|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
27.5.2010 11:45:05   
tejči28
katrinka jaz sem si kupila sling kar v pikapolonici,si ga daš samo preko rame in hrbta in to je to.Pač kak se navadiš,meni je bil ok,ker je lahko mali od začetka ležal notri,kasneje pa sedel.Mislim,da so trakovi bolj široki.V trgovini tak imajo oboje in probaš in pol vidiš kaj ti odgovarja.

corfu user posted image user posted image bravo za morje.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu luna2010)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
27.5.2010 13:54:06   
ŽanaTaja
Benika - itak da bosta lepotici z sladkorjem ali brezuser posted image  Pa hvala za nasvet.
No sem uspešno prestala tole testiranje. Tista voda je res tako nagravžna, da sem tako bruhalauser posted image ..kaj me je pa silila..in potem je bil tam en zdravnik, ki je vidu, da mi res gre vse gor, bolj kot dol in ji je reku, da mi naj noter stisne mal limone..no pol mi jo je le in jaz sem nekako lažje spila to svinjarijouser posted image
Sladkor je ok tko da ni ne panike ne bojazni in jaz nadvse srečnauser posted image user posted image user posted image

Katrinka naša je prava bajsika..hahahaha..ne vem kam se redi, sam da je zdrava..tvoj bo maneken moja se bo pa kotalilauser posted image

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
27.5.2010 13:59:13   
Anonimen
pozdravljene srečke user posted image

pravkar sem prišla iz šole in sem izmučena kot da bi me vlak povozil... upam, da preživim to vročino, ker me že zdaj ubija user posted image
bo že moglo it, kot vsako leto hehe user posted image

ja super, da nekteri greste na morje, jaz zdaj nimam šanse, kasneje si niti ne bom upala... bom pa se posvetovala z ginekologinjo, kako je kopanje v bazenu in če je kaka razlika v zdravilišču al pa v toplicah... bi mi vsaj to pasalo, da si spet razgibam te moje butaste kosti user posted image
aja, koleno me je kar samo od sebe nehalo bolet... prej bi šla k zdravniku, prej bi nehalo... recept pa je itak ostal kar v torbici hehe user posted image

glede sladkorja, zaenkrat še brez problema, sam ne vem kako še bo, ker se dobesedno nažiram sladkega user posted image
šment, ko pa se mi tak lušta... no sej sadja pa druge hrane tut velik pojem (beri: požerem) user posted image

komi čakam nuhalno in upam, da se našega fantka srček do takrat ustali user posted image
sem se že sicer popolnoma pomirla, ker sma se ful že navadla drug drugemu... jaz ga razvajam on pa mene veselo brca hehe user posted image
sam da vse dobimo zdrave zakladke v svoja naročja... pa sej jih itak bomo... jaz držim za vse nas pesti user posted image
se slišimo še kaj, letim mal v svoje delo naprej user posted image

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1578
27.5.2010 15:06:29   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

katrinka jaz sem si kupila sling kar v pikapolonici,si ga daš samo preko rame in hrbta in to je to.Pač kak se navadiš,meni je bil ok,ker je lahko mali od začetka ležal notri,kasneje pa sedel.Mislim,da so trakovi bolj široki.V trgovini tak imajo oboje in probaš in pol vidiš kaj ti odgovarja.

aha,super - hvala za info,sm jih ze gledala na njihovi internetni strani...bom sprobalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

Katrinka naša je prava bajsika..hahahaha..ne vem kam se redi, sam da je zdrava..tvoj bo maneken moja se bo pa kotalila

ma sam da so zdravi,sej je tud moja hcerka pri ta suhih...vceri smo se julijke 2009 dobile in so mojo mele vse po roki k je za 2 do 3 kile lazja od ostalih...pa ji nic ne fali,sama ustane,skoraj ze hodi...za tole dete v buhiju me pa skrbi...

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
28.5.2010 6:44:54   
katrinka
jutrouser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
28.5.2010 7:16:02   
tinkatonka
Hej!

