Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 28.5.2010 18:36:59
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hej punce! se samo na hitro javim (nisem nič brala za nazaj). Sinko je že v vrtcu, bodo imeli pravo zabavo pred spanjem, pa večerjo, ipd..vglavnem luštn se imajo. Jaz grem zdele še v papirje, potem pa greva z možem v kino gledat Rezervni načrt. Fajn se je začel tale moj študijski dopust. Ampak nimam nič slabe vesti, ker sem danes res že veliko naredila in preštudirala, tako da bo ta kino prav nagrada za mene. Upam, da ste OK, kaj več pa vas pokomentiram jutri. Lp Tina
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 28.5.2010 18:53:19
|
|
|
|
cresisy
|
Hojla! Berem vas redno pišem pa bolj malo. Skratka. Danes sem imela redni pregled in je vse OK. Dete pridno in zdravo raste, MV je 4cm in tud OK tko da sem vesela. Dala me je še na cuker test (sicer je rekl, da se idealno redim in ni potrebe pa tud v družini ni sladkorne, ampak če že plačujemo zdravstvo naj grem ) in je tud vse normalno tko da spet . Tista voda pa tud ni bla tko grozna. 15.6. grem dat pa kri za rh neg in potem, če bo potrebno dobim še eno injekcijo za zaščito. Za seznam: NP 2.7.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 28.5.2010 20:37:32
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo Aja, dala mi je pa tudi recept za kompresijske nogavice, ker je opazila da imam povecane krcne zile-ma sej je bilo za pricakovat. Glede na to, da jih moram nosit vsak dan ne vem kako bom lahko zdrzala cez poletje, ko so pa tako debele. pisuka to je pa zoprn,je mela moja sodelavka iste tezave,ful probleme...ja vrocina bo zoprna - pa jih mors met gor cel dan IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja dan! evo jaz imam še vedno ketone v urinu ampk ker jih je bilo za odtenek manj kot prejšnič sem lahko šla domov pod pogojem da pridem v pon spet na kontrolo. plus tega sem danes dobila kr 3 infuzije.tako da se počutim tudi bolje, čeprav sem prej spet bruhala mapk vseeno me je umetna hrana v žilo malo na noge postavila. grem počivat. no fino da si doma,spocij si da bodo dobri rezultati v ponedeljek tinkatonka - uzivaj v kinu
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 28.5.2010 21:20:10
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo Aja, dala mi je pa tudi recept za kompresijske nogavice, ker je opazila da imam povecane krcne zile-ma sej je bilo za pricakovat. Glede na to, da jih moram nosit vsak dan ne vem kako bom lahko zdrzala cez poletje, ko so pa tako debele. pisuka to je pa zoprn,je mela moja sodelavka iste tezave,ful probleme...ja vrocina bo zoprna - pa jih mors met gor cel dan jaz jih tut mam... pa itak mogla sama plačat. jih mam pa "preventivno", ker je imela mami že nekaj operacij zaradi žil in ker je to dedno. VREČA - POUCH SLING Z OBROČI TRAK
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 28.5.2010 21:24:35
|
|
|
|
khurde
|
matr sem smotana... se vid, da je dolgo, kar sem kupovala in iskala te zadeve na tem linku je velik zadev: KLIK!!! TULE pa še bolj podrobno obrazloženo... jaz pa iščem slike po netu aja, pa in za punce s težavami. upam, da bo vse ok
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 28.5.2010 21:26:55
|
|
|
|
tejči28
|
Naši pregledi! Morfologija 01.6. archie 11.6. laliela Redni pregledi 31.5. luna2010 01.6. natalija28, T.Z.,izabelina 02.6. tpmc,Jinx slad. 03.6. nushka, Jinx 05.6. lovelove 07.6. Inčy 08.6. SOnIca,benika v PAN,maca29 Rh- 09.6. marella1,tejči28,blanči 11.6. benika 14.6. tannya 15.6. klemcy,lumpa6,božička09,maca29 katrinka 17.6. malecka_mateja 21.6. mala,tinkatonka,alexeia 22.6. bambinca 23.6. ŽanaTaja 02.7. cresisy UZ pregledi 30.5. ŽanaTaja 4D 07.6. božička09 4D 11.6. janjja UZ srca
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 28.5.2010 21:28:44
|
|
|
|
tejči28
|
