|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
20.5.2010 8:28:35   
Saša27
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

IZVIRNO SPOROČILO: Saša27

Aja, še to. Kaj za Makedonijo tudi rabiš fotoalbum? Ker meni soc.delavka ni nič rekla.

Ne ne rabiš fotoalbuma.user posted image

Sem dolgo zbirala pogum in končno poklicala v Makedonijo. Rekli so mi (če sem pravilno razumela), da so se stvari malo upočasnile, ker imajo ogromno vlog za posvojitev. Rekli so mi, da naj še pokličem, ker zaenkrat nimajo podatkov.

Glede na to, da bo verjetno vse skupaj malo dlje časa trajalo, sva se z možem odločila za drugo pot. Imava dobrega prijatelja iz Kosova, ki je obljubil, da se bo pri njih pozanimal kako potekajo mednarodne posvojitve. Zaenkrat sva izvedela samo to, da imajo tam ogromno otrok za posvojitev, večinoma so punčke, starost do 1,5 leta. Ko izvem kaj več, sporočim.

Daisy, še enkrat naj ti povem, da sem res zelo vesela zate in tvojega moža, ter seveda za vajinega sinka. Tudi tebi BK želim, da čimprej dobiš v naročje svoj zaklad, ter seveda vsem ostalim, ki ste na enaki poti, srečno user posted image user posted image user posted image

Kak dolgo pa je že, od kar si oddala vlogo za posvojitev? Tak da malo vem, na kak dolgo se moram pripravit čakat.user posted image

Matejčika, mi2 sva oddala vlogo nekje konec novembra 2009, sedaj pa verjetno nekje leži in se nanjo nabira prah user posted image user posted image user posted image

Včasih pomislim, ali je sploh vredno vseh živcev, ali nama je sploh namenjeno, da bova nekoč imela otroka, včasih bi se najraje razjokala in na glas zavpila NOČEM VEČ, NE ZMOREM VEČ.... Deset_ let se že boriva, enkrat sva bila že čistu blizu, pa nama je sreča obnila hrbet, k sreči pa imava eden drugega....

< Sporočilo je popravil Saša27 -- 20.5.2010 8:29:26 >

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
20.5.2010 8:32:03   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Kako lepo, da si se javilauser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

BK - enga objemčka zate! user posted image  Sicer se še nisem do konca skoordinirala, ampak upam, da vseglih ni tako slabo, kot si napisala.

V bistvu je še slabše, sicer sva zaprosila za posredovanje ustreznih organov, a mislim, da ni realnih možnosti za srečen konec (bom pa naredila čisto vse, da se stvar zatrese, trenutno me pri sebi držijo taki silno neplemeniti vzgibi kot sta jeza in maščevanje).
Jaz sem se od "mojih" punčk že poslovila v sebi, upam, da jima bodo našli dobre starše in ju ne bodo kar v rejništvu "pozabili" Čeprav po tem kar vem sedaj, pravzaprav nočem niti razmišljati, kaj se jima lahko vse zgodi. Ta izguba je ena taka nenavadna reč, saj v bistvu nisem imela nič, kako bi lahko kaj izgubila. Pa očitno lahko izgubiš sanje o prihodu domov, sanje o prvem skupnem rojstnem dnevu, sanje o prvem morju, sanje o prvem Božiču (ok, ker vem, da ta forum čekira tudi moja mama, se bom tu ustavila, ker najbrž nima dovolj velike količine robcev domauser posted image  )
Amapk stvari se zgodijo z nekim razlogom, sicer to presega moje dojemanje za zdaj, pa bo že čas pokazal. Naivnost in vera v to, da so ljudje v bistvu dobri sta se umaknili, a utrdilo se je prepričanje, da največ kar ima človek je njegova integriteta, poštenost, sposobnost razlikovanja med belim in črnim, tudi ko se znajde v navidez sivem območju. So meje, ki jih ne prestopiš. Tudi, ko si povsem na tleh.

