khurde
|
men so najbolj praktične vreče-pouchi, tisto, kar se kupi v npr. pikapolonici... samo povezneš čez glavo in je. slingi z obroči so malo bolj komplicirani, ker jih moraš sproti nastavljati. ko enkrat pokapčiš, gre hitro in je isto simpl kot vreče, edino več časa vzame in manj je praktično, če otroka ven in not jemlješ. trakovi so ful vsestranski, ker jih imaš za res najdlje, ampak je potrebno kar precej prakse z zavezovanjem. mehke nosilke a la mei tai ipd. so za kasneje, ko otrok že samostojno sedi. za "domačo" uporabo in za občasni skok v trgovino so najbolj fajn vreče-pouchi. za redno uporabo so najbolj fajn slingi z obroči (npr. jaz sploh nisem uporabljala vozička; prvič, ker ga ni marala in še vedno zdrži not max. 1 kilometer vožnje oz. še manj ali pa je not samo za spanje čez dan, drugič pa tudi meni niso simpatični, ampak to je tko stvar osebnega okusa). jaz poucha takrat nisem imela, ga bom pa zdaj verjetno tudi vzela, ker je najhitreje namontiran in ker imam še starejšo doma, pa bo lažje v trgovino oz. ne bo treba na novo vse montirat, ko otroka enkrat ven vzameš. za daljše izlete pa definitivno sling z obroči. trak je prav prišel kasneje, ko je bila pokonci, mei tai pa pri nekje 7. mesecih, ker je hitreje zavezan in ker ni hotela biti pri miru. not se je nosila do pred kakima dvema mesecema, zdej pa itak peš šiba okoli oz. v triciklu, pa še moj trebuh je ovira tko, sem v klubu sladkornih bolnic... spet ... v prvi nosečnosti sem imela povišano sam tretjo vrednost, pa še to minimalno, malenkost nad osem, zdej mam pa tretjo in četrto nad deset mi je pa že G rekla, da misli, da mam bolj povišano, ker praktično živim samo od solat in da telo že ve, kaj sme in česa ne...