malecka_mateja res imaš smolo.Držim pesti,da bo zdaj boljše. Kar veliko vas ima probleme.Držim pestke za vse in pošiljam pikapoke,da bo boljše.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 28.5.2010 23:15:46
|
|
|
|
lillchy123
|
čer sem se prišla sam na hitro javit, da vas ne bo skrbelo. sem bla pri moji G,smo preverile MV, brez sprememb (se ni nič skrajšal, tko da me zdaj ne skrbi, da gre to kar vsak dan na manj) in se odločile za ponovno vstavitev obročka. ker škoditi ne more, koristi pa lahko. dala mi je tudi svojo privat gsm številko in jo lahko pokličem, če bo karkoli. čez 4 tedne pa spet UZ. čestitke vsem za pridn oučenje, za prihod domov, dobre preglede in laboratorijske izvide in za lepe besede. itaq, da bomo vse zdržale vsaj do 34.tedna. če ktera sam pomisli drugače, naj se me pazi!! nočko in lepo pančkajte
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.5.2010 7:05:10
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 IZVIRNO SPOROČILO: katrinka a mas tole: http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/kengoruji-in-nahrbtniki/pestunja-limeta/600688718144960068 točno to mam ja. Bravo katrinka,da si poiskala,jaz se tak nisem spomnila. no super...zdaj vem kako zgleda,vceraj sva bila v pikapolonici in sva gledala - pa moj tko tko mnenja pol je pa zunaj enga ocka s tem vidu in je cist ok deloval - najbrz je mogu met sliko pred ocmi...hehe pa niti niso tok drage - za zacetek super, pol pa kengorujcek k je doma naprej khurde - hvala za slike, najbolj se mi dopade vreca IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 sem se prišla sam na hitro javit, da vas ne bo skrbelo. sem bla pri moji G,smo preverile MV, brez sprememb (se ni nič skrajšal, tko da me zdaj ne skrbi, da gre to kar vsak dan na manj) in se odločile za ponovno vstavitev obročka. ker škoditi ne more, koristi pa lahko. dala mi je tudi svojo privat gsm številko in jo lahko pokličem, če bo karkoli. čez 4 tedne pa spet UZ. aha, tako ste naredile, zakaj pa uz sele cez 4 tedne, a ne bi blo boljs na 2 tedna...sej pri meni je isto...mah,pazi se...k tole je se bolj rizicno kot pri meni
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.5.2010 9:04:42
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hej punce! Kako lepo sobotno jutro,a ne? jaz sem šla že ob 8h po sinka v vrtec. So se imeli ful luštn, je pa kr fajn utrujen, najbrž nočno spanje na ležalniku ni bilo najbolj udobno. Fanta sta doma, jaz sem šla pa k mojim staršem se učit (od koder se javljam). Imam eno blazno dolgočasno temo za tole sobotno jutro, ampak upam,da predelam čimveč tm od 12h - potem pa domov na kosilo. Včeraj v kinu blo luštn - film povprečen. Mal so pretiraval s porodom in kričanjem, HB da sem dala to že skoz, pa mož z mano, ker to zna pa res prestrašit pare, ki se z nosečnostjo in otrokom prvič soočajo. No zdaj pa hitro na "delo". Lep vikend vsem. Lp Tina
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.5.2010 10:41:42
|
|
|
|
teodora75
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka Hej punce! Kako lepo sobotno jutro,a ne? jaz sem šla že ob 8h po sinka v vrtec. So se imeli ful luštn, je pa kr fajn utrujen, najbrž nočno spanje na ležalniku ni bilo najbolj udobno. Fanta sta doma, jaz sem šla pa k mojim staršem se učit (od koder se javljam). Imam eno blazno dolgočasno temo za tole sobotno jutro, ampak upam,da predelam čimveč tm od 12h - potem pa domov na kosilo. Včeraj v kinu blo luštn - film povprečen. Mal so pretiraval s porodom in kričanjem, HB da sem dala to že skoz, pa mož z mano, ker to zna pa res prestrašit pare, ki se z nosečnostjo in otrokom prvič soočajo. No zdaj pa hitro na "delo". Lep vikend vsem. Lp Tina Dobro jutro! Moram res pokomentirat tole Imas prav ja, da dobro, da od prej vesta, kako izgleda porod v resnici. Ker midva pac tega se nisva dala skozi in moj se zdaj ni prisel cisto k sebi po ogledu tega filma 5 dni nazaj. (hehe, samo v 'opozorilo', ce bo se katera peljala svojega) Lep dan! T.