Samo user posted image user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
20.5.2010 8:43:22   
agataema
Bela kava user posted image . Življenje je včasih res krivično, a za vse enkrat posije sonček. Tudi zate bo, boš videla.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
20.5.2010 8:44:26   
koala
bela.kava ne vem kaj naj napišem, pravzaprav pišem skozi solze razočaranja. IN če sem razočarana jaz, kako se šele vidva počutita. Izjokaj bolečino, kriči, tuli karkoli ti bo vsaj za mičkeno olajšalo bolečino. In ti tvoji vzgibi so čisto razumljivi. Mislim na vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bela.kava tudi vidva ne izgubita upanja¨!!!!!!!!!

saša27 zelo mi je žal da se vajina pot ne premika in upam da vama bo sreča na Kosovu bolj naklonjena. Ampak proosim ne obupaj, nekje je eno mičkano detece ki čaka topel objem.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
20.5.2010 8:46:14   
koala
Dejzi vesela sem da ste varno prispeli domov, ves čas sem pogledovala na uro in ugibala če ste že pristali. Malčik obrodošel v novi domovini in naj ti bo prvi dan tukaj čuuudovit!

Nisem vedela

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
20.5.2010 8:46:39   
uwaga
Punce saj vam komaj sledim!user posted image

Toliko lepega ste napisale, pa toliko žalostnega...    da mi srce poskakuje in hkrati stiska v duši.

DaisY čestitke! Vso srečo, veliko zdravja, veselja, ljubezni....   pa kaj sploh naštevam, to je v paketu z Malčikom.

Bela kava, Matejčika, Saša in še vse ostale...   držim pesti še naprej. Da čimprej srečate svoje otročke. Da mine ta žalost, napetost...  da vam pot prekrižajo ljudje, ki vam ponudijo roko in svojo pomoč.

P.s. : v zbirki smajlijev manjka en tak, ki bo navdušeno pretakal solze sreče, da jih bomo popali, ko se bodo posvojene mamice vračale z obiskov, in končno z malčki domov.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
20.5.2010 8:50:06   
Eva**
Draga BK

tvoje pisanje me je pretreslo. Zelo mi je žal, vendar verjamem v pravico in dober razplet situacije, v katero te je pahnila Mk birokracija, nepravičnost...

V bistvu te do neke mere razumem, veseliš se nečesa kar še v bistvu ni tvoje. Pri nama je to trajalo 13 mesecev preden je naš otrok postal resnično naš. In v tem času ni bilo enostavno. Bili so trenutko smeha, joka, strahu pred izgubo.

V vsakem dejanju te podpiram, pa če bo potrebno grem z tabo tudi pred ministrstvo ali parlament!

Kajne punce!

En velik objem in user posted image

BK - enga objemčka zate! user posted image  Sicer se še nisem do konca skoordinirala, ampak upam, da vseglih ni tako slabo, kot si napisala.

V bistvu je še slabše, sicer sva zaprosila za posredovanje ustreznih organov, a mislim, da ni realnih možnosti za srečen konec (bom pa naredila čisto vse, da se stvar zatrese, trenutno me pri sebi držijo taki silno neplemeniti vzgibi kot sta jeza in maščevanje).
Jaz sem se od "mojih" punčk že poslovila v sebi, upam, da jima bodo našli dobre starše in ju ne bodo kar v rejništvu "pozabili" Čeprav po tem kar vem sedaj, pravzaprav nočem niti razmišljati, kaj se jima lahko vse zgodi. Ta izguba je ena taka nenavadna reč, saj v bistvu nisem imela nič, kako bi lahko kaj izgubila. Pa očitno lahko izgubiš sanje o prihodu domov, sanje o prvem skupnem rojstnem dnevu, sanje o prvem morju, sanje o prvem Božiču (ok, ker vem, da ta forum čekira tudi moja mama, se bom tu ustavila, ker najbrž nima dovolj velike količine robcev domauser posted image  )
Amapk stvari se zgodijo z nekim razlogom, sicer to presega moje dojemanje za zdaj, pa bo že čas pokazal. Naivnost in vera v to, da so ljudje v bistvu dobri sta se umaknili, a utrdilo se je prepričanje, da največ kar ima človek je njegova integriteta, poštenost, sposobnost razlikovanja med belim in črnim, tudi ko se znajde v navidez sivem območju. So meje, ki jih ne prestopiš. Tudi, ko si povsem na tleh.

