|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
19.5.2010 20:48:16   
zvesta
bela.kava... ob tvoji novici me je stisnilo pri srcu...
pa kdo je lahko tak? karkoli že je, še zmeraj stiskam pesti, da se obrne v tvojo korist...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
19.5.2010 20:50:12   
sonček33
BK, žal mi je, da morata skozi to. Želim vama, da posije sonček. Čimprej. OBjem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
19.5.2010 20:53:37   
sami0804
bela.kavauser posted image user posted image user posted image user posted image
Ne obupaj,ampak z dvignjeno glavo in čistim srcem pojdi naprej po začrtani poti!
Močno,močno stiskam pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1553
19.5.2010 21:04:50   
Eva**

Dragi Malčik user posted image

Ob tebi se bosta spomnila uspavank in pravljic,za katere sta mislila,da jih ne poznata več.
Naučil ju bos upočasniti svoj korak in ga prilagoditi tvojemu.
S teboj bosta opazovala drobno mravljico,ki nosi drobtinico,vecjo od nje same,
pisanega metuljcka na cvetu,                                                                               
najbolj bel kamenček v čudovito zeleni travici,
pihanje regratove lučke,                                                                                      
gledanje zlatorumenega  lista,ki se bo vrtinčil v jesenskem vetrčku in padel točno k tvojim nogicam.
Čudila se bosta,kje in kdaj sta zgubila vso to lepoto!
Ti si tisti čudež,ki jima boš v naslednjh letih spet vse to ponudila.

Mamica in oci ti bosta neskončno hvaležna,čeprav bo marsikatera njuna noč neprespana in marsikateri dan poln skrbi zate.
Ljubila in varovala te bosta,ker si ti edinstven,neponovljiv zaklad.

Vse lepo vam želi RR teta Eva z bando
user posted image

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
19.5.2010 21:10:39   
Eva**
Draga BK

veliko krat smo bile me posvojene mame na takšni točki kot si sedaj najbrž ti. Toda naj te tuja hudobija ne odvrne od vajinih načrtov, ampak ti naj da še večko moč, upanje in pogum.
Pozitivne misli in dejanja prinašajo pozitiven rezultat. Verjemi!

Pogumno naprej, pa čeprav se ti zdaj zdi situacija najbrž neizhodna!

Mislim nate!

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Danes je dan za slavje, mini dejzič pride domov user posted image .
Saša27 krasno, da preučuješ nove možnosti. Matejčika, fotoalbuma nisva pošiljala.

Drage navijačke, moje novice niso dobre. Žal več kot to ne morem povedati, le to, da je na svetu dosti hudobnih ljudi, ki se brez težav poskušajo okoristiti s tujo stisko.
Trust no one but yourself.

"Orphan Lullaby" by Lindsey Teefey

Eva**

Neposredna povezava do sporočila: 1555
19.5.2010 21:18:59   
1ali
IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

Dragi Malčik user posted image

Ob tebi se bosta spomnila uspavank in pravljic,za katere sta mislila,da jih ne poznata več.
Naučil ju bos upočasniti svoj korak in ga prilagoditi tvojemu.
S teboj bosta opazovala drobno mravljico,ki nosi drobtinico,vecjo od nje same,
pisanega metuljcka na cvetu,                                                                               
najbolj bel kamenček v čudovito zeleni travici,
pihanje regratove lučke,                                                                                      
gledanje zlatorumenega  lista,ki se bo vrtinčil v jesenskem vetrčku in padel točno k tvojim nogicam.
Čudila se bosta,kje in kdaj sta zgubila vso to lepoto!
Ti si tisti čudež,ki jima boš v naslednjh letih spet vse to ponudila.

Mamica in oci ti bosta neskončno hvaležna,čeprav bo marsikatera njuna noč neprespana in marsikateri dan poln skrbi zate.
Ljubila in varovala te bosta,ker si ti edinstven,neponovljiv zaklad.

