nina68
|
Hojla punce! Po dolgem času se spet malce oglašam. Dobili smo še enga spodnjega zobka, je blo pa ful hudo, sem mislala, da si bo rokice kr pojedu, slina je tekla pa v potokih. Midva sva imela prej Skata od PP, pa sem ga zamenala za Switcha od PP, ki je kot marela, je kr skoz v avtu, ga je lažje prenašat in zlagat, skate je bil ful neroden. Papcamo že ful veliko, sem pa opazila, da je tale naš fantič ratu pravi gurman, če mu okus ne odgovarja ga ne pripraviš, da bi pojedu kej več kot par žličk, ko pa je njami, njami pa poje kot mlad ptiček. Ja mi tud nismo dobili vrtca, smo na čakanju, bomo se probal znajdit, bova se z našim šihtala, vmes bo pa babica vskočila. Če pa nov šlo drgač, bom šla pa na skrajšan delovni čas, dokler ne dobimo vrtca. Jeb.... takega župana, ki ni domačin in prodaja zemljo, da gradijo same trgovine in bloke, za vrtec pa ni dnarja. Bla sva tud prvič na FT, da so nama pokazal vajce za utrjevanje medenice, ker naš sonček ni nč kej rad na trebuščku in dela prevale, malce tudi zapostavlja levo rokico, pa bomo z vajami tud to popravl. Drugač pa je seveda tud odkril, da sta telefon in daljinec fajn igrači, ga je mami sparla in mu dala star daljinc in je tud interesanten, mormo pa posprav že mizo v dnevni pred njim, gre hiter kej z njim. Je pa tudi odkril plazenje v rikverc in obračanje okoli osi, pa ful bi se rad postavlu na nogice, pa ga ne smemo pustit, po nasvetu fizioterapevtke. Me je pa potolažila, da je z njegovim razvojem vse ok, še celo prehiteva, na nogice pa naj bi se začel postavljati, ko bo obvladal kobacanjein lovljenje ravnotežja, da ne bo letel na glavo. Aja pa tud sedimo že samostojno, le včasih ga malce zapiga, da čofne. Ja Tassika si pršla v naše kraje, a je blo dober ???? DAn špargljev in jagod je na SAvi pri Litiji. Ja nč, grem še mal na sončka, pa upam, da se kej prej vam javim.
|