|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
27.5.2010 8:29:07   
štrumfek
user posted image user posted image user posted image user posted image meni lijejo solze po licih ob vse tem, tudi približno si ne morem predstavljati kako hudo je tebiuser posted image user posted image user posted image Naj vas mali angelček čuva, naj vam da ves pogum in moč na svetu da bo nekoč lažje...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
27.5.2010 8:38:02   
koala
dedaegon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako lep fantek je bil,....kar stisnilo me je ko sem gledala slike in če meni tečejo neustavljive solze žalosti si niti predstavljati ne morem kako se počutiš ti, jokam, jokam, jokam......

Me pa hkrati veseli da si našla nekaj kar ti lajša bolečino in ti zapolni dan, saj vem da so najhujše noči, ampak,......

Mislim na vas!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
27.5.2010 9:35:14   
RAKICA2007
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pogledala sem slikice Gašperčkove zadnje poti... solze mi polzijo po licih...sploh si ne morem predstavljati tvoje/vaše bolečine, ko že mene moja tako boli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naj vas user posted image Gašper vedno čuva, in verjemi mi, da ve da ima prekrasno družinico in vem, da je ponosen na to...

Mislim na vas, vedno bo v mojih mislih tudi mali VELIKI borec Gašperček... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
27.5.2010 9:36:46   
gigi1
Dadaegon sinoči sem videla album...in nisem bila sposobna niti, da bi ti poslala objem user posted image  user posted image  user posted image .
Močna ženska si. Ostani taka. Šivaj. Delaj vse, kar ti vsaj malo blaži bolečino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
27.5.2010 10:04:41   
mayci
Dadaegon user posted image , ne morem zadržati solz, ko gledam slikice.... Bodi močna!user posted image user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
27.5.2010 10:07:14   
tasa_m
dadaegon user posted image user posted image user posted image jokala sem naglas, ko sem gledala njegove slikice.
Ampak tako kot so že punce rekle, zdaj mu je lepše igra se z oblaki in vas (nas) budno spremljata z Zojo in še drugimi angelčki med nami user posted image

Rubin. pa to je super novica! user posted image user posted image No, saj sem ti ti že rekla user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
27.5.2010 10:07:27   
aprilčica07
dadaegon: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
27.5.2010 10:10:24   
tasa_m
dadaegon  user posted image user posted image user posted image jokala sem naglas, ko sem gledala njegove slikice.
 Ampak tako kot so že punce rekle, zdaj mu je lepše igra se z oblaki in vas (nas) budno spremljata z Zojo in še drugimi angelčki med nami user posted image

Rubin. pa to je super novica! user posted image user posted image No, saj sem ti ti že rekla

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
27.5.2010 10:22:26   
PERSIDA
dadegon - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pogumna ženska si.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
27.5.2010 10:34:38   
eva1
dadaegonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vedi da mu je sedaj lepše..

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
27.5.2010 10:43:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: dadaegon

Dragi moji z veliko muko sem danes uspela sestaviti album slik od Gašperja.....danes sem mislila da se počutim že dovolj močno za to in če vam iskreno povem sem se zelo motila. Solze mi lijejo v potokih in bolečina se je vrnila in to v isti obliki kot takrat....smešno pa sem mislila da je nikoli več ne bom tako čutiliuser posted image user posted image ...ahhh

No da vam povem še kaj lepega, sedaj sem se že začela tako malo ukvarjat z vsem mogočim....danes sem Larisi sešila zame prekrasen komletek in sem bila zelo ponosnauser posted image user posted image ....sedaj imam fetiš šivanja, če kdo kaj rabi naj samo pove, sem v formi....

Kako ste kaj moji sončki????

Otilija se ti javim kaj, pošlji msn ko boš mela časuser posted image

pikapoke za vse.....

BODITE V CVETJU

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi meni tečejo solze. Zelo, zelo mi je hudo user posted image

Iskrena hvala, ker si delila z nami te najintimnejše trenutke vas vseh, cenim to
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
27.5.2010 10:54:47   
ledenka
dadaegon user posted image user posted image user posted image  drži se... in hvala, da si delila slike z nami. si ne morem predstavljat tvoje bolečine.

rubin user posted image user posted image user posted image  prvič 6 ur, naslednjič bo še delj na homeventilatorju, potem pa kmalu domov!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
27.5.2010 11:01:55   
RAKICA2007
dadaegon... zelo lepo šivaš, se prav vidi da v tem uživaš user posted image user posted image user posted image  le tako naprej

rubin user posted image user posted image user posted image go go go Gaja... še malo, pa boš doma v toplem domu in varnem objemu svojih najdražjih... wiiiii komaj čakam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
27.5.2010 11:34:04   
lunca14
Te ne poznam,slučajno sem videla tvoj album,ne znam si predstavljati kaj doživljaš,jaz sam vem,da jokam in da mi je zelo hudo,ne morem si predstavljat,da bi bila na grobu svojega otroka.Bodi pogumnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
27.5.2010 11:35:02   
Alex01
dadaegonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hudo mi je in jočem. Ne znam si predstavljati tvoje bolečineuser posted image user posted image user posted image user posted image . Verjamem, da je user posted image Gašperju lepo kjer je, da se igra z drugimi user posted image in ne čuti več nobenih bolečin. Pazi na vasuser posted image user posted image user posted image .
Pogumna in močna oseba si!!!

