|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
27.5.2010 11:33:56   
zinchy
3x mami ja večino imamo že zrihtano,ostale so samo se malenkosti,ki jih hočem urediti do konca junija,da ne bom zadnje dni živčna. In te malenkosti me delajo živčno,ker je že vse skoraj urejeno in se nobenemu nič več ne mudi in pol moram vsakega po 10x prosit za eno stvar,da se kam premakne.Ja je 80 povabljenih,sam je tak datum,da so nekateri na morju sva v vabilu napisala naj do konca maja sporočijo,če pridejo.Ja priimek bom pa imela njegov.

Ja poleti bom pa čez dan kar v hiši zaprta imam prijetno hladnouser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
   [Brisano sporočilo]
27.5.2010 11:37:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaleks)
  Neposredna povezava do sporočila: 2502
27.5.2010 11:45:31   
3x mami
zinchy, fino, da imas v glavnem ze reseno.

vrocina. prejsnjic sem lih tako delala tudi jaz. ko sem bila z malim doma, sva zelo zgodaj ustajala, sla na sprehod - do morja - v peskovnik in tam bila do 10h al pa najvec 11h, potem pa noter in sva se nazirala s hladno lubenico. potem pa spet po 17h ven za nekaj ur. uh, kako je pasalo. jaz bolj tezko prenasam vrocino in nasploh sonce. sem tudi zlo svetle polti, in vec kot pecen rak mi niti ne uspe biti...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
27.5.2010 11:51:10   
zinchy
user posted image jest sm tut svetle polti...celo leto sem bleda,poleti mogoče malo ogorim v obraz in roke to je vse o nogah sploh ne govorim,mi ne ogorijo pa konecuser posted image Ja letos bo pa tudi bolj malo nastavljanja soncu,bom bolj v senčki. Na plažo bom pa tudi hodila boj varne ure.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
27.5.2010 11:58:05   
tinaaleks
No, pa smo že tri. Včasih se mi zdi, da ne glede na to koliko sem na soncu imam noge še vedno kot jogurt. Njabolj me prime seveda po ramah.
Se pa to poletje ne bojim, da me bo ožgalo. Glede na to da gremo na morje že čez 14 dni in je morej še vedno mrzlo, bomo najbrž preživljali čas v bazenih. Fajn morje ne?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
27.5.2010 12:11:20   
zinchy
uf ja to bo pa še bolj hladno..glede na to kakšno vreme imamouser posted image Ja bo prišlo v poštev sončenje ob zunanjem bazenu.Jest upam,da boste imeli lepo vreme.

13.10.2010 Mai Peter

Neposredna povezava do sporočila: 2506
27.5.2010 12:17:35   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks

No, pa smo že tri. Včasih se mi zdi, da ne glede na to koliko sem na soncu imam noge še vedno kot jogurt.

smo že 4. pa tako mi je lepa zagorela polt. bom poskusla letos naredit orehovo olje, enkrat sem imela solidno barvo po njem. v solarij pa ne, nikakor!

caroline1 lušna si! mislim, da ti ni treba jamrat zarad kil, maš se placauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2507
27.5.2010 12:26:34   
tinaaleks
Sej jaz tudi ne prisegam na solarij. Ko sem se poročila, so me sodelavke vprašale če bom šla kaj prej v solarij, da treba bit rjavuser posted image ,... Ja pa kaj še. Najlepša barva je naravna.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
27.5.2010 12:29:18   
anju
danes grem že ob 1h domovuser posted image  se menjavava z mojim, gre on popoldne, ker je mali doma. mi prav paše!

zinchy kaj vse je treba zrihtat za poroko si js sploh ne predstavljam. meni bi šlo to kar malo na živce... bi pa šla na kako poroko, že ko je jana84 pisala in iskala oblekco, me je povleklo. bojo slikce dobrodošle za pogledat, veš! tudi sasadejan (sej se je ona poročila?) bi lahko kaj pokazala. sm kr firbčnauser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
27.5.2010 12:31:27   
anju
dobro tinaaleks, če je naravna snežno bela, mi je vseeno lepše videt tisto iz solarija. samo ne grem. pač skrijem noge.
samo zakaj je treba bit za poroko rjav?? je to povezano s srečouser posted image user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
27.5.2010 12:32:44   
caroline1
Zinchy- super, da obvladaš vse to...jaz vem da ne bi! user posted image
Vročina- ne maram niti malo...tam od 22-30 je ok...kar je več, mi ni všeč. Sonce me zakuri, čez dva dni se luščim...in na plaži sem vedno samo v senci, celo podplate skrivam...pač ne maram žgočega občutka na telesu.

