|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
28.5.2010 18:36:59   
tinkatonka
Hej punce!

se samo na hitro javim (nisem nič brala za nazaj). Sinko je že v vrtcu, bodo imeli pravo zabavo pred spanjem, pa večerjo, ipd..vglavnem luštn se imajo. Jaz grem zdele še v papirje, potem pa greva z možem v kino gledat Rezervni načrt. user posted image Fajn se je začel tale moj študijski dopust. Ampak nimam nič slabe vesti, ker sem danes res že veliko naredila in preštudirala, tako da bo ta kino prav nagrada za mene. user posted image

Upam, da ste OK, kaj več pa vas pokomentiram jutri.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
28.5.2010 18:53:19   
cresisy
Hojla!

Berem vas redno pišem pa bolj malo. Skratka. Danes sem imela redni pregled in je vse OK. Dete pridno in zdravo raste, MV je 4cm in tud OK tko da sem vesela.user posted image
Dala me je še na cuker test (sicer je rekl, da se idealno redim in ni potrebe pa tud v družini ni sladkorne, ampak če že plačujemo zdravstvo naj grem user posted image ) in je tud vse normalno tko da spet user posted image . Tista voda pa tud ni bla tko grozna.

15.6. grem dat pa kri za rh neg in potem, če bo potrebno dobim še eno injekcijo za zaščito.

Za seznam: NP 2.7.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
28.5.2010 20:37:32   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Aja, dala mi je pa tudi recept za kompresijske nogavice, ker je opazila da imam povecane krcne zile-ma sej je bilo za pricakovat. Glede na to, da jih moram nosit vsak dan ne vem kako bom lahko zdrzala cez poletje, ko so pa tako debele. user posted image

pisuka to je pa zoprn,je mela moja sodelavka iste tezave,ful probleme...ja vrocina bo zoprna - pa jih mors met gor cel danuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

dan!

evo jaz imam še vedno ketone v urinu ampk ker jih je bilo za odtenek manj kot prejšnič sem lahko šla domov pod pogojem da pridem v pon spet na kontrolo. plus tega sem danes dobila kr 3 infuzije.tako da se počutim tudi bolje, čeprav sem prej spet bruhala mapk vseeno me je umetna hrana v žilo malo na noge postavila. 

grem počivat.

no fino da si doma,spocij si da bodo dobri rezultati v ponedeljekuser posted image

tinkatonka - uzivaj v kinuuser posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
28.5.2010 21:20:10   
khurde

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

Aja, dala mi je pa tudi recept za kompresijske nogavice, ker je opazila da imam povecane krcne zile-ma sej je bilo za pricakovat. Glede na to, da jih moram nosit vsak dan ne vem kako bom lahko zdrzala cez poletje, ko so pa tako debele. user posted image

pisuka to je pa zoprn,je mela moja sodelavka iste tezave,ful probleme...ja vrocina bo zoprna - pa jih mors met gor cel danuser posted image

jaz jih tut mam... pa itak mogla sama plačat. jih mam pa "preventivno", ker je imela mami že nekaj operacij zaradi žil in ker je to dedno.

VREČA - POUCH
user posted image

SLING Z OBROČI
user posted image

TRAK
user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
28.5.2010 21:24:26   
tejči28

a mas tole:
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/kengoruji-in-nahrbtniki/pestunja-limeta/600688718144960068

točno to mam ja.user posted image Bravo katrinka,da si poiskala,jaz se tak nisem spomnila.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
28.5.2010 21:24:35   
khurde
matr sem smotana... se vid, da je dolgo, kar sem kupovala in iskala te zadeve

na tem linku je velik zadev: KLIK!!!

