|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
20.5.2010 21:39:38   
Iza12345
ja seveda, vaju imam obe na sumu ;)

IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

Mora se ti nekaj dogajat Iza ;)) tudi medve se poznava  hihiuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Iza12345

hoj 1ali, da se poznava... saj Slo je res tolk majhna, a ne
uf, pri nama se vse nekaj komplicira, stalno, da je bolj zanimivo pravijo

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
20.5.2010 21:44:31   
Eva**
Iza poglej mojo slikico  pod imenom pa ti bo vse jasno, moje črnolaskeuser posted image ne moreš zgrešit

ja seveda, vaju imam obe na sumu ;)

IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

Mora se ti nekaj dogajat Iza ;)) tudi medve se poznava  hihiuser posted image user posted image user posted image

hoj 1ali, da se poznava... saj Slo je res tolk majhna, a ne
uf, pri nama se vse nekaj komplicira, stalno, da je bolj zanimivo pravijo

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
20.5.2010 21:53:12   
1ali
iza, jaz pi te pa že dolgo nazaj poslala v Moskvo. No, je kaj bolj jasno'

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
20.5.2010 22:04:25   
Iza12345
hehehe, tako kot sem vaju jaz naštudirala, sta tudi vidve mene....... če bi 1ali malo bolj poslušala, bi bila zdele naša familija zagotovo že čisto popolna ;) 

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
20.5.2010 22:09:01   
Eva**
Izi vse ob svojem času in namenu. Saj bo , nič bat, boš videla 123 pa boste tukaj,   user posted image

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
21.5.2010 7:54:08   
zarja1
BK user posted image user posted image user posted image ...

Horny Teddy

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
21.5.2010 8:20:50   
koala
Eva, kar šokiral me je tvoj podatek, koliko otrok je brez staršev. In pri takšni številki sečlovek resnično zamisli.,.....

iza12345 dobrodošla, se veselim tvojih poročilc.

bela.kava mislim nate, na vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matejčika user posted image user posted image user posted image user posted image  vrjamem da je težka odločitev pred vama in vem da se bosta prav odoločila.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
21.5.2010 10:30:10   
Tia-na
Iza12345 user posted image user posted image user posted image , hello user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
21.5.2010 12:52:51   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Matejčika, odgovorila na Zs. Dobila?

O Iza, tebe pa poznam. A se nisi še ta teden spraševala, zakaj se mora vedno nekaj komplicirati? Po tvojem sporočilu vidim, da si spoznala, da tako pač morala biti. Zdaj si pa res zrela za v Moskvouser posted image user posted image .
In spet bomo kmalu pisale o novi mami, pa o malčku, pa o ...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ali, nisem dobila ZS.user posted image Pa kaj ti predali tak štekajo?user posted image Ali, če nebo šlo, mi mogoče kr na mail pošlji.user posted image

Samo na hitro poročam, kak sva se odločila. (Ja, midva rabiva samo eno noč za prespatuser posted image ) Grema vseeno v MK. Bova dala papirje prevest in pošljeva. Kaj bo pa bo! Sva že bila marsikdaj razočarana in s strtim srcem, pa sva se še vedno pobrala in šla veselo naprej, novim zmagam naproti. Vse ima nek svoj namen. user posted image Če nama je usojeno, nama je, če nama pa ni, pa ima Gospod že kakšne druge načrte. Ampak če ne poizkusiva, nebova nikoli vedela. user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
21.5.2010 13:15:04   
Zala01
Matejčika, čestitam za pogum in držim pestke, da vama čim prej uspe!!!user posted image user posted image user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
21.5.2010 14:09:34   
Matejčika
Hvala Zala!
Hvala tebi Ali!

Zdaj pa sem zopet v dvomih.user posted image user posted image Jaz bom dobla čir.user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
21.5.2010 14:31:35   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Hvala Zala!
Hvala tebi Ali!

