|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
26.5.2010 15:06:32   
lillchy123
punce, meni je tud hudo, ampak me žal ne bo. se res ne počutim dobr, pa ne vem, a je to zarad živcev, al me še vložek tko matra al kaj je zdej to. ampak bom rajši lep opočivala.

če je pa kteri kdaj dolgčas, bom vesela obiska. maste en lep izlet, pa še dobro družbo in čvek, pa še sladoled bi se našel - vse v enem user posted image user posted image user posted image

ninibo, ti si sploh blizu, pa verjetno maš zdaj še malo več časa, ane? user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
26.5.2010 15:59:16   
bambinca
joj, da ne bom sama na Zbiljah obvisela...

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
26.5.2010 16:23:39   
Klemcy
tpmc in Natalija28- jaz sem tut prijavljena v julijski termin šole, tako da se vidimo 6.7.user posted image V juniju ni nikakor časa, ker imava oba z mojim zapolnjene urnike do konca + dopust, avgusta je pa že malo prepozno za nas, ki imamo rok v začetku septembra, kar pomeni, da ahko bebico dočakamo že v sredini avgusta user posted image

Vse, ki jamrate zaradi počutja, hvala enako. Jaz sem že čisti invalid. user posted image Zjutraj ne morem stopit s postelje, ker imam podplate tako boleče in zatečene, da tulim že navsezgodaj. Noge imam čist modre od popokanih kapilar, tako da sem se že pozanimala o laserskem odstranjevanju le teh, po porodu seveda. user posted image Če sem predolgo na nogah, me boli trebuh, imam občutek, kot da mi bo user posted image  ven padla. Spim pa itak ful slabo. Si moram podložit blazino pod trebuh, ko sem na boku, ker imam drugače neznosne krče. Joj joj, nisem si mislila, da bom imela take probleme. Te dobre 3 mesce bo potrebno še stisnit in potrpet.user posted image

Aja, kaj dolžino MV naj bi merili na morfologiji al kdaj? Meni je niso. Mogoče na naslednjem pregledu.user posted image  Ker glede na to, da imam kr konstantne bolečine v spodnjem delu trebuščka, je mene kr strah, da tu kaj ne štima.user posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
26.5.2010 16:26:14   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

benika, zdej si me pa res prestrašla.mi je res hudo, ker tega ne bi smela doživet nobena mama user posted image user posted image A pa niso vedeli, da ima kratek MV ali zdravila niso pomagala? jaz se še vseeno tolažim s tem, da imam jaz samo enega user posted image in se potem ta hitreje razvija + obremeitve MV niso tako velike, kot pri dvojčkih user posted image

Lej, pri njej sploh niso vedeli, da ima stanjšam MV. Ni tega nihče preverjal. Tako da si ti že s tem na konju, ko ti je G to odkrila. Sej pravim, ne se sekirat, lepo počivaj, pusti se razvajati. Punčka bo zdržala, tvoj MV tudi in skupaj se bomo septembra veselile naših sončkov.

Sedaj pa slabe misli proč, ker če ne......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1554
26.5.2010 16:31:28   
benika
Tejči, za seznam- danes mi je G popravila PDP in sicer na 11.9.2010.

Imela sem UZ, mala eno mičkeno malenkost zaostaja v rasti (samo za 3 dni), mi je pa odkrila en miom na maternični steni. Sem jo vprašala, če to predstavlja kakšno nevarnost zame ali za pikico, pa pravi da ne. OK, pa ne. In sem šla pomirjena in vesela lepo domov. Skratka, za celih 10 min pregleda ( s čakanjem vred) sem se morala pripeljat iz KRuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1555
26.5.2010 16:59:00   
tejči28
Sem kar malo olajšana,ko vidim,da nisem edina invalid.user posted image Če dolgo sedim na kavču,se komaj vstanem,tak me križ boli,da me moj kar čudno gleda.Tdu mene bolijo noge in podplati,predvsem pa križ.Mala mi še vedno brca samo od popka navzdol in še to samo po straneh.
Zakaj MV ne merijo vsem user posted image ? Bi bile bolj mirne. 