3x mami- upam in želim, da bo vse ok...verjamem, pa da ni lahko z dvomi v sebi. Moj tudi vse strahove popolnoma drugače dojema kot jaz...oziroma jih sploh nima. Ko sem naredila test, je poklical svoje domov in prijatelje ter jim povedala, da bo ata. neskončno veselje. bolj ko sem mu razlagala, da je treba počakat, manj mu je blo jasno zakaj. naj ne razmišljam tako itd...ker bo vse ok, eh, jaz sem mojim povedala po NS...pač venera in mars!

Anju- ne mi dajat potuhe user posted image . sej meni je vseeno če sem malo bolj okrogla, mislim, da bo šlo dol potem, sam nočem pa da mi G kaj zateži!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
27.5.2010 12:42:37   
zinchy
anju meni so tudi rekla,če se bom kaj sončala,da bo obleka lepše zgledala na meni , če bom rjava...sem rekla pffffff....obleka bo dobro zgledala na meni zaradi mene same ne pa zaradi barve kože.Jest sem se že navadila,da sem svetle polti in se sploh ne sekiram, če me sonce ne ožge.
Slike od poroke pa sigurno pridejouser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
27.5.2010 12:45:01   
caroline1
Solarij...odločno proti! kot da se zapreš v mikrovalovno in se pečeš kot piščanc! proti že drgač, sploh pa v nosečnosti! se mi zdi kar grozno pomislit na tole. jaz raje uporabim kremo za porjavitev...nikoli ne pretiravam, ker lahko rataš flekast, ampak da nisem čist bela mi je pa všeč. zadnjič sem ravno razmišljala o tem a jo lahko uporabljam zdaj ali pa rajš ne in sem se odločila, da letos ne bom, čeprav se mi zdi, da ne bi smelo biti kaj narobe. konec koncev obarva odmrle celice povrhnjice! kaj pa vem!

Neposredna povezava do sporočila: 2513
27.5.2010 12:51:48   
tinaaleks
Samo enkrat sem kupila kremo-pa sem se čist na tanko namazala.... sem bila čist flekasta. Sem potem enkrat razmišljala če še enkrat kupim, pa bolj svetel odtenek, pa nisem imela poguma.user posted image
Bom hodila kar bela naokroguser posted image

Ja, vsi mislijo, da za poroko moraš bit rjav, ker lepše zleda. Kako si sploh upamo imet obleko brez naramnc s belimi rameni.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2514
27.5.2010 12:59:39   
smarnca
punce se vam pridružujem tut jst mam svetlo polt, tk da če me sonce prime me na rdeče, in po dveh dneh sm spet bela. tko, da se mi niti pod razno ne da soncu nastavlat oziroma mi sonce in toplota ne dišita kaj preveč. zato pa tut gremo mi čez dober teden že na dopust.

poroka?! joj kje je že to, pa tko fajn je blo. zinchy sej najbl važno je to, da že prej vse potrebno zrihtaš in si pol zadnji mesec prov brez panike in sam uživaš. midva sva se mela tko fajn, pa tut sama nism bla niti mal živčna kr itak na ta dan se vse odvija tko kot se more. sej ni druge. želim ti pa res najboljši dan tisti dan.
mi imamo pa zdej PDP lih en dan kasnej kot sva se poročila in tut en dan kasnej kot ima moj ata rojstni dan. tk da bo lepo presenečenje tut pr nam.
ja tut midva za spol ne bova vprašala, ker mi to sploh ne gane. ko sem bla prvič noseča sm si najbolj želela vedet kakega spola je, sedaj pa samo to, da bo zdrav,
tinaaleks čaki mal sam da sonček posije pol bo takoj 30 in na morju nam bo super fajn.

jst se tut ne sekiram kej dost za te kile, ki se kar nabirajo. ker vem, da bo z dojenjem šlo vse dol, kot v prvi nosečnosti. po porodu sem jedla še več kot moj mož pa je res šlo vse dol.