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.5.2010 10:47:58
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka IZVIRNO SPOROČILO: tejči28 IZVIRNO SPOROČILO: katrinka a mas tole: http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/kengoruji-in-nahrbtniki/pestunja-limeta/600688718144960068 točno to mam ja. Bravo katrinka,da si poiskala,jaz se tak nisem spomnila. no super...zdaj vem kako zgleda,vceraj sva bila v pikapolonici in sva gledala - pa moj tko tko mnenja pol je pa zunaj enga ocka s tem vidu in je cist ok deloval - najbrz je mogu met sliko pred ocmi...hehe pa niti niso tok drage - za zacetek super, pol pa kengorujcek k je doma naprej khurde - hvala za slike, najbolj se mi dopade vreca IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 sem se prišla sam na hitro javit, da vas ne bo skrbelo. sem bla pri moji G,smo preverile MV, brez sprememb (se ni nič skrajšal, tko da me zdaj ne skrbi, da gre to kar vsak dan na manj) in se odločile za ponovno vstavitev obročka. ker škoditi ne more, koristi pa lahko. dala mi je tudi svojo privat gsm številko in jo lahko pokličem, če bo karkoli. čez 4 tedne pa spet UZ. aha, tako ste naredile, zakaj pa uz sele cez 4 tedne, a ne bi blo boljs na 2 tedna...sej pri meni je isto...mah,pazi se...k tole je se bolj rizicno kot pri meni ja, jaz bi tud rajši vidla, če bi bil čez 2 tedna ampak ji res popolnoma zaupam in če ona pravi čez 4 tedne, pol sploh ne dvomim, da bi šlo prej kaj narobe. kako maš pa ti zdaj kontrole?
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.5.2010 11:01:01
|
|
|
|
katrinka
|
pri moji g imam na 4 tedne,vmes se bom narocila se v porodnisnico - k izvide dobim...bi raje vidla da je na 2 tedna k mesec je ful velik
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.5.2010 12:42:21
|
|
|
|
tejči28
|
dober dan vsem,lepi vikend,čeprav so napovedovali dež?! ponoči se mi zdi,da je deževalo,da sem nekaj slišala.Moj tamali ful preveč pije čez dan in popoldan in pol ponoči tolko lula,da mu vse premoči in sem ga danes ponoči šla preoblčait in previt,ker je bil revček celi moker.Še jogi je bil moker,ker ninam nepremočljice podloge in pol je spal pri nama,to je bil tak najbolj vesel. Zdaj gremo jest,pol pa gremo gledat,če kje najdemo bezgove cvetove,bom delala sok,sem ga že lani in nam je bil vsem zelo dober. Dober tek vam želim.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.5.2010 12:55:48
|
|
|
|
Anonimen
|
hej punce! meni pa se le zdi, da po prinas suša ko vse prej drugo hehe če ne bo popoldan deža, bom spet zalivalka hehe mam tako lepo zelenjavo, da bi blo škoda, da mi jo posuši tejči, pri nas imaš na vsakem vogalu bezgovec... diši, da mi je že skoraj preveč hehe a ti delaš sok iz cvetov? kaj pa pol iz sadežov? moja babica ponavadi delala čaj iz cvetov, sok pa iz plodov radovedna mal hehe em ja, če kteri paše ful segadin, naj kar pride, ker ga bom nakuhala za tri dni hehe skoraj deset ljudi bi lahko nahranla z njim hehe pa dans sem že boljš spala... niti enkrat šla na stranišče... je pa res, da sem celo jutro plavala v bazenu... kako je pasal (sanje so bile seveda )
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.5.2010 13:46:21
|
|
|
|
liina
|
Pozdravljene mamice in bodoče mamice, sama sem tudi mamica 2 letne decemberke in je pravi blagoslov,če bi vedela,da je materinstvo tako lepo, bi sigurno imela otroka že prej. No, naj preidem na bistvo, pri nas imamo 2 vozička, enega smo tako shranili, nismo ga uporabljali in bi ga sedaj prodali, je komplet 3v1 (sedežna enota, košara in lupinca), barva apple green, primerna za oba spola, cena ugodna- 290 oz po dogovoru, če vas morda zanima,si oglejte slikice tukaj:http://www.mojalbum.com/redy/kombinran-vozicek-3v1-nov Prijetno nosečnost še naprej!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.5.2010 20:19:14
|
|
|
|
katrinka
|
meni pa kar pase tale dez da cvetni prah spere....vsaj to
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 29.5.2010 21:23:10
|
|
|
|
Anonimen
|
katrinka, meni oz. moji zelenjavici bi tut pasal en rahel dežek
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.5.2010 7:54:08
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: laliela katrinka, meni oz. moji zelenjavici bi tut pasal en rahel dežek hehe...ves,sva vceraj z mojim rekla da bova proti veceru k pridemo domov zalila...ni blo treba...hehe
