Jaz sem tud mislila, da bom tega sketterja naroččila za roj. dan, pa sta babi in dedi oblubla pravo kolo, pri naših pa ima že večji tricikel, ki ga že veselo poganja sama.user posted image V soboto pa je od kolegice dobila pravi motor na baterije, na nogah ima tako stopalo, ki ga pritisne in gre motor naprej, pol pa še gumb da preklopi rikverc.user posted image Ma tele šare imamo preveč. Veliko stvari ima naša še od sestrične ( 11 let nazaj) ampak te zadeve so tolk lepe in lepo ohranjene, plus tega čist drugačna kvalitete od današnje robe vsega tega. Nič made in čajna.user posted image Res so čist drugačne zadeve, sploh trenutni tricikel, ki ga ima. user posted image

Pri nas pa tolk ščije user posted image user posted image user posted image baje bo do četrtka tako vreme.user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3037
31.5.2010 11:04:12   
babysolza
hejho!

Vidim, da sem končno enkrat tajming ujela user posted image user posted image

A Slovenka še kr v dvoje šeta po svetu? Jaz sem tudi neki časa vsem razlagala, da imam rok 14.08 (prestavljen vnaprej, ker je baje za 1 teden večji, že na vseh pregledih), sam sem od včeraj naprej raje spet začela govorit, da mam 20.08. Da me ne bodo spet vsi vsak dan buzerirali, da kaj še doma delam. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
31.5.2010 11:06:29   
babysolza
njamka, dej potem kej poročat o teh varovalih. Mi bomo tudi počasi izvedli selitev narodov, da bo posteljica frej za tamalo user posted image , pa moram tudi neki pametnega nabavit. Je Sabino dal moj enkrat spat na enojno posteljo, jo od strani zabasal s posteljico, pa ji je vseeno uspelo pasti dol - tam nekje pri nogah. user posted image user posted image  Med nočnim spanjem je prava vrtavka, čez dan jo pa po spanju dobiš v istem stanju, kot je zaspala.

Neposredna povezava do sporočila: 3039
31.5.2010 11:06:35   
Anonimen
BS, boš imela Sabinči doma, ko rodiš?

Neposredna povezava do sporočila: 3040
31.5.2010 11:07:38   
babysolza
TMS, jaz sem ti tudi sam fouš za hiško, tako da nimam razumevanja za probleme okrog selitve. user posted image user posted image  Mi tudi neki ogledujemo, sam valda se pri financah vsa stvar konča. Prevelike želje mamo. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3041
31.5.2010 11:08:37   
babysolza

BS, boš imela Sabinči doma, ko rodiš?

A to misliš kak teden po porodu al celo porodniško? Ker v prvem primeru je odgovor JA, v drugem pa NE. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
31.5.2010 11:13:24   
babysolza
no, pa grem. Cajt za kosilo. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3043
31.5.2010 11:13:33   
TaMaSa
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

TMS, jaz sem ti tudi sam fouš za hiško, tako da nimam razumevanja za probleme okrog selitve. user posted image user posted image  Mi tudi neki ogledujemo, sam valda se pri financah vsa stvar konča. Prevelike želje mamo. user posted image user posted image

Bos imela kaj vec razumevanja ce ti povem,da bo to moja ze deseta selitev.

Drgac pa nasa Marisa po novem spet pri nama spi.Oz.moz je zdaj kar v dnevni.Slabo spi,ker ima kup sranja z delom,pa pol vmes tv gleda...me pa v sobi itak nimamo prostora.

Neposredna povezava do sporočila: 3044
31.5.2010 11:15:07   
Anonimen
Ti bom povedala za varovalo, ko ga zamenjam. Danes ponoči je imela kar home made nekaj narejeno.user posted image Je pa tud naša vrtavka.user posted image
Selitev pa čimprej izvedi, boš pol imela manj travm.user posted image Jaz bom tamalo postelco še malo pustila v spalnici, za vsak slučaj. Čez kak mesec pa bo šla ven, k našim domov. Pol čez 1 leto pa pride nazaj.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3045
31.5.2010 11:18:08   
Anonimen

Drgac pa nasa Marisa po novem spet pri nama spi.Oz.moz je zdaj kar v dnevni.Slabo spi,ker ima kup sranja z delom,pa pol vmes tv gleda...me pa v sobi itak nimamo prostora.

O šit, 10 po vrsti?user posted image user posted image user posted image Men je bla muka se 2x selit.user posted image user posted image user posted image

Pa škoda, da pri vama spi Meri.user posted image Zdej je en tak čas, da se bo navadla in bo konc do šole recimo.user posted image Pri moji sestri je blo tako, pa pri enih par kolegicah tudi. Zato pa imajo vse tolk veliko razliko v letih med otroci.Naravna kontracepcija.user posted image

BS, spet greš jest?user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3046
31.5.2010 11:25:34   
TaMaSa
Naravna kontracepcija ja haha.No,sej ni tolk hudo,ce je sila,se tamalo pac v njeno postlo prestavi a neuser posted image Samo,ko se zbudi,pa spet nazaj.

Zdaj moram pri safiji res zacet z gh,ker tamala je pomoje lacna.je skor na vsaki 2h,dons ponoci 3x.Ji nisem dala caja,ker ce je otrok lacen,kaj jo bom zdaj zezala z vodo.
zdaj pa res grem.Cauci in hvala za klepetuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
31.5.2010 11:35:10   
Anonimen
Ok, čauči. Pa veselo uvajanje GH želim. user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3048
31.5.2010 12:40:40   
babysolza

BS, spet greš jest?user posted image

user posted image user posted image  Sem že nazaj. Dobr so skuhali, mnjam. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
31.5.2010 12:42:39   
babysolza

Ok, zdej sem pa malce bolj razumevajoča. Jaz sem se selila ene 5-krat, pa bi se kr še. Meni je fajn ko je vse na novo (razporeditev, lokacija, prostori itd., ne oprema in cegli, da ne bo pomote), ni mi pa fajn vselitveno 'pucanje'. user posted image user posted image

(odgovor članu TaMaSa)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?