No da se javim še preden grem za knjige. Anej je že v vrtcu, mož že na poti v službo. Zdele imam zajtrk (pol litra probiotičnega jogurta user posted image ), potem pa za mizo, kjer že diši kavica, učit.

slingi...sem kontaktirala znanko, ki je pravi "obsedenec" s temi nosilkami. Ona predlaga sling z obroči, ker je baje najbolj enostaven od vseh možnih (mi je razložila prednosti in slabosti vsakega). Jaz si ga bom po vsej verjetnosti omislila.

Upam, da se dobro počutite in da vas user posted image težave ne obremenjujejo preveč.

No zdaj pa res šibam - kr ugasnit računalnik in raje na laptop (kjer nimam neta), da me ne zavede FB ali RR.

Pozdravček,

Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
28.5.2010 7:44:23   
lillchy123
jutro user posted image

no, mi smo preživeli prvi obisk v porodnišnici, k sreči je bil lažni alarm. je pa šlo živcev za ene deset let.user posted image ampak, samo da sva še vedno 2 v 1 user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa v miru kavico na sončka spit in uživat v tem lepem jutru

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
28.5.2010 8:08:33   
teodora75

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

jutro user posted image

no, mi smo preživeli prvi obisk v porodnišnici, k sreči je bil lažni alarm. je pa šlo živcev za ene deset let.user posted image ampak, samo da sva še vedno 2 v 1 user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa v miru kavico na sončka spit in uživat v tem lepem jutru

Hej lilchy123, kako zdaj to lažni alarm, pa bolnica...? Pa saj smo šele dobro čez pol. Mislim, da imava ravno midve skupaj PDP in jaz še en lep čas ne mislim it gledat kakšne bolnice od znotraj user posted image .

Ja, drugače sem pa pozabila ob prejšnjem javljanju vprašat, kako je s tem MV? Meni mislim da ga še nikoli ni merila ali kako drugače pregledala. Zadnje 3 preglede sem imela itak samo zunanji UZ in tudi v pon. se na morfologiji nisva nič pogovarjali o tem. Bi ji morala to sama rečt?
Prav tako nisem imela nobenega cuker testa. Res da menda nimamo nobenega sladkornega bolnika od prej v familiji, samo najbrž tudi brez tega lahko 'telo podivja'? Pa tudi to ne vem, ali je mišljeno, da grem kaj kasneje na test ali sploh ne.

Drugače grem pa zdajle na transfuzijsko dat drugič kri za tokso. Sem pa včeraj malo 'zaškripala z zobmi', ko sem videla mojega jest neoprane jagode na vrtu. Saj je najbrž malo trapasto vprašanje, ampak ali obstaja kakšna možnost, da če se slučajno on okuži, da potem to kako prenese name? Saj sem ga že kregala, da to tako in tako ni najboljše kar počne, ampak če bi imel pa tako 'tehten' razlog, bi mu pa sigurno bolj 'stopilo v glavo'.

No zdaj pa grem tole svojo kri spet malo spuščat, čeprav se tega niti malo ne veselim.

Lep vikend!

T.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
28.5.2010 9:13:37   
archie
Jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Ona predlaga sling z obroči, ker je baje najbolj enostaven od vseh možnih (mi je razložila prednosti in slabosti vsakega).

ko bos imela cas, a bos lahko naredila povzetek vseh + in - vsakega? Hvala!!

Jaz sem bila ravno vceraj v laboratoriju, da sem dala kri za tokso in za klasicno krvno sliko. Se 4 dni in bomo imeli morfo!!

Lillchy: kaj se je dogajalo pri tebi??