Vse lepo vam želi RR teta Eva z bando
user posted image

Ko sem pa tole prebrala! Intenzivno, natanko tako ... tako resnično!!!

Kofetek, vesela sem, da si vsaj malo spregovorila. Tuli, vpij, kritiziraj, stokaj, počni kar čutiš, do vsega si upravičenauser posted image . Potem pa malo postoj, čakaj, vzemi si čas.
Vem, tebe je težko ustaviti. Časa za akcijo bo še veliko.

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
19.5.2010 21:26:40   
Fargesia
BK, nimam besed...lahko ti ponudim samo tole...
user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
19.5.2010 21:32:41   
arneja
Dejzi,

še en dan več, ko sem ob prebiranju te teme solzice točila. Ampak to zdaj so solzice radosti. Uspelo vam je user posted image .

Verjetno ravnokar umivata/hranita/dajeta spat vajinega fantka in vaju kar razganja od ponosa user posted image . In kako ponosne smo punce tu gor, ki smo sledile vaši zgodbici.

Sem tudi jaz že pomislila, da če bi šle punce od tu vas na Brnik pričakat, bi imeli vi že skorajda čisto pravi sprejem user posted image . Dobrododošel, Malčik user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
19.5.2010 21:34:51   
arneja
Hermy, potem mi je pa še tvoja zgodbica privabila solzice v oči, potem je pa še Eva tako lepo zapisala, česa vsega ju bo Malčik ponovno naučil, pa še Dejzi se bo danes verjetno kaj oglasila ... že vidim, da bo še en kup solzic user posted image .

Dejzi, in ko bo Malčik pridno spal, ti začni knjigo pisat. Resno mislim, ubogat me user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
19.5.2010 21:45:42   
Matejčika
Bela kava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ti poslala ZS.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
19.5.2010 21:47:44   
1ali
Ko bo mali Dejzič spal, bosta verjetno Velika/Veliki Dejzič stala ob njegovi postelji in gledala in gledala, se smejala, jokala ... in ugotovila kako zelo sta utrujena, pa vendar ne dovolj, da se ob najmanjšem premiku ali stoku malčka ne bi zbudila in vstala.
Res bi moral takrat začeti pisati, a zmanjka moči.

In jutri je nov dan, zate Dejzi in zate Kofetekuser posted image .

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
19.5.2010 21:51:48   
Eva**
Se kar podpišem pod tole, in še zdaj včasih stojim ob ostelji in smislim,pa kaj je to mogoče ali še vedno sanjam?

1Ali poslala email, poglej slikce

IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Ko bo mali Dejzič spal, bosta verjetno Velika/Veliki Dejzič stala ob njegovi postelji in gledala in gledala, se smejala, jokala ... in ugotovila kako zelo sta utrujena, pa vendar ne dovolj, da se ob najmanjšem premiku ali stoku malčka ne bi zbudila in vstala.
Res bi moral takrat začeti pisati, a zmanjka moči.

In jutri je nov dan, zate Dejzi in zate Kofetekuser posted image .

< Sporočilo je popravil Eva** -- 19.5.2010 21:52:39 >

Eva**

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
19.5.2010 21:57:28   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Bela kava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem ti poslala ZS.

Sem odgovorila.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
19.5.2010 22:12:49   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Kofetek, vesela sem, da si vsaj malo spregovorila. Tuli, vpij, kritiziraj, stokaj, počni kar čutiš, do vsega si upravičenauser posted image .

Podpis! user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
19.5.2010 22:28:59   
Eva**
1Ali poslala email

Eva**

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
19.5.2010 22:38:12   
Eva**
Slonim tule in čakam, če bo Dejzič kaj napisala. Bo Bo, ne bo nas pustila na cedilu!