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

Neposredna povezava do sporočila: 1582
20.5.2010 8:52:14   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

BK, nimam besed...lahko ti ponudim samo tole...
user posted image

Tudi moj je poleg user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
20.5.2010 8:57:31   
blemma
B.K. S solzami sem prebrala tvoj post, ne morem si zamisliti bolečine, ki te preveva. Pusti solzam, da tečejo in če ti bo lažje, deli vsa občutja z nami.
Držim pa pesti, da mogoče se kaj vseeno še uredi, da le objameš svoji punčkiuser posted image user posted image user posted image Če bi se pa obrnilo drugače, pa ne obupaj, nekje tudi tebe čaka malo bitjece, ki si želi ljubezni in topline, in ti si sigurno prava mamica zanj. Mislim nate in na ostale punce (Matejčika, Saša27, Pia, Tiana), ki se tako pogumno odpravlajte na to težko a lepo pot. 

Dejzi, sigurno že uživate v prvem skupnem jutru v Sloveniji, naj bo najlepše in vam ostane v spominu kot nepozabno.user posted image user posted image user posted image

Lep sončen dan želim vsem. 

... in končno je prišla moja princeska Emma, 8.5.2008 ob 16.43.

(odgovor članu uwaga)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
20.5.2010 9:06:08   
špelin@

Tale post mi je zlomil srce... user posted image user posted image user posted image Kako zelo kruto. Nimam besed tolažbe, bela.kava, tako zelo mi je hudo in najraje bi vpila KRIVICAAAAAAAAA!!!

Točno taki občutki so me prevzeli ob branju postov Saše27, saj ne vem, kaj naj sploh rečem... To so take srčne bolečine, da ne dajo dihat...

Vse, kar vama lahko ponudim, je moj iskren objem in ogromno pozitivnih misli, rada bi vama povedala, da ne obupajta, prišel bo čas, ko bo za vaju posijalo močno sonce sreče. Samo obupat nikar. Vpijta, kolnita, besnita, jočita, samo ne izgubita upanja.

Samo za vaju dve: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1585
20.5.2010 9:15:03   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: uwaga

P.s. : v zbirki smajlijev manjka en tak, ki bo navdušeno pretakal solze sreče, da jih bomo popali, ko se bodo posvojene mamice vračale z obiskov, in končno z malčki domov.

Prav to sem sama razmišljala ponoči,ko sem limala te smajlije,ki ravno ne ponazarjajo srečeuser posted image

bela.kavauser posted image user posted image user posted image s tabo in molim,da se bo našel način,da prideš do tvojih punčk,kajti v srcu sta že tvoje,treba je samo pogruntat,kako do tega prit tudi na papirju.user posted image user posted image user posted image user posted image .

Saša 27,pred časom sem že brala tvojo zgodbo.Vesela sem,da si se ponovno oglasila in da še nisi vrgla puške v koruzo.
Vem,da nimam pravice pametovat,ker sem na svojga otroka čakala "samo" tri leta,res pa je,da sem imela ogromno sreče in prav lahko bi se zgodilo,da sedaj ne bi bila med navijačkami,ampak malo višje na Dejzikinem seznamu...

(odgovor članu uwaga)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
20.5.2010 9:15:41   
špelin@
Danes je tule resnično dan samih močnih občutkov, zelo mi je težko, ker se  mešajo solze žalosti in solze sreče... Ampak moramo trmasto naprej, drage mamice-to-be, v srcih ste mamice in to je največji zaklad tega sveta. Če bi vam lahko kakorkoli pomagala, da bi prišle do vaših sončkov, bi to storila. In če bo kdaj v moji moči, se zavedam, da bom brez pomisleka pomagala.