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
26.5.2010 17:01:32   
tejči28
user posted image     
user posted image

user posted image

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT. OTROK, SPOL, NASLEDNJI PREGLED(NP), ,MORFOLOGIJA (MF)

01.09.2010
user posted image anonimna, 29,user posted image 3 , doma1user posted image P ,
user posted image volley, 3user posted image , doma2user posted image P in F
user posted image tejčika,user posted image ,MB 30, 2 user posted image   , doma1user posted image F
user posted image ily, NM, 34, 4user posted image ,doma2 user posted image 2P
user posted image lumpa6 user posted image ,LJ, 7user posted image ,doma 5 user posted image 2P in 3F

02.09.2010  
user posted image mami2010,21,1 user posted image

03.09.2010
user posted image bambincauser posted image LJ, 32, 3 user posted image , doma 2user posted image F
user posted image barbi195,user posted image LJ,30, 2 user posted image , doma1user posted image F
user posted image limonita, 1user posted image
user posted image rojena77,2user posted image ,

04.09.2010
user posted image Blanči, CE, 34, 4user posted image , doma 1user posted image  P
user posted image malecka_mateja, user posted image , MB, 2user posted image ,doma1user posted image P
user posted image Gala 4, 1user posted image ,
user posted image kiara24, 2 user posted image , doma1user posted image P,
user posted image reny19,29,, 2 user posted image , doma 1user posted image F,

05.09.2010
user posted image ratatuj,29,1user posted image
user posted image tinkatonka,LJ,28, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image maca29, user posted image ,1user posted image

06.09.2010
user posted image nadka30,CE ,3user posted image , doma1user posted image P,

07.09.2010 
user posted image žanaja, 1user posted image ,
user posted image mihaela81,user posted image ,1user posted image

08.09.2010
user posted image Klemcy, user posted image MB, 27, 1user posted image
user posted image ŽanaTaja, user posted image   LJ, 33, 2user posted image , doma1user posted image F       
user posted image Inčy, user posted image ,Ptuj, 25, 1user posted image
user posted image Tinkapinka, 3user posted image ,doma 2 user posted image ,

09.09.2010 
user posted image janjja, CE,28, 2user posted image ,doma 1user posted image P,
user posted image luna2010, user posted image   Šentjur, 32, 1user posted image     

10.09.2010
user posted image katrinka,LJ ,user posted image ,doma 1user posted image
user posted image wada,34, 2user posted image
user posted image kesi, 2user posted image , doma 1 user posted image
user posted image natalija28,user posted image Ptuj, 1user posted image  
user posted image zalcy,user posted image CE, 21, 1user posted image
user posted image daga79, 1user posted image
user posted image lenca78,user posted image LJ, 1 user posted image ,  

11.09.2010
user posted image benika, KR, 31, 3 user posted image ,doma 2user posted image F
user posted image LoveLove, user posted image   Litija, 28,  1user posted image
user posted image kajča,user posted image KR, 31, 5 user posted image , doma2user posted image F in P ,         
user posted image Bepi,KR, 22, 1user posted image  

12.09.2010
user posted image mašna, 24, 1user posted image
user posted image bragi, 31, 1user posted image ,
user posted image cresisy,Litija, 28, 1user posted image
user posted image mery15031981,28,2user posted image ,doma 1 user posted image  
user posted image klavdijak1user posted image   3user posted image , doma 2user posted image F
user posted image hanizali, 3user posted image ,doma 2user posted image   ,P
user posted image nushka, SG, 29, 2user posted image

13.09.2010
user posted image sarcy21,user posted image , 25, 2user posted image , doma 1user posted image F
user posted image alexeia, 2user posted image ,doma 1user posted image F

14.09.2010
user posted image tannya,LJ,user posted image , 36, 2user posted image , doma 1user posted image

