Tiara123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo Kar je meni mim, ko kaj preberem, sploh ne komentiram temveč spregledam. No, točno tako je moje mnenje! Če se s kakšnimi stvarmi ne strinjam, jih preskočim, z veseljem pa preberem mnenja, nasvete, navade in 'navodila' tistih mamic, ki mi je njihov način dela blizu in ki imajo več izkušenj kot jaz. Rada vprašam za nasvet, pa če mi ni ravno po godu, ne bom obsojala, le upoštevala ga pač ne bom. Res je, da ima vsaka svoj način dela in svojo miselnost, kar pa sploh ne pomeni, da je za njenega otroka narobe. Najbrž vsaka mamica hoče svojemu otroku le najboljše in če meni, da njen otrok že lahko je nekaj (npr. KM) in če ga postavlja na noge, bo vedela, da njen otrok to lahko in zmore. IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Ima katera kaksno idejo kako to zascitit. MI imamo v dnevni TV na neki nizki mizici, zadaj pa 100 kablov, stekarji so na tleh, sam tam notri imam tisto zascito, da se zapreta tistri luknci, ce kabl ven povleces. Sam kaj pa ce kabel pusti v stekarju in potegne vn iz TV-ja ga. Ima se katera tak problem in kaj boste naredile? Sicer se še ne ubadamo s tem problemom, tako da še nimam ravno izkušenj, ti pa lahko povem, kako imamo 'uštimano' zaenkrat in upam, da bo ostalo tako tudi potem ko se bo malika plazila. Mi imamo vse kable skupaj spete s tistimi plastičnimi trakci, ki so ravno za to namenjeni. Odvečno dolžino kablov je speljal v predal, tako da se jih niti ne vidi, vama pa predlagam, da jih skrijeta v škatlo (naredita luknjo v škatli) in bo vidna samo škatla, ki mu pa MOGOČE ne bo toliko zanimiva.. Saj nevem, če ti iz tv-ja kabel iztakne, bi bilo pa mogoče bolje razmišljat, da prestavite tv na višje mesto?? Avto sedeži... mi že malo gledamo, ampak samo gledamo zaenkrat.. Kako se vam zdijo tile: http://www.bebeconfort.com/collection/UK/voiture_axiss.htm Ima katera že izkušnje z njimi?
|