|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
21.5.2010 13:57:09   
TINKO

Dan!
Bravo JUŠuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve sva se ravnokar vrnile iz kavice, zdaj pa naju čaka kuhanje kosila, pospravljanje, no mala bo vmes veselo počivala (foušuser posted image ). Popoldne pa z ogromnim seznamom v trgovino...boga karticauser posted image .
Mislim, da pričakujemo prvi zobek, jaz na dlesnih ne vidim nič, ampak sestra pa pravi, da se vidi, da bo zobek. Jaz lahko sklepam, da bo, ker je kar precej jokava, sploh popoldne, slabo papca, dlesni si niti ne drgne velik...bomo videli kaj bo.
Drugač pa se naša že 4 dni vozi v avtosedežku (imamo ga na preizkušnji) in uživa, če je potrebno tut lepo zaspančka noter, uglavnem je super. Zdaj pa počakamo, da dobijo našo barvo, plačamo in mislim, da smo se odločili ok.

Imamo pa problem zadnje noči, da se mala ful premika med spanjem in se premakne počez v posteljici in pol jo itak vse tišči in joka. Hvala bogu takoj zaspi nazaj ko jo premaknem lepo nazaj, sam to bo vsakič bolj grozno, ko bo še večja al kaj...

Lep preostanek dneva...

Pia nas je razveselila 19.10.2009 z 3780g in 53 cm

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
21.5.2010 14:02:26   
googica
hehe, naš se tud zbudi zmeri v kotu posteljice.. še to vas zmeri pozabim vprašat.. od tistih, ki vam spijo na boku.. a majo vaši tud glavo ful nazaj? naš sploh ne more zaspat če nima glave ful nazaj, men pa to ful grozn zgleda.. upam da veste kaj mislm.. 

(odgovor članu TINKO)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
21.5.2010 14:08:56   
TINKO
Zadnji mesec vedno tako zaspi. Prej je skor skos na hrbtu, zdaj pa se da na bok, glavo čist nazaj prst v usta in spi. Očtno počas iščejo položaje, ki jim pašejo... upam hehe

< Sporočilo je popravil TINKO -- 21.5.2010 14:10:05 >

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
21.5.2010 14:11:17   
Anonimen
lenika83,
sm odkrila, da sm mal narobe študirala. Kaj si preštudirala v zvezi s temi sedežki??user posted image

googica, naš skoz tko spi..., ko je na boku. Prv zvije se in prv smešn zgleda.... no, mi smo ugotovil, da ma to po atiju, on tud tko.user posted image Mislim, da to ni nič narobe.

Ej, punce kaj pa marele.. te vozički. Bote to kupovale??
Jst sm za zappa, sam se nakolna ne da štimat in bo odpadlo... ta mclaren mi je pa grd. Zdej pa ne vem. Bomo pa rabl, ker ta velik voziček, ki ga mamo... vedno okrog prenašat tud ne bo enostavno user posted image . Sploh pa jst taka malaaa... user posted image

Evo Liam vas pozdravlja user posted image

(odgovor članu kalypso)
  Neposredna povezava do sporočila: 4104
21.5.2010 14:25:44   
lenika83
Rižkoo ugotovila sem, da bomo vsekakor kupili Romerja, ker so mi v trgovini odsvetovali kiddy-ja, ki sem ga imela tudi v ožjem izboru. Odpadeta pa modela safefix (zaradi tačke, ker imamo predal v tleh in se ne sme fiksirati na predal) in pa safefix plus tt (zadaj nimamo za zataknit tega zgornjega paska). Najprej sem bila ziher, da bomo vzeli king plus, danes sem pa začela razmišljati, da bi pa mogoče duo plus (ker ima isofix). Sem pa ugotovila, da sem ena prava buča. Smo šli včeraj testirat sedeže v trgovino in sem bila tako zapičena v tega kinga, da sploh nisem nobenega drugega preiskusila. Poleg tega pa sem povsem pozabila, da bi lahko bil problem pri fiksiranju v avto, ker imamo zadaj tri ločene sedeže in bi znalo biti preozko za ta sedež. In seveda se nisem spomnila, da bi v trgovini to preizkusili user posted image  V glavnem, če nam pa noben drug ne bo ustrezal, bomo vzeli pa model eclipse, ker je bolj ozek spodaj. Samo zdaj me bo pa počasi user posted image  obglavil, če bom še malo težila s temi sedeži user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
21.5.2010 15:08:31   
googica
kaj je sploh ta isofix?