15.09.2010
user posted image mala2001, 2user posted image , doma 1user posted image F
user posted image LucRezia,user posted image , 29, 1user posted image  
user posted image anonimna 34, 2user posted image ,doma 1user posted image ,
user posted image tpmc,user posted image MB,22, 1user posted image                           
user posted image božička09, user posted image LJ,27, 1user posted image              
user posted image SOncIca user posted image ,Kamnik, 3 user posted image , doma 2user posted image F

16.09.2010
user posted image Lucky Mum,30, 2 user posted image , doma 1 user posted image F
user posted image amelie010user posted image 2user posted image

17.09.2010
user posted image kokica09,2 user posted image
user posted image teja80,29,1user posted image
user posted image marella1, user posted image   KR,29,2user posted image ,doma 1 user posted image P    
user posted image izabelina user posted image ,Grosuplje, 24, 1 user posted image

18.09.2010
user posted image TamaraJ, 5 user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image T.Z.,user posted image CE, 26, 1user posted image  

19.09.2010 

20.09.2010
user posted image Jinx,LJ, 26, 1user posted image
user posted image laliela,user posted image , Rogaška Slatina, 23, 1 user posted image
user posted image taly26,MS,1user posted image

21.09.2010
user posted image corfu, user posted image ,3user posted image ,doma 2 user posted image ,F in P
user posted image nadiž, 2user posted image ,doma 1user posted image F

22.09.2010
user posted image nosečka maja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P
user posted image Parižanka, 1user posted image

23.09.2010
user posted image Almera,LJ, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image archie,KR, 28,1user posted image
user posted image pikicaT, user posted image ,KR, 2user posted image ,doma1user posted image  
user posted image belicof
, 1 user posted image
user posted image p.h.,
4user posted image ,doma 3user posted image 2F in P
user posted image sanje2,user posted image   MB, 27, 3user posted image , doma 1 user posted image
user posted image karbobo, 2user posted image
user posted image alisanikela, 4user posted image ,doma 3user posted image ,2P in 1F
user posted image matineja, 2user posted image ,doma 1 user posted image P

24.9.2010
user posted image patty81,28,1user posted image  
user posted image strgi,1 user posted image

25.09.
2010
user posted image NiNiBo,31, 1 user posted image

26.09.2010
user posted image sonček_25,30, 3 user posted image
user posted image klavdi1, 29,1user posted image  

27.09.2010
user posted image najcom,2user posted image ,doma 1 user posted image F

28.09.2010
user posted image mala, user posted image LJ, 26,5user posted image ,doma 3 user posted image

29.09.2010
user posted image
nenka7,user posted image ,LJ,32, user posted image
user posted image liya,2 user posted image ,doma 1user posted image , P
user posted image janjika ,user posted image Ptuj,3user posted image ,doma 2user posted image F

30.09.2010
user posted image lillchy123,user posted image 31, 2user posted image ,doma 1user posted image F
user posted image binabina, CE, 25,2user posted image
user posted image ina79, 30,1user posted image , (PDP 2.10.)
user posted image Kozica, 1user posted image
user posted image teodora75,Lj in Gorenjska,
35, 1user posted image  

Skupno število srečk : 90user posted image          

15 user posted image  fantkov 
21 user posted image  punčk
54  user posted image  presenečenj 
skupaj 90 user posted image

Žal so se morale posloviti  user posted image user posted image user posted image user posted image
amm4user posted image ,rižka
user posted image , _sanikauser posted image   , 5ra8 user posted image ,julija30  user posted image , camino79  user posted image  

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
26.5.2010 17:10:20   
lillchy123
bambinca, če boš sama, pa rajši do mene prid user posted image user posted image user posted image

klemcy, meni so v 1.user posted image dolžino MV zmerili v 28.tednu na samoplačniškem 3D UZ in sem mela takrat dolžino 3,3 cm. zdaj mi je pa na morfologiji, prej pa ne? pa glede na to, da je mene tud skoz bolelo v sp. delu... ne vem, vpraši tvojo G, kdaj se meri MV..

