gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1 Jaz tudi zmeraj vse zamudim. Saj med službo kukam sem gor, ne utegnem pa kaj dosti napisati. Saj veste, je treba delat za "žemlje in pasje brikete ". Ja, vidim, da vas je pomlad pošteno zgrabila, vse po vrsti . Kar tako naprej ! Loremi, me veseli, da si boljše volje. Saj ostale, Gigi, Mausi, Zarja, neodkrita, Fidi, LS ste bile pa tako in tako že prej. Vam povem punce, saj se točno ve, kateri letniki so bili najboljši, takih ne delajo več . No, edino me bomo še spravle skupaj otroke, ki bodo kot me: najboljše, najlepše, najpametnejše, pa še skromne povrhu Mojega starega še vedno ni, pa sem se spravla pečt marmorni kolač. Imam tak apetit zadnje čase, da bi pojedla vse kar vidim in kam mi ne skrijejo in mi ne uide Imam pa vprašanje za vas, ki obvladate: - kako se gor lepijo slikice in kako citati, na katere hočeš odgovort. Vam povem, ko bom začela, bom neustavljiva . To zadnje ni na mojem zelnjniku zraslo, ampka se mi je zdelo kul. Lepa čednost Citiranje: na vrhu vsakega posta imaš Odgovori, Citiraj... Klikneš citiraj. Pustiš pri miru vse kar je v citatu. Ne dotikaj se unih quote in spodaj napiši svoj tekst. Lepljenje slik: odvisno od tega kateri Browser uporabljaš. Pri Explorerju je dovolj (če je slika na netu), da z miško označis sliko (da postane siva) klikneš istočasno ctrl in c. Se postaviš v svoj post in stisneš ctrl+v. Isto lahko narediš z desnim klikom na miški in copy, potem pa v postu paste. Če je slika na tvojem compu že shranjena. Potem uporabiš stran shrani.si in skopiraš kodo, ki je za forume. Pri Modzili. Moraš sliko z neta najprej shraniti na svoj disk. Nato uporabiš shrani.si. Grem. Večerja kliče