|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
20.5.2010 12:45:59   
krtačka
DaisyE uživajte skupaj, res je lepo brati tvoje posteuser posted image

bela.kava nimam besed, en velik virtualni objem ti pošiljamuser posted image

Tudi za ostale upam, da boste čimprej tako srečne kot je sedaj DaisyE.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
20.5.2010 13:13:31   
emma83
bela kava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ne morem verjeti, da so lahko ljudje tako kruti. Upam, da bosta kmalu končala tako kot Daisy in njena familija.

Daisy
čestitke user posted image user posted image , upam, da se boste kmalu vpeljali v rutino in nam boš poročala o vašem vsakodnevnem napredku.

(odgovor članu krtačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
20.5.2010 13:37:22   
Tia-na
b.k., sam to bom rekla, nardila ...  [img]http://i264.photobucket.com/albums/ii161/linda2450/Smiley_hug.gif[/img]

Deizi, tebi pa sem fejst fouš (tko pozitivno fouš), ker je že vse za tabo in ste že doma :)

Se mi zdi, da se mi bo te zadnje dni kar zmešalo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...tko nekak se počutim.

Matjčika, midva imava tudi papirje v MK, vpisana sva v (vsaj tako imam v spominu) v Bitoli, vendar nisva bila prav vztrajna tam in sva kmalu zbrala papirje še za Rusijo, kjer je vse bolj transparentno pa vsaj približno veš, kaj se dogaja.

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
20.5.2010 13:39:25   
pumpkin23
Hej punce vi ste neverjetne.user posted image Ste najbolj močne, vztrajne, čutne, in zagnane, zato ne dvomim da vam bo en dan sreča pokazala pravi obraz. Pri vsaki stvari so padci in vzponi. Nobena pot ne gre vedno navzdol in za vsakim dežjem posije sonce. Torej glave pokonci in v nove boje. Dejzi, Eva (in se katera), naj vam bodo za vzor.
Še vedno pa je ta forum in iz dneva v dan več navijačic ki vas podpiramo in navijamo za vas.user posted image user posted image user posted image

In Dejzi itak babji ferbec me zanima kako malcik sprejema novo oklje in seveda nove igrace. Oziroma kako sprejema SVOJ DOM in SVOJE igrače, pa čisto SVOJA STARŠA?Zdaj pišete novo zgodbo in naj vam bo le ta čim bolj polna...vsega.user posted image

(odgovor članu emma83)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
20.5.2010 14:10:47   
Eva**
Matejčka zate user posted image

Bk zate pa user posted image

Mislim na vaju!

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
   [Brisano sporočilo]
20.5.2010 14:25:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Eva**)
  Neposredna povezava do sporočila: 1606
20.5.2010 15:17:12   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

Matejčka zate user posted image

Bk zate pa user posted image

Mislim na vaju!

Eva hvala ti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
20.5.2010 17:40:47   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Zdaj pa berem vajine poste in sem v dvomih. Ali zapravit 2000e (prevod) za nekaj kaj bolj neuspešno, ali prišparat za Rusijo ali Ukrajino. user posted image

Jaz danes najbrž nisem pravi naslov za odgovore in/ali spodbudo. Sploh, ker se mi je porušila ena predstava o sistemu, o sporazumih o konvencijah in podobnem balastu. Sestavljalci so imeli najbrž silno plemenite namene, mogoče tudi podpisniki. A to je samo papir, ki dejansko nima nobene vrednosti. Operativci z dovolj moči lahko delajo popolnoma vse, kar si želijo.

Sicer pa vsem navijačkam hvala za podporo.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
20.5.2010 17:42:17   
1ali
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Matejčika... morda trenutno iz mene govori velika jeza in razočaranje nad pravico in sistemom, ampak po vsem tem, kar se je dogajalo BK in njenemu možu, se sama nikoli ne bi odločila za to pot in je ne bi nikomur priporočala. Veliko raje bi se do konca življenje zakreditirala in šla npr. v Rusijo ter si s tem prišparala goro živcev. Seveda pa se morata vidva sama odločiti, čisto možno je, da bo šlo pri vaju vse gladko, imejta pa v mislih, da lahko pride do velikih zapletov in imejta pripravljen plan B. Ne polagajta vseh upov v MK.

Marta, vesela sem, da si spregovorila tisto, kar mislim tudi jaz. Ti si  lahko nepristranska, srečna mamica z biološkim otrokom, moj je posvojenec iz Moskve.

