Najki
|
IZVIRNO SPOROČILO: smarnca pr nas je zaenkrat še sonček, sam grozno piha, tk da z malim ne bova šla nikamor. sam do zdravnice na inhalacije, ker ma bronhitis. dohtarca nam je rekla nej si nabavmo inhalator za otroke, ker je non stop zamašen in lih brskam po netu kateri bi bil najbolj primeren. ga ima katera mogoče doma? Mi imamo Hoferjevega, so ga imeli pozimi. Je kompresorski na hladno paro, v bistvu das not fiziolosko. Mal je glasen, sam pomaga. Lahko bi ti ga posodila za par tednov, ce si iz LJ, trenutno ga ne rabimo. Drugac je nas ze 2 tedna smrkast, pa mu vlivamo litre fizioloske v nos in se mu ne stopa. Ne rabimo niti pumpat, samo curlja ven. Sem pa naredila zalogo fizioloskih iz leclerca, k so vec kot pol cenejse od niveinih, pa se vec jih je not in se v akciji so bile =]. Drugce pa poskrbi, da bo v sobi dovolj vlage, torej 50-60%, ker suh zrak pri bronhitisu ful drazi. mi imamo 5L ultrazvocni vlazilec na hladno paro in si sploh ne predstavljam, kako bi prisla cez zimo brez. Samo zna bit 24% vlaznost v sobi, kar je res katastrofa... S tem pa pride nad 50%. Js bom malcku kmalu nastavila bazencek v atrij za uvod v poletje . Sam za vikend seveda, ker dneve potratimo v pisarnah in vrtcih . Jaz sem se vedno rada martinckala, prav ta topel obcutek soncka na telesu mi je ful vsec, pa se navajeni smo bli vse dneve na plazi prezivet, seveda iz soncka v sencko in obratno. Zaradi barve se sploh ne sekiram, sploh pa prevec sonca zelo skodi kozi, sam to gretje mi fali =]. Zdej je treba pa se trebuscke pazit, da se ne pregrevajo pa ze tko je ful bolj vroce zarad hormonov in nosecnici se lahko hitro zrola na vrocini, tko da se kar brez slabe vesti pazite. Sej po porodu boste mirkale tudi prvo leto zaradi dojencka, ki se spet ne sme kurit na soncku. Sej lahko izberes obleko, ki je malo bolj na krem barvo, da bo v drugo smer kontrast s kozo, pa bo prav tako v redu izpadlo. Al pa das pasmino cez ramena. Mene so pa na sestricnini poroki, sem bila ravno noseca, naterali na lovljenje sopka, ceprav se ne mislim porociti, pa je tako naneslo, da mi je sopek priletel v narocje . Zdej me pa na ta racun izsiljujejo, pa porocenca pravita, da ne bosta zanosila, dokler se midva ne porociva . Julija pa me caka se ena poroka, ma bom na racun tega ostala brez dveh dni morja, pa mi je bolj zal za malcka, ker ga bom morala na poroko vlect, da ga zlahta vidi. Sam poleti bit na poroki v nosecnosti nikakor ni lahko, ful je vroce, pa zmatra te, pa ni dve sekundi miru... Sem hotla se nekaj komentirat, pa mi je pobegnilo. Grem se kaj narest, da ne bom imela slabe vesti .
|