Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 10:02:40
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Je pa res, da sva midva z mojim oba dobra, vedno dobri zarodki in tudi zamrznjenčki, samo vgnezdi se ne. Mismisu naš kot bi sebe brala....... ......Glede učenja...meni je na faksu koristla čokolada, 2 l Coca cole in full na glas tv.....brez zaje*ancije. Sonya na vse počasi študirama, sva v tem že kar nekaj let pa ni haska. Pač kr nekaj blebetam..... Tassi, Joj babe Medrol neeeeeeeee, v MB so kar argumenti za NE!!!!! Jaz sem imela enkrat, kot še bolj mlada , nekega hudiča z edemom na glasilkah in so mi to predpisali. Ma sem že po dveh sem bila čist adijo, boga totalno.....Joj nikol več, za nič na svetu. So mi ga takoj ukinli in HB se je zadeva, verjetno od straha, kar sama uredila. Ne vem pa kako to sploh dobro vpliva na željeno ..... Gigi a že navijaš srce ? Ma, kje. Še za O bodo borbe......saj veš, pri meni pač ne more nič brez strica Murphyja....
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 10:04:55
|
|
|
|
zarja1
|
Milkica uživaš in dopustuješ? Evo dež že pošiljam k fricom......
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 11:03:29
|
|
|
|
Rakica_80
|
Lepe moje, sem vas prišla pozdravit na hiterco, rada vas imam vse, vsem želim vso srečo v vsem in žal mi je da smo tako vse raztrešene po forumih in temah, sedaj sploh več nevem katera je v postopku in katera ima kaj.... Ala, bodite mi dobro Se še oglasim
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 11:10:54
|
|
|
|
alpog
|
Bebi, zdravo! Mal višje je gigin seznamček - popravljen - tja poglej! Pa še enega manekena za stimulacijo: http://www.youtube.com/watch?v=3PKtDpVzE48. Pa bi mogoče raje avto!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 13:25:40
|
|
|
|
zarja1
|
joj pri nas spet lije......... Rabim sonce!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 14:08:35
|
|
|
|
neodkrita
|
No, ko že popravljate seznam in tako lepo urejate, pol pa lahko dodaš meni eno leto zraven. Jetus bolj, ko gledam ta seznam bolj mi tolče ven, da sem najstarejša na tej temi tak, da ne vem, če bi pisali leta zraven (šala). Sicer pa otrok več ne bom imela, na seznamu me pa lahko pustite, da bom vsaj nekje prvaaaa!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 14:41:12
|
|
|
|
gigi1
|
Zarči itak, da navijam . Ti pa malo bolj optimistično. Ni šans, da se ti 2 meseca zapovrstjo dogajajo neumnosti . Tak fenomen pa tud ti nisi Alpog hvala za stimulacijo. Njegov humor pa prav sede na ta turoben dan. Ps sem zjutraj gledala an Fox life tvojga Patricka v nadaljevanki Will&Grace v vlogi gaya. No, v tej vlogi ga pa še nisem videla Bebiii sem pokukala na sosednjo temo in ugotovila da imaš 28.5. UZ navijamo Neodkrita si ziher? Da ti moram števc zavrtet? Jaz sem skoz mislila, da sva 2 leti narazen Nič se ne sekiraj, si pač nekje prva po letih, nekje v čem drugem... Jaz sem se že navadila, da sem ponavadi najstarejaša ženska v družbi, sam kaj ko me ne tretirajo temu primerno
< Sporočilo je popravil gigi1 -- 21.5.2010 14:45:32 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 14:42:50
|
|
|
|
zarja1
|
Sije sonček v Mbju!!!!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 14:44:17
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz sem se že navadila, da sem ponavadi najstarejaša ženska v družbi, sam kaj ko me ne tretirajo temu primerno če pa zgledaš kot ena frkljica mlada....Mladič!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 14:44:53
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči itak, da navijam . Ti pa malo bolj optimistično. Ni šans, da se ti 2 meseca zapovrstjo dogajajo neumnosti . Tak fenomen pa tud ti nisi grema stavit?