Neposredna povezava do sporočila: 2515
27.5.2010 13:04:11   
3x mami
za poroko rjav - eh, potem se nikoli ne bi porocila user posted image
ma ne, po moje je brezveze. tudi rjava koza ni ravno zdrava. jaz sem se na mojo navadila in mi je v redu. maaaalo barve se cez poletje pozna na obrazu, ramah (zelo rada nosim majice brez rokavov), rokah in stopalih (se pozna oblise sandalov). to je pa tudi vse. no, ce se postavim zraven mojih malih al pa moza, sem itak trajni jogurt...

ja, sasadejan se je porocila pred par tedni.

meni je zal, ker sem bila do zdaj samo na eni poroki. in to na moji user posted image no, pa na poroki od prijateljice, kjer je bil samo obred pri maticarju, midva z otrokoma pa sva v bistvu razbijala monotonijo med dvema skreganima familijama... bi rade volje sla se kako gledat. tako z metanjem sopka, s plesom, veliko torto... sam ko so okoli naju sami zagreti neporoceni pari...  in ravno ko smo navijali, da bi se moja (starejsa) sestra ze enkrat porocila, je pustila tipa in sla z drugim. ahja, po moje ne bom nikoli teta... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2516
27.5.2010 13:10:55   
caroline1
Joj jaz bi tudi šla na kako poroko, pa se noben ne poroči...sem bila 2 leti nazaj, tri mesece po tem, ko sva šla s fantom po 5ih letih narazen, pa še priča sem bila....kriza! nič fajn, vse zaljubljeno, jaz pa samaaaaa! uffff groza, pa vsa tista muzika, eh bad bad!! zdaj bi šla pa res z veseljem, sproščeno! upam, da se kdo spomni! user posted image  midva se ne bova, ker ni evrčkov, obred na civilnem mi je pa čist brezveze! mogoče kdaj kasneje, ko se malo postavimo na noge s finančnega stališča...rada se imava pa tako ali drgači! s papirjem ali brez! zaenkrat user posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
27.5.2010 13:20:12   
tinaaleks
caroline-tega ti pa ne zavidam. Sama na poroki, kjer tako ali tako pridejo vsi v parih.
Sem bila septembra tudi jaz priča moji najboljši prijateljici (še vedno se trudita imet otroka, pa je bolj problem v kvantiteti kot v kvaliteti), pa je bila kar dobra poroka, samo tako dobra kot moja pa zihr neuser posted image . Ker ne jaz ne mož ne marava bit pokonc do zgodnjih jutranjih ur (pa še takoj naslednji dan zjutraj sva že šla na poročno potovanje), sva ob 2 vstala in rekla, da midva greva domov, ker naju čaka še poročna noč, oni pa naj kar uživajo še naprej.

So me potem vsi pohvalili, ker sem si upala to rečuser posted image . Jaz sem hotla pa samo domov pridt in it spat. Pa mislite da je bilo kaj user posted image ? Ne, sva oba zaspala! Je bilo pa poročno potovanje bolj intenzivno.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2518
27.5.2010 13:34:30   
GretaGarbo
Vas ne dohajamuser posted image !

Evo morfologija je za nami. Plodek je za 1 dan starejši, tako je računalnik izračunal glede na vse meritve. Vprašala sva tudi za spol, ampak je to samo najina skrivnost user posted image .

Jaz sem se tudi v prvi user posted image poročila. Mislim, da sem bila okrog 18t, ma da se bi mogla sedaj, ko mam eno žabo že doma... Ni govora! Ja bi se. K matičarju bi šla jaz in moj dragi pa priče, oblekla bi pa belo trenirkouser posted image . Sem pa takrat tudi g vprašala glede samoprjavitvenih krem, pa mi je odločno prepovedala vse, tudi solarij.