TULE pa še bolj podrobno obrazloženo...

jaz pa iščem slike po netu user posted image user posted image user posted image

aja, pa user posted image user posted image user posted image  in user posted image za punce s težavami. upam, da bo vse ok user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
28.5.2010 21:26:55   
tejči28
user posted image Naši pregledi!  user posted image

user posted image     user posted image   Morfologija    user posted image    user posted image    

01.6. archie
11.6. laliela

user posted image    Redni pregledi  user posted image

31.5. luna2010
01.6. natalija28, T.Z.,izabelina
02.6. tpmc,Jinx slad.
03.6. nushka, Jinx
05.6. lovelove
07.6. Inčy
08.6. SOnIca,benika v PAN,maca29 Rh-
09.6. marella1,tejči28,blanči
11.6. benika
14.6. tannya
15.6. klemcy,lumpa6,božička09,maca29
        katrinka
17.6. malecka_mateja
21.6. mala,tinkatonka,alexeia
22.6. bambinca
23.6. ŽanaTaja
02.7. cresisy

user posted image     UZ pregledi    user posted image

30.5. ŽanaTaja 4D
07.6. božička09 4D
11.6. janjja UZ srca

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
28.5.2010 21:28:44   
tejči28
malecka_mateja res imaš smolo.Držim pesti,da bo zdaj boljše.

Kar veliko vas ima probleme.Držim pestke za vse in pošiljam pikapoke,da bo boljše.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
28.5.2010 23:15:46   
lillchy123
čer user posted image

sem se prišla sam na hitro javit, da vas ne bo skrbelo. sem bla pri moji G,smo preverile MV, brez sprememb user posted image (se ni nič skrajšal, tko da me zdaj ne skrbi, da gre to kar vsak dan na manj) in se odločile za ponovno vstavitev obročka. ker škoditi ne more, koristi pa lahko. dala mi je tudi svojo privat gsm številko in jo lahko pokličem, če bo karkoli. čez 4 tedne pa spet UZ.

čestitke vsem za pridn oučenje, za prihod domov, dobre preglede in laboratorijske izvide in za lepe besede. itaq, da bomo vse zdržale vsaj do 34.tedna. če ktera sam pomisli drugače, naj se me pazi!!user posted image

nočko in lepo pančkajte

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
29.5.2010 7:05:10   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

a mas tole:
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/kengoruji-in-nahrbtniki/pestunja-limeta/600688718144960068

točno to mam ja.user posted image Bravo katrinka,da si poiskala,jaz se tak nisem spomnila.

no super...zdaj vem kako zgleda,vceraj sva bila  v pikapolonici in sva gledala - pa moj tko tko mnenja pol je pa zunaj enga ocka s tem vidu in je cist ok deloval - najbrz je mogu met sliko pred ocmi...heheuser posted image
pa niti niso tok drage - za zacetek super, pol pa kengorujcek k je doma naprejuser posted image

khurde - hvala za slike, najbolj se mi dopade vrecauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123
sem se prišla sam na hitro javit, da vas ne bo skrbelo. sem bla pri moji G,smo preverile MV, brez sprememb (se ni nič skrajšal, tko da me zdaj ne skrbi, da gre to kar vsak dan na manj) in se odločile za ponovno vstavitev obročka. ker škoditi ne more, koristi pa lahko. dala mi je tudi svojo privat gsm številko in jo lahko pokličem, če bo karkoli. čez 4 tedne pa spet UZ.

aha, tako ste naredile, zakaj pa uz sele cez 4 tedne, a ne bi blo boljs na 2 tedna...sej pri meni je isto...mah,pazi se...k tole je se bolj rizicno kot pri meni

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
29.5.2010 9:04:42   
tinkatonka
Hej punce!