Se strinjam s Teodoro: jaz tudi nimam namena se nekaj casa ugotavljat, kje je P

Kako izmeri dolzino MV? z UZ? zunanjim?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 1584
28.5.2010 9:31:47   
tejči28
Jaz pa sem bila včeraj preveč na sprehodih in sem danes tak zmanrtana,da ni nič iz mene.Sem že včeraj prišla pol komaj domov.Malo pretiravam,se kar ne zavedam,da bom skoraj v zadnjem trimesečju al pa sem že.Ne vem.user posted image

Uživajte vikend punce,jaz grem malo počivat,ker me je še kislina začela pečt.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
28.5.2010 9:56:31   
lillchy123
MV. nimam pojma kako je z merjenji?! še pri meni ne vem, kako bojo zdaj zadevo spremljali, ali je sploh ne bodo?user posted image Zdaj mi je dolžino zmerila z vaginalnim UZ, v prvi user posted image pa z navadnim UZ.

theodora- jaz imam cuker test zato, ker je bil v urinu prisoten sladkor, pa ne bi smel biti.če jaz prav razumem, grejo na ta test vse, ki so starejše nad 35 let (al kok že user posted image ) in tiste, pri katerih obstaja sum na sladkorno. ali ga najdejo v urinu, ali je otrok prevelik, ali materi prehitro rastejo kg, ali je sladkorna v družini...

obiski P- hehe, tud jaz nisem mela planiranega obiska vsaj do avgusta user posted image ampak pri prezgodnjem porodu je zelo pomembno, da ti hitro pomagajo, ker se ga da potem še ustavit. in pri meni je vse kazalo na odtekanje plodovnice user posted image - nenadzorovano uhajanje prozorne tekočine- po nekaj žlic ob vsakem premiku... ne rabim govort, kako so delali živčki na poti v P, kjer pa so k sreči ugotovili, da ni podovnica (naredijo prov nekakšen test), temveč vnetje. odstranili so mi tudi obroček in takrat se je iz mene kar vlil izcedek, da sem bla mokra do sredine hrbta. zdravnica mi je naredila še UZ, prevrila našo pikico in če je dovolj plodovnice in me poslala domov počivat. user posted image user posted image user posted image
zdržat je treba do 25 tedna, ko so realne možnost i za preživetje, pri 28 tednih so že 95% verjetnosti za kakovostno preživetje, po 34. tednu pa se ne pričakuje več zapletov...
si vsak večr rečem, no,  pa smo zmagali še en dan....

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
28.5.2010 9:59:59   
archie
lillchy, a sedaj bos brez obrocka? Ali ti ga bodo dali nazaj?

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
28.5.2010 10:06:07   
khurde
men so najbolj praktične vreče-pouchi, tisto, kar se kupi v npr. pikapolonici... samo povezneš čez glavo in je.

slingi z obroči so malo bolj komplicirani, ker jih moraš sproti nastavljati. ko enkrat pokapčiš, gre hitro in je isto simpl kot vreče, edino več časa vzame in manj je praktično, če otroka ven in not jemlješ.

trakovi so ful vsestranski, ker jih imaš za res najdlje, ampak je potrebno kar precej prakse z zavezovanjem.

mehke nosilke a la mei tai ipd. so za kasneje, ko otrok že samostojno sedi.

za "domačo" uporabo in za občasni skok v trgovino so najbolj fajn vreče-pouchi. za redno uporabo so najbolj fajn slingi z obroči (npr. jaz sploh nisem uporabljala vozička; prvič, ker ga ni marala in še vedno zdrži not max. 1 kilometer vožnje oz. še manj ali pa je not samo za spanje čez dan, drugič pa tudi meni niso simpatični, ampak to je tko stvar osebnega okusa). jaz poucha takrat nisem imela, ga bom pa zdaj verjetno tudi vzela, ker je najhitreje namontiran in ker imam še starejšo doma, pa bo lažje v trgovino oz. ne bo treba na novo vse montirat, ko otroka enkrat ven vzameš. za daljše izlete pa definitivno sling z obroči.

trak je prav prišel kasneje, ko je bila pokonci, mei tai pa pri nekje 7. mesecih, ker je hitreje zavezan in ker ni hotela biti pri miru. not se je nosila do pred kakima dvema mesecema, zdej pa itak peš šiba okoli oz. v triciklu, pa še moj trebuh je ovira user posted image

tko, sem v klubu sladkornih bolnic... spet user posted image ... v prvi nosečnosti sem imela povišano sam tretjo vrednost, pa še to minimalno, malenkost nad osem, zdej mam pa tretjo in četrto nad deset user posted image  mi je pa že G rekla, da misli, da mam bolj povišano, ker praktično živim samo od solat in da telo že ve, kaj sme in česa ne...

