|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
21.5.2010 13:32:47   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: valči

In nenazadnje zato,ker bo 1. rojstni dan praznovala doma.Tak občutek imam in upam,da bo res.

Mogoče pa res - Gaja diha na homeventilator!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Juhuhuhuhuhuhuhuhuhhuhuhuhuhuhu.

user posted image  user posted image  user posted image user posted image

Držite pesti da rata.

Danes je njena pediatrinja dežurna, tako da jo bo imela stalno na očeh.

Lučka na koncu predora.

Juhej.

user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
21.5.2010 13:41:46   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

In nenazadnje zato,ker bo 1. rojstni dan praznovala doma.Tak občutek imam in upam,da bo res.

Držite pesti da rata.

Lučka na koncu predora.

Juhej.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super, bravo Gaja, zdaj pa le tako naprej in hitro domov user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
21.5.2010 13:43:14   
Belen
super Rubin user posted image user posted image user posted image
upamo,da bo tako tudi naprej in še boljše...... user posted image

twoji punčki sta bili rojeni na isti dan kot moji, to je tudi razlog weč da se ob mini obletnicah spomnem tudi na was..... user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
21.5.2010 14:06:37   
zvesta

Držite pesti da rata.

Lučka na koncu predora.

Juhej.

user posted image

Rubin.. danes si mi polepšala ta sivi, deževen dan, čeprav se nisva uspeli videti.... novička o homeventilatorju je neprecenljiva.... in enostavno mi je šlo na jok, ko sem slišala zadaj malo Gajo... do sedaj sem samo poslušala o njej, zdaj sme jo pa končno slišala..... ma, mi je takoj zrasla v srček :)

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
21.5.2010 15:08:02   
aprilčica07
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, bravo za malo borko Gajo in pogumno mamico Rubinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
21.5.2010 15:16:23   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

user posted image user posted image user posted image

Ja,približno tako se počutim,ko berem te lepe vrstice,Rubin.

Res se vidi luč na koncu predora,to je lučka na Gajini tortici za rojstni dan,ki ga bo praznovala doma...

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
21.5.2010 15:24:50   
blak

Bravo Gaja! user posted image

Joj, rubin, upam, da vam tokrat res ratauser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
21.5.2010 15:30:51   
koala
Jej Gaja, sem vedela da bo danes lep dan kljub vremenu, samo tako naprej!!!!!!!!!!
JUUUUUUUUUHEEEEEEJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!

Rubin, poslala sem ti ZS.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
21.5.2010 16:09:38   
dadaegon
user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO GAJA ZAKON SI......samo še malo pa si doma....komaj čakam da te bom lahko objela in ti dala lupčaka.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš angelček Gašper pa danes praznuje 8.tini mini rojstni dan....user posted image

Se pobiram in sestavljam koščke včasih sestavim že kar nekaj koščkov, vendar se mi dogaja da se mi jih potem nekaj razdre....primer današnji dan oz. obletnice pa včasih tudi kar tako.....vendar pa moram priznat da se mi je polepšal dan za 100% ko sem prebrala novičko o Gaji....
Rubin javi se kaj, da kako rečema.....saj veš...

BODITE V CVETJU.....RADA VAS IMAM...PA ZA VSE PIKAPOKE!!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
21.5.2010 16:23:40   
Lenč.i
SUPER Gaja, tudi jaz se veselim z vami user posted image . Rubin, naj ti bo ta luč na koncu predora veliko sonce!!! 

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
21.5.2010 21:27:11   
Rubin.
Žal ni uspelo user posted image  - tokrat. Ampak je bila nanj priklopljena skoraj 6 ur user posted image  - tudi to je nekaj. Po malem, pa bo, enkrat mora biti.

Dadaegon user posted image , te pokličem.

Punce moje hvala za navijanje, še ga bomo potrebovali.

Bomo videli kaj bo dr. jutri rekla, zadnje info. imam namreč od moža, ki je bil popoldan pri Gaji. Sicer pa se dobro drži, edino je rabila je več kisika, kot drugače.

IZVIRNO SPOROČILO: koala
A lahko še nekaj vprašam. Zdaj že vrjetno poje kaj na žličko, ne? Kako pa je z uvajanjem GH v bolnici, me res zanima.

