|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
31.5.2010 8:32:48   
**Tinkara78**
Ko sem imela hčerko dva meseca na intezivni negi sta v njeni sobi umrla v tem času dva otroka. Ni hujšega. Sem pogledala slike in bilo mi je zelo težko. Ker sem vse to doživljala pred leti od zelo blizu.

Ni pravih besed. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
31.5.2010 10:07:21   
Špelka
Draga dadegon - čeprav te ne poznam, ti še enkrat zrekam sožaje. Sem jokala ogledu slikic. user posted image user posted image user posted image  Se pa vidi, da Gašperček ni mogel več. user posted image user posted image user posted image  Sedaj je rešen bolečin. Tudi sestrici Larisiki, ki je tako pogumno stala mamici ob strani, eno globoko, globoko sožalje. user posted image user posted image user posted image

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
31.5.2010 11:23:27   
Sulfinija
Dadaegon,še enkrat tebi in tvojima izrekam iskreno sožalje ob izgubi angelčka Gašperja.Lahko ti le povem,da sem si ogledala slikice in jokala ko dež in celo noč nisem spala.Lahko ti le povem tole močna osebnost si,da si se slikala z mrtvim otrokom ga stiskala k sebi jaz tega ne bi žal zmogla.

Želim ti,da se bolečina čimprej ominili in,da začneš nekje na novo in da Gašperja nosiš vedno v srčku.

Ostani še naprej taka kot si.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
2.6.2010 10:07:29   
Zala01
Dadaegon...user posted image user posted image user posted image ...res si prava borka, da o tvoji Larisi ne govorim....

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
2.6.2010 11:49:22   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: koala

dedaegon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako lep fantek je bil,....kar stisnilo me je ko sem gledala slike in če meni tečejo neustavljive solze žalosti si niti predstavljati ne morem kako se počutiš ti, jokam, jokam, jokam......

Me pa hkrati veseli da si našla nekaj kar ti lajša bolečino in ti zapolni dan, saj vem da so najhujše noči, ampak,......

Mislim na vas!
Se podpišem!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
3.6.2010 6:30:28   
eee35
dadaegon...nimam besed, sem vedla, da se bom jokala, ko pogledam album, ampak vseeno sem, mali miško je bil tako bogcenuser posted image  Noben ne bo smel trpeti, pa najmanj naši otročički, upam, da vaš angelček je zdaj srečen, pa da ti in tvoja družina boste imeli končno v spominu samo vse lepe trenutke, ki so vam bile dane z njim. Držite se!user posted image user posted image user posted image user posted image

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
3.6.2010 20:23:52   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: eee35

dadaegon...nimam besed, sem vedla, da se bom jokala, ko pogledam album, ampak vseeno sem, mali miško je bil tako bogcenuser posted image  Noben ne bo smel trpeti, pa najmanj naši otročički, upam, da vaš angelček je zdaj srečen, pa da ti in tvoja družina boste imeli končno v spominu samo vse lepe trenutke, ki so vam bile dane z njim. Držite se!user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem.
Sem včeraj brala temo, pogledala album in user posted image .
Nobena mama ne bi smela doživeti tega.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
3.6.2010 21:05:36   
Rubin.
Ku-ku.

Malo vas zapostavljam, ampak mi čas kar beži. Imam občutek, da se bom lepega dne zbudila in se ne bom mogla več vsat iz postelje, ker bom imela 80 let user posted image .
Mi smo dobro, edino vreme je user posted image . Ne vem komu smo se zamerli, da nam pošilja sam dež user posted image . Pridno lovimo magično 5, malo še manjka. Smo mislili da bo danes, včeraj je čist malo manjkalo, pa je bil minus user posted image . Kot da Gaja ve, da potem pa ne bo več izgovorov user posted image . Eh, kaj čmo. Sicer pa je mala princeska dobro, učimo se jest in logopedinja naju samo hvali kadar pride. Glede na to, da je prejšni teden še z jezičkom odrivala žlico, ta teden že rečeva aaaaaaaaaa. user posted image  Jaz vam ne morem povedat kolk sem ponosna na nanjo. Sicer ne poje ne vem koliko, ker se že prej utrudi in postane zaspana, ampak začetek pa je. Pred nami je še dolga pot, ampak, mogoče se sliši neverjetno, se je veselim. Imam občutek, da nama bo uspelo.