benika, hvala za pojasnilo.user posted image pa pridna si ti s temi kg user posted image jaz sem že na 6+, pa se zdaj čudežno ne sekiram več user posted image

moram priznat, da je mene moj sin naučil, da je na stvari treba gledat pozitivno in se ne sekirat, dokler je vse u redu. res pa me občasno kar zalijejo solze, ko pomislim, da sem šele v 22.tednu... ja, pač hormončki delajo svoje, pa preveč časa tud user posted image . ampak grem pol mal na sončka, pa na rr, pa sem koj boljš.

men se pa tko češenj in lubenice je... študiram, če bi mojga nahecala, da gre mal v dolino..

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
26.5.2010 17:15:35   
teodora75
Pozdrav!

In eno hitro poročilo, ker potem spet 'letim'.
Prišli nazaj s potepa po Nizozemski. Dežela krasna (razen velikih mest), videla sva skoraj vse, razen tistega, po kar sva šla user posted image . Torej tulipanov in koncerta. Priznam, da sem bila tisti večer kar malo v šoku. Se pripelješ 1300 km, potem pa dve uri pred koncertom izveš, da odpade, ker je bobnar zbolel user posted image . Sedaj so ga prestavili na 28. oktober, ampak kam naj takrat hodim z enomesečnim dojenčkom. Torej, če kdo pozna koga, ki bi šel oktobra v Arnhem (NL) na koncert Michaela Buble-ta, 2 karti na voljo. Aha, pa tudi tulipanov ni bilo (več)...

Potem pa s poti v ponedeljek skoraj direkt k moji G na mizo :). Kaj pa vem, ali imam res jaz bolj smolo s tem, ampak tudi na tem 'velikem' pregledu (kot na nuhalni) nisem videla kaj dosti. Mojemu je sicer pokazala prstke na rokicah, pa ušesek (samo enega), pa ledvička in ostale organe, ampak če ne bi nekdo prav s prstom pokazal na monitor in rekel - to je to, bi razločila samo glavico in hrbtenico, ki jo vedno vidim in me že skrbi, da ne nosim kače, saj res tako izgleda. No, ampak menda je vse OK, bomo malo bolj veliki, čeprav ima detece zaenkrat 'samo' dobrih 350 gr. Se mi zdi, da ste ostale rekle, da je v tem času (22t) že okoli pol kg. Ampak če pravijo, da je to OK, pač verjamem.

Sicer pa se mi zdi, da je moj trebuh gromozaaanski in si ne predstavljam, kako bomo izgledali čez 2,3 mesece. Boli me k sreči prav res nič, še tista zoprna mišica v riti je nehala težit in očitno tole, da sem bila te dni cele dneve na nogah sploh ni slabo (ampak kaj, ko se mi tukaj ne lubi user posted image ).

Od imena sva še daleč - hm, pa saj ne vemo še niti priimka, oh ja. Začnemo pa naslednji teden z MŠ in jaz se prav veselim (moj pa malo manj). Me je pa tisti dan ko sva prišla domov (in sva imela ravno obletnico) peljal v kino gledat Rezervni načrt, pa bi bilo bolje, da ne bi. Ker je zdaj čisto zgrožen in je rekel, da naj bom noseča še kakšna 3 leta da pride k sebi od grozljivega prikaza poroda v tem filmu. Ja no, priznam, so res malo pretiravali...

Ah, pa sem rekla, da bom kratka. No, zdaj moram pa itak nehat, ker letiva na en rojstni dan. Sem ujela, da imate danes eno srečanje in itak mi je žal, da mi tudi tokrat ne znese, saj bi vas res rada videla. Saj bo še kakšno do jeseni, ane...?

Torej, kot vedno, srečno vsem in uživajte danes!

T.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
26.5.2010 18:02:10   
Božička09
MV: Meni ga meri na vsakem pregledu.

Punce, bo katera uporabljala sling za nošenje malčka?