Eva**

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
19.5.2010 22:52:35   
RAČKAPK
jst vas tudi skos spremljam in navijam za vse vas

danes sem tudi jaz neskončno srečna, ko je mali dejzič prišel v svoje gnezdece.

za vse ostale pa držim pesti in pošiljam pikapoke

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
19.5.2010 23:07:28   
Ribica **
Bk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
19.5.2010 23:38:33   
DaisyE
Sem na hitro peletela, pa ne bo slo danes skozi odgovarjanje.... Se vam bolj posvetim v prihodnjih dneh.

Mi doma, babice, dedki, tete, strici in sestrične so odšli. Priredili so nam res nepozaben prihod domov. Čoki še tule LEPA, LEPA, LEPA HVALA. Smajlija dobiš jutri. Malčik jih še ni spoznal, ker nama ga je na avionu pobralo in se ni zbudil celo pot domov. Doma sem ga celo preoblekla, pa tud trzal ni. Če sem mislila, da je njegova posteljica premajhna za rotiranje v vse smeri, sem se presneto zmotila, trenutno je obrnjen kontra, kot sem ga položila notri. user posted image  Mu moram čestitat, za ves pogum, ki ga je izkazal na poti. Neverjeten je.

Nonstop ga čekiram, vseskozi se mi zdi, da nekaj slišim, skrbi me , kako mu bo jutri, ko se bo zbudil v novo okolje. Noč bo gotovo kratka in rahla, poleg tega pa računam, da bomo ob štirih že pokonci. Pa kaj zato! Samo, da je vse okej.

Podrobnejše poročilo, upam, da mi bo uspelo napisat jutri. Punce, neverjetne ste. Še jaz se cmeram poleg računalnika. Končno jokam, veliko breme je padlo na tla.

BK - enga objemčka zate! user posted image  Sicer se še nisem do konca skoordinirala, ampak upam, da vseglih ni tako slabo, kot si napisala.

RVM user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Ribica **)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
19.5.2010 23:44:54   
benika
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
20.5.2010 0:05:24   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Sem na hitro peletela, pa ne bo slo danes skozi odgovarjanje.... Se vam bolj posvetim v prihodnjih dneh.

Mi doma, babice, dedki, tete, strici in sestrične so odšli. Priredili so nam res nepozaben prihod domov. Čoki še tule LEPA, LEPA, LEPA HVALA. Smajlija dobiš jutri. Malčik jih še ni spoznal, ker nama ga je na avionu pobralo in se ni zbudil celo pot domov. Doma sem ga celo preoblekla, pa tud trzal ni. Če sem mislila, da je njegova posteljica premajhna za rotiranje v vse smeri, sem se presneto zmotila, trenutno je obrnjen kontra, kot sem ga položila notri. user posted image  Mu moram čestitat, za ves pogum, ki ga je izkazal na poti. Neverjeten je.

Nonstop ga čekiram, vseskozi se mi zdi, da nekaj slišim, skrbi me , kako mu bo jutri, ko se bo zbudil v novo okolje. Noč bo gotovo kratka in rahla, poleg tega pa računam, da bomo ob štirih že pokonci. Pa kaj zato! Samo, da je vse okej.

Podrobnejše poročilo, upam, da mi bo uspelo napisat jutri. Punce, neverjetne ste. Še jaz se cmeram poleg računalnika. Končno jokam, veliko breme je padlo na tla.

BK - enga objemčka zate! user posted image  Sicer se še nisem do konca skoordinirala, ampak upam, da vseglih ni tako slabo, kot si napisala.