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
28.5.2010 10:17:46   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: archie

lillchy, a sedaj bos brez obrocka? Ali ti ga bodo dali nazaj?

ne vem.user posted image ob 11h bom probala dobit mojo G, da vidim, kaj bo rekla. tudi me zanima, če ima rezultate brisa, ki mi ga je vzela v ponedeljek..
Bom vsekakor javila.
drugače pa razmišljat pozitivno in nič o tem, kje je porodnišnica! user posted image

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
28.5.2010 10:21:30   
nadka30
punce pozdravljene, že nekaj časa me ni bilo med vami ampak preberem vas vedno samo za pisanje mi včasih zmanjka časa.
Danes sem imela cuker test (ta tekočina je res navgravžna-komaj sem zdržala da nisem bruhala) sedaj pa moram čakat na rezultate, če bodo slabi me bodo poklicali drugače pa ne.Mi je pa kar precej padel hemoglobin tako da moram zdaj jesti čim več hrane z železom da mi bo narastel.
Drugače pa smo za silo, full me grabijo krči pa v križu me kar orng pika, nekej 3 t še ostajam v službi potem pa izkosristim dopust in še 30d bolniške potem sem pa tako v porodniški, danes sem šla na socialno po vse papirje tako da imam vse doma in moram sedaj samo še dati izpolnit v službi.Naš bejbi veslo miga in buta tako da mi včasih strese kar cel trebušček.
Sem pa bila že tudi mal v nakupih in sem določene pripomočke že nakupila.
lp

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
28.5.2010 11:58:56   
Anonimen
jeeee petek user posted image

hej  nosečke!

lilchy glavno, da je zdaj vse ok... men pa občasno mal urin uhaja pikola... pa tista bela snovca (beli tok) me matra, sploh če moj prijima tam kjer... khm user posted image
a je še katera tako slabo spala kot jaz? sama sebi sem bila napoti... skoraj celo noč bila budna in vse me je tiščalo na vse strani... pa skoraj pol litra vode spila čez noč, taka žeja me daje...
pa še en teden morem preživet in šele nato lahko pokličem v mb v porodnišnico, kje majo moje izvide od krvi... upam, da nič ne najdejo user posted image
tut jaz sem med tistimi ki je že obiskala porodnišnico...
morfologijo pa mam tut komi 11.
razen tega, da mi trebušček raste na polno, da se nažiram in da ne spim ponoči, pa se drugače počutim ok user posted image

aja glede merjenja mv... jaz mislim da je meni prav na vsakem pregledu delala to, ker je prav za vsakič pogledala noter, kaj se dogaja. pa ne z uz-jem
do zdaj bi naj to bilo ok
tudi bebi ok, razen ta srček nam dela sive lase...
vsaj do osmega meseca morva prit... pa sej bomo tak vse prišle tak daleč kot je treba user posted image
men se je lih nocoj v tistem bogem spancu sanjalo, da sem svojega otročeka mela v rokah... taki lušten fantek je bil... mislim, da bo res čist ateju podoben, ker v sanjah tut bil tak, kot je bil dragi kot dojenček hehe user posted image

nič punce, uživat čez vikend in bušije čuvat user posted image

(odgovor članu nadka30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1591
28.5.2010 12:07:51   
archie
mogoce ima pa luna slab vpliv na vse, kar se sedaj dogaja...

jaz drugace spim fenomenalno (trkam da tako ostane se dolgooooo). Na WC ne hodim ponoci (hodi moz namesto mene-se vedno user posted image ), zbudim se nikoli ne... edino zadnjic sem pred spanjem pojedla domaci frutek (iz breskev) in sem imela cez 3h tako poln mehur, da sm komi vstala iz postelje (tako me je bolelo). Ocitno sadje povzroca se bolj odvajanje vode iz telesa... ampak takih tezav vcasih nisem imela. Zato sem bila vceraj prirpavljena, da bom ponoci sibala na wc, ker sem zvecer jedla lubenico (psici sta mi pomagali user posted image user posted image ). ampak sem normalno zdrzala do jutra.