Nikoli ne želim nikogar odvračati od Makedonije ali prepričevati o Rusiji. Za menoj je veliko zgodb, tudi Makedonija. Po vseh nemogočih poskusih se mi je zgodilo, da sem imela v danem trenutku možnost fantka in punčke iz Makedonije, s precej negotovosti, in čakala otroka v Moskvi. Samo eno noč sem imela časa za odločitev. Noč, ko sva se z možem gledala in tuhtala, le kako naj se odločiva in odrečeva otrokom, ki sva si jih tako želela. Takrat sem vedela, da se moraš boriti samo na eni fronti. Prvi se je odločil mož. Za finančno težjo možnost, a mislim, da bistveno bolj pošteno pot.

Saša tvoji zgodbi sledim, nimam tvojih izkušenj, a nikakor ti ne želim, da bi doživljala nova razočaranja.

Matejčika, ko te berem, mi je lepo, ker si polna optimizma in pričakovanj. Naj tako ostane. Išči nove in nove poti.

Dejzič, ta pa tako nima časa bratiuser posted image . Se sprašujete kako se mali počuti, kako sprejema? Dobro!!! Vem, čeprav mi ni povedalauser posted image .

Kofetekuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
20.5.2010 17:51:41   
Matejčika
Ali hvala! user posted image user posted image user posted image Malo težko trenutno ostajam optimistična, ker res nevem kaj naj naredim. Malo bova sigurno prespala in bo čez čas vse kristalno jasno, kako naprej. user posted image UPAM!

B.K user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
20.5.2010 18:45:39   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Malo bova sigurno prespala in bo čez čas vse kristalno jasno, kako naprej.

Normalno, da bo tako. Jaz sem si že hranilnik poiskala user posted image

Škoda je vsake minute obžalovanja. Pravzaprav sem jaz v tem času ogromno pridobila. Prvič v življenju sem opremljala otroško sobo, kupovala mala oblačilca in si celo dovolila sanjati. Ker pa v naravi ne uspe najmočnejšim niti največjim, ampak najprilagodljivejšim, se je pač potrebno prilagoditi novi situaciji user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1611
20.5.2010 18:49:02   
tassi1
kofi- a žih vprašam kaj se je spljoh zgodilo?? ne mi zamerit, sam še včeri si čakala pismo, danes pa tak preobrat,.. user posted image user posted image user posted image
Matejčika- midva sva se glih zato odločila, da probama še zadnjič ivf, pol bomo pa vidli ...user posted image user posted image
dejzi- ta pa itaka da uživaš !! user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
20.5.2010 18:58:28   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1

kofi- a žih vprašam kaj se je spljoh zgodilo?? ne mi zamerit, sam še včeri si čakala pismo, danes pa tak preobrat,.. user posted image user posted image user posted image

pravzaprav kaj bolj podrobnega v tem trenutku ne morem napisati, a bo čas tudi za to

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
20.5.2010 19:07:26   
agataema
Toliko kot je na svetu sirot in ti res ni jasno, kako lahko urejen par v urejeni držai z izredno močno željo po otroku, le tega ne dobi. Narobe svet, če mene vprašate.

Tudi jaz bi se verjetno zapufala in šla magari v Rusijo, če je tam res bolj urejeno, ker da ti je dete obljubljeno in ga ne dobiš - verjetno ena najetežjih stvari. Ko si komaj upaš sanjat, pa se sanj lahko v trenutku razblinijo.

V upanju na boljši jutri...

Neposredna povezava do sporočila: 1614
20.5.2010 19:45:47   
Tina1
Berem in jokam - od veselja in od žalosti.

Dejzika - dobrodošli doma - družinica, malčiku pa en velik
user posted image

Matejčika - vzemi si dan, dva za premislit. Vem, da se bosta prav odločila. Je pa res, da je treba met jeklene živce v določenih momentih. Držimo pesti, da bo teklo vse kot po maslu.
user posted image

BK- ne vem kaj naj napišem, ne vem  kaj naj si mislim, pa vendar moram napisati: jezna sem, ogorčena, žalostna. Pa tako smo čakale pošto, pa tolko pestk je bilo stisnjenih, pa toliko smo čakale kdaj boš sporočilo novičko, ki smo jo vse tako čakale. Potem pa kot strela z jasnega preberem tvoje sporočilo. Ni fer in pika. Jaz pa piskam kot pokrovka.
user posted image

Ne glede na vse: mi smo še vedno s tabo, še vedno držimo pesti,

Imeti moramo dolgoročne cilje, ki nas obvarujejo pred razočaranji kratkoročnih neuspehov. BK, ker ti imaš dolgoročni cilj, vemo, da ti bo uspelo.
Pošiljam ti en velik objemček
user posted image
Pija kako si opravila s teto na CSD?