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
26.5.2010 18:03:17   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Moj škrat pa se je odločo,da bo vse kar mu pride pod roko zmetal čez balkon.Super.Jaz pa naj hodim pol pobirat.Danes zjutraj je mož nabral kar nekaj stvari,ki so včeraj romale dol.Bomo vidli kolko bo jih danes,jaz mu vse vzamem,pa me kar prelisiči,prime in leti.In že je doli.user posted image

Boma mogla it na sprehod,ker za take male ni glih blok,pa če ni v vrtcu.

o tu lump...si te kar predstavljam kako ti poberas,tvoj lumprek se ti pa smeji...heheuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

Drugače pa iščem kakšne pametne čevlje, ker mi v vseh noge zatekajo pa ne vem kam naj se obrnem, da niso preveč čudni pa da so udobni za zdaj... Greva danes malce z mojim verjetno pogledati naokoli.

a ves kaj sm jaz nosila na koncu - croksice...doma pa od moza copate - to je edino kar sm loh obula

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
26.5.2010 18:13:54   
tejči28
teodora75- to pa je res smola,da se peljeta tak daleč na izlet in pol odpade.Oktobra res še ne moreta it,ker ne moreta dojenčka pustit doma za tolko dni in tudi na tako pot ne more zraven.Škoda.user posted image

obutev-zdaj ko je toplo itak ni problem,jaz imam tudi crocske,če sem bolj športno oblečena,sicer pa imam natikače in ene lanske balerinke,ki so že fajn raztegnjene in so samo na ježek za zapret,lahko reguliraš širino. user posted image

sling- jaz sem ga kar dolgo uporabljala, skoraj do 9m,če sem šla na kako krajšo razdaljo,do trgovine al pa kam,sicer pa z vozičkom.Tudi zdaj ga bom uporabljala,malega pa v vozek oz. ta večjega.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
26.5.2010 18:18:50   
bambinca
lillchy hvala za povabilouser posted image , ampak bom šla raje pogledat, da ne bo potem res katera sama tam ostala...user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
26.5.2010 21:19:33   
ŽanaTaja
Hej user posted image !!!

Nič nimam dobrih novic iz pregleda..moja pupi je super ok, težka je že 890g lepo raste...jaz pa imam sladkorja v vodi čist preveč...zredila se nisem skoraj nič v dobrih treh mescih 4kg...tko da ne vem..sladkarij ne jem, ker mi full paše sam sadje...

Jutri zjutraj moram na Polikliniko v ambulanto za diabetes da mi tam naredijo teste in da vidim kako in kaj naprejuser posted image
Čist sem žalostna ker mi ni jasno od česta to nastane, pri žanu sem sladkarije dobesedno žrla, pri tej pa nič pa imam to..mah kr neki...sam žalosten rataš in se sekirašuser posted image

No mi je danes delal še dodaten pregled moje pupike in je lepo razvita, z glavico se je obrnila dol...pridna, porod se mi je prestavil na 5.9. tko da bomo vidla kdaj dejansko bo gospodičan prišla ven...ampak na seznamu naj ostane isto..
Naslednji pregled za seznam imam 23.6...

Lep večeruser posted image

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
26.5.2010 21:34:07   
benika
Jutri zjutraj moram na Polikliniko v ambulanto za diabetes da mi tam naredijo teste in da vidim kako in kaj naprejuser posted image
Čist sem žalostna ker mi ni jasno od česta to nastane, pri žanu sem sladkarije dobesedno žrla, pri tej pa nič pa imam to..mah kr neki...sam žalosten rataš in se sekirašuser posted image

Najprej user posted image Z

Zdej pa takole...prvo kot prvo, NS pride sama od sebe in nikakor ne smeš krivit sebe, ker nimaš nič pri tem. Ja vem, zdej sem pametna, še ne dolgo nazaj sem bila na tvojem mestuuser posted image Danes ne jej nič več, jutri tudi ne. S seboj vzemi kako štručko in plastenko vode ter nekaj za brat, da boš pregnala tisto čakajočo uro.