Moram vam povedati, da naju je danes ati prijetno presenetil z obiskom. To je zelo redko, ker ponavadi dela in hodiva k njej na izmene. Vsi trije oz. štirje smo zelo redko skupaj. Midve se cartava, malo prej se je zbudila, se pogovarjava in glej ati na vrata. Rečem Gaji, ati je prišel, išče z očmi in ko ga sliši in zagleda, nasmešek do ušesuser posted image . Seveda vsi v smeh in temu veselju ni bilo ne konca ne kraja. Ko je bila ura za previt in hranit, jo dam v posteljico, na eni strani jaz na drugi on, Gaja pa obrača glavo levo in desno in se smeji. Jaz vam povem, tega občutka se ne da opisat, to je čista sreča, samo mala miss je manjkala, pa bi bilo popolno. Ampak kljub temu je bilo fantastično. Pa gleda mene, se mi nasmeji, pa atija pa se mu nasmeji. Sem mu rekla, vidiš tako bi bilo lahko vsak dan. Pa mi reče: sej bo, sej bo, malo še.
Aja, moram povedat, da Gaja ni preveč radodarna z nasmehi. Dobim ga vsako jutro, ko pridem, potem se pa moram kar potrudit, da ga dobim. Zato je današnji dan še toliko bolj poseben.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
3.6.2010 21:19:30   
blak
Oh Rubin, kako lepo te je brati!

Prav stisnilo me je pri srcu, saj si predstavljam, kako veselje je za vas Gajin nasmeh. Pridna Gaja, ti se kar smej...

Držim pesti, da boste čimprej doma vsi skupaj.
Takrat pa tudi mi "navijačice" pričakujemo en pozerski Gajin nasmehuser posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
3.6.2010 21:41:34   
Alex01
Rubin, kako lepo user posted image user posted image user posted image user posted image sem dobila čisto solzne oči, ko sem brala tvoj post. Tako zelo sem vesela za vas. Super.
Držim pesti, da čimprej dosežete magično petico in da boste čimprej skupaj v varnem zavetju vašega doma.
En koš user posted image za vse vas.

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
3.6.2010 21:52:00   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: blak

Prav stisnilo me je pri srcu, saj si predstavljam, kako veselje je za vas Gajin nasmeh. Pridna Gaja, ti se kar smej...

Takrat pa tudi mi "navijačice" pričakujemo en pozerski Gajin nasmehuser posted image

Se podpišem,prosim.Pa še  pikapoke za hiter odhod domov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
4.6.2010 9:51:30   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tudi iz moje strani!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
4.6.2010 20:41:52   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Tudi iz moje strani!user posted image user posted image user posted image

še en podpisuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
5.6.2010 7:47:01   
marta82
Dadaegon sem zbrala pogum in šla pogledat album. user posted image user posted image  Ne znam si predstavljati kako to preživiš. Pogumna si.user posted image

Rubin lepo je brat tvoja poročilca.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
5.6.2010 22:05:07   
Nončika
Dadaegon, pogledala sem album. iskreno sožalje. solze mi polzijo po licu in si niti ne morem predstavljati kaj daješ ti skoz.

na slikah se vidi bolečina, resnična bolečina in pa pogum. Larisa je tudi močna, saj je stala ob tebi in pa ob malem Gašperju. bolečina pa je bila vidna v vsaki njeni potezi. želim ti, da prebrodiš to obdobje, vaš angelček vas spremlja z nebes.

< Sporočilo je popravil Nončika -- 5.6.2010 22:09:06 >

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
10.6.2010 9:39:27   
koala
Rubin, zelo sem vesela da Gaja tako lepo napreduje in se pridno uči jesti in jaz vem da vama bo pot na katero se podajata uspela 1000%. Mimogrede Zoja ima čudovito urejen grobek.

dedaegon mislim nate!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
10.6.2010 23:51:05   
gigi1
Rubinka moja draga veliko mislim na vas in upam, da boste čimprej vsi skupaj user posted image user posted image user posted image . RTI

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
11.6.2010 17:18:53   
tasa_m
Rubin kako je? Kaj novih novičk? user posted image

dadaegon..kako poteka šivanje? Že sprejemaš naročila*? user posted image

Christiana..kako je Klara Gloria?

barni
... user posted image user posted image user posted image

Mislim na vas drage mamice...user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 11.6.2010 17:20:29 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
12.6.2010 12:28:39   
Andromeda
Rubin - upam, da ste že v nizkem štartu za domov! user posted image

christina21 - kako kaj mala Glorija? user posted image

dadaegon - vsak dan mislim na vas! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
12.6.2010 20:35:39   
Rubin.
Blak, Alex, Gigi, Andromeda, moje mariborčanke (le kaj bi brez vas) in seveda vse ostale, ki mislite na nas: HVALA user posted image  za lepe želje in misli.

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Rubin - upam, da ste že v nizkem štartu za domov! user posted image

Ja sem že kar nekaj mesecev v nizkem štartu, samo Gaja ni user posted image . Tuhtam, si razbijam glavo s čim jo naj prepričam, da ji bo doma tudi lepo, pa nič ne pali user posted image . Malo heca. Gospodična mala ima že cel teden nad 5 kg user posted image , ampak to nje nič ne gane.  Zgleda je čustveno navezana na starega medveda (raspirator se namreč imenuje bear). In nič ne morem. Vsi domači si zelo, zelo, zelo želimo, da pride domov. Prav danes, je Lara načela to temo: mami kdaj bo prišla Gaja domov? Ne vem. Pa kaj pravijo zdravniki? Samo kaj, ko ni od njih odvisno.  Vsak dan mi je teže odhajat od nje. Sploh sedaj, ko se že tako lepo odziva. Danes je za mano ponavljala A. Jaz ji pravim A - da bi odprla usta pri jedi, ona pa meni nazaj A (glas spusti ob kanili). Pa se ji smejim, ona pa meni. Ja kdo bo pa jedel? user posted image  Tako jo imam rada user posted image .