Čeprav verjamem, da ste v teh trenutkih razočarane nad vsem in vsemi, prosim, vedite, da tu še vedno obstajamo ljudje, ki nam ni vseeno in ki vas imamo radi
user posted image

Sem na hitro peletela, pa ne bo slo danes skozi odgovarjanje.... Se vam bolj posvetim v prihodnjih dneh.

Mi doma, babice, dedki, tete, strici in sestrične so odšli. Priredili so nam res nepozaben prihod domov. Čoki še tule LEPA, LEPA, LEPA HVALA. Smajlija dobiš jutri. Malčik jih še ni spoznal, ker nama ga je na avionu pobralo in se ni zbudil celo pot domov. Doma sem ga celo preoblekla, pa tud trzal ni. Če sem mislila, da je njegova posteljica premajhna za rotiranje v vse smeri, sem se presneto zmotila, trenutno je obrnjen kontra, kot sem ga položila notri. user posted image  Mu moram čestitat, za ves pogum, ki ga je izkazal na poti. Neverjeten je.

Nonstop ga čekiram, vseskozi se mi zdi, da nekaj slišim, skrbi me , kako mu bo jutri, ko se bo zbudil v novo okolje. Noč bo gotovo kratka in rahla, poleg tega pa računam, da bomo ob štirih že pokonci. Pa kaj zato! Samo, da je vse okej.

Podrobnejše poročilo, upam, da mi bo uspelo napisat jutri. Punce, neverjetne ste. Še jaz se cmeram poleg računalnika. Končno jokam, veliko breme je padlo na tla.

RVM user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Še od mene en virtualen poljubček na lička in topla dobrodošlica za vajinega Malčika user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
20.5.2010 9:31:23   
tassi1
bela kava- samo objem ti pošiljam in tisti stavek, ki si ga sicer že čula , ampak še enkrat: vse se zgodi z namenom in verjamem , da bo tudi za vaju kmalu posijal sonček!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dejzi- kako ste spali?? user posted image user posted image user posted image user posted image
matejčika- pri tebi pa gre res ekspresno!! kar tako še naprej! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tassi1 -- 20.5.2010 9:43:13 >

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
20.5.2010 9:35:13   
Saša27
...toda ko pa ima človek takšno podporouser posted image user posted image user posted image , pol pa res ne smeš obupat... Pride dan, ko bi vrgel "puško v koruzo", ampak zgodbe kot je Daisye-na, meni osebno dvigne moralo in upanje....hvala ti Daisye, da deliš vse to z nami.

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
20.5.2010 9:35:54   
Matejčika

Ojoj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tako hudo mi je...user posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se nakoncu vseeno dobro izide. Mislim nate! user posted image

Zdaj sem še sama v dvomih, če sploh naj pošljeva papirje v MK. Saj ne stane tako veliko. Ampak če imaš samo eno plačo pri hiši, je tudi 2000e preveč, če te potem tak grdo zaj.ebejo.user posted image

Aja, še to. Kaj za Makedonijo tudi rabiš fotoalbum? Ker meni soc.delavka ni nič rekla.

Ne ne rabiš fotoalbuma.

Sem dolgo zbirala pogum in končno poklicala v Makedonijo. Rekli so mi (če sem pravilno razumela), da so se stvari malo upočasnile, ker imajo ogromno vlog za posvojitev. Rekli so mi, da naj še pokličem, ker zaenkrat nimajo podatkov.

Glede na to, da bo verjetno vse skupaj malo dlje časa trajalo, sva se z možem odločila za drugo pot. Imava dobrega prijatelja iz Kosova, ki je obljubil, da se bo pri njih pozanimal kako potekajo mednarodne posvojitve. Zaenkrat sva izvedela samo to, da imajo tam ogromno otrok za posvojitev, večinoma so punčke, starost do 1,5 leta. Ko izvem kaj več, sporočim.

