|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 2.del
30.5.2010 16:07:06   
Anonimen
evo še mene mal...

boga jaz bila danes čist sama in sem spet imela srečo, da sem mogla preživet zlo hudo nevihto... sicer mela psičko tut doma, pa se ona bol trosila od straha kot jaz hehe user posted image
drugače pa blo pestro dans... sem kuhala dve kosili naenkrat heh, ko v gostilni user posted image pa še eno pecivo sem delala zraven... pa mi je ratalo v času, dokler so se naši vrnili domov user posted image
zdaj pa mi je uspelo vse pospravit in se odpravljam počivat in pisat naprej svojo knjigo user posted image

katrinka mi smo tut meli včeraj rahel dež ponoči, čeprav je oni od zgoraj videl, da sem si sama že zalila zelenjavco user posted image pa no sej ni škode...
sam te nevihte danes pa mi presedajo user posted image

žanataja fajn rihtaj pa poročaj, da je vse super in ok user posted image

nič šibam zdaj jaz... se beremo potem user posted image
pridne bit user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1626
30.5.2010 18:57:24   
malecka_mateja
dan!

danes ni glih super dan počutim se zelo slabo, bruham že cel dan in čist sem zmantrana. zato ne upam jutri na dobre razultateuser posted image user posted image user posted image user posted image sicer upam da bodo amapk bomo videli.

hvala vsem za lepe želje in upam da se uresničijo.

se javim jutri grem naprej počivat.
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
30.5.2010 19:33:22   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Zdaj pa tak punce - da ne bi slišala kere z idejami o prezgodnjem porodu. Da ste me tudi tak zadele s to temo. Ravno en dan pred tem sem cel dan brala zgodbice mamic nedonošenčkov in sem se čisto zbedirala. Sem tak bla pol od mojega kregana, da take stvari berem, sploh, če slabo vplivajo name. No, drugi dan po tem pa ste pisale o prvem obisku porodnišnice. Me je ful panika zagrabla.user posted image  Vse bomo lepo čuvale te naše zaklade in bodo lepi, zdravi donošenčki.user posted image

mene moj skoz nadere kadar berem take zgodbe in se cist psihiram...to sm ze v prvi nosecnosti delala - ma sej ma prav...jaz sem svojemu detetu zabicala da junij in julij je se notri potem se bova pa pogajala naprej - tudi cel august in september je se loh notri ce hoce - brez stanarine...heheuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ŽanaTaja

Da se vam na hitr mal javi. Počasi gremo proti Mb in komaj čakam ta 4D da vidim našo lubico. Danes me že celo jutro tako brca

No se vam javim zvečer in poročam kako je bilo..

le sporoci jauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

katrinka jp, naj bi jih nosila vsak dan, bomo pa videli kako bo to izvedljivo poleti.

Drugace pa en lep pozdravcek iz "svete dezele", trenutno sva v Jeruzalemu. Sva v starem delu mesta, kar ima svoj car. Ker sva ze bila tu, sva se odlocila da ne hodiva po mestu, ampak sva sla danes v muzej holokavsta. Tezka tema, vendar po ogledu sva se oba strinjala, da bi bilo skoda, da si ga nebi ogledala. Muzej je resnicno "velicas_ten", vendar veliko bolj pretresljiv kot tisti v Hiroshimi. Pa sem ze za tistega mislila, da je najhujse kar sem videla. Je pa prav, da taki muzeji obsajajo in je prav, da si vzamemo cas za ogled.

No sedaj pa pod tus in potem greva na odprtje konference, kjer bo ta teden cepel moj dragi. Jaz pa jutri zjutraj sibnem z avtobusom do Eilata.

