ninocka
|
Pety za Vida in Kajo, pa eno zate in da bosta kmalu mala Ok, da se lahko tudi timalo spocijes... 2ursae, jst bi pa 12-13.6 Catezke rezervirala. A ti lahko potem v ponedeljek cist dokoncno potrdim oz. odpovem? Jst sem iz BTCja, sem sla z mozekom na kosilo (solato), pol pa se v HM ya eno jakno za Evana pogledat in v Spar po kruh, pa tankat na OMV (zdaj zbiramo nalepke za kozarcke Srek), pa domov, da psijem kavico, ker pol je ze vec ne smem. Jutri gremna UZ trebuha, pol gremo pa v Stari trg k sestricni na piknik...bomo meli tako druzinsko varianto Da vam povem, kako so me razveselili moji fantje za RD. So mi prinesli vsak eno vrtnico, s tem da jo je Ruben vrgel cez ramo, kot da nese eno culo, Evan se je zjokal in padel v totalno histerijo, da mi ne bo dal rozice, no Samo se je pa potrudil in mi dal se lubcka zraven Pol dam pa jst te vrtnice v vodo in grem po Evana (se zmeraj joka), da lahko pride, ker sem dala ze rozice v vodo. Se stisne k meni, mi da lupcka, pomiri, potem se pa cez ene 10 min spomne, da mi ni cestital in mi da roko in rece : Mami, vse najboljse za RD. Ti zelim, da si kupis en jeep Zvecer se je pa spomnil, da mi je pozabil se nekaj povedat in rece, da mi zeli se, da si kupim tank. Jst mu pa pravim Ampak, Evan, tanki pa niso za puncke, on pa Pa si kupi takega punckastega Valla, Evan je zdaj na dieti urtikarija III. Se mi zdi, da je alergicen na konzervanse, mozno je pa tudi na mivko. Teste bodo pa delali sele po koncani dieti. Nika, jst ce odspim 2 uri v kosu sem ze cist prerojena uh, kaj bi sele blo 6, 7 ur...ma sej bi me po celmu Bizoviku lovil od naspidiranosti Evo,me je lih Samo vceraj vprasal, kolikokrat se je Lian ponoci zbudil. Pa sem rekla, da ne vem, niti ne stejem vec, ker mi to nic ne pomaga - se zmeraj ne spim, tud ce se zbudi 2, 5 al pa 10x. Pa se ne sekiram vec. Sem bla pri Evanu, (ki je BTW cele noci spal) bolj sesuta, ce se je ponoci slucajno kaj zbudil, kot pa zdaj, ko ze ne spim skor 3 leta...aja, pa cez dan tudi ne spim, da ne boste mislile, da potem takrat kaj oddremam...ful redkokdaj... Vceraj sem bila pa z naso Beniko in spelko na kavi. Benika ma res lusten busi (sem ji kar mal fous ); Oskar je pa ze ful velik...pa intelektualec No in sta meli obedve ful dobri torbi, tolk, da sem si jo se jst zazelela za RD in sem si jo sla kupit (v Samotovem imenu) Uh, se to vam povem - loto - sem ga sla vplacat in placala 17 EUR. Pol sva pa vceraj s Samotom pogledala in sem zadela 4. In to v tisti koloni, k sem jo na hitrco v avtu krizala. Jupi, skor 5 EUR Grem pa danes vnovcit listek in sem dobila 17 EUR ven, ker sem igrala kombinacijo Zdej jih pa lahko zapravim