mismis
|
Dober dan, evo mene pogrešana v akciji prihaja na plano. neodkrita, vse naj naj pa še boljše za tvoj rojstni dan. Žižek, je kužon bil priden danes ponoči, pravi moj, da mu je v treok manjkalo večerno lajanje za pucanje glasik (to pa zato, ker sem ga imela notri pri sebi, ko sem se učila, da mi ni lajal pred hišo in me motil). Včeraj pa, ko se nismo učili ampak se bolj kot ne razvajali z dragim, je bil pa kužon zunaj in je lahko lajal. Posledica tega je bila, da smo spali kot polhi. Kako si mi ti? Kaj novega pri vas? zarja, kaj pa mutiš s tvojim da je star, je ravno v ta najboljših letih za dedca, še sploh če upoštevaš, da si ti tudi tak mladič. LS, nikar ne skrbi glede tvojega, četudi se približuje 5-ki, to imajo moški malo drugače narejeno kot me. Sicer pa se da veliko narediti s tabletami in čajčki, če se seveda ugotovi, da ima slab spermiogram. Ampak moraš pa upoštevati, da se je najbolje držati teh terapij vsaj tri mesece pred psotopkom, ampak o tem pozneje, če bo sploh treba. loremi, kako si mi ti, še jutri potem pa vikend. me pa zelo veseli, da se tvoje stanje glede rzpoloženja malo izboljšuje, morda bi se enkrat pridružila nam borkam na kakšnem srečanju v živo, to boš videla koliko je smeha. hermy, ti se kar hvali z mlajšim, moj je pač Žižetkina generacija, ampak z nimamo problemov, sploh ima rad petelinji zajtrk vidim, da ste včeraj imele na tapeti , no naj povem, da mi s tem nimamo problemov, ne glede na to, da je moj starejši od mene 8 let. Še sploh ima rad petelinje zajtrke