Daisy, še enkrat naj ti povem, da sem res zelo vesela zate in tvojega moža, ter seveda za vajinega sinka. Tudi tebi BK želim, da čimprej dobiš v naročje svoj zaklad, ter seveda vsem ostalim, ki ste na enaki poti, srečno

Kak dolgo pa je že, od kar si oddala vlogo za posvojitev? Tak da malo vem, na kak dolgo se moram pripravit čakat.

Matejčika, mi2 sva oddala vlogo nekje konec novembra 2009, sedaj pa verjetno nekje leži in se nanjo nabira prah

Včasih pomislim, ali je sploh vredno vseh živcev, ali nama je sploh namenjeno, da bova nekoč imela otroka, včasih bi se najraje razjokala in na glas zavpila NOČEM VEČ, NE ZMOREM VEČ.... Deset_ let se že boriva, enkrat sva bila že čistu blizu, pa nama je sreča obnila hrbet, k sreči pa imava eden drugega....

Tudi sama sem že pomislila na to: ne zmorem več. Midva se boriva 6 let. In tudi midva sva bila enkrat že čisto blizu (ticker), pa je tudi nama sreča obrnila hrbet. user posted image Pa sva se pobrala in šla naprej. Se odločila za posvojitev. Papirje imava vse (razen obiskov in mnenj). Zdaj pa berem vajine poste in sem v dvomih. Ali zapravit 2000e (prevod) za nekaj kaj bolj neuspešno, ali prišparat za Rusijo ali Ukrajino. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

Neposredna povezava do sporočila: 1590
20.5.2010 9:38:24   
ledenka
dejzi, super, da ste doma user posted image user posted image user posted image  komaj čakam slikce in poročilo o prvem jutru!

bela kava user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
20.5.2010 9:40:14   
gigi1
BK sem kar brez besed user posted image  user posted image user posted image user posted image

Saša nisem prebrala tvoje zgodbe, iz zadnjih postov vidim, da si doživela veliko hudega user posted image user posted image user posted image

Dejzika za vas sem pa tako vesela user posted image  user posted image  user posted image . Komaj čakam nadaljevanje user posted image

Pija????

Punce iz srca navijam za vse. Da bi bilo čimveč dobrih in razumevajočih ljudi na pravih položajih in čimmanj razočaranj na poti do sreče user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
20.5.2010 9:56:31   
koala
Matejčika nikar ne obupaj, svetovat pa ti ne znam ker res ne vem kako bi sama reagirala.... Mislim na vaju!! In user posted image user posted image user posted image  nisem vedela da imasta takšno žalostno zgodbo za vama. Bom jutri na pokopališču prižgala svečko tudi tvojemu/vajinemu Gašeprju.

Eva vsekakor podpriam vsako akcijo ki bo pomagala beli.kavai pa tudi ostalim ki se podaajajo/te na to pot.

Nisem vedela

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
20.5.2010 10:02:58   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Matejčika nikar ne obupaj, svetovat pa ti ne znam ker res ne vem kako bi sama reagirala.... Mislim na vaju!! In user posted image user posted image user posted image  nisem vedela da imasta takšno žalostno zgodbo za vama. Bom jutri na pokopališču prižgala svečko tudi tvojemu/vajinemu Gašeprju.

Eva vsekakor podpriam vsako akcijo ki bo pomagala beli.kavai pa tudi ostalim ki se podaajajo/te na to pot.

Koala user posted image user posted image user posted image hvala.