Lani sva bila na treh porokah. Saj je fino, samo namesto tega bi si jaz lahko privoščila kakšnih 14 dni morja več user posted image
Letos pa še ne vem za nobeno. Sumim eno prijateljico, katero sem tudi jaz povabila... Tako da mogoče letos tudi. Morja itak ne planiramo. Mi vsi govorijo, da ne smem mislit na to, da se je prva pupa rodila 5t prezgodaj, ampak bom raje počakala v varnem zavetju doma. Malo ji je zmanjkalo. Bila je en dan na kisilu. Mogoče septembra. Če pridem tako daleč. Potem je itak vseeno kje se rodi.

Je pa tale naš plodek tak "razgrajač". Me zna že tako brcnit, da kar zaboli. Na UZ-ju ga je tudi lovila, se je 3x obrnil. No pupa tudi slučajno ni bila taka v trebuhu, je pa sedaj čist kontra. Upam, da bo pa pri temu ravno obratno. Upanje umre zadnje user posted image

Bodite pridne, pazite nase pa srečno vsem na pregledih!

GG

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
27.5.2010 13:50:15   
zinchy
ja jest sem bila tudi samo na eni poroki od moje pol sestrične in je bila kar v redu poroka saj zame, čeprav razpoloženje med starejšimi ni bilo glih tako kot bi ga pričakovali na poroki ker so bile napetosti med staršem od neveste in ženina. Mi se nismo veliko ozirali na to in smo žurali po svojeuser posted image Od mojih prijateljev se tudi noben ne bo poročil,saj zgleda še nič ne tko..jest sem rekla mojmu,da k bojo prišli na najino poroko,da bo tako lepo,da se bojo potem vsi ženili.
GretaGarbo user posted image za pregled!

13.10.2010 Mai Peter

Neposredna povezava do sporočila: 2520
27.5.2010 14:33:24   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: smarnca
pr nas je zaenkrat še sonček, sam grozno piha, tk da z malim ne bova šla nikamor. sam do zdravnice na inhalacije, ker ma bronhitis. dohtarca nam je rekla nej si nabavmo inhalator za otroke, ker je non stop zamašen in lih brskam po netu kateri bi bil najbolj primeren. ga ima katera mogoče doma?

Mi imamo Hoferjevega, so ga imeli pozimi. Je kompresorski na hladno paro, v bistvu das not fiziolosko. Mal je glasen, sam pomaga. Lahko bi ti ga posodila za par tednov, ce si iz LJ,  trenutno ga ne rabimo. Drugac je nas ze 2 tedna smrkast, pa mu vlivamo litre fizioloske v nos in se mu ne stopa. Ne rabimo niti pumpat, samo curlja ven. Sem pa naredila zalogo fizioloskih iz leclerca, k so vec kot pol cenejse od niveinih, pa se vec jih je not in se v akciji so bile =].
Drugce pa poskrbi, da bo v sobi dovolj vlage, torej 50-60%, ker suh zrak pri bronhitisu ful drazi. mi imamo 5L ultrazvocni vlazilec na hladno paro in si sploh ne predstavljam, kako bi prisla cez zimo brez. Samo zna bit 24% vlaznost v sobi, kar je res katastrofa... S tem pa pride nad 50%.

Js bom malcku kmalu nastavila bazencek v atrij za uvod v poletje user posted image . Sam za vikend seveda, ker dneve potratimo v pisarnah in vrtcih user posted image .

Jaz sem se vedno rada martinckala, prav ta topel obcutek soncka na telesu mi je ful vsec, pa se navajeni smo bli vse dneve na plazi prezivet, seveda iz soncka v sencko in obratno. Zaradi barve se sploh ne sekiram, sploh pa prevec sonca zelo skodi kozi, sam to gretje mi fali =]. Zdej je treba pa se trebuscke pazit, da se ne pregrevajo pa ze tko je ful bolj vroce zarad hormonov in nosecnici se lahko hitro zrola na vrocini, tko da se kar brez slabe vesti pazite. Sej po porodu boste mirkale tudi prvo leto zaradi dojencka, ki se spet ne sme kurit na soncku.