Mimogrede Zoja ima čudovito urejen grobek.

Hvala, vsaj nekaj kaj lahko naredim zanjo. In hvala  za svečko. Si videla, še en angelček se ji je pridružil. user posted image

Dadaegon je zelo zaposlena in verjetno ima bolj malo časa za RR. Sicer je ok, ampak je tudi odvisno od trenutka.
Smrt otroka se ne da opisat z besedami. To je nekaj kar nobena mama ne bi smela doživet, nekako ni naravno, da otrok umre pred staršem. In včasih je tako, da misliš, da je že najhuje za tabo, ker če smo pošteni, nihče se ne počuti rad slabo, nemočno, tuhtaš kaj bi lahko še storil, pa nisi, si očitaš nesmiselne stvari ipd, in ko misliš, da je to za tabo, je potrebna samo misel, vonj, beseda, občutek in lop je po tebi. Kot sem ti povedala Dadaegon, se nimam za slabiča, ampak Zojinih slik še nisem dala razvijat (razen ene ob kateri prižigam svečko), pa bo počasi 10 mesecev od tega kar je več ni. Ker nisem sigurna kako bom odreagirala in sedaj si ne morem privoščit duševnih pretresov, potrebujeta me dve hčerki, ki rabita stabilno mamo. Živeti moramo za žive, mrtve pa ohraniti v najlepšem spominu. Jaz vem, da Zoja še vedno čuva Gajo, ker me Gaja včasih pogleda, potem pa pogled usmeri nad mano ali za mano in se od srca nasmeji.

(odgovor članu blak)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
12.6.2010 21:10:36   
Najaa
Rubin user posted image tako lepo si napisala zadnji post. No sej vedno lepo pišeš... Navijam za Gajo, da bo šla čim prej domov. user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
12.6.2010 21:28:11   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Jaz vem, da Zoja še vedno čuva Gajo, ker me Gaja včasih pogleda, potem pa pogled usmeri nad mano ali za mano in se od srca nasmeji.

Ja moj lumpek se tudi včasih ozre ali kam zagleda pa se zasmeji in jaz isto rečem, da sta ga prišla dedi in babi pogledat..ene kako zanimiv občutekuser posted image   sem že mislila,da sem že jst maluser posted image k tako razmišljam!

Upam, da se bo Gaja čimprej odločila da je čas za dam ituser posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
12.6.2010 21:55:02   
Alex01
Rubinuser posted image user posted image user posted image user posted image za Gajine kguser posted image user posted image user posted image user posted image in en koš user posted image za vnaprej.

eva1 in Rubin - tudi jaz sem vedno rekla, ko sta se naša fanta še kot dojenčka, kam zazrla in nasmehnila, da sta zagotovo videla kakšnega user posted image user posted image

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
15.6.2010 9:23:46   
koala
Rubin nimaš kaj hvalit, sem videla da je nov  bel grobek, krizauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Upam da se Gaja čimprej spoprijatelji z homeventilatorjem in da odrineta domov. Mogoče paji kakšnega drugega, bolj srčkenega medveda obljubiš? Bo ziher bolj "žulast" kot ta s katerim zdaj prijateljuje.

dedaegon mislim nate!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
15.6.2010 20:05:58   
Rubin.
Najaa - hvala.

IZVIRNO SPOROČILO: eva1
sem že mislila,da sem že jst maluser posted image k tako razmišljam!

Eva in Alex nič bat - nas je več takih user posted image  user posted image .

Mogoče paji kakšnega drugega, bolj srčkenega medveda obljubiš? Bo ziher bolj "žulast" kot ta s katerim zdaj prijateljuje.

Koala kaj pa vem? Je kar navezana na ta raspirator. Ko je imela pljučnico, so ji mislili menjat za boljšega, novejšega - pa se ni strinjala. Mora biti ta. user posted image
Mogoče pa bo tako dolgo not, da ga sploh ne bo več rabila user posted image . Take ideje, preblisnejo mojega vsake toliko. Jaz res upam, da ne, no.
Sicer pa smo fajn. Danes sem jo kopala in je ful uživala. Je bila cel dan dobre volje in nasmeške kar delila vse povprek user posted image .
Sicer pa komaj čakam soboto, da bomo spet vsi štirje skupaj, pa malo pet tudi, a ne Alex in Eva user posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?