lep vikend!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
28.5.2010 12:51:53   
Anonimen
archie kaj pa vem glede lune... ponavadi sem super spala, še boljš ko ponavadi user posted image
glede sadja, pa ga res ogromno pojem, sploh jabolka... pa vode veliko spijem, ker me žeja tako daje user posted image
pa se še le komi pripravlja k poletju hehe, kaj še le bo user posted image
lepo tebi, da tvoj hod namest tebe hehe user posted image moj kvečjemu sred noči paniko zažene, kaj je narobe, kaj se dogaja user posted image se nama vidi, da bo vse skupaj prvič hehe user posted image

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1593
28.5.2010 12:55:56   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

slingi...sem kontaktirala znanko, ki je pravi "obsedenec" s temi nosilkami. Ona predlaga sling z obroči, ker je baje najbolj enostaven od vseh možnih (mi je razložila prednosti in slabosti vsakega). Jaz si ga bom po vsej verjetnosti omislila.

a mi na kratko loh poves te prednosti oz. slabosti,mogoče kak link da si predstavljam kako zgledauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

obiski P- hehe, tud jaz nisem mela planiranega obiska vsaj do avgusta ampak pri prezgodnjem porodu je zelo pomembno, da ti hitro pomagajo, ker se ga da potem še ustavit. in pri meni je vse kazalo na odtekanje plodovnice - nenadzorovano uhajanje prozorne tekočine- po nekaj žlic ob vsakem premiku... ne rabim govort, kako so delali živčki na poti v P, kjer pa so k sreči ugotovili, da ni podovnica (naredijo prov nekakšen test), temveč vnetje. odstranili so mi tudi obroček in takrat se je iz mene kar vlil izcedek, da sem bla mokra do sredine hrbta. zdravnica mi je naredila še UZ, prevrila našo pikico in če je dovolj plodovnice in me poslala domov počivat.
zdržat je treba do 25 tedna, ko so realne možnost i za preživetje, pri 28 tednih so že 95% verjetnosti za kakovostno preživetje, po 34. tednu pa se ne pričakuje več zapletov...
si vsak večr rečem, no,  pa smo zmagali še en dan....

me je zmrazilo ko sem brala,hb je vse ok in si doma - 2v1...torej bove obe premagovale tole nosecnost dan po dnevu,a so kej rekl zakaj se je to zgodilo - a zarad mv

cuker - jaz sem ga zadnjic mela v urinu k sm pred pregledom eno banano pojedla...nisem vedla da ta da ful cukra...na cuker testu pa vse okuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: khurde

men so najbolj praktične vreče-pouchi, tisto, kar se kupi v npr. pikapolonici... samo povezneš čez glavo in je.

slingi z obroči so malo bolj komplicirani, ker jih moraš sproti nastavljati. ko enkrat pokapčiš, gre hitro in je isto simpl kot vreče, edino več časa vzame in manj je praktično, če otroka ven in not jemlješ.

trakovi so ful vsestranski, ker jih imaš za res najdlje, ampak je potrebno kar precej prakse z zavezovanjem.

mehke nosilke a la mei tai ipd. so za kasneje, ko otrok že samostojno sedi.

hvala za pojasnila...a loh kak link das prosimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1594
28.5.2010 13:08:30   
lumpa6
oj bejbe

se selimo in imamo mal problemou z netom, tko de se bom manj oglašalauser posted image user posted image user posted image

ne vem kateri internet izbratiuser posted image

katarinka in lillchy123, da se le vse dobro končauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
28.5.2010 13:31:22   
tejči28
katrinka očitno mam jaz vrečo,kot je podala opis khurde,ker si samo dam preko rame in malega not.Sem pa kupla v pikapolonici.
Obema z lillchy želim,da sta čimdlje 2v1.Oziroma vsem nam želim,da priguramo vsaj do 34t.Nikoli se ne ve.