En blagoslov iz tega posebnega kraja posiljam za vas, za vase druzine in za vase zaklade ki rastejo pod vasim srckom, da bodo zdravi in srecni .

o groza...cel dan,pisuka a res ne gre drugace...ce bi bila zima ok,tkole bo pa vroce...sment
drugace sem pa kr fous kje sta...tud rada potujem in bi bla z veseljem tam...oglej si kolikor bos loh - to je veliko vredno

IZVIRNO SPOROČILO: laliela

katrinka mi smo tut meli včeraj rahel dež ponoči, čeprav je oni od zgoraj videl, da sem si sama že zalila zelenjavco pa no sej ni škode...
sam te nevihte danes pa mi presedajo

ocitno nas je bilo vec takih ki smo hotele zaliti na vrtu pa smo priklicale dez

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja
danes ni glih super dan počutim se zelo slabo, bruham že cel dan in čist sem zmantrana. zato ne upam jutri na dobre razultate sicer upam da bodo amapk bomo videli.

hvala vsem za lepe želje in upam da se uresničijo.

se javim jutri grem naprej počivat.

o jo...pa sm tok mislila da bos bolje...javi se kako ti greuser posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
30.5.2010 19:54:16   
nenka7
pozdravljene vse!

jaz sem bila prejšni teden na pregledu, pa nam mal železa primanjkuje, tako da sem dobila tablete. imam pa stalne bolečine v zgornjem delu trebuha in mi je G odobrila 4-urni delavnik. saj, če me nebi v službi tako zelo matrali, bi se potrudila, pa delala polni delavnik, tako pa... me je direktor v petek tako šponal, da sem čisto izgubila živce, me je spravil v jok!?!!? sploh mi ni jasno, kaj jim ni tukaj logično!!! kretensko, res, sem tako jezna na njih da vam ne znam povdat!!

no, bolečina žal ne popusti, zna biti zaradi živcev, želodec, ker na UZ se ni nič videlo. je pa najin bejbi čisto pravi za svojo starost in sem prav vesela, da je z njim vse ok. mami bo pa že mal stisnila zobke, pa mal več počivala, pa bo...

komaj čakam, da mož pride domov, pa da me malo pocrklja... kje je še sreda... držite pesti, da bo šlo zame čim prej do tja!!

za evidenco, NP imava 1.7. Vmes pa lepo na morje, komaj čakam, res! ali mislite, da je kaj problem glede kopanja v morju? za bazene vem, da jih odsvetjujejo zaradi svinjarije, da česa ne poberemo, za morje pa ne vem. tiste, ki ste že bile user posted image imate kaj izkušenj s tem?

lep začetek tedna vam želim!!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
30.5.2010 20:25:26   
tejči28
Ojej pa kaki so to šefi popolnoma nerazumevajoči al kaj? Da ne morejo dodelit lažjega dela.user posted image Pol itak,da smo prisiljene it na bolniško,te pa jim spet ni prav.

tinkatonka saj bo mino ta izpit,pa boš rešena.Glede hrane pa je moj isti,ko je doma,kar skozi nekaj melje.user posted image Ko tamali,haha.

grem kuhat gris,pol pa malega spravit spat.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
30.5.2010 20:27:51   
tejči28
user posted image Naši pregledi!  user posted image

user posted image     user posted image   Morfologija    user posted image    user posted image    

01.6. archie
11.6. laliela

user posted image    Redni pregledi  user posted image

31.5. luna2010
01.6. natalija28, T.Z.,izabelina
02.6. tpmc,Jinx slad.
03.6. nushka, Jinx
05.6. lovelove
07.6. Inčy
08.6. SOnIca,benika v PAN,maca29 Rh-
09.6. marella1,tejči28,blanči
11.6. benika
14.6. tannya
15.6. klemcy,lumpa6,božička09,maca29
       katrinka
17.6. malecka_mateja
21.6. mala,tinkatonka,alexeia
22.6. bambinca
23.6. ŽanaTaja
01.7. nenka7
02.7. cresisy

