Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:11:31
|
|
|
|
alpog
|
Ma Zarči se mi zdi, da boš težko našla nekoga, ki se mu bo ta pesem zdela primerna za Eurosong! In nekako mi ni jasno, kako so lahko na EMI zbrali tako veliko število glasov in bili toliko v prednosti pred drugouvrščenim! [/quote] Tukaj res nekaj smrdi. Ali pa imamo res takšno mentaliteto?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:24:03
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Babe, upam da tiste ki vam je naša pesem všeč ne boste zamerle, ampak meni je ..... Ma Zarči se mi zdi, da boš težko našla nekoga, ki se mu bo ta pesem zdela primerna za Eurosong! In nekako mi ni jasno, kako so lahko na EMI zbrali tako veliko število glasov in bili toliko v prednosti pred drugouvrščenim! Podpis. Čeprav nisem gledala Eme. Če je to najboljše kar imamo . Ampak so pa vseeno naši in...navijamo..kaj nam pa drugega ostane.
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:24:11
|
|
|
|
zarja1
|
Babe po delovni dolžnosti sem dva tedna nazaj morala gledat eno "narodno zabavno oddajo"....mene je skoraj kap koliko ljudi to gleda in redno spremlja.......Od tu so bili pomoje tudi glasovi za ta drekec od muzike......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:24:45
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Babe moja je tuuuuuuuuuuuuuuu Juhuuuuuuu
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:25:15
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Podpis. Čeprav nisem gledala Eme. Če je to najboljše kar imamo . Ampak so pa vseeno naši in...navijamo..kaj nam pa drugega ostane. ne morem za to navijat...... , pa se trudim verjemi.......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:25:55
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Babe moja je tuuuuuuuuuuuuuuu Juhuuuuuuu pa z Mismis bom imela skup UZ, a prideš, tud ti, da izvedemo tisti plan?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:33:12
|
|
|
|
gigi1
|
Jaz včeraj nisem gledala vsega, sem ravno naše in še par zadnjih ujela in me včeraj ni nobena pesem (vsaj tisti delčki, ki so jih potem vrteli) ravno prepričala. Romunska gre mogoče res v uho, pa Hrvaška tudi ni bila slaba...no težko komentiram, ker nisem vsega slišala v celoti. Je bil pa pri Gruzijcih en kjut plesalec jaz pa vedno navijam za naše, tudi če so slabi. V športu in..v čemerkoli že... Taka sem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:33:53
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Babe moja je tuuuuuuuuuuuuuuu Juhuuuuuuu pa z Mismis bom imela skup UZ, a prideš, tud ti, da izvedemo tisti plan? Kaj? Seks v mestu?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:35:53
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Babe moja je tuuuuuuuuuuuuuuu Juhuuuuuuu pa z Mismis bom imela skup UZ, a prideš, tud ti, da izvedemo tisti plan? Kaj? Seks v mestu? ne toooooo, da malo razložimo G
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:40:05
|
|
|
|
mismis
|
Zarja, da je končno prišla . A za sredo imaš že potrjeno? Ob kateri uri ga pa imaš? Žižek, komot se priključiš, če si le lahko vzameš frej, midva z mojim greva okoli 12. ure gor
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:41:00
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 Ali je vam včeraj bila kakšna pesem extra všeč? Danska, Švedska .. pa potem še Romunija, ma ok še Hrvaška, pa še ena al dve, pa se ne spomnim več kere države so ble to IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa Ma Zarči se mi zdi, da boš težko našla nekoga, ki se mu bo ta pesem zdela primerna za Eurosong! zanimivo, a ne, da nobenmu ni všeč, je pa zmagala na našem izboru se točn vid, da je kuhna zadaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:41:19
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 ne toooooo, da malo razložimo G Sploh ne dvomim v to, da jih bosta z Mišo razložili in nazaj zložili 4 v vrsto pa zgoraj brez Brez heca..saj oni bolje vedo stvari kot me. Saj so se šolali za to. Edino časa jim primanjkuje, da bi se poglobili in posvetili posameznici. Vi 2 se pa znata postaviti zase
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:42:47
|
|
|
|
Little Star
|