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
27.5.2010 11:37:55   
Alex01
Eno goro  user posted image za vse VELIKE borce in njihove družine

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
27.5.2010 11:39:59   
amm4
Dadaegonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Gašper user posted image user posted image user posted image
Danes mineva 4 mesece odkar sem v 8. tednu izgubila svojo pikicouser posted image  in naletim na tvoj album...pregledala vse slikice, vse prebrala in jočem...
Hvala bogu imam tri krasne otroke, ki me osrečujejo!
Drži se!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držim pesti za Gajo in Glorijo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
27.5.2010 13:23:55   
nina68
Dadaegon sočustvujem s tabo user posted image user posted image user posted image in vem kaj preživljaš, saj sem tudi sama morala skozi ta pekel, a vendarle mi je bilo malce lažje, ker se naš sonček ni tako dolgo mučil. A bolečina je še vedno prisotna, čeprav je minilo že dve leti od njegove smrti. Bil pa je tudi nedonošenček rojen v 31.tednu, a je na žalost umrl zaradi belih halj in njihove nesposobnosti, a kaj, ko jim ne moreš dokazati. Veliko user posted image user posted image user posted image user posted image zate in tvojo družino in verjemi, da bo tudi zate nekoč posijalo novo sonce.

< Sporočilo je popravil nina68 -- 27.5.2010 13:24:48 >

(odgovor članu amm4)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
27.5.2010 20:05:07   
anajmad
Rubin držim pestke,da bi res praznovali rojstni dan doma.
Dadaegon....kaj naj rečem,Ko sem pogledala slike,mi je bilo tako hudo,ker vem,kaj preživljaš. Meni,ko je pred 6 leti umrl sin,sem imela občutek,da je umrla polovica mene. Čeprav imam dve lepi punci doma,ta moj angelček je še vedno v meni,v mojem srcu. Po pravici povedano,se še nisem pobrala.
Zato,draga moja in tudi Rubin bodita mi močni obe,za te vaše sončke.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
27.5.2010 20:59:05   
Najaa
dadaegon user posted image

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
28.5.2010 8:56:36   
koala
amm4 user posted image user posted image user posted image , sožalje ob izgubi. Naj ti tvoji otroci dajejo moč da greš naprej.

nina68 tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
   [Brisano sporočilo]
28.5.2010 22:06:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1922
29.5.2010 21:19:05   
arabela*
dadaegon...tudi jaz sem v mislih vedno s tabo....sem pogledala slike in sem jokala kot dež...kak lep fantekuser posted image user posted image user posted image

Ostani močna..verjemi da te tvoj fantek..angelček čuva in noče da si žalostnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
30.5.2010 12:43:29   
Vrtnica79
Rubin- upam da boste čimprej doma in da se končno rešite bolnišnice. Joj, kako čas beži.......... najina kava se je pa medtem že čisto ohladilauser posted image ............  Ej, stara drži se in joj, saj nimam sploh besed kako močna siuser posted image

Dadaegon- user posted image user posted image user posted image   sem pogledala album. Ampak nisem mogla do konca pogledat........ sploh si ne predstavljam biti v tvoji koži........ jaz ne bi zdržala......... ampak tebe občudujem. Drži se in bodi močna za vse lepo kar te čaka še v prihodnosti. Vsaka slaba stran je za nekaj dobra in vem da si po tej izkušnji postala še bolj močna in pripravljena na vse kar ti prinaša življenjeuser posted image  

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
31.5.2010 8:24:09   
barni
Dadaegon, močna si. Da si slikala svojega otroka v bolnici, da si ga slikala, ko je umrl, da si šla za pogrebom in da si potem še objavila slike...

Jaz sem mojo deklico pestovala, tako kot ti svojega dečka, mrtvo, pa še vedno toplo telesce. Meni so jo na srečo pripravili tako lepo, umito, brez cevk in igel. Zgledalo je, kot bi spala.
Žal mi je, da mi niso pustili biti dalj časa z njo. Sestra mi je takrat rekla: "Ona je našla svoj mir. Zdaj ste na vrsti vi."

Še vedno ga iščem. Pa je minilo že nekaj let. Nisem prebolela in nikoli ne bom. Pregloboka in pretežka izkušnja. Slik še nisem pogledala. Pa je preteklo že toliko časa... dobra si, da si zmogla vse to. Jaz ne zmorem vsak dan pogledati njene fotografije in vsak dan podoživljati vseh muk in gorja. Pretežko je. PReveč je prestala in jaz z njo.

Upam, da ti bo šlo še naprej tako dobro. Pomaga, če ti dan zapolni otrok, ki ga imaš tukaj in zdaj. Vsaj meni. Čeprav to ni rešitev, čeprav je to čisto druga zgodba. In čeprav marsikdo tega ne razume...

Vse dobro ti želim!

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?