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 4106
21.5.2010 15:45:56   
Tiara123

Punce, če katero zanimajo rezultati testa otroških avtosedežev iz revije VIP in članek o varnosti v avtosedežim, mi pišite na ZS in vam pošljem celoten članek in tabelco rezultatov.

http://www.zps.si/otrok/oprema-in-tekstil/test-otroski-avtosedezi.html?Itemid=260

lenika83, jaz sem se tudi zdaj zagrela za Romer SAFEFIX plus TT, je zmagovalec na testu.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
21.5.2010 16:15:59   
malaMravljica
Tiara, mi das tiste rezultate na zs prosim.

Drugace bi pa jaz tudi imela najboljsega po rezultatih, za ceno me niti slucajno ne zanima, sam da je varen. Samo kaj ko mi se vozimo s full razlicnimi avti, po moje tega Römerja zadnji model ne morem povsod namontirat. Jaz imam pa puntota in tam notri zihr nimam nic za isofix in ne vem kaj se vse obstaja. Pa ce bom avtosedezek namontirala kar s pasom, je to glede varnosti res toliko slabse.
Pa se nekaj, se vasi malcki v lupinici tudi tok potijo? Mojega morem na daljsih voznjah, to pomeni par ur voznje seveda, sezut, nogavice dol, sam en tanek bodi in tanjse hlace mu lahko pustim gor, pa se vedno ima hrbet kar moker. Bo v avtosedezu kaj boljse? Imam pa na lupinici poletno prevleko gor, to bi moralo biti proti potenju po moji logiki, pa zgleda da ni.

Spanje: ja moj tudi ze kar neki casa spi tako, da glavo cist nazaj zvije. Ga dam v posteljo in glavo takoj nazaj porine pa ze vem, da bo spal.

Googica, bravo za palzenje. Sedaj ga pa le isci po celem stanovanju user posted image user posted image  

Ta zascita stanovanja bo pa se kar aktualna pri nas. Moj se niti pod razno ne zna se plazit, sam ga lovim ze po celih prostorih, se drsa po trebuhu, pa kotali se in je tok hitr, da pogledam stran pa ga ni vec tam kjer sem ga pustila.  Tiara, ma ves, TV-ja ne moremo visje prestavit, itak pridejo kabli iz tal vn, pa se vse je tko, da se skor res ne da. Gledam, ce bi res kaksno skatlo tja dala, oz verjetn bom kar en del dnevne od TV naprej pregradila, da niti ne bo imel dostopa tja do kablov.

Marele pa jaz nimam v planu. Tiara, jo bos ti nabavljala poleg tega vozicka? Ej, ko imam vprasanja glede vozickov vedno tebe sprasujem, sam saj ves zakaj.

Rizkoo, v HM sva sla danes. Sem sla po kaksne hlace mu in nabavla kratke majcke user posted image  Pa po dolgem casu sem tudi sebi nekaj za oblect kupla. Jaz drugace sam se mojima fantoma kupujem. 

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
21.5.2010 16:34:48   
Tiara123
mM pošljem ti ZS... Nevem če takoj zdaj, ker se je že zbudila in bo alarm za dojenje, ti pa takoj ob priliki!

na hitrco...

Moja se tudi poti v lupinici, dam spodaj pleničko, da je vsaj malo boljše, pomaga pa ne veliko user posted image

Ja, tudi jaz vedno pomislim nate, ko imam vprašanja glede vozičkov user posted image user posted image user posted image
Nisem imela namena kupovati marele, ker mi je ta voziček tako lahko vodljiv, majhen in lahek, da najbrž sploh ne bo potrebe po mareli.
Jo pa bom kupila, če slučajno dobimo vrtec in bi ga imela za tja, ker navadno za te male otročke, ki še ne hodijo dobro, pustijo mamice voziček, da lahko gredo na sprehod. Mojega pa bi mi bilo škoda, da bi ga puščala v vrtcu user posted image Bomo videli, zdaj trepetam in stiskam pesti, da dobimo odgovor za vrtec..

