DaisyE
|
Okej, moj internetni socialni lajf je v k...!!!!!!!!!!! Uradno. Najprej čestitke Piji, za uspešno speljan protokol. , Matejčiki za pogumno odločitev , Izi za to, da se nam je pridružila in BK za neverjetno voljo, pogum in moč. Saj me veš Drugače pa iza, če ti drug teden potuješ, a te lahko jaz z enim prijaznim gospodom skonektam. Meni je strašno pomagal pri celotnem postopku, pa me sploh ne pozna, zdaj me je pa prosil, naj povem, če poznam koga, ki v kratkem potuje gor, ker morajo po nekom prvo poročilo poslat. Javi na ZS. No, zdaj pa k nam. ..........zbiram besede, pa jih ne najdem.............. .............ampak se bom potrudila. Jemo koroški rženi kruh z pašteto ali z maslom in tudi z ribjo pašteto. V slast nam gre, karkoli nam date za jest, pa naj bo to brokoli, krompir, mlečna kaša, sadje ali čokolino. Mama je še vedno bolj lačna kot sita, ker od obrokov ne ostane nič. Ne vem, kako je možno v tako majhen trebušček spravit vso to hrano. Ja ali, tudi na letalu sem ostala bre adria meala - fant mi je pojedel celo ribo. Spi celo noč, se je pa v dveh dneh že naučil izsiljevati mamo pri popoldanskem spanju. Ni šans, da ga pustim v sobi in grem stran. Očitno se je v hotelu navadil, da sem poleg, ko on spi. Danes me je prvič izsiljeval tudi zvečer, ampak je mama ostala trdna. Sem se odločila, da ga, če joka v posteljici samo pocarkljam in grem, pa če bom to delala celo noč. Pa ni bilo treba, je bilo dovolj samo enkrat. Bajto raztura, pregledal je že vse prostore, preizkusil vse igrače, v vsaki stvari neizmerno uživa. Pozaprl in odprl je vsa vrata, predale, iz mize v dnevni zmetal vso odvečno robo (tale mama nima pojma, kaj se to pravi pospravljena bajta, ampak jo bo že naučil). Danes je bil sploh zelo delaven. Mami je pomagal obesit cote (ga ni čez lavor), atiju spraznit pomivalca (krasno ropota), intenzivno je oopazoval, kaj je to sesanje. Sva rekla še sreča, da smo dobili tako pridno žabo, ki tako pomaga pri bajti. Ratalo nam je prešoltat na slovenski čas. Poleg tega, da jemo in delamo kot zamorci, se pa tud veliko carlamo. Malčik po vseh štirih prileti čez celo sobo, da se lahko stisne in nareži, tudi mama že raztura plazenje po vseh štirih, ker toliko smeha, kot ga pokasira, če po vseh štirih lovi fanta po bajti, težko dobi kje drugje. Sploh pa od tako dragocene osebice. Znamo tudi čarati. Popolnoma smo začarali babi in dedija, ki mu je že dal ključe od avta (mama se je zelo veselila, da bo končno prišla do dobrega avta, ampak se dedi ni dal). Križ se je že navadil novih obremenitev, ne boli več. U glavnem nepopisno. In tako, kot je rekla Eva - kot da bi bili od nekdaj skupaj. Še enkrat hvala vsem za vse.