Meni pa se danes taaak ne da kuhat,da bomo šli ven jest,jaz bom špagete,njami,njami,možek pa bo pizzo z pršutom,ker vedno to je.user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
28.5.2010 13:41:31   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: laliela

moj kvečjemu sred noči paniko zažene, kaj je narobe, kaj se dogaja user posted image se nama vidi, da bo vse skupaj prvič hehe user posted image

saj za naju je tudi prvic. In nekako je pricakoval, da bom JAZ hodila ponoci na wc. pa se je ustel user posted image user posted image .
Sva se zadnjic hecala, da septembra bo on ze cel mesec panicen in ob vsakem mojem globokem vzdihu bo letel po torbo in bo v nizkem startu. Jaz bom pa cist mirna in flegma in se obnasala popolnoma nenosecniskouser posted image user posted image user posted image (kar se ze sedaj).

Ej, res ne vem, zakaj mi je zadnjic un frutek tolk pritisnil na mehuruser posted image . vem, da kava (ali kapucin) "pobere" vodo in jaz imam pol ure po zauzitju kapucina fuuuul poln mehur. Za frutek sem pa to prvic obcutila. Ker januarja in februarja teh problemov nisem imela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
28.5.2010 14:28:25   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

oj bejbe

se selimo in imamo mal problemou z netom, tko de se bom manj oglašalauser posted image user posted image user posted image

ne vem kateri internet izbratiuser posted image

katarinka in lillchy123, da se le vse dobro končauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o hvala za pozitivne misliuser posted image
jaz ti predlagam t2...jz sem bila ful zadovoljna z njim,sedaj mamo siol k v nasih routah drugo ne pride vpostev,pa se to bi nama zavrnili k sva prevec oddaljena od centrale ce ne bi mela vezuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

katrinka očitno mam jaz vrečo,kot je podala opis khurde,ker si samo dam preko rame in malega not.Sem pa kupla v pikapolonici.
Obema z lillchy želim,da sta čimdlje 2v1.Oziroma vsem nam želim,da priguramo vsaj do 34t.Nikoli se ne ve.

iz tvojih ust v najine buhije da zdrzijouser posted image

a mas tole:
http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/kengoruji-in-nahrbtniki/pestunja-limeta/600688718144960068

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
28.5.2010 14:33:11   
NiNiBo
Hoila!

Upam, da je srecanje uspelo in ste se naklepetale. user posted image user posted image

No mi smo veselo delali do 20.00, potem sem pa samo se dol padla. Vceraj sem sla na avion ze ob 7.45 in bila doma ob 11.00 in sem samo se nadaljevala z spanjem do 17.00 popldan. Ja priznam, nisem vec utrjena za kmecka dela, imam cist zuljave roke, pa se cist sem bila izmozgana-ce ne drugega je sedaj vse pod streho.  

Danes smo imeli morfologijo, glede spola se ni nic spremenilo. Naceloma vse OK, srcek je uredu, videli smo ledvicka, trudili smo si ogledati obrazek in ga je nas otrocicek uspesno prekrival z rokicami. No potem smo pa se enkrat pogledali in pravi G, ja Frau Bogerd..kako ste pa vi vzgojili vasega otroka, jo gledam kaj misli s tem, pa pravi no na enkran poglejte, nam kar lepo jezik kaze..je bilo tko fletno videtuser posted image user posted image  . Aja, dala mi je pa tudi recept za kompresijske nogavice, ker je opazila da imam povecane krcne zile-ma sej je bilo za pricakovat. Glede na to, da jih moram nosit vsak dan ne vem kako bom lahko zdrzala cez poletje, ko so pa tako debele. user posted image

Zelim vam, da bi imele cim manj tezav, zdrave trebuscke in nasmejane in brezskrbne dni.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
28.5.2010 16:16:59   
malecka_mateja
dan!

evo jaz imam še vedno ketone v urinu ampk ker jih je bilo za odtenek manj kot prejšnič sem lahko šla domov pod pogojem da pridem v pon spet na kontrolo. plus tega sem danes dobila kr 3 infuzije.tako da se počutim tudi bolje, čeprav sem prej spet bruhala mapk vseeno me je umetna hrana v žilo malo na noge postavila. 

grem počivat.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.