Kaj pa ostale, ste že dobile odločbe?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
21.5.2010 16:41:05   
Tiara123
Še tole za tiste, ki imate isofix od Maxi Cosi:

http://www.zps.si/otrok/odpoklic-izdelkov-za-otroke/odpoklic-otroski-avtosedez-isofix-basis-familyfix.html?Itemid=398

Odpoklic - otroški avtosedež Isofix-Basis FamilyFix

Starši pozor! Otroški sedež Maxi Cosi odpoklican s trga. Proizvajalec je pri preizkusih ugotovil, da se sedeža ne da pritrditi tako, da bi v primeru nesreče zagotavljal zadostno zaščito.
S trga so odpoklicani vsi FamilyFix sedeži, proizvedeni pred 3. marcem 2010. Datum proizvodnje lahko odčitate na hrbtni strani sedeža (belo – oranžna nalepka). Prve štiri številke označujejo čas izdelave (prvi dve teden, drugi dve leto): primer - 4709 za koledarski teden 47 v letu 2009.

Proizvajalec obljublja zamenjavo sedežev, kot še navajajo, pa so drugi njihovi sedeži teste varnosti dobro opravili, odpoklic se torej ne nanaša na druge maxi cosi sedeže. Informacij pri uvozniku v slovenščini nismo našli, je pa Maxi Cosi v Nemčji vzpostavil posebno telefonsko linijo:0 800 / 100 40 20,vsak dan med 8. in 22.uro, tudi med vikendom.

ZPS svetuje:
Sedeža ne uporabljajte. Obrnite se na prodajalca, kjer ste ga kupili - upravičeni ste do povrnitve kupnine.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
21.5.2010 16:42:51   
emaa
V lupinicah se ponavadi vsi spotijo, sključen položaj naredi svoje, v naslednjem avtosedežu je bolje potem, vsaj pri fantih je bilo tako, pa mislim, da pri Lejli ne bo nič drugače. Jaz imam Romer King Duo Plus še od fantov, je bil eden večjih (sva se odločala med tem in MC Tobi, pa je bil Romer višji). Mi je prav fino, ko Lejla še vedno lepo paše v lupinico, fanta sta jo pri 6 mesecih prerasla, jima je glava čez rob pogledala, tako da sem ful hitro sedež morala menjat, saj tega 9-18 smo imeli pa tudi samo 1,5 leta, sta ga spet prerasla. Pa je bil kar velik strošek menjavanje avtosedežev pri dvojčkih. No imam pa vsaj zdaj vse na zalogi.

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
21.5.2010 21:16:55   
ninasiki
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Ej, punce kaj pa marele.. te vozički. Bote to kupovale??
Jst sm za zappa, sam se nakolna ne da štimat in bo odpadlo... ta mclaren mi je pa grd. Zdej pa ne vem. Bomo pa rabl, ker ta velik voziček, ki ga mamo... vedno okrog prenašat tud ne bo enostavno user posted image . Sploh pa jst taka malaaa... user posted image

Evo Liam vas pozdravlja user posted image

rižkoo jst sm hotla zappa pa mi je rekla pordajalka da res da je full majhen ko se zloži ampa ne gre pa v ležeči položaj in ko otrok spi spi dobesedno v sede tko da ga jst nism uzela mi je pa predlagala pol moona in je full podobn z tem da je pač mal širši k se zloži ampak gre pa naslon nazaj tko da lahko vsaj spi lepo v vozičku če žezaspi kar pa je to kr pogost pojau pr ns po vrh vse ga še po možnosti spi 2 ure v kosu in sm zadovolna z njem tko da mi ni žou da mi ga je predlagala

TINKO naš se tud tko obrne samo da je brez prsta v ustih po možnosti pa k pridem 2 ure kasneje v sobo pogledat je pa čist na drugem boku al pa postran čist user posted image  

nam bo pa vsak cajt pogledala desna dvojkica vn vse je odvisno od dnevou ker je že čist belo user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
21.5.2010 22:16:53   
TINKO
IZVIRNO SPOROČILO: Tiara123

Kaj pa ostale, ste že dobile odločbe?