Ko boš prišla k diabetologu (poliklinika, mimo info, prva vrata desno) se oglasiš na sprejemnem pultu. Potem ti bodo dali za pit dlukozo. Gravž od gravža, močno priporočam, da s seboj prineseš košček limone, ki vsaj malce ublaži sladkast okus vode. Nato boš čakala eno uro, lahko samo sediš, piješ in greš na wc, ostalo gibanje ni dovoljeno.

Po eni uri boš ponovno dala kri in na rezultate čakaš maximalno 20 min. Potem pa tako...če boš še vedno imela povišan sladkor, te bodo dali na edukacijo. Tam te bodo poučili o dieti in o merjenju ketonov v urinu. Dobila boš tudi merilec sladkorja. Vsak dan si boš merila sladkor in če bo ok, potem si zmagala. V kolikor z dieto ne bo šlo, te bodo dali na inzulin (nič groznega, res ne).

Če bo po 1 uri sladkor normalen, greš mirne duše domov.

Srečno in sporoči, kako je šlo!

Aja, važno je, da se mala lepo in pravilno razvija!!! Bravo mala Žanetkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
26.5.2010 21:35:26   
benika
Čist sem žalostna ker mi ni jasno od česta to nastane, pri žanu sem sladkarije dobesedno žrla, pri tej pa nič pa imam to..mah kr neki...sam žalosten rataš in se sekiraš

Pri meni sta obe prejšnji nosečnosti minili bp, sedaj pa sem jo staknila tudi jaz. Ampak veš kaj...najini punčki že sedaj potrebujet sladkor, a si predstavljaš kakšni lepotici se bosta rodili?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
26.5.2010 22:11:53   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Čist sem žalostna ker mi ni jasno od česta to nastane, pri žanu sem sladkarije dobesedno žrla, pri tej pa nič pa imam to..mah kr neki...sam žalosten rataš in se sekiraš

Pri meni sta obe prejšnji nosečnosti minili bp, sedaj pa sem jo staknila tudi jaz. Ampak veš kaj...najini punčki že sedaj potrebujet sladkor, a si predstavljaš kakšni lepotici se bosta rodili?user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

jaz sem imela dons testiranje, jutri pokličem za rezultate. sam mene moja da na un test s 100 grami... k traja dobre tri ure user posted image  sem pa v tem času prebrala tretjino literature za en izpit user posted image

sem mal preletela za nazaj... testiranje za diabetes ni nujno in nič odvisno od starosti nosečnic, večinoma je odvisno od presoje ginekologa in dejavnikov tveganja (npr. sladkorna v družini...) ali pa zaradi prevelikega ploda (zaradi tega je pri meni v 1. nosečnosti posumila, zdaj je vse v mejah normale, ampak me je "mogla" dat zaradi 1. nosečnosti)

za "obvezne" preglede je meni dala v 1. nosečnosti kar en list z napisanimi členi kaj krije zavarovalnica, v katerem tednu se kaj dela in kaj se priporoča samoplačniško. sem pa par let nazaj tudi na netu najdla te člene, zdaj se mi ne da brskat.

sling sem uporabljala. pa trak. pa mei tai.

držim pesti za vse preglede in za vse punce, ki imajo kakšne težave... bolj tko tko spremljam, pa še nisem domača z imeni user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
27.5.2010 6:34:03   
corfu
Jutro