Zdaj pa sem zopet v dvomih.user posted image user posted image Jaz bom dobla čir.user posted image

Ok Matejčika, danes sem jaz že bolj prisebna, v bojnem položajuuser posted image in modrost kar bruha iz meneuser posted image . Torej odpošlji papirje in se nič ne boj (in pripravi tudi plan B - tale mene trenutno psihično  vleče ven user posted image ).

Obljubim, da boš imela vse meni razpoložljive podatke, in boš zato bolj pripravljena in previdna kot sem bila jaz. 
Jaz sem že poskrbela za konjenico in preden bo zares konec, se bo še POŠTENO treslouser posted image

Zmenjeno pa roka user posted image ?.

Neposredna povezava do sporočila: 1637
21.5.2010 15:08:30   
tasa_m
Pa kaj to berem? user posted image

BK velik, ma kaj velik gromozasnki objemček ti pošiljam
user posted image
tudi vama Matejčika in Eva user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
21.5.2010 17:36:25   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Hvala Zala!
Hvala tebi Ali!

Ok Matejčika, danes sem jaz že bolj prisebna, v bojnem položajuuser posted image in modrost kar bruha iz meneuser posted image . Torej odpošlji papirje in se nič ne boj (in pripravi tudi plan B - tale mene trenutno psihično  vleče ven user posted image ).

Obljubim, da boš imela vse meni razpoložljive podatke, in boš zato bolj pripravljena in previdna kot sem bila jaz. 
Jaz sem že poskrbela za konjenico in preden bo zares konec, se bo še POŠTENO treslouser posted image

Zmenjeno pa roka user posted image ?.

B.K. vela, roka user posted image user posted image user posted image Hvala ti!

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
21.5.2010 18:01:39   
Pija76
se javljam končno.....ni bilo časa.

Daisy welcome home!!!!!!!!!!! pa srečno družinica in upam, da ne boš čist pozabila na naše druženje user posted image  in našo skupno točko user posted image ( to mislim da veš katero mislim user posted image ). UŽIVAJTE!!

Bela kava en objemček, jaz rečem kar ne ubije okrepi user posted image ! Bomo zrihtali ane, kaj pa čemo...

Ena punca (mislim da Saša27) je pisala o Kosovu in punčakah, mene zanima user posted image

VSEM FULLL HVALA ZA PESTKE IN NAVIJANJE!!! Se je obrestovalo...

No, prideva, dava papirje, vse kar so želeli, tetka navdušena, manjkalo le zdravniško potrdilo, valda dohtar zadnjič kompliciral. Teta pokaže formular, OK, kličem zvečer dohtarja rečem...
Pa pejmo, valda s5 rejništvo, pa ostale zadeve kako nimaš rad otroka ko ga vidiš na začetku, no da se to lahk zgodi, al pa da ti ni všeč, pa vmes ene dvakrat pove, da si je treba zaradi določenih zadev eno leto časa uzet user posted image , da zadeva v glavi dozori....pa bla bla bla, OK, še kar nekaj zanimivih zadev ampak jaz že v štartu razmišlam tako kot onana koncu pove da je normalno. pa ji na koncu povem ja vlada sej to je itak tko....pa se mi zdi da je navdušena da imava takšno razmišljanje. No potem pa s5 se bomo poslovili, pa rečem da želim da zadevo do poletja zaključimo, ker greva v mednarodno, no tko, do poletja naj bi bili fertig user posted image user posted image user posted image . Super, duper, the best si mislim. Seveda ji razloživa da ne da odstopava od SLO posvojitve, ker itak bi midva kar nekaj otrok imela, in da naj naju ima ona kar fajn v mislih user posted image . Pol sem jo pa vprašala, če bi ona zdele imela enega otročka za dati v posvojitev če imava kaj šans in reče JA SEVEDA! Ja bravo midva, gladka zmaga, vsaj upam user posted image . No povedala sva ji še enkrat, da pač rejništvo pride v poštev samo kot drugi ali tretji otrok, prvega želiva posvojenca, upam, da naju je slišala dobr user posted image .
No upam, da je razumljivo, sem skrajla, ker nimam časa 1,50 ure pisat zapisnik razgovora user posted image , se mi mudi na venuser posted image . Vidmo od Daisy kako je ko postaneš mamauser posted image .