Mi smo dobili vrtec, in gremo 19.9. prvič na uvajanjeuser posted image user posted image .

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 4113
22.5.2010 13:52:10   
ninasiki
ojla vrtec je pr ns v čakalni vrsti user posted image  je pa tko da za ta vrtec k sm jst dala na prvo mesto je da sprejmejo18 novih a prošn pa pride 80 sm tok besna gradijo bloke trgovine bencinske namest da bi vrtc razširl user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tem politikom se je čist skisal

vreme je spet katastrofa user posted image  spet obsojeni na to da ne smemo vn user posted image

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu TINKO)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
22.5.2010 20:57:22   
Anonimen
Oj ..
ninasiki.. ej, dej če se ti da mi prlimi kšn link od tega vozička. Prosim. Ta zapp mi je tolk všeč, pa je to res velik minus, da ne gre v ležeči položaj... no vsaj mal. Ker moj mali tok rad zadrema  v vozičku. Pa lej, ker ga sm si ugledala user posted image
ZAPP

Kar se vrtc tiče smo pa dobil obvestilo, da bodo sprejeti vsi otročki rojeni od 2005 do konca 2008. Da pa je otročkov rojenih 2009 bilo preveč prijavljenih in bo 31.5. komisija, ki bo naredila selekcijo na podlagi točkovnika. Upam... da pademo not čeprav dvomim.

Smo bli pa dons na pikiniku od prjatlce . Sta se poročila na mauritiusu... in zdej nardila piknik. Od prjatlce sestrična je vse organizirala in .... obup. Od 12 do 17 smo dobil sam golaž za jest..pa sokovi in alkohol. user posted image Nič drugega. Jst ne vem... naš pikinik po poroki je bil pooooln vsega, polne mize, pooolnoo...vsega. Skratka.. domov sva pršla took lačna. Sm vmes še od sinka mal kašice pojedla, kar njemu ni šlo, je šlo meni.user posted image

(odgovor članu ninasiki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4115
22.5.2010 22:39:39   
Anonimen
No pa mi je spet ratal malo pokukat....mala spi, jaz pa malo časa zase.

Glede vozička marela : jaz sem naročila v BC :   http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197312. JE bil prejšni teden v akciji za 70 €, ga pa še čakamo tako, da veliko ne morem povedati. Sva pa tudi midva hotela buzz-a, ampak ko sva izvedela, da nima naklona sva ga hitro črtala iz seznama. Mi tole marelo potrebujemo zaradi tega, ker imamo majhen avto in potem non-stop velkiga seboj noset...a joj user posted image

Spanje : pri nas zadnje 2-3 dni ugotavlja kako lepo je če spiš na trebuhu. Vendar ona se kar na vse štiri postavi in potem se za joka, seveda ker ne ve kako in kaj. Sva jo pa že 2x dobila na trebuhu. Spi pa drugače na hrbt, boku ( ''zbaše''pa se dobesedno v kot . kot vaši malčki ).

Je pa ta teden odkrila svet kablov, telefonov, daljincev, bucov v mizouser posted image ...tko, da je pestro ni kaj. Sploh je pa aktualno pri nas, da se postavi na vse 4, potem pa iztegne noge in pa se postavi na prste ( tko kod da bi most delala )user posted image  Smešni so ni kaj.

