Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 12:57:29
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit rada bi vam sporočila veselo novico....ker vem da ste nekatere navijale z njo. Pa je prišla, najina 53cm velika in 3900g težka deklica Hana! Presrečna mamica Zup2 in očka. čestitke še tukaj draga zup, očka in navihanka Hana lepo se imejte konzervice Bitka, hvala, sem hodila zadnje par dni vsako jutro preverjati, če smo že rodili, danes pa res ne... Čestitke za malo Hano
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 12:57:34
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit Lepo se imejte konzervice Draga Bit, tebi še tud čist malo manjka.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 12:57:53
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi, vsaj ene prednost novega delovnega mesta, namreč da si lahko malo več na RR neee sej sem vedla, sem tko zaštrikala, da boh pomagi, ne znam povedat tko, kt mislm maaaanj sem lahko zdej na RR , samo zdej sem čakala, da mi pripravjo za delat, evo zdej dobila in grem, delat, da jih pol ne slišm tko da skoristim kdaj kako luknjo, da lahk pridem gor, drgač je pa kriza zup2 pa vse čestitke!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 13:30:19
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: bit Lepo se imejte konzervice Draga Bit, tebi še tud čist malo manjka..... ja res je ..in navijam in upam da tudi vsem vam čisto malo manjka do magičnega pluska. RVM
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 13:44:00
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita Dobro jutro čveke. Ja jaz sem si tudi mlajšega umislila, pa sem še vseeno bolj otročja od njega. Nekje sem prebrala, da vzamite raje mlajšega, ker dedci tako ali tako nikoli ne odrastejo (upam, da to ne bere kakšen dedec hihihi). Moram bit previdna kaj pišem...sem zadnjič mojega vidla, da je nekaj po RR gledal !!! Petelinje zajtrke imava pa oba rada, posebno ob nedeljah !!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 13:45:06
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: bit Lepo se imejte konzervice Draga Bit, tebi še tud čist malo manjka..... ja res je ..in navijam in upam da tudi vsem vam čisto malo manjka do magičnega pluska. RVM Da se Bitka in Zupka med konzvervice gužvata...dojenčici !?!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 13:46:04
|
|
|
|
Fidolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Pa kakšne službe mate to punce???? Da lohk skoz pišete. Vas skoz berem in vidim da res skoz pišete. Blagor vam za take zabušantske službe. A pol smo me zabušantke? Teb se še pisat ne da . Sam skoz bereš Ma, kako naj pišem, k sem tolk zaposlena
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 13:47:59
|
|
|
|
bit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1 IZVIRNO SPOROČILO: bit IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: bit Lepo se imejte konzervice Draga Bit, tebi še tud čist malo manjka..... ja res je ..in navijam in upam da tudi vsem vam čisto malo manjka do magičnega pluska. RVM Da se Bitka in Zupka med konzvervice gužvata...dojenčici !?! ti konzervica...meni ne manjka veliko do konzervic..... aja mogoče pa tko fanj zgledam..
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 13:54:23
|
|
|
|
Fidolina
|
Živjo in čestitke vsem, morm nazaj delat
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 15:13:28
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit rada bi vam sporočila veselo novico....ker vem da ste nekatere navijale z njo. Pa je prišla, najina 53cm velika in 3900g težka deklica Hana! Presrečna mamica Zup2 in očka. čestitke še tukaj draga zup, očka in navihanka Hana lepo se imejte konzervice Čestitam mamiči Zup in očiju za tako korenjakinjo Hvala Bit
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 15:14:45
|
|
|
|
mismis
|
Evo pa še nekaj za vse, ki imamo radi petelinje zajtrke, no pa seveda tudi za tiste, ki jih imate radi malo manj no zdaj pa delajte, če lahko
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 15:16:49
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Pa kakšne službe mate to punce???? Da lohk skoz pišete. Vas skoz berem in vidim da res skoz pišete. Blagor vam za take zabušantske službe. jaz sem sredi sestanka.....Gigi to ve kak gre... Kdor zna - zna Ženske smo tko navajene več stvari naenkrat počet. Čeprav moram rečt, da mi še ni uspelo med sestankom tle čvekat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 15:18:26
|
|
|
|
gigi1
|
Miša si jih pa pošlihtala: 8 v vrsto zgoraj brez
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 15:19:53
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 čist res...... , tud na RR je treba gledat, sploh konkurenco..... Se mi zdi, da konkurenci danes ne delajo bannerji . So se te ustrašli al kaj?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 15:21:27
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša si jih pa pošlihtala: 8 v vrsto zgoraj brez jap moja najljubša poza zgoraj... brez
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 15:22:00
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Ma, kako naj pišem, k sem tolk zaposlena Sem vedla, da boš na konc le po pravici povedala
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 15:26:00
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša si jih pa pošlihtala: 8 v vrsto zgoraj brez jap moja najljubša poza zgoraj... brez Pa kaj je to dans??? Zarja o bočnih položajih,...ti o zgornjih, a spljoh ni nobene misionarke tukaj????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 15:27:58
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša si jih pa pošlihtala: 8 v vrsto zgoraj brez jap moja najljubša poza zgoraj... brez Pa kaj je to dans??? Zarja o bočnih položajih,...ti o zgornjih, a spljoh ni nobene misionarke tukaj???? ne, ker so na misiji
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 15:28:48
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša si jih pa pošlihtala: 8 v vrsto zgoraj brez jap moja najljubša poza zgoraj... brez Pa kaj je to dans??? Zarja o bočnih položajih,...ti o zgornjih, a spljoh ni nobene misionarke tukaj???? ne, ker so na misiji nemogoče
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 15:31:07
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miša si jih pa pošlihtala: 8 v vrsto zgoraj brez jap moja najljubša poza zgoraj... brez Pa kaj je to dans??? Zarja o bočnih položajih,...ti o zgornjih, a spljoh ni nobene misionarke tukaj???? ne, ker so na misiji nemogoče a ne, ne moreš verjeti, i misionarke nisu više, kao što su nekad bile
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 15:46:20
|
|
|
|
mausikaa
|
je Mismis polepšala si mi dan kako lepo so se spočile moje očke, kako lepo se mi slinca cedni...olala, kako fajn so ko so zgoraj brez - njami hmm, če se jutranjemu reče petelinji, kako se pa reče večernemu? Sovji?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 15:53:19
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa hmm, če se jutranjemu reče petelinji, kako se pa reče večernemu? Sovji? saj je vseeno kako se mu reče, samo da je
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 15:54:02
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa je Mismis polepšala si mi dan kako lepo so se spočile moje očke, kako lepo se mi slinca cedni...olala, kako fajn so ko so zgoraj brez - njami hmm, če se jutranjemu reče petelinji, kako se pa reče večernemu? Sovji? Če je Zarji bolj všeč kot petelinji, je sigurno marsovski
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 16:01:57
|
|
|
|
Tanja_Jes
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Evo pa še nekaj za vse, ki imamo radi petelinje zajtrke, no pa seveda tudi za tiste, ki jih imate radi malo manj no zdaj pa delajte, če lahko Moram malo uletet.... Batlerček se pa v pol leta ni nič spremenil...pa še vedno se kopa v istih črnih hlačah
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 27.5.2010 16:43:52
|
|
|
|
mausikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis saj je vseeno kako se mu reče, samo da je točno tko, samo da je!! In moj je spet v nočni , torej mi ostane samo petelinji...in dan se prične z nasmehom bi lahko rekli kajne?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Prva nosečnost po 30. letu?Vse več je parov, ki se za otroka odločajo šele po 30. letu starosti. Kakšne so prednosti takšne odločitve, najdete v pr...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......