user posted image     UZ pregledi    user posted image

30.5. ŽanaTaja 4D
07.6. božička09 4D
11.6. janjja UZ srca

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
30.5.2010 20:53:37   
Lenca78
No pa da se še jest po dolgem času javim. Prvo da vam povem da je Gromska rodila 28.5. z 6 dnevno zamudo user posted image težkega 3990g in velikega 52cm.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej pa moji pregledi, prvi redni k sem ga mela mi je dala izvide tokse, ki je bila na srečo spet negativna hemoglobin vredu 136 in pa potrditev da bomo mel user posted image . Imam pa tudi sama probleme z krčnimi žilami in mi je G rekla da bom mogla pred porodom dobit neko inekcijo nimam pojma kakšno user posted image sama pa res ne vem ne morem nosit teh nogavic ker eno uro rabim da jih gor spravim user posted image
No naslednji dan pa sem imela še 3D UZ kjer se naša punca ni in ni hotla nastavit tko kot bi blo treba cel čas je imela roko pred obrazom cuzala je prst in se nekej pritoževala, upam da to ker je cel čas bila naslonjena na postelico z eno stranjo obraza, ni kej narobe. nikakor nismo uspeli vidt celega obraza oz drugega učka, sej na 2D se lepo vidi samo pač mal sm panična, najvrjetneje za brezveze, pa še to da je trebušček zadi za en teden ostalo pa je vse v mejah. Naslednji pregled imam pa spet čez 5 tednov se pravi 1.7. za seznam.

Aja pa tud jest sem mogla it danes gledat Rezervni načrt morem rečt da mi je bil luškan film, ampak upam da so pri porodu v vodi pretiravali user posted image

Ah pa še tole sem pozabila glede preverjanja cukra, sem vprašala ker sta moja mama in babica obe na insulinu me je zanimalo, če me bo dala na kontrolo in je rekla, da je praksa pri njih taka da če se pozna kaj v urinu, ki ga itak dam popoldne potem bi me dala naprej ker pa je urin vredu ni potrebe.

Uživajte in lep pozdravček

< Sporočilo je popravil Lenca78 -- 30.5.2010 20:55:40 >

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
30.5.2010 21:04:11   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78
sama pa res ne vem ne morem nosit teh nogavic ker eno uro rabim da jih gor spravim user posted image

pol se stegnejo in gre lažje user posted image  če te kej "potolaži" user posted image  pa odvisno, katere so. sem imela prvič cele žabe, ker je bila zima in mi je še grelo trebuh user posted image  zdej mam pa samostoječe in je ful lažje gor spravljat. ko bo vroče, jih pa ne bom nosila, vsaj ne cel dan user posted image

Ah pa še tole sem pozabila glede preverjanja cukra, sem vprašala ker sta moja mama in babica obe na insulinu me je zanimalo, če me bo dala na kontrolo in je rekla, da je praksa pri njih taka da če se pozna kaj v urinu, ki ga itak dam popoldne potem bi me dala naprej ker pa je urin vredu ni potrebe.

to je pa čudno user posted image  ker ravno sladkorna v družini je ta glavni razlog, da te dajo na test. pa pri men je bil urin VEDNO ok, nikol se ni nič poznalo, razen na krvi, tudi čist na koncu nosečnosti ne... držim si pesti, da bo zdej tut tko user posted image

tinkatonka, kaj to študiraš?

ninibo, uživaj user posted image

malecka, user posted image user posted image user posted image  da boš bolje in da bo vse ok

nenka, a to te boli vedno a mine? ker mene je občasno stisnilo v prejšnji nosečnosti, pa sva z G prišli samo do tega, da verjetno otrok občasno na kak živec pritisne oz. se - ko je še manjši - tko zgužva, da notranji organi pritisnejo na živec in zaboli. je pa taka čudna pekoča bolečina user posted image

< Sporočilo je popravil khurde -- 30.5.2010 21:06:47 >

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
30.5.2010 21:31:00   
tejči28

user posted image Naši pregledi!  user posted image

user posted image     user posted image   Morfologija    user posted image    user posted image    

01.6. archie
11.6. laliela

user posted image    Redni pregledi  user posted image

31.5. luna2010
01.6. natalija28, T.Z.,izabelina
02.6. tpmc,Jinx slad.
03.6. nushka, Jinx
05.6. lovelove
07.6. Inčy
08.6. SOnIca,benika v PAN,maca29 Rh-
09.6. marella1,tejči28,blanči
11.6. benika
14.6. tannya
15.6. klemcy,lumpa6,božička09,maca29
       katrinka
17.6. malecka_mateja
21.6. mala,tinkatonka,alexeia
22.6. bambinca
23.6. ŽanaTaja
01.7. nenka7,lenca78
02.7. cresisy

user posted image     UZ pregledi    user posted image

30.5. ŽanaTaja 4D
07.6. božička09 4D
11.6. janjja UZ srca

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
31.5.2010 7:12:06   
binabina
JUTRO PUNCE !!
NO 27.5. IMELA MORFOLOGIJO in je vse ok spol ne vem ker je dete skivnostno :D he he ni hotelo pokazat spola,.... drugače sem ok edino čez dva ttedna grem na sladko vodo v labaratorij ,... blajk upam d abo vse ok
lepo se imejte ,...