Kako to misliš z uvajanjem v bolnici? Lahko ti povem kako delalm jaz, za druge ne vem. Ker je Gaja tak dolgo hranjena po sondi, je nastal en problem. Ne mara imeti nič v ustih in tudi žlice ali dude ne. Ker ni navajena, da po tem dobi hrano. Tako sem jo jaz začela hraniti z brizgo in lepo poje. Torej ima požiralni refleks. Znalo bi tudi biti, da ga ne bi imela. Sedaj pa z logopedinjo delava vaje, da bo sprejela žlico.Ni ji več problem dati žlico v usta (včasih jo je to sililo na bruhanje), vendar jo je odrine z jezikom, ali pa je  obrnila glavo stran od nje. Potrebno jo je naučiti, da se tako je. Na silo ne gre nič, je glih kontra učinek, počasi in potrpežljivo. Ampak po treh dneh že ne umika več glave user posted image . Zadnjič je bila za posladek vanilijeva krema, ej kako je cmokala, pa če nisem bila dovolj hitra je takoj protestirala user posted image . Sej bo, ampak  pooooočaaaaasiiiiiiiiiiiiii. Ja to je moja lekcija iz potrpežjivosti - moja zlata Gaja user posted image . Tudi mama se uči, da se nam nikamor ne mudi - imamo čas vse življenje user posted image .

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
21.5.2010 21:33:21   
Rubin.
Koala, šele sedaj ko sem še 1x prebarala, se mi je posvetilo, da ti misliš uvajanje GH, kaj, pa v kakšnih količinah, ne pa na kakšen način user posted image .

Jah, malo drugače poteka kot sem jaz uvajala pri Lari. Pri njej sem začela z rižem in zelenjavo, meso, sadje, ker kao sadje je najslajše pa da se ne razvadi preveč, dobi na koncu user posted image . No tukaj pa to ni bilo bistvenega pomena, ker je itak na sondo, pa v bistvu "mora" pojest, sej ne more izpljunit. Tako da so začeli z rižolinom, pa potem malo sadja, seveda ne alergenega, vse je prekuhano, sedaj pa že dobiva juhice oz. kašice iz mesa in zelenjave. Je pa vse rada, seveda kar je sladko pa še raje, tudi proti pudingu danes ni imela nič user posted image . Ampak naša Lara je nekje do 2,5 let tudi vse jedla, potem pa je pogruntala, da ima svojo voljo in od takrat ima zelenjava rogove user posted image .
Smo pa najprej, dali mogoče 10% GH ostalo mleko, pa tako, glede na to kako je prebavljala, dozo GH povečevali, tako da je sedaj za kosilo že na GH, popoldan ima sadje, zjutraj rižolino, ostalo pa mleko.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 21.5.2010 21:40:51 >

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
21.5.2010 22:32:01   
Anonimen
vesela sem, da bo Gaji končno uspelo in bo kmalu doma!user posted image  user posted image user posted image !

dadaegon user posted image  ni lahko. čas ti bo pomagal sestaviti koščke...

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 1888
21.5.2010 23:31:10   
K_a_t_j_a

Držite pesti da rata.

Lučka na koncu predora.

Juhej.

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO GAJA!!!!!!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
21.5.2010 23:37:04   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: dadaegon

user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO GAJA ZAKON SI......samo še malo pa si doma....komaj čakam da te bom lahko objela in ti dala lupčaka.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš angelček Gašper pa danes praznuje 8.tini mini rojstni dan....user posted image

Se pobiram in sestavljam koščke včasih sestavim že kar nekaj koščkov, vendar se mi dogaja da se mi jih potem nekaj razdre....primer današnji dan oz. obletnice pa včasih tudi kar tako.....vendar pa moram priznat da se mi je polepšal dan za 100% ko sem prebrala novičko o Gaji....
Rubin javi se kaj, da kako rečema.....saj veš...

BODITE V CVETJU.....RADA VAS IMAM...PA ZA VSE PIKAPOKE!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dadaegon velikrat pomislim nate in na Gašperčka.  Drži seuser posted image user posted image Jaz te občudujem!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
22.5.2010 1:23:14   
TaMaSa
Prebrala od zacetka do koncauser posted image .

Drage mocne,pogumne,supermamiceuser posted image .Rubin in dadaegon.Moje globoko sozalje ob izgubi velikih borcev Zoje in Gasperja.Naj njuni najsvetlejsi zvezdici na nebu sijeta za mamico,ocka in sestrici-o.

Ves cas branja so me prevevala tako mocna custva,strah,upanje,veselje,zalost,obup....tako zelo sem si zelela srecnega konca,za vas mali borci,za vas,mocne mamice.

Od danes naprej bom vsak dan drzala pesti in posiljala pozitivno energijo za princeski Gajo in Glorijo.

Drage mamice nedonosenckov,iskreno vas obcudujem.user posted image user posted image user posted image  

Nas pogled nikoli ni tako popacen, kot takrat, ko gledamo sebe.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
22.5.2010 6:42:17   
**Tinkara78**
Rubin. držim pesti, da boste čimprej skupajuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil **Tinkara78** -- 22.5.2010 6:50:07 >

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
22.5.2010 7:41:59   
koala
Rubin hvala, to kar si piala v drugem postu me je zanimalo. Sicer pa mislim da ni samo tvoja Gaja takšna da ima prisila kontra učinik, jaz tudi poznam enega takegauser posted image , bo pa Gaja vse osvojila.