Sej lahko izberes obleko, ki je malo bolj na krem barvo, da bo v drugo smer kontrast s kozo, pa bo prav tako v redu izpadlo. Al pa das pasmino cez ramena.

Mene so pa na sestricnini poroki, sem bila ravno noseca, naterali na lovljenje sopka, ceprav se ne mislim porociti, pa je tako naneslo, da mi je sopek priletel v narocje user posted image . Zdej me pa na ta racun izsiljujejo, pa porocenca pravita, da ne bosta zanosila, dokler se midva ne porociva user posted image . Julija pa me caka se ena poroka, ma bom na racun tega ostala brez dveh dni morja, pa mi je bolj zal za malcka, ker ga bom morala na poroko vlect, da ga zlahta vidi. Sam poleti bit na poroki v nosecnosti nikakor ni lahko, ful je vroce, pa zmatra te, pa ni dve sekundi miru...

Sem hotla se nekaj komentirat, pa mi je pobegnilo. Grem se kaj narest, da ne bom imela slabe vesti user posted image .

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
27.5.2010 15:17:38   
anju
dve uri zmanjkam pa skoraj napolnite stran user posted image klepetulje!

uf, sm se najedla prav spotilo in segrelo me je še bolj. kile so samo logična posledica... mulček spi. tokrat ne bom koristila s spanjem, moram po bolniške do P (mama je v spodnjem štuku, da ne boste mislile, da ga samega pustim).

naj se ti naši mulčki čimprej pozdravijo!

super GretaGarbo za morfologijo. prav fini občutek, je res?
pri meni je trajalo kar dolgo, moram priznat, da sem se ga prav nagledalauser posted image aja, pri meni bi blo kar 4 dni pred pdp, samo on kar to zanemari, češ da upošteva svojo napako.  nič grem, moram. čeprav se mi ne ljubi...

pridne botte!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
27.5.2010 18:11:40   
beka77
Jz sem imela včeraj tud morfologijo in je res punčka, tako kot je Pušenjak napovedal pri NS. Danes sem vstopila v 22. teden. Punčka pa je že skoraj 450 g težka, če bo šlo tko naprej bo porodna 3700. Kar dost ja. Ne vem kako bo šlo to iz mene. :) Naslednji pregled imam 9.7.

Saj vas kar redno spremljam, samo se ne spravim nikoli odpisat (ker ponavadi med službo na hitro prebiram, potem doma pa pozabim kaj napisat).

Drugače sem si pa kupila dvoje nosečniške hlače v Benettonu (v Emporiumu), sem bila prav prijetno presenečena nad ceno in izbiro. Ne vem no, vsaj meni se ni zdelo tako zelo drago, glede na to da je to Benetton, Sicer so oboje 3/4 (ene kavbojke in ene bolj športne) po 37 €. Pa tud bolj so mi bili všeč modeli kot pa v kakšnem C&A, Popku in BC. Tud ena srajčka je bla ful lušna, samo še ni krize z zgornimi deli ... tako da mogoče drugič.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
27.5.2010 20:16:22   
filisa
jaz sm tud s pregleda; user posted image  lepo bije, maternica lepo raste - v glavnem tisto, kaj je gin. po/pregledala je vse ok. . Drugač pa moram jutr it spet kri dat, naredili bodo tud test za sladkorno (bljek user posted image ).
Čakam pa še na morfo., ki bo  komaj čez dva tednauser posted image .

Glede poroke, midva tud v tej smeri razmišljava... HB imava tukaj isto mnenje - če se bo časovno izšlo se še pred porodom poročiva, če ne pa tud ok - pol bom si pa samo njegov priimek dodala k mojemu, da se bo user posted image  enako pisal kot mamica user posted image . V bistvu oba poroki ne pripisujeva velikega (skoraj nobenega) pomena in bi se v glavnem poročila zaradi tega, ker se s tem marsikatera stvar olajša...

moj trebušček še vedno ni poslikan user posted image , bom poskusla do konc tedna uredit user posted image

(odgovor članu beka77)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
27.5.2010 20:29:56   
Urshy78
ekola, moj buši danes, v 18. tednu user posted image

user posted image

user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu beka77)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......