Danes imam pa tudi jaz testiranje za sladkor, meni je moja G naštela te dejavnike za test, no najbr je res še milijon drugih user posted image . Na morje gremo user posted image  v petek po kosilu vzameva otroka iz vrtca in akcijauser posted image  user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejteuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
27.5.2010 7:29:57   
Alexeia
user posted image user posted image DOBER DAN PUNCE;)user posted image user posted image
Najprej se opravičujem Celjankam da nisem uspela priti v Rustiko na kavo in čvekuser posted image user posted image user posted image .Vendar me kar nekaj časa ni bilo sedaj pa sem končno doma...user posted image user posted image Tako moj uz na zadnjem pregledu je izgledal ok,čeprav se naša mala kepica nikakor noče obrniti da bi se ji videlo obrazek in seveda spol.user posted image Malo sem bila razočarana.user posted image Tako spet sem med vami in sem prav vesela.Upam da se bomo Celjanke spet kaj dobile,da se spoznamo...user posted image user posted image Blanči midve živiva blizu in bi se lahko dobile na kavi,če si seveda za to..user posted image No naslednji pregled imam 21.06. in resnično upam da se bo videlo kaj nosimo.Želimo si punčko saj fanta že imamo.Veseli bomo pa tudi še enega fantka samo da je zdrav.....Lepo preživite dan saj imamo sonček.user posted image user posted image Aja pa naša kepica v 24 tednu tehta okoli 660g.Upam da ni premalo....Lepo se imejte....

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
27.5.2010 7:32:20   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

sling- jaz sem ga kar dolgo uporabljala, skoraj do 9m,če sem šla na kako krajšo razdaljo,do trgovine al pa kam,sicer pa z vozičkom.Tudi zdaj ga bom uporabljala,malega pa v vozek oz. ta večjega.user posted image

a mi poves prosim katera si mela...ves jaz bom imela maksimum 14 mesecev razlike med otrokoma,ce hcerka ne gre v vrtec potem imam oba doma,pri njej smo ful prakticiral kengorujcka samo je bolj drobna in je zanjo prisel v vpostev sele pri enih 4mesecih,ceprav je od rojstva...zdaj pa iscem nekaj kar bi bilo dejansko od rojstva tudi ce je dete 50cm veliko...kaj mi predlagateuser posted image

zanataja - ja super za pregled glede tvoje pupe - ves,je enkrat tezja od mojga deteta pa imave 2 dni narazen pdp - no vidite zakaj moja skrb,glede cukra - nic se ne sekiraj,loh bi se basala s cukrom pa ne bi nic dobila,ali obratno,bos pa na dieti - ni tok hudo ves...sej bo kmalu minilo...do septembra ni tok dalec...sporoci kako bo slouser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
27.5.2010 8:42:18   
tinkatonka
Hej punce!
Jaz sem se imela včeri ful fino. Smo šli na pohod na Orle, gor je šlo super, nisem bila niti malo zadihana, na poti navzdol me je pa malo križ dajal in sem bolečine čutila skoraj na vsakem koraku, ampak je kr šlo. Je bilo pa treba pazit na korenine, da nisi kje čofnil na nos. Je kr nekaj otrok padalo na poti navzdol, ker so bili že utrujeni in se jim tud nog ni dalo več dvigovati. Tak da sem hodila dve urci in pol. Sem se ful dobro počutila, da sem naredila nekaj zase, pa še v fajn družbi sem bila. Anej je bil pa tudi tako utrujen, da se mu danes ponoči ni dalo niti k nama pridt…hehehe….pa še zjutraj mu ni bilo najbolj za vstat. Danes je moj zadnji delovni dan, z jutrišnjim dnem štartam s študijskim dopustom, pa še jutri popolne se sinko vrača nazaj v vrtec na pižama party. Tak da bom imela frej večer za učenje. Ne vem še kaj bom z varstvom čez vikend, da bi se lahko učila, saj mi mož dela. Ampak bomo že.

Sling in podobni trakovi….Jaz si ga zelim, sploh zato, ker ze imam enega otroka in predvidevam da mi bo lazje kdaj kam it, ce bom imela prvega pri sebi, druzga pa za rokco drzala. Imam pa znanko, ki je pravi ekspert v teh zadevah in jo bom prosila, ce mi lahko svetuje kako se to zavezuje, pa da mi da mogoce za probat dva ali tri razlicne trakove, da vidim, kaj bi nam najbolj odgovarjalo. Sploh pa pozimi se mi zdi da bo kr fajn jih nosit v tistem, jim bo bolj toplo se k mami stisnit, pa še z vozičkom bo marsikatera pot manj dostopna za it in bo bolj praktično z novorojenčkom v slingu in z velikim otrokom v roki.

