nenka7
|
pozdravljene vse! jaz sem bila prejšni teden na pregledu, pa nam mal železa primanjkuje, tako da sem dobila tablete. imam pa stalne bolečine v zgornjem delu trebuha in mi je G odobrila 4-urni delavnik. saj, če me nebi v službi tako zelo matrali, bi se potrudila, pa delala polni delavnik, tako pa... me je direktor v petek tako šponal, da sem čisto izgubila živce, me je spravil v jok!?!!? sploh mi ni jasno, kaj jim ni tukaj logično!!! kretensko, res, sem tako jezna na njih da vam ne znam povdat!! no, bolečina žal ne popusti, zna biti zaradi živcev, želodec, ker na UZ se ni nič videlo. je pa najin bejbi čisto pravi za svojo starost in sem prav vesela, da je z njim vse ok. mami bo pa že mal stisnila zobke, pa mal več počivala, pa bo... komaj čakam, da mož pride domov, pa da me malo pocrklja... kje je še sreda... držite pesti, da bo šlo zame čim prej do tja!! za evidenco, NP imava 1.7. Vmes pa lepo na morje, komaj čakam, res! ali mislite, da je kaj problem glede kopanja v morju? za bazene vem, da jih odsvetjujejo zaradi svinjarije, da česa ne poberemo, za morje pa ne vem. tiste, ki ste že bile imate kaj izkušenj s tem? lep začetek tedna vam želim!!
|