Aja vrtec....nismo dobili, smo pa na prednostni listi, ampak na takem mestu, da sigrno letos ne bo nič. Tko, da ne vem kako bo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4116
22.5.2010 23:09:22   
frrrr
mM - sine se je v lupinici full potil. v sedežu je mau bolje, a vseeno potrebno majčko preoblečt. zgleda se eni v spanju bolj potijo. Jaša se po dnevnem spanju vedno zbudi moker okrog vratu. ga zato tut na kratko strižemo, da je mau bolje.

položaj v spanju... Brina že zelo dolgo spi na trebuhu. sedaj se večkrat obrne na bok. kdaj pa kdaj spi tut na roki kot js... no, js jo pod povšter potisnem, ona pa pod tetra pleničko user posted image zadnje čase se čez noč skoz mau pomika in sred noči spi pravokotno name user posted image
danes zjutraj je pobegnila iz postelje. imamo pri moževih starših kr vzmetnico na tleh in se je lepo igrala, js sm pa še mau dremala... čez neki časa pa pokukam in je ni bilo nikjer. se mi je za glavo smejala v glavo user posted image

pravoda, takšno marelo imamo mi kot is jo ti naročila. smo zadovoljni. otrok čist fajn spi v njem.

vrtec... v tem tednu imeli komisijo... pričakujem odgovor v prihajajočem tednu.

kabli, daljinci, telefoni.... js sm en star daljinec našla in se delam, da je jako pomemben user posted image je Brini tut zanimiv. star telefon ji namreč ni, ker nima lučk user posted image
Brini je full zanimiva lučka na podaljšku... jo že dva dni nosim stran, ker bi tolk rada tisto lučko ugasnila user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
23.5.2010 9:24:52   
googica
hehe.. js razumem da so jim zanimivi daljinci in telefoni, k jih mamo mi ves čas po rokah.. ampak kabli.. to pa ne razumem :)))
voziček.. mi mamo gt3ja pa ne bomo še enga kupoval.. je ta bil kupljen za vse terene in za povsod ga tud imamo :)
vrtec.. naš bo šel pri 3 letih v vrtec, prej ne. sem itak js doma, na faksu pač dovolijo mamicam špricat predavanja, tko da ni panike.. sem čist vesela da bova še dve leti pa pol cele dneve skupi :)

naš je pa dons star 7 mesecev.. včeri smo bli na žurki, je kolegica rodila punčko.. ii, sem ful vesela zanjo. juš je spet šarmiru vse babe na žurki :)) se jim smejčku in se ful pogovarju z njimi.. se mi zdi da fantov ne mara tolk velik :))) pa je bil na žurki še en oktoberček.. en tak, normalne velikosti za 7-mesečnega dojenčka.. naš res zgleda cel fant, ki je prelen da bi hodu  in prebutast da bi govoru :)))
rižko glede poroke.. a naj ne bi blo tako, da če narediš piknik, je to zato, da je lahko ogromno vsega? no ja, pa že ne znajo organizitrat..
dons bo pa lepo vreme.. bo treba it mal na obisk k tašči in tastu.. mal nove barve dobit :) juš ma že take rjave rokavičke.. hihi :))

a se vaši otročki tud vsak dan parkrat z glavo kam zabijejo? naš se nč ne joka, smo ga navali da to ni za jokat.. ampak res parkrat na dan je buuum na ploščice.. bučman :) upam da ne bo kej posledic.. bo mogu fuzbal špilat :))

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
23.5.2010 9:26:36   
tassika
Čisto na hitro, potem dobimo obiske in se gremo martinčkat user posted image  Zappa jaz nisem črtala samo zaradi naklona, ampak tudi zato, ker nima< trdega hrbtišča. Ekstra mi je na NFT poudarila, da če že kupujem, naj kupim tistega, ki ima trdo hrbtišče in trdo za ritko.

Vrtec, zavrnjeni, že imamo varuško.

Več pa zvečet če bo čas, šibamo namreč na šparglje in jagode tam nekje pri Litijiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
23.5.2010 17:22:49   
nina68
Hojla punce!