Tko da upam, da zadeva res poteka v pravilni smeri in da tole zrihtamo, na našem CSD-ju imajo zgleda čas in bodo kar vsi predviodeni obiski potrebni user posted image . Mah bomo preživeli, če vemo za cilj a ne?

No zvečer kličem dohtarja, ja madonca res je težava če imamo eno nalogo prvič....ampak na koncu dobim približno željeno, tako da tetka dobi v sredo še to user posted image .

Drugač pa navijam za vse vas, upam, da se mi bo ratalo bolj pogosto javljat, pa vsem hvala hvala za navijanje!!!!

Fajn bodite, jaz grem žurkatuser posted image

< Sporočilo je popravil Pija76 -- 21.5.2010 18:02:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 1640
21.5.2010 18:21:55   
mismis
Go Pijič, go Pijič user posted image user posted image user posted image , fajn ga žuraj danes...

BK, kot kaže nekje res ne gre brez zapletov user posted image user posted image

Dejzika, naša mamica, kako se imate?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
21.5.2010 20:49:14   
DaisyE
Okej, moj internetni socialni lajf je v k...!!!!!!!!!!! Uradno.

Najprej čestitke Piji, za uspešno speljan protokol. user posted image user posted image user posted image , Matejčiki za pogumno odločitev user posted image user posted image user posted image , Izi za to, da se nam je pridružila user posted image user posted image user posted image  in BK za neverjetno voljo, pogum in moč. Saj me veš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa iza, če ti drug teden potuješ, a te lahko jaz z enim prijaznim gospodom skonektam. Meni je strašno pomagal pri celotnem postopku, pa me sploh ne pozna, zdaj me je pa prosil, naj povem, če poznam koga, ki v kratkem potuje gor, ker morajo po nekom prvo poročilo poslat. Javi na ZS.

No, zdaj pa k nam.

..........zbiram besede, pa jih ne najdem..............

.............ampak se bom potrudila.

Jemo koroški rženi kruh z pašteto ali z maslom in tudi z ribjo pašteto. V slast nam gre, karkoli nam date za jest, pa naj bo to brokoli, krompir, mlečna kaša, sadje ali čokolino. Mama je še vedno bolj lačna kot sita, ker od obrokov ne ostane nič. Ne vem, kako je možno v tako majhen trebušček spravit vso to hrano. Ja ali, tudi na letalu sem ostala bre adria meala - fant mi je pojedel celo ribo.

Spi celo noč, se je pa v dveh dneh že naučil izsiljevati mamo pri popoldanskem spanju. Ni šans, da ga pustim v sobi in grem stran. Očitno se je v hotelu navadil, da sem poleg, ko on spi. Danes me je prvič izsiljeval tudi zvečer, ampak je mama ostala trdna. Sem se odločila, da ga, če joka v posteljici samo pocarkljam in grem, pa če bom to delala celo noč. Pa ni bilo treba, je bilo dovolj samo enkrat. user posted image

Bajto raztura, pregledal je že vse prostore, preizkusil vse igrače, v vsaki stvari neizmerno uživa. Pozaprl in odprl je vsa vrata, predale, iz mize v dnevni zmetal vso odvečno robo (tale mama nima pojma, kaj se to pravi pospravljena bajta, ampak jo bo že naučil).

Danes je bil sploh zelo delaven. Mami je pomagal obesit cote (ga ni čez lavor), atiju spraznit pomivalca (krasno ropota), intenzivno je oopazoval, kaj je to sesanje. Sva rekla še sreča, da smo dobili tako pridno žabo, ki tako pomaga pri bajti. Ratalo nam je prešoltat na slovenski čas.

