loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis loremi, kako si mi ti, še jutri potem pa vikend. me pa zelo veseli, da se tvoje stanje glede rzpoloženja malo izboljšuje, morda bi se enkrat pridružila nam borkam na kakšnem srečanju v živo, to boš videla koliko je smeha. jaaa jutri petek! pol pa vikend ma sej pravim, moram mal med stare RR borke prit, da vsej mal kej drugega preberem in vaše smešne debate, je pol lažje pri srcu, ampak zdej zadnja dva dni se malo boljš počutim, čeprav lahko mi pa še ni pridem pa mogoče kdaj tud na čajček v živo IZVIRNO SPOROČILO: mismis vidim, da ste včeraj imele na tapeti , no naj povem, da mi s tem nimamo problemov, ne glede na to, da je moj starejši od mene 8 let. Še sploh ima rad petelinje zajtrke glih študiram da pri nama pa v glavnem sam še to laufa no moj je od mene starejši 7 let, ampak on že odkar ga poznam, ni bil casanova, 1x/teden ma čist fejst zadost ... sam ja še takrat je petelinji zajtrk bože nedaj, da bi on imel nalogo vsaka dva dni, je pol kmal na bolniški od utrujenosti neodrita vseeeeeee najboljše! sonya ne vem če je glih vse pod kontrolo, kužon mi štrajka, noče na sprehod it, deca spet neki meče in me kr pozab poklicat dopoldan (ve, da bom babnca spet sitna, če me ne pokliče ) pa neki nam slabo vreme napovedujejo za vikend . Avti nagajajo? Bemu stroške . Sem zanč enga na račun ženskega spoznavanja na avtomobile slišala ... Mož pride domov in žena mu reče ... "Dragi, avto mi nagaja. Voda je v uplinjaču!" "Ja, kako je pa lahko voda v uplinjaču, ma dej no sej ne veš kaj govoriš!" "Ja če je pa res no!" "Ja no dobr no, kje pa je avto?" "Ja, v bazenu." alo pejmo spet mal delat in za brikete in žemljo zaslužit