Kako lepo sobotno jutro,a  ne? jaz sem šla že ob 8h po sinka v vrtec. So se imeli ful luštn, je pa kr fajn utrujen, najbrž nočno spanje na ležalniku ni bilo najbolj udobno. Fanta sta doma, jaz sem šla pa k mojim staršem se učit (od koder se javljam). Imam eno blazno dolgočasno temo za tole sobotno jutro, ampak upam,da predelam čimveč tm od 12h - potem pa domov na kosilo. Včeraj v kinu blo luštn - film povprečen. Mal so pretiraval s porodom in kričanjem, HB da sem dala to že skoz, pa mož z mano, ker to zna pa res prestrašit pare, ki se z nosečnostjo in otrokom prvič soočajo. No zdaj pa hitro na "delo".

Lep vikend vsem.

Lp Tina

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1611
29.5.2010 10:41:42   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Hej punce!

Kako lepo sobotno jutro,a  ne? jaz sem šla že ob 8h po sinka v vrtec. So se imeli ful luštn, je pa kr fajn utrujen, najbrž nočno spanje na ležalniku ni bilo najbolj udobno. Fanta sta doma, jaz sem šla pa k mojim staršem se učit (od koder se javljam). Imam eno blazno dolgočasno temo za tole sobotno jutro, ampak upam,da predelam čimveč tm od 12h - potem pa domov na kosilo. Včeraj v kinu blo luštn - film povprečen. Mal so pretiraval s porodom in kričanjem, HB da sem dala to že skoz, pa mož z mano, ker to zna pa res prestrašit pare, ki se z nosečnostjo in otrokom prvič soočajo. No zdaj pa hitro na "delo".

Lep vikend vsem.

Lp Tina

Dobro jutro!

Moram res pokomentirat tole user posted image
Imas prav ja, da dobro, da od prej vesta, kako izgleda porod v resnici. Ker midva pac tega se nisva dala skozi in moj se zdaj ni prisel cisto k sebi po ogledu tega filma 5 dni nazaj. (hehe, samo v 'opozorilo', ce bo se katera peljala svojega)

Lep dan!

T.

Neposredna povezava do sporočila: 1612
29.5.2010 10:47:58   
lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

a mas tole:

no super...zdaj vem kako zgleda,vceraj sva bila  v pikapolonici in sva gledala - pa moj tko tko mnenja pol je pa zunaj enga ocka s tem vidu in je cist ok deloval - najbrz je mogu met sliko pred ocmi...heheuser posted image
pa niti niso tok drage - za zacetek super, pol pa kengorujcek k je doma naprejuser posted image

khurde - hvala za slike, najbolj se mi dopade vrecauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123
sem se prišla sam na hitro javit, da vas ne bo skrbelo. sem bla pri moji G,smo preverile MV, brez sprememb (se ni nič skrajšal, tko da me zdaj ne skrbi, da gre to kar vsak dan na manj) in se odločile za ponovno vstavitev obročka. ker škoditi ne more, koristi pa lahko. dala mi je tudi svojo privat gsm številko in jo lahko pokličem, če bo karkoli. čez 4 tedne pa spet UZ.

aha, tako ste naredile, zakaj pa uz sele cez 4 tedne, a ne bi blo boljs na 2 tedna...sej pri meni je isto...mah,pazi se...k tole je se bolj rizicno kot pri meni

ja, jaz bi tud rajši vidla, če bi bil čez 2 tedna user posted image ampak ji res popolnoma zaupam in če ona pravi čez 4 tedne, pol sploh ne dvomim, da bi šlo prej kaj narobe. kako maš pa ti zdaj kontrole?

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
29.5.2010 11:01:01   
katrinka
pri moji g imam na 4 tedne,vmes se bom narocila se v porodnisnico - k izvide dobim...bi raje vidla da je na 2 tedna k mesec je ful velikuser posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
29.5.2010 12:42:21   
tejči28
dober dan vsem,lepi vikend,čeprav so napovedovali dež?! ponoči se mi zdi,da je deževalo,da sem nekaj slišala.Moj tamali ful preveč pije čez dan in popoldan in pol ponoči tolko lula,da mu vse premoči in sem ga danes ponoči šla preoblčait in previt,ker je bil revček celi moker.Še jogi je bil moker,ker ninam nepremočljice podloge in pol je spal pri nama,to je bil tak najbolj vesel.user posted image

Zdaj gremo jest,pol pa gremo gledat,če kje najdemo bezgove cvetove,bom delala sok,sem ga že lani in nam je bil vsem zelo dober.

