Rubin.
|
Koala, šele sedaj ko sem še 1x prebarala, se mi je posvetilo, da ti misliš uvajanje GH, kaj, pa v kakšnih količinah, ne pa na kakšen način . Jah, malo drugače poteka kot sem jaz uvajala pri Lari. Pri njej sem začela z rižem in zelenjavo, meso, sadje, ker kao sadje je najslajše pa da se ne razvadi preveč, dobi na koncu . No tukaj pa to ni bilo bistvenega pomena, ker je itak na sondo, pa v bistvu "mora" pojest, sej ne more izpljunit. Tako da so začeli z rižolinom, pa potem malo sadja, seveda ne alergenega, vse je prekuhano, sedaj pa že dobiva juhice oz. kašice iz mesa in zelenjave. Je pa vse rada, seveda kar je sladko pa še raje, tudi proti pudingu danes ni imela nič . Ampak naša Lara je nekje do 2,5 let tudi vse jedla, potem pa je pogruntala, da ima svojo voljo in od takrat ima zelenjava rogove . Smo pa najprej, dali mogoče 10% GH ostalo mleko, pa tako, glede na to kako je prebavljala, dozo GH povečevali, tako da je sedaj za kosilo že na GH, popoldan ima sadje, zjutraj rižolino, ostalo pa mleko.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 21.5.2010 21:40:51 >
|