Škoda da se ni popolnoma sprijaznila z homeventilatorjem, samo šest ur pa tudi ni malo!!!
Jaz sem ponosna nanjo!!!!

dedaegon, mislim nate enkrat ti bo uspelo sestaviti koščke, ampak vzami si čas!! Mislim nate!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
24.5.2010 21:59:26   
PERSIDA
Rubin - hvala za vse besede ,ki jih deliš z nami.Želim ti iz srca ,da  Gaja končno pride domov in spozna toplino vašega doma.
Rečem ti samo to , sem vesela ,da se ne obremenjuješ v naprej kaj bo in kaj ne in živiš za danes in narediš vse kar je v tvoji moči.Jaz verjamem v tebe in Gajo.
Pa še vse najboljše za 11 minitini  rduser posted image user posted image user posted image

dadaegon- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da ti bo enkrat vsaj malo lažje kot sedaj v teh težkih trenutkih.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
26.5.2010 23:02:36   
dadaegon
Dragi moji z veliko muko sem danes uspela sestaviti album slik od Gašperja.....danes sem mislila da se počutim že dovolj močno za to in če vam iskreno povem sem se zelo motila. Solze mi lijejo v potokih in bolečina se je vrnila in to v isti obliki kot takrat....smešno pa sem mislila da je nikoli več ne bom tako čutiliuser posted image user posted image ...ahhh

No da vam povem še kaj lepega, sedaj sem se že začela tako malo ukvarjat z vsem mogočim....danes sem Larisi sešila zame prekrasen komletek in sem bila zelo ponosnauser posted image user posted image ....sedaj imam fetiš šivanja, če kdo kaj rabi naj samo pove, sem v formi....

Kako ste kaj moji sončki????

Otilija se ti javim kaj, pošlji msn ko boš mela časuser posted image

pikapoke za vse.....

BODITE V CVETJU

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
26.5.2010 23:28:46   
Anonimen
Dadaegon.............................................................................................................................................  sej sploh nevem kaj naj napišem..................................................................................................... spremljam vas NEPRESTANO, ampak nekako ne morem ničesar napisati......................

Sej mi še vedno ne gre..........................   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

AMPAK VERJEMI DA TAKŠNO ŽIVLJENJE NI ŽIVLJENJE! ON ZDAJ UŽIVA IN TE BO Z RAZPRTIMI ROKAMI PRIČAKAL!!!!!!!

(odgovor članu dadaegon)
  Neposredna povezava do sporočila: 1896
26.5.2010 23:50:24   
Andromeda
dadaegon, videla sem slike z Gašperčkove zadnje poti... user posted image ne spomnim se, kdaj sem se nazadnje tako jokala user posted image Občudujem tvojo moč in ti želim, da najdeš uteho v drobnih vsakdanjih stvareh in predvsem v Larisi, ki je res pogumna deklica...Gašper pa je in bo vedno nekje ob vam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
27.5.2010 0:01:22   
blak
dadaegon, še meni lijejo solze po licih, kaj ne bojo tebi.

Bodite močni, Gašper vas opazuje  in verjamem, da je ponosen na svojo družino in srečen, da vas je lahko v svojem kratkem življenju poznal.

user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
27.5.2010 5:18:03   
sami0804
Dadaegonuser posted image user posted image user posted image
Pogumna,pogumna,pogumna si...
Ob bolečini,s katero sem si pogledala Gašperjeve zadnje slike,si ne morem predstavljati,kako velika je tvoja bolečinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Vesela pa sem,ko vidim,kako uspešno sestavljaš koščke svojega življenja nazaj in močno upam,da ti to tudi najboljše uspe.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
27.5.2010 7:45:05   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: dadaegon

Dragi moji z veliko muko sem danes uspela sestaviti album slik od Gašperja.....danes sem mislila da se počutim že dovolj močno za to in če vam iskreno povem sem se zelo motila. Solze mi lijejo v potokih in bolečina se je vrnila in to v isti obliki kot takrat....smešno pa sem mislila da je nikoli več ne bom tako čutiliuser posted image user posted image ...ahhh

No da vam povem še kaj lepega, sedaj sem se že začela tako malo ukvarjat z vsem mogočim....danes sem Larisi sešila zame prekrasen komletek in sem bila zelo ponosnauser posted image user posted image ....sedaj imam fetiš šivanja, če kdo kaj rabi naj samo pove, sem v formi....

Kako ste kaj moji sončki????

Otilija se ti javim kaj, pošlji msn ko boš mela časuser posted image

pikapoke za vse.....

BODITE V CVETJU

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?