Kako je bilo včeraj na srečanju?

Se javim še kaj kasneje,

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1571
27.5.2010 9:31:32   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Sploh pa pozimi se mi zdi da bo kr fajn jih nosit v tistem, jim bo bolj toplo se k mami stisnit, pa še z vozičkom bo marsikatera pot manj dostopna za it in bo bolj praktično z novorojenčkom v slingu in z velikim otrokom v roki.

ravno za pozimi sem jaz bolj skeptična do slingov. moja je rojena konec zime in sem do pomladi počakala s slingom, dokler ni imela tanjše jakne. ker sem jo parkrat dala not in je čudno ležala, ko je bila v bundi oz. kombinezonu. in si je nisem upala nosit toliko oblečene  zaradi položaja hrbtenice - ker če je v kombinezonu, niti ne veš, kako leži, ko je vsa oblazinjena - in zaradi morebitnih zapor dihalnih poti/oviranega dihanja.

vsaj za te totalno majhne sem malo v dvomih, ker kak trak, ko je otrok že 6. mesecev star in lahko malo bolj pokonci, ni problem za čez zimo. ko pa so še v bolj ležečem in stisnjenem položaju, mi pa ni bilo najbolj fajn (hrbtenica, dihanje).

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
27.5.2010 11:00:48   
katrinka
no zdaj sm pa  cist razdvojena glede slingov,pestulj itd...hmmm le kaj naresti....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
27.5.2010 11:19:42   
luna2010
Lep pozdrav,
malo da vas pozdravim.Vidim vsaka z svojimi problemi.jaz še vedno "napihnjena",zjutraj se zbujam z  zatečenimi gležnji in rokami.Zvečer se masiram z neko kremo - mentolova DIANA iz DM.Mi kar lepo hladi celo noč.Malo mi že pomaga ,če se ne namažem zvečer sem zjutraj user posted image .
Drugače gremo na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Sma se v minuti odločla da vseeno grema.Tako da od 18.06.do.25.06.v novigrad.Upam samo na lepo vreme in veliko plavanja če bo voda OK.

Aja glede materinske šole,Jaz hodim k G v Velenje.A morem tud tja it v MŠ al lahko grem v Celje.Sicer bom pa itak poklicala ,če se moram prej naročit al kako.
Lepo se imejte uživajte na sončku
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
27.5.2010 11:44:54   
tejči28
user posted image Naši pregledi!  user posted image

user posted image     user posted image   Morfologija    user posted image    user posted image    

27.5. binabina
28.5. NiNiBo
01.6. archie
11.6. laliela

user posted image    Redni pregledi  user posted image

27.5. lenca78,zalcy
28.5. nadka30,cresisy
31.5. luna2010
01.6. natalija28, T.Z.,izabelina
02.6. tpmc,Jinx slad.
03.6. nushka, Jinx
05.6. lovelove
07.6. Inčy
08.6. SOnIca,benika v PAN,maca29 Rh-
09.6. marella1,tejči28,blanči
11.6. benika
14.6. tannya
15.6. klemcy,lumpa6,božička09,maca29
       katrinka
17.6. malecka_mateja
21.6. mala,tinkatonka,alexeia
22.6. bambinca
23.6. ŽanaTaja

user posted image     UZ pregledi    user posted image

26.5. benika Uz srca
28.5. lenca78 3D
30.5. ŽanaTaja 4D
07.6. božička09 4D
11.6. janjja UZ srca

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Strah ob uvajanju
Admin

Česa te je pri uvajanju v vrtec najbolj strah?

da bo otrok jokal in ga vzgojiteljice ne bodo potolažile (32%)

da me bo otrok strašno pogrešal (5%)

da se bo otrok poškodoval (3%)

da se mu vzgojiteljice ne bodo dovolj posvetile (8%)

da bodo vzgojiteljice do otroka grobe (10%)

da se otrok v vrtcu ne bo dobro počutil (42%)

Število vseh glasov: 78

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!