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 14:46:06
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči itak, da navijam . Ti pa malo bolj optimistično. Ni šans, da se ti 2 meseca zapovrstjo dogajajo neumnosti . Tak fenomen pa tud ti nisi grema stavit? JP! Greva. Ti določi za kaj
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 14:47:10
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz sem se že navadila, da sem ponavadi najstarejaša ženska v družbi, sam kaj ko me ne tretirajo temu primerno če pa zgledaš kot ena frkljica mlada....Mladič!!!!! Drobižek od let - tiho bit, pa starejše upoštevat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 14:47:32
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Sije sonček v Mbju!!!!!!!!! Fovš
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 14:48:53
|
|
|
|
gigi1
|
DŽOMBE IN MLAJŠE KONZERVE TREPETALKE NOVI KROG Pikica36 (38) še malo pa v nove borbe Kiwi (42) nov postopek ? Pogum (36) nov postopek ? Bilka (38) nov postopek ? Polaris (?) v pripravah na postopek BBpikica (42) pavza Dajamaja (43) pavza gigi (44) ma vas rada Grethy (45) slončka, uživa in navija neodkrita (47) slončka, uživa in navija NAŠE SREČKE NOSEČKE kajsica (37) (30) hermy1 (45) (28) NAŠI ZAKLADKI Kruce Fix (42) Karolina omladinka Lana70 (40) Živa HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 14:51:33
|
|
|
|
Little Star
|
Pri nas pa full lije.. jaz sem čisto fuč, se presedam s stola na stol pa še malo na kavč
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 14:54:46
|
|
|
|
Fidolina
|
Daan . Uf, še mal, pa bo šihta konc . Ampak ga še ni .
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 14:57:58
|
|
|
|
gigi1
|
Evo za lepši dan in vikend
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 14:57:59
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarči itak, da navijam . Ti pa malo bolj optimistično. Ni šans, da se ti 2 meseca zapovrstjo dogajajo neumnosti . Tak fenomen pa tud ti nisi grema stavit? JP! Greva. Ti določi za kaj hmmmmmm večerja na našem koncu!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 14:58:32
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz sem se že navadila, da sem ponavadi najstarejaša ženska v družbi, sam kaj ko me ne tretirajo temu primerno če pa zgledaš kot ena frkljica mlada....Mladič!!!!! Drobižek od let - tiho bit, pa starejše upoštevat
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 14:59:39
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina Daan . Uf, še mal, pa bo šihta konc . Ampak ga še ni . jaz že pičim.............jej vikend!!!!!!
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 18:23:24
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Evo za lepši dan in vikend khm khm in zdaj naj se jaz še učim, uf težka bo. but I love the picture potem mi pa še tole špila v ozadju... http://www.youtube.com/watch?v=5m3__VPbJ8k crazy, I know
< Sporočilo je popravil mismis -- 21.5.2010 18:33:54 >
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 20:47:59
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Sonya ti bosta hermy in Fida bolje vedeli povedati. V Pragi imajo kar lepo statistiko, cene so bolj ugodne kot drugje, pa še srbohrvaško govorijo. Mislim, da jih tudi Reš priporoča in se zato veliko naših punc odloča za Prago. Evo Sonja, Gigi ti je krasno naštela prav vse razloge, zakaj Praga. Rešu sem zaupala že v postopkih in ko je rekel Praga,..je bila Praga. NO, saj ene gredo še v Brno, za Barcelono ali London pa jaz še slišala nisem. Pa še po načinu življenja se mi zdijo Čehi bliže, kot kdo drug. Gigi, , pa vsakega tako veselo "odkljukam", pa mi ni kapnilo??!!! To bo starost!! Joj, kakšne prijetne stimulacije...le zakaj mi je tista z dvema dojenčkoma najbolj padla v oči !!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 21:13:14
|
|
|
|
lana70
|
mmmmm njami...sm vedla d neki dogaja
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 21:36:36
|
|
|
|
alpog
|
Dogaja, dogaja! Bolj, ko je nikakvo vreme, več dogaja tuki, a se vam ne zdi? Gigi, kljub "topli" vlogi po mojem še vedno ne bi bilo greha! Saj je tudi Tonček bil v takšni vlogi v Philadelphii, pa je še zmeraj seksi, a ne - katera že? Saj ni važno, kaj je, le da je in se lahko slinimo! Neodkrita, tebi vsenajboljše, vsem drugim pa en lep PETKOV večer!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del 21.5.2010 22:25:36
|
|
|
|
ena bucka
|
pozdravljene, sem še ena dolgoletna borka. sicer ne sodelujem v debatah, sem vas pa v enem dnevu prebrala skoraj do polovice... imam pa en problem, morda mi boste lahko pomagale ravno na tej temi. v eni drugi temi sem spraševala, kakšne imate izkušnje z DHEA. Sem se nekako odločila, da kljub temu, da sem začela postopek, jemljem tudi DHEA. Problem pa je, da mi jih je ravno zmanjkalo. jih nisem naročila, ker sem mislila, da je treba v postopku prenehat, zdaj je pa pa že prepozno. Ali ima mogoče katera doma kakšno škatlo za prodat? kakorkoli že, hvala in pestke za vse konzervice, pa tud une malo mlajše, da to sploh ne postanejo :-)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......