Eva
, tudi jaz grem...kamorkoli, samo da pomagam B.K.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
20.5.2010 10:32:54   
marta82
Matejčika... morda trenutno iz mene govori velika jeza in razočaranje nad pravico in sistemom, ampak po vsem tem, kar se je dogajalo BK in njenemu možu, se sama nikoli ne bi odločila za to pot in je ne bi nikomur priporočala. Veliko raje bi se do konca življenje zakreditirala in šla npr. v Rusijo ter si s tem prišparala goro živcev. Seveda pa se morata vidva sama odločiti, čisto možno je, da bo šlo pri vaju vse gladko, imejta pa v mislih, da lahko pride do velikih zapletov in imejta pripravljen plan B. Ne polagajta vseh upov v MK.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
20.5.2010 10:50:16   
Zala01
BK joj, so mi kar solze prišle v oči, ko sem prebrala tvoj post. Pa ne obstajajo kakšni organi, ki bi v tvojem primeru ukrepaliuser posted image
V vsakem primeru pa vem, da bo tudi tebi kmalu uspelo, samo ne mi vreči puško v koruzo... ne odnehaj, ker iz tvojih postov čutim, da boš super mamica...user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
20.5.2010 11:17:15   
aleži
Saša27 sem vesela,da si se oglasila in povedala tvojo zgodbo...sem te tudi na tvoji temi brala in tudi,da nisi obupala kljub negativnim stvarem, ki so se ti dogajale.
Saša27 in Bela.kavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne obupat kot so vama napisale ostale: po vsakem dežju posije sonček in srčno upam,da bo tudi vama ...ne obupat, ker vama stojimo vse ob strani user posted image

Matejčika user posted image user posted image user posted image  in tvojemu angelčku. Vedi, da te on gleda, posluša...  sije ena velika zvezdica na nebu samo za vaju!user posted image

Dejzika joj, kako lepo te je brat. Srečno malčiku in vama...super starša bosta.
Kako je spal ponoči, jedel, sprejem.......?

Eva tudi jaz podpiram akcijo.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
20.5.2010 11:31:10   
miklarom

Sem na hitro peletela, pa ne bo slo danes skozi odgovarjanje.... Se vam bolj posvetim v prihodnjih dneh.

Mi doma, babice, dedki, tete, strici in sestrične so odšli. Priredili so nam res nepozaben prihod domov. Čoki še tule LEPA, LEPA, LEPA HVALA. Smajlija dobiš jutri. Malčik jih še ni spoznal, ker nama ga je na avionu pobralo in se ni zbudil celo pot domov. Doma sem ga celo preoblekla, pa tud trzal ni. Če sem mislila, da je njegova posteljica premajhna za rotiranje v vse smeri, sem se presneto zmotila, trenutno je obrnjen kontra, kot sem ga položila notri. user posted image  Mu moram čestitat, za ves pogum, ki ga je izkazal na poti. Neverjeten je.

Nonstop ga čekiram, vseskozi se mi zdi, da nekaj slišim, skrbi me , kako mu bo jutri, ko se bo zbudil v novo okolje. Noč bo gotovo kratka in rahla, poleg tega pa računam, da bomo ob štirih že pokonci. Pa kaj zato! Samo, da je vse okej.

Podrobnejše poročilo, upam, da mi bo uspelo napisat jutri. Punce, neverjetne ste. Še jaz se cmeram poleg računalnika. Končno jokam, veliko breme je padlo na tla.

RVM user posted image user posted image user posted image

Daisye- ka - naša draga moja srečno doma ., lepo se cartajte imejte se luštno, in kaj naj še rečem, user posted image user posted image user posted image  od sreče za vse vas tri , tko sem vesela da ste sedaj skupaj in srečni , rada vas imam vse tri, pa miljon poljubčkov malemu malčiku

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
20.5.2010 11:56:24   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Čeprav verjamem, da ste v teh trenutkih razočarane nad vsem in vsemi, prosim, vedite, da tu še vedno obstajamo ljudje, ki nam ni vseeno in ki vas imamo radi
user posted image

Podpis!!!
Tudi z moje strani imate vso podporo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
20.5.2010 12:33:23   
Ribica **
BK, grozno se tole samo bere user posted image user posted image  

Dejzi, si sploh kaj spala ponoci? user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?