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
31.5.2010 7:13:07   
binabina
aja naslednji pregled imam 15.7. 2010 mš pa zančnem 17.8.2010 v zd celje

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
31.5.2010 7:14:52   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7

Vmes pa lepo na morje, komaj čakam, res! ali mislite, da je kaj problem glede kopanja v morju? za bazene vem, da jih odsvetjujejo zaradi svinjarije, da česa ne poberemo, za morje pa ne vem. tiste, ki ste že bile user posted image imate kaj izkušenj s tem?

morjne predstavlja nobenih tezav, celo priporocljivo je, ce bos bolj mirna pa loh se vedno vzames kopalne tampone pa je - ko prides iz vode ga zamenjas pa se kopalke npr. pa bos mirna,vendar ni potrebno prevec komplicirat ker bo morje dobro za oba vajuuser posted image

Prvo da vam povem da je Gromska rodila 28.5. z 6 dnevno zamudo  težkega 3990g in velikega 52cm.

iskrene cestitkeuser posted image user posted image user posted image
sm gledala ze par dni pri majcicah pa ni bilo nic napisanegauser posted image
konkretne mere njenega fantkauser posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
31.5.2010 7:15:27   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: binabina

JUTRO PUNCE !!
NO 27.5. IMELA MORFOLOGIJO in je vse ok spol ne vem ker je dete skivnostno :D he he ni hotelo pokazat spola,.... drugače sem ok edino čez dva ttedna grem na sladko vodo v labaratorij ,... blajk upam d abo vse ok
lepo se imejte ,...

super za pregleduser posted image

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
31.5.2010 8:03:39   
tejči28
dobro jutro punce,

deževen dan pri nas.

nenka7 jaz se tudi hodim v toplice kopat,ker sem si nabavla kopalne tampone,ki so zaščitni in ni bilo nikoli nič narobe.Prav fajn je plavat z tem trebuhom,te zelo sprosti.

binabina čestitam za morfologijo.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
31.5.2010 8:07:34   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

nenka7 jaz se tudi hodim v toplice kopat,ker sem si nabavla kopalne tampone,ki so zaščitni in ni bilo nikoli nič narobe.Prav fajn je plavat z tem trebuhom,te zelo sprosti.

A to so kakšni posebni tamponi? Drugačni od navadni za M?? A se jih dobi v vsaki štacuni? Jih še nisem opazila do danes, je pa res, da jih do danes nisem iskala, sem vedno samo navadne tampone uporabljala, ko sem imela M.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
31.5.2010 8:12:36   
tinkatonka
Gromska. ....user posted image user posted image user posted image Čestitke za fantka. Upam, da porod ni bil pretežak, glede na konkretne mere. Kakšno lepo ime pa sta izbrala?

binabina...user posted image za uspešen pregled!

NiNiBo....Uzivaj v svetem mestu user posted image user posted image user posted image

nenka...groza da se tako obnašajo do tebe v službi. user posted image

khurde...v bistvu imam v enem izpitu 6 področij: mednarodno pravo, mednarodni odnosi, konzulara, protokol, diplomatska korespondenca, gospodarska diplomacija user posted image Čist preveč!!!

Jaz sem sinka že navsezgodaj odpeljala v vrtec, zdele pojedla zajtrk pred RRjem in FBjem, zdaj pa za knjige. Dans do 17h je na sporedu učenje.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1641
31.5.2010 8:43:28   
archie
jutro!

Spet dezuje!! No, saj meni je sedaj kar vsec. je bila zemlja ze fuuuuul suha in malo sem ze bila navelicana zalivanja. Dopoldne naj dezuje, popoldne naj bo pa suho in soncno (kot vceraj).