Dober tek vam želim.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
29.5.2010 12:55:48   
Anonimen
hej punce!

meni pa se le zdi, da po prinas suša ko vse prej drugo hehe user posted image
če ne bo popoldan deža, bom spet zalivalka heheuser posted image
mam tako lepo zelenjavo, da bi blo škoda, da mi jo posuši user posted image

tejči, pri nas imaš na vsakem vogalu bezgovec... diši, da mi je že skoraj preveč hehe user posted image
a ti delaš sok iz cvetov? kaj pa pol iz sadežov? moja babica ponavadi delala čaj iz cvetov, sok pa iz plodov user posted image
radovedna mal hehe

em ja, če kteri paše ful segadin, naj kar pride, ker ga bom nakuhala za tri dni hehe user posted image
skoraj deset ljudi bi lahko nahranla z njim hehe user posted image

pa dans sem že boljš spala... niti enkrat šla na stranišče... je pa res, da sem celo jutro plavala v bazenu... kako je pasal (sanje so bile sevedauser posted image )

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1616
29.5.2010 13:46:21   
liina
Pozdravljene mamice in bodoče mamice, sama sem tudi mamica 2 letne decemberke in je pravi blagoslov,če bi vedela,da je materinstvo tako lepo, bi sigurno imela otroka že prej. No, naj preidem na bistvo, pri nas imamo 2 vozička, enega smo tako shranili, nismo ga uporabljali in bi ga sedaj prodali, je komplet 3v1 (sedežna enota, košara in lupinca), barva apple green, primerna za oba spola, cena ugodna- 290 oz po dogovoru, če vas morda zanima,si oglejte slikice tukaj:http://www.mojalbum.com/redy/kombinran-vozicek-3v1-nov

Prijetno nosečnost še naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
29.5.2010 20:19:14   
katrinka
meni pa kar pase tale dez da cvetni prah spere....vsaj touser posted image

(odgovor članu liina)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
29.5.2010 21:23:10   
Anonimen
katrinka, meni oz. moji zelenjavici bi tut pasal en rahel dežek user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1619
30.5.2010 7:54:08   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: laliela

katrinka, meni oz. moji zelenjavici bi tut pasal en rahel dežek user posted image

hehe...ves,sva vceraj z mojim rekla da bova proti veceru k pridemo domov zalila...ni blo treba...heheuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
30.5.2010 8:51:54   
Natalija28
Dobro jutro.

No, moj termin za MŠ v juliju je uspel, tako, da se vidimo 6.7.2010. user posted image  

Zdaj pa tak punce - da ne bi slišala kere z idejami o prezgodnjem porodu. Da ste me tudi tak zadele s to temo. Ravno en dan pred tem sem cel dan brala zgodbice mamic nedonošenčkov in sem se čisto zbedirala. Sem tak bla pol od mojega kregana, da take stvari berem, sploh, če slabo vplivajo name. No, drugi dan po tem pa ste pisale o prvem obisku porodnišnice. Me je ful panika zagrabla.user posted image  Vse bomo lepo čuvale te naše zaklade in bodo lepi, zdravi donošenčki.user posted image

malecka_mateja: čimprej se pozdravi, tudi jaz držim pesti, da bo naslednji pregled pokazal veliko izboljšanje.

Mi2 z user posted image  pa vsak dan poslušava uspavanke na CD-ju. Ga že sedaj navajam in upam, da ga bo kasneje tudi ta glasba umirjala in bo lažje zaspal ob njej.user posted image

Lepo nedeljo vam želim...