Po dolgem času se spet malce oglašam. Dobili smo še enga spodnjega zobka, je blo pa ful hudo, sem mislala, da si bo rokice kr pojedu, slina je tekla pa v potokih.
Midva sva imela prej Skata od PP, pa sem ga zamenala za Switcha od PP, ki je kot marela, je kr skoz v avtu, ga je lažje prenašat in zlagat, skate je bil ful neroden.
Papcamo že ful veliko, sem pa opazila, da je tale naš fantič ratu pravi gurman, če mu okus ne odgovarja ga ne pripraviš, da bi pojedu kej več kot par žličk, ko pa je njami, njami pa poje kot mlad ptiček.
Ja mi tud nismo dobili vrtca, smo na čakanju, bomo se probal znajdit, bova se z našim šihtala, vmes bo pa babica vskočila. Če pa nov šlo drgač, bom šla pa na skrajšan delovni čas, dokler ne dobimo vrtca. Jeb....user posted image takega župana, ki ni domačin in prodaja zemljo, da gradijo same trgovine in bloke, za vrtec pa ni dnarja.
Bla sva tud prvič na FT, da so nama pokazal vajce za utrjevanje medenice, ker naš sonček ni nč kej rad na trebuščku in dela prevale, malce tudi zapostavlja levo rokico, pa bomo z vajami tud to popravl. Drugač pa je seveda tud odkril, da sta telefon in daljinec fajn igrači, ga je mami sparla in mu dala star daljincuser posted image  in je tud interesanten, mormo pa posprav že mizo v dnevni pred njim, gre hiter kej z njim. Je pa tudi odkril plazenje v rikverc in obračanje okoli osi, pa ful bi se rad postavlu na nogice, pa ga ne smemo pustit, po nasvetu fizioterapevtke. Me je pa potolažila, da je z njegovim razvojem  vse ok, še celo prehiteva, na nogice pa naj bi se začel postavljati, ko bo obvladal kobacanjein lovljenje ravnotežja, da ne bo letel na glavo. Aja pa tud sedimo že samostojno, le včasih ga malce zapiga, da čofne.

Ja Tassika si pršla v naše kraje, a je blo doberuser posted image user posted image user posted image ???? DAn špargljev in jagod je na SAvi pri Litiji.
Ja nč, grem še mal na sončka, pa upam, da se kej prej vam javim.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
23.5.2010 19:26:38   
didikaa
u đizs... lepo ste me..pa no sem pričakovala

mal bedno sm napisala pa ste se vse obesle na en klin...noro...napisala sem da je aptamil ful drag..ampak ni blo glih zdaj sam zarad tega da smo ga menjali, je bil pa tudi eden izmed razlogov, glavni razlog je pa bil, da poskusimo kaj novega..

postavljanje na noge... sory ampak če moj otrok sedi v otroški posteljici in se dvigne na noge...sam.... pol ga jaz nix ne silim, ampak se je za to odločo sam ko je bil dovolj zrel in močen za to...ne hodim pa z njo 3 ure na dan na sprehod v mesto...al kaj ste razumele ...jo pa postavim za enih 5 minut vsega skupaj dnevno...

tekmovanje... prosim, tota je bla pa najbolj nizka, ne razumem tega...zakaj bi s kom tekmovala...opazujem in poslušam svojega otroka...

včeraj sma ble stare 7 mesecev...je pač tako da delamo kakor nam narekuje otrok in kako se nam zdi primerno...

tako kot ste rekle...vsak svojega otroka najbolje pozna....

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
23.5.2010 19:52:32   
didikaa
sem prebrala podrobno in vidla, da sem na koncu že socialni problem... smešno...
no grem, se oglasim še kaj...
drugače pa ima naša Lea od petka tretji zobek...

lp

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
23.5.2010 19:57:53   
tassika
Mi imamo spodnji enki, kateri zdaj sledi. Didika katere zobke imate?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4123
23.5.2010 19:58:15   
arabella5
Se opravičujem, ker uletavam v vašo temo (čeprav imam tudi jaz doma oktobrčka, ampak vas tu pa tam kdaj preberem, pišem pa ne).
Jaz sem se tudi odločila za nakup Romerjevega avtosedeža. Me pa zanima, kje imate namen kupovati. Pri nas, v tujini, preko spleta?

Pa še glede potenja. Naš se ful poti. V vozičku zašvica takoj, ko zaspi, prej je pa OK. Isto v lupinici. Ne vem kaj naj dam pod njega...

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4124
23.5.2010 20:39:20   
nina68
Tassika, mislim, da zgornja dva enkica in dvojkica. Če se motim nej me kera popravi.
Kako je blo na špargljih in jagodahuser posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu arabella5)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?