katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambinca z Jinx sva se nabasali s sladoledom Ah, razprava je povezana z nesrečo izpred 4 let, kjer je policaj podal napačno izjavo in mi je zavarovalnica, ne da bi me sploh obvestila, pobrala z moje police vse, kar je bilo treba plačati - BTW, vame sta se 2 zaleteli od ZADAJ, ampak ko sta videli policajevo izjavo, sta se seveda strinjali z njo, saj potemtakem nista bili krivi. Predlani je sodišče ugotovilo, ko sta sodnica in moj odvetnik s pomočjo sodnega izvedenca pritisnila na policaja in je ta spremenil izjavo, da kriva nisem jaz. Ampak zavarovalnica mi še ničesar ni vrnila in sedaj teče postopek proti njim... da jih ni sram, denar so takoj pobrali, zdej bodo pa leta vracali...slamparija, da jih ni sram...pa tist policaj - a to je pravna drzava...dalec od tega...me tok to jezi, sej mi smo mel dons tud na sodiscu neki, jz itak nism nameravala it...je sel odvetnik...nimam zivcev,se vlece ze 9 leto...cepci IZVIRNO SPOROČILO: nenka7 o, fletno, potem ni problem, si bom lepo kupila te tampončiče in to upam, da potem ne bo težav s kakšnimi vnetji hvala punce! tista, ki bo pri G vprašala okrog tega, naj pa potem še z nami deli... mirne vesti jih mej,sm jz jih mela lansko leto k sm bla prvic noseca...k prides iz vode daj vn pa je IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 V tem času veliko novega - postala sem okrogla nosečnica . Končno smo klinično zdravi! In pričakujemo PUNČKO! ! Še vedno me daje nizek pritisk in začela sem zatekati, vendar se soli zaradi nizkega pritiska ne smem odpovedati.... je rekla G, da bolje da sem polna vode (in se počutim kot nasedli kit), kot pa da omedlevam.... Na morfolog iji je bilo vse tipi topi, le naša pupa ima čudno lego - že zdaj je prečno. super za pupo...sej bo kmalu septembar pa bo voda sla IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka dohodnina...no danes pa pošilajo dohodnino še tistim, ki jo nismo prejele. Komaj čakam da jo dobim, ker pričakujem kar nekaj vrnjenih evrčkov. katrinka...ne nisem iz Šiške. Sostro oz. njegova okolica. tamponi za kopanje... res hvala za vse te info. To pomeni, da bom lahko uživala kdaj tudi s sinčkom v Atlantisu. Yupiiii ups...sm te preselila...heheitak pejd po tampone pa v atlantis, ves kok bo dobr to za vas vse tri ja jz sm tud zdej v drugem sveznju dohodnine,tko da jutr pricakujem odlocbo...moz je pa v petek ze dobil nakazan denar...jupi
|