1ali
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matejčika... morda trenutno iz mene govori velika jeza in razočaranje nad pravico in sistemom, ampak po vsem tem, kar se je dogajalo BK in njenemu možu, se sama nikoli ne bi odločila za to pot in je ne bi nikomur priporočala. Veliko raje bi se do konca življenje zakreditirala in šla npr. v Rusijo ter si s tem prišparala goro živcev. Seveda pa se morata vidva sama odločiti, čisto možno je, da bo šlo pri vaju vse gladko, imejta pa v mislih, da lahko pride do velikih zapletov in imejta pripravljen plan B. Ne polagajta vseh upov v MK. Marta, vesela sem, da si spregovorila tisto, kar mislim tudi jaz. Ti si lahko nepristranska, srečna mamica z biološkim otrokom, moj je posvojenec iz Moskve. Nikoli ne želim nikogar odvračati od Makedonije ali prepričevati o Rusiji. Za menoj je veliko zgodb, tudi Makedonija. Po vseh nemogočih poskusih se mi je zgodilo, da sem imela v danem trenutku možnost fantka in punčke iz Makedonije, s precej negotovosti, in čakala otroka v Moskvi. Samo eno noč sem imela časa za odločitev. Noč, ko sva se z možem gledala in tuhtala, le kako naj se odločiva in odrečeva otrokom, ki sva si jih tako želela. Takrat sem vedela, da se moraš boriti samo na eni fronti. Prvi se je odločil mož. Za finančno težjo možnost, a mislim, da bistveno bolj pošteno pot. Saša tvoji zgodbi sledim, nimam tvojih izkušenj, a nikakor ti ne želim, da bi doživljala nova razočaranja. Matejčika, ko te berem, mi je lepo, ker si polna optimizma in pričakovanj. Naj tako ostane. Išči nove in nove poti. Dejzič, ta pa tako nima časa brati . Se sprašujete kako se mali počuti, kako sprejema? Dobro!!! Vem, čeprav mi ni povedala . Kofetek
|