RVM user posted image user posted image user posted image

Le joči,Dejzi,ni ga na svetu lepšega kot solze srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
20.5.2010 7:19:52   
Anonimen
Daisy, dobrodošli doma!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Matr, sami lepi posti, tko resnični, življenjski..user posted image   Vsak dan se jokam že takole zgodaj.. user posted image

BK, žal mi je, da se ni izšlo tako, kot sta pričakovala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
  Neposredna povezava do sporočila: 1572
20.5.2010 7:30:07   
bela.kava

Kako lepo, da si se javilauser posted image user posted image user posted image

V bistvu je še slabše, sicer sva zaprosila za posredovanje ustreznih organov, a mislim, da ni realnih možnosti za srečen konec (bom pa naredila čisto vse, da se stvar zatrese, trenutno me pri sebi držijo taki silno neplemeniti vzgibi kot sta jeza in maščevanje).
Jaz sem se od "mojih" punčk že poslovila v sebi, upam, da jima bodo našli dobre starše in ju ne bodo kar v rejništvu "pozabili" Čeprav po tem kar vem sedaj, pravzaprav nočem niti razmišljati, kaj se jima lahko vse zgodi. Ta izguba je ena taka nenavadna reč, saj v bistvu nisem imela nič, kako bi lahko kaj izgubila. Pa očitno lahko izgubiš sanje o prihodu domov, sanje o prvem skupnem rojstnem dnevu, sanje o prvem morju, sanje o prvem Božiču (ok, ker vem, da ta forum čekira tudi moja mama, se bom tu ustavila, ker najbrž nima dovolj velike količine robcev domauser posted image  )
Amapk stvari se zgodijo z nekim razlogom, sicer to presega moje dojemanje za zdaj, pa bo že čas pokazal. Naivnost in vera v to, da so ljudje v bistvu dobri sta se umaknili, a utrdilo se je prepričanje, da največ kar ima človek je njegova integriteta, poštenost, sposobnost razlikovanja med belim in črnim, tudi ko se znajde v navidez sivem območju. So meje, ki jih ne prestopiš. Tudi, ko si povsem na tleh.

< Sporočilo je popravil bela.kava -- 20.5.2010 7:38:05 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
20.5.2010 8:01:09   
RAČKAPK
BK user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1574
20.5.2010 8:19:51   
Saša27
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Kako lepo, da si se javilauser posted image user posted image user posted image

V bistvu je še slabše, sicer sva zaprosila za posredovanje ustreznih organov, a mislim, da ni realnih možnosti za srečen konec (bom pa naredila čisto vse, da se stvar zatrese, trenutno me pri sebi držijo taki silno neplemeniti vzgibi kot sta jeza in maščevanje).
Jaz sem se od "mojih" punčk že poslovila v sebi, upam, da jima bodo našli dobre starše in ju ne bodo kar v rejništvu "pozabili" Čeprav po tem kar vem sedaj, pravzaprav nočem niti razmišljati, kaj se jima lahko vse zgodi. Ta izguba je ena taka nenavadna reč, saj v bistvu nisem imela nič, kako bi lahko kaj izgubila. Pa očitno lahko izgubiš sanje o prihodu domov, sanje o prvem skupnem rojstnem dnevu, sanje o prvem morju, sanje o prvem Božiču (ok, ker vem, da ta forum čekira tudi moja mama, se bom tu ustavila, ker najbrž nima dovolj velike količine robcev domauser posted image  )
Amapk stvari se zgodijo z nekim razlogom, sicer to presega moje dojemanje za zdaj, pa bo že čas pokazal. Naivnost in vera v to, da so ljudje v bistvu dobri sta se umaknili, a utrdilo se je prepričanje, da največ kar ima človek je njegova integriteta, poštenost, sposobnost razlikovanja med belim in črnim, tudi ko se znajde v navidez sivem območju. So meje, ki jih ne prestopiš. Tudi, ko si povsem na tleh.

O BK kako te razumemuser posted image user posted image user posted image , sva prešla čez vse to in res je kot praviš, čeprav nimaš nič....veliko izgubiš...user posted image user posted image user posted image

Daisye, privoščim vama iz vsega srca to veliko srečo, ki sta jo končno dočakala. Vem, da sta prehodila trnovo pot, vendar tudi vem, da je danes vse pozabljeno, ko gledata svojega sinka, ga objameta in mu rečeta, da ga imata rada. Uživajte....user posted image user posted image user posted image

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?