Punce.. jaz pa tokrat čist in spljoh popolnoma za Francoze navijam.. http://www.youtube.com/watch?v=HoWUrYlBZbA taka spevna pesmica, primerna mojemu počutju in taprava za navijanje v pričakovanju
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:45:31
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, da je končno prišla . A za sredo imaš že potrjeno? Ob kateri uri ga pa imaš? ne, bom v ponedeljek poklicala...ker pomoje je jutri kao prvi prvi dan, in peti torej v sredo Jaz si kr sama nekaj planiram..... Pomoje ET ne bo, ker gre na knap z dopustom, samo za O me pa tak zanima, da grem kazat...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:46:01
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 ne toooooo, da malo razložimo G Sploh ne dvomim v to, da jih bosta z Mišo razložili in nazaj zložili 4 v vrsto pa zgoraj brez Brez heca..saj oni bolje vedo stvari kot me. Saj so se šolali za to. Edino časa jim primanjkuje, da bi se poglobili in posvetili posameznici. Vi 2 se pa znata postaviti zase a zdaj pa ne greš al kaj?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:46:49
|
|
|
|
gigi1
|
A nima Bebiii danes UZ? Bebiii upam, da bodo dobre novičke
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:47:46
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, da je končno prišla . A za sredo imaš že potrjeno? Ob kateri uri ga pa imaš? ne, bom v ponedeljek poklicala...ker pomoje je jutri kao prvi prvi dan, in peti torej v sredo Jaz si kr sama nekaj planiram..... Pomoje ET ne bo, ker gre na knap z dopustom, samo za O me pa tak zanima, da grem kazat... uf, te tvoje računice Žiži, je pa partibrejker
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:48:19
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 ne toooooo, da malo razložimo G Sploh ne dvomim v to, da jih bosta z Mišo razložili in nazaj zložili 4 v vrsto pa zgoraj brez Brez heca..saj oni bolje vedo stvari kot me. Saj so se šolali za to. Edino časa jim primanjkuje, da bi se poglobili in posvetili posameznici. Vi 2 se pa znata postaviti zase a zdaj pa ne greš al kaj? Če ni petelinji pol pa nič
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:49:13
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A nima Bebiii danes UZ? Bebiii upam, da bodo dobre novičke a ga nima v ponedeljek?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:49:54
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A nima Bebiii danes UZ? Bebiii upam, da bodo dobre novičke a ga nima v ponedeljek? pojma nimata.....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:51:04
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, da je končno prišla . A za sredo imaš že potrjeno? Ob kateri uri ga pa imaš? ne, bom v ponedeljek poklicala...ker pomoje je jutri kao prvi prvi dan, in peti torej v sredo Jaz si kr sama nekaj planiram..... Pomoje ET ne bo, ker gre na knap z dopustom, samo za O me pa tak zanima, da grem kazat... uf, te tvoje računice Žiži, je pa partibrejker Jaz?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:51:23
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A nima Bebiii danes UZ? Bebiii upam, da bodo dobre novičke a ga nima v ponedeljek? pojma nimata..... ti pa kao veš, a. Pa brez špeganja na iVF/ICSI
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:52:20
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A nima Bebiii danes UZ? Bebiii upam, da bodo dobre novičke a ga nima v ponedeljek? pojma nimata..... ti pa kao veš, a. Pa brez špeganja na iVF/ICSI malo nagajam....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:52:38
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A nima Bebiii danes UZ? Bebiii upam, da bodo dobre novičke a ga nima v ponedeljek? pojma nimata..... ti pa kao veš, a. Pa brez špeganja na iVF/ICSI Jaz iz glave vem
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 28.5.2010 11:54:02
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis Zarja, da je končno prišla . A za sredo imaš že potrjeno? Ob kateri uri ga pa imaš? ne, bom v ponedeljek poklicala...ker pomoje je jutri kao prvi prvi dan, in peti torej v sredo Jaz si kr sama nekaj planiram..... Pomoje ET ne bo, ker gre na knap z dopustom, samo za O me pa tak zanima, da grem kazat... uf, te tvoje računice Žiži, je pa partibrejker Jaz? yes, you
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......