Neposredna povezava do sporočila: 1621
30.5.2010 9:01:54   
ŽanaTaja
Jutro punceuser posted image

Da se vam na hitr mal javi. Počasi gremo proti Mb in komaj čakam ta 4D da vidim našo lubico. Danes me že celo jutro tako brcauser posted image user posted image

No se vam javim zvečer in poročam kako je bilo..

lepo nedeljouser posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
30.5.2010 12:42:37   
tejči28
ŽanaTaja a v nedeljo tudi naročajo na UZje? Al kam to greš? Poročaj zvečer.

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
30.5.2010 14:28:04   
tinkatonka
Hej punce!

Mi smo se ob pol enih pojedli kosilo. Miško noče spat, sem jima naredila še puding za posladek, ker moj veliki fant (beri: mož) bi ob vikendih jedel na 2-3h, kot dojenček user posted image . Zdele sta šla pa k tašči v sosednjo hišo pokazat nov spidermanov avto, ki mu ga je prinesla njegova teta. user posted image Tiste, ki imate fante razumete, tiste, ki jih pa boste imele, me boste pa čez par let razumele. Vglavnem spiderman je glavni car in temu primerno norenje po hiši, ko dobi kaj  z njegovim likom. No zato sem jih prav elegantno znebila in predlagala obisk tašče, tam lahko nori kolikor mu paše s tem avtom, jaz se imam pa za učit in sem za tovrstno norenje malo manj potrpežljiva. Me pa moj user posted image non stop brca in mi misli preusmerja nanj, tak da gre medn.pravo bolj stežka v glavo. user posted image Oh ja bo že.

Držim pesti, za vse prihajajoče preglede in morfologije v tem tednu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Poročajte dobre novičke, naj slabih sploh ne bo. user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz sem danes stopila v 27. teden. Waw, še 13 samo do konca. Kako gre čas hitro. Komaj čakam, da se bom tudi sama lahko lotila pripravljanja cunjic, beljenja sobe, ipd. No počasi in po vrsti, najprej izpit, potem čez dobrih 14 dni na morje, potem pa gremo v akcijo pripravljanja stvari za user posted image .

Pozdravček od učenja utrujene in naveličane Tinkatonke user posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1624
30.5.2010 16:04:28   
NiNiBo
malecka_mateja upam, da se bo tvoje stanje kmalu izboljsalo!!!!!!

tinkatonka veliko energije za finisiranje pri ucenju!!! Se ti naslednji ponedeljek pridruzimuser posted image user posted image +

katrinka jp, naj bi jih nosila vsak dan, bomo pa videli kako bo to izvedljivo poleti.

Drugace pa en lep pozdravcek iz "svete dezele", trenutno sva v Jeruzalemu. Sva v starem delu mesta, kar ima svoj car. Ker sva ze bila tu, sva se odlocila da ne hodiva po mestu, ampak sva sla danes v muzej holokavsta. Tezka tema, vendar po ogledu sva se oba strinjala, da bi bilo skoda, da si ga nebi ogledala. Muzej je resnicno "velicas_ten", vendar veliko bolj pretresljiv kot tisti v Hiroshimi. Pa sem ze za tistega mislila, da je najhujse kar sem videla. Je pa prav, da taki muzeji obsajajo in je prav, da si vzamemo cas za ogled.

No sedaj pa pod tus in potem greva na odprtje konference, kjer bo ta teden cepel moj dragi. Jaz pa jutri zjutraj sibnem z avtobusom do Eilata.

En blagoslov iz tega posebnega kraja posiljam za vas, za vase druzine in za vase zaklade ki rastejo pod vasim srckom, da bodo zdravi in srecniuser posted image .

LP Nina

< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 30.5.2010 16:06:05 >

Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

sindarin

Koliko evrov približno na leto zapravite za igrače za enega otroka?

pod 50 (31%)

50-100 (18%)

100-150 (17%)

150-200 (12%)

200-250 (5%)

nad 300 (16%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!