Saša27, sem te spremljala in te občudujemuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1615
20.5.2010 20:29:01   
Iza12345
Hello,

jaz pa sem nova kle gor, v postopku posvojitve pa niti ne tako zelo nova, naslednji teden namreč štartava na prvem mitingu v Moskvi

na hitro sem preletela vaše zgodbe, neke so srečne, druge malo manj, a sem prepričana, da bomo vse slej ko prej prišle do tako željenega cilja

enostavno je zgleda nekje zapisano, da moramo vse tole skoz dati ;)

srečno punce

cmok, Iza

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
20.5.2010 20:45:16   
Tina1
Iza12345 dobrodošla med namiuser posted image

Poročaj kako vama bo šlo. Bomo držali pesti.

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
20.5.2010 20:50:46   
1ali
Matejčika, odgovorila na Zs. Dobila?

O Iza, tebe pa poznam. A se nisi še ta teden spraševala, zakaj se mora vedno nekaj komplicirati? Po tvojem sporočilu vidim, da si spoznala, da tako pač morala biti. Zdaj si pa res zrela za v Moskvouser posted image user posted image .
In spet bomo kmalu pisale o novi mami, pa o malčku, pa o ...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
20.5.2010 20:53:06   
sonček33
Punce, milsim na vas.

BK, objem.

Dejzika, a srček bije z višjo frekvenco?

Iza, dobrodošla.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
20.5.2010 20:55:30   
Eva**
Iza user posted image ;)

IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345

Hello,

jaz pa sem nova kle gor, v postopku posvojitve pa niti ne tako zelo nova, naslednji teden namreč štartava na prvem mitingu v Moskvi

na hitro sem preletela vaše zgodbe, neke so srečne, druge malo manj, a sem prepričana, da bomo vse slej ko prej prišle do tako željenega cilja

enostavno je zgleda nekje zapisano, da moramo vse tole skoz dati ;)

srečno punce

cmok, Iza

Eva**

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
20.5.2010 20:57:22   
Iza12345
hoj 1ali, da se poznava... saj Slo je res tolk majhna, a ne
uf, pri nama se vse nekaj komplicira, stalno, da je bolj zanimivo pravijo

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
20.5.2010 21:05:29   
Eva**
Eva hvala ti! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah Matejči, včasih ko prebiram te zgodbe se zamislim in takrat ugotovim da sem v bistvu imela srečo da je vse šlo tako gladko( brez izgub).

Toliko kot je na svetu sirot in ti res ni jasno, kako lahko urejen par v urejeni držai z izredno močno željo po otroku, le tega ne dobi.
Narobe svet, če mene vprašate.

Tudi jaz bi se verjetno zapufala in šla magari v Rusijo, če je tam res bolj urejeno, ker da ti je dete obljubljeno in ga ne dobiš - verjetno ena najetežjih stvari. Ko si komaj upaš sanjat, pa se sanj lahko v trenutku razblinijo.

V upanju na boljši jutri...

Mislim da smo vsi Rusi vsaj malo zapufani. Je pa res težje, če si imel prej neke druge cilje in prioiriteta.
Lahko ti ponudim podatek da je sirot na svetu 150 mio od tega je posvojenih 1 % na svetovni ravni.

Eva**

Neposredna povezava do sporočila: 1622
20.5.2010 21:06:37   
Eva**
Mora se ti nekaj dogajat Iza ;)) tudi medve se poznava  hihiuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345

hoj 1ali, da se poznava... saj Slo je res tolk majhna, a ne
uf, pri nama se vse nekaj komplicira, stalno, da je bolj zanimivo pravijo

Eva**

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
20.5.2010 21:22:30   
1ali
Iza zdaj pa tuhtaj kdo je kdo. Tako kot pravi Eva, mora se dogajat.

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
20.5.2010 21:28:50   
malamedika
Punce spremlljam vas že nekaj časa a bolj malo komentiram

Danes moram tud jaz čestitat dajziki in  zaželet njej in njeni družini vse lepo

Obenem pa vsem tistim ki še čakate na vaše zaklade  rečem ne izgubite upanja in verjemite mi tudi za vas bo posijal sonček. 
Misim na vas in za vsako posebaj držim pesti ker vem da boste dobre in skrbne mame.
user posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?