Cestitam vsem za uspesne preglede user posted image

cestitam Gromska za user posted image !!!

iiiiii, jutri imamo pa morfologijo!! komaj cakam! Upam, da najin mali ne bo tako sramezljiv kot od Binebine user posted image .

lep dan se najprej!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

Neposredna povezava do sporočila: 1642
31.5.2010 8:59:56   
tannya
Ojla punce,

se moram pohvaliti, da smo včeraj v Lesnini končno nabavili otroško sobo in novo pohištvo za splanicouser posted image user posted image . Vam povem, da mi je kar odleglo...tole tekanje po trgovinah me je čisto izmučilo...

Tinkatonka - tamponi za vodo so od SENTE (imajo jih v DM, pa tudi v kakšnem večjem Merkatorju sem jih že videla). Jaz jih vedno uporabljam, kadar se kopam v bazenih,ker res pomagajo, da ne stakneš kakšnega vnetja ali glivic. Mi jih je pa v prvi nosečnosti priporočila ginekologinja.

Neposredna povezava do sporočila: 1643
31.5.2010 9:11:35   
archie
A film je pa res tako grozen? Jaz ga imam tudi zeljo gledat.

Jutri se nama zacne MŠ. In menda bo govora ravno o porodu... me prav zanima, kako bo!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
31.5.2010 9:19:00   
tejči28
Tinkatonka točno tako tamponi so od sente,jaz jih v dmu še nisem zasledila,grem pa po njih v večje merkator centre,male trgovine jih nimajo.

Kaj bote kaj počele danes na ta deževen dan?

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
31.5.2010 9:43:42   
tannya
IZVIRNO SPOROČILO: tejči28

Tinkatonka točno tako tamponi so od sente,jaz jih v dmu še nisem zasledila,grem pa po njih v večje merkator centre,male trgovine jih nimajo.

Kaj bote kaj počele danes na ta deževen dan?

Tejči,  dobro vprašanje...jaz sem v službi in delvona vnema je na nuli...ali pa že minusuuser posted image  
Popoldan peljem Ajdo na telovadbo in upam, da bo še kakšna fajn mamica prišla in bomo šle na kavo...
Zvečer pa hitro spat...ker sicer se ob 6.00 zjutraj nikakor ne morem dvignit.

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
31.5.2010 10:08:30   
Natalija28
Kak je fajn ta forum. Mene pa vsi strašijo okrog tega kopanja v termalni vodi, da sem dvomila v to, če bi letos sploh šla kaj v toplice. user posted image  Sicer pa mam tak namen ju3 G na pregledu vprašat o tem, pa bom mirnejša. user posted image  

V tem tumastem vremenu pa res ni kaj za delat. Pa še vstala sem se z levo nogo danes. Pa slabo sem spala, itd... Če na levem boku spim, me rebre ful bolijo. Če pa na desni bok spim pa me sramne kosti bolijo, pravzaprav pečejo. KRIZA!!! user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
31.5.2010 10:50:58   
tejči28
Mariborčanke in okolica ali bomo šle kaj na sladoled?

Neposredna povezava do sporočila: 1648
31.5.2010 10:55:47   
bambinca
hoj bejbe!
Mi smo v soboto končno prišli do ( tokrat odprteuser posted image ) Ikee in kupili laminat, luči za novo mansardo,...user posted image user posted image user posted image   meli smo se super, je bil zraven še lep izletek.
Včeraj sem narisala na steno od ta nove otroške sobe vzorčno risbico, zdaj moram pa samo še po barveuser posted image user posted image user posted image

V sredo imam pa razpravo na sodišču in sem čist živčna!!!

moje poslanstvo so moji otroci

Neposredna povezava do sporočila: 1649
31.5.2010 11:11:14   
tejči28
bambinca kako je bilo na srečanju ali je uspelo?
kako razpravo pa imaš,če ni skrivnost?

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Finance v družini
Michonne RR

Kako imata s partnerjem razdeljene finance?

Vse imava strogo ločeno (13%)

Stroške si razdeliva ostalo vsak porabi po svoje (17%)

Vse porabiva skupaj po dogovoru (68%)

Z denarjem upravlja samo partner (0%)

Z denarjem upravlja samo partnerka (2%)

Število vseh glasov: 53

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!