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.5.2010 8:51:54
|
|
|
|
Natalija28
|
Dobro jutro. No, moj termin za MŠ v juliju je uspel, tako, da se vidimo 6.7.2010. Zdaj pa tak punce - da ne bi slišala kere z idejami o prezgodnjem porodu. Da ste me tudi tak zadele s to temo. Ravno en dan pred tem sem cel dan brala zgodbice mamic nedonošenčkov in sem se čisto zbedirala. Sem tak bla pol od mojega kregana, da take stvari berem, sploh, če slabo vplivajo name. No, drugi dan po tem pa ste pisale o prvem obisku porodnišnice. Me je ful panika zagrabla. Vse bomo lepo čuvale te naše zaklade in bodo lepi, zdravi donošenčki. malecka_mateja: čimprej se pozdravi, tudi jaz držim pesti, da bo naslednji pregled pokazal veliko izboljšanje. Mi2 z pa vsak dan poslušava uspavanke na CD-ju. Ga že sedaj navajam in upam, da ga bo kasneje tudi ta glasba umirjala in bo lažje zaspal ob njej. Lepo nedeljo vam želim...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.5.2010 9:01:54
|
|
|
|
ŽanaTaja
|
Jutro punce Da se vam na hitr mal javi. Počasi gremo proti Mb in komaj čakam ta 4D da vidim našo lubico. Danes me že celo jutro tako brca No se vam javim zvečer in poročam kako je bilo.. lepo nedeljo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.5.2010 12:42:37
|
|
|
|
tejči28
|
ŽanaTaja a v nedeljo tudi naročajo na UZje? Al kam to greš? Poročaj zvečer.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.5.2010 14:28:04
|
|
|
|
tinkatonka
|
Hej punce! Mi smo se ob pol enih pojedli kosilo. Miško noče spat, sem jima naredila še puding za posladek, ker moj veliki fant (beri: mož) bi ob vikendih jedel na 2-3h, kot dojenček . Zdele sta šla pa k tašči v sosednjo hišo pokazat nov spidermanov avto, ki mu ga je prinesla njegova teta. Tiste, ki imate fante razumete, tiste, ki jih pa boste imele, me boste pa čez par let razumele. Vglavnem spiderman je glavni car in temu primerno norenje po hiši, ko dobi kaj z njegovim likom. No zato sem jih prav elegantno znebila in predlagala obisk tašče, tam lahko nori kolikor mu paše s tem avtom, jaz se imam pa za učit in sem za tovrstno norenje malo manj potrpežljiva. Me pa moj non stop brca in mi misli preusmerja nanj, tak da gre medn.pravo bolj stežka v glavo. Oh ja bo že. Držim pesti, za vse prihajajoče preglede in morfologije v tem tednu . Poročajte dobre novičke, naj slabih sploh ne bo. Jaz sem danes stopila v 27. teden. Waw, še 13 samo do konca. Kako gre čas hitro. Komaj čakam, da se bom tudi sama lahko lotila pripravljanja cunjic, beljenja sobe, ipd. No počasi in po vrsti, najprej izpit, potem čez dobrih 14 dni na morje, potem pa gremo v akcijo pripravljanja stvari za . Pozdravček od učenja utrujene in naveličane Tinkatonke
|
|
RE: Septembrke 2010 - 2.del 30.5.2010 16:04:28
|
|
|
|
NiNiBo
|
malecka_mateja upam, da se bo tvoje stanje kmalu izboljsalo!!!!!! tinkatonka veliko energije za finisiranje pri ucenju!!! Se ti naslednji ponedeljek pridruzim + katrinka jp, naj bi jih nosila vsak dan, bomo pa videli kako bo to izvedljivo poleti. Drugace pa en lep pozdravcek iz "svete dezele", trenutno sva v Jeruzalemu. Sva v starem delu mesta, kar ima svoj car. Ker sva ze bila tu, sva se odlocila da ne hodiva po mestu, ampak sva sla danes v muzej holokavsta. Tezka tema, vendar po ogledu sva se oba strinjala, da bi bilo skoda, da si ga nebi ogledala. Muzej je resnicno "velicas_ten", vendar veliko bolj pretresljiv kot tisti v Hiroshimi. Pa sem ze za tistega mislila, da je najhujse kar sem videla. Je pa prav, da taki muzeji obsajajo in je prav, da si vzamemo cas za ogled. No sedaj pa pod tus in potem greva na odprtje konference, kjer bo ta teden cepel moj dragi. Jaz pa jutri zjutraj sibnem z avtobusom do Eilata. En blagoslov iz tega posebnega kraja posiljam za vas, za vase druzine in za vase zaklade ki rastejo pod vasim srckom, da bodo zdravi in srecni . LP Nina
< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 30.5.2010 16:06:05 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
sindarinKoliko evrov približno na leto zapravite za igrače za enega otroka?pod 50 (
31%)
50-100 (
18%)
100-150 (
17%)
150-200 (
12%)
200-250 (
5%)
nad 300 (
16%)
Število vseh glasov: 360Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!