Poleg tega, da jemo in delamo kot zamorci, se pa tud veliko carlamo. Malčik po vseh štirih prileti čez celo sobo, da se lahko stisne in nareži, tudi mama že raztura plazenje po vseh štirih, ker toliko smeha, kot ga pokasira, če po vseh štirih lovi fanta po bajti, težko dobi kje drugje. Sploh pa od tako dragocene osebice.

Znamo tudi čarati. Popolnoma smo začarali babi in dedija, ki mu je že dal ključe od avta (mama se je zelo veselila, da bo končno prišla do dobrega avta, ampak se dedi ni dal). Križ se je že navadil novih obremenitev, ne boli več.

U glavnem nepopisno. In tako, kot je rekla Eva - kot da bi bili od nekdaj skupaj. Še enkrat hvala vsem za vse. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
21.5.2010 21:06:07   
mlinčka
Preprosto čudovito, ni drugih besed, res ne... user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
21.5.2010 21:11:04   
mismis
Mlinčka, tokrat se absolutno strinjam s tabo.

Dejzič, lepo se cartajte še naprej user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
21.5.2010 21:21:18   
Tia-na
Dejzi, krasno poročilce, za solzice v učkih :)user posted image user posted image user posted image

bala.kava, javi, kaj se dogaja ... nestrpno čakamo in če bo treba ... saj veš, kle nas je veliko pa pošljemo konjenico v MK.

pija76, pozabila sem, kam se vi odpravljate .. katera bo vaša destincija?

Iza ... kuku, se vidimo v Moskvi? user posted image

aja, dejzi, poročilo sicer še ne vem, kam ga je treba dostaviti, vendar če je prava oseba Irina, ga lahko tudi midva.

Mi smo pa v šopingu, danes sem rezervirala avtosedežke, grem jutri iskat, ker so full popusti pa ker sta dva se presneto pozna v denarnici. Pa čeveljce imamo, take prave cicibanove, se je pa tudi nama zataknilo pri prvih korakih (kaj user posted image  je sploh to???). Pa take krasne oblekice sem kupila za našo princesko pa za navihančka frajerske hlače. Upam, da jih bo sploh hotu nosit, ker so skoz samo v žabicah in kratkih hlačkah. Pa plenice sem kupila, sem jih tako ponosno potem nosila, naj vsi vidjo, da bomo tudi mi imeli pleničarko :)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
21.5.2010 21:26:21   
naja6
Daisy;jaz že resno razmišljam da bi nehala brat to temo,ker se vsakič ko te berem zadnje čase razjočeemuser posted image ,skratka,uživajte še naprej v otroškem smehu,ki vam ga želim zares obiiilo

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
21.5.2010 21:36:12   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

aja, dejzi, poročilo sicer še ne vem, kam ga je treba dostaviti, vendar če je prava oseba Irina, ga lahko tudi midva.

Irina je prava oseba. Ti pošljem mail.

Babe moje - zlate ste. user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
21.5.2010 21:45:13   
lučka 25
dejzi, pa ti si nora. Ko tako pišeš te vidim kako greš po vseh 4 kako se smejite,....in res, zgleda da ste res že od nekdaj skupaj. UŽIVAJTE!!!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
21.5.2010 21:54:30   
Goldy
Dekleta, krasne ste!

dejzi - tako lepo te je brat. Človek kar čuti tisto kar napišeš.user posted image  Sam, nekje se še pa nisi pofočkala. Ti, ti....user posted image  Pa malčik je takooo cart.user posted image

b.k - j****, ampak bo, bo enkrat posijal sonček, taprav!!!user posted image

Tia-na - bravo za sedežke, oblačila in za plenice!!!user posted image  

Držimo pesti za vse.user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
21.5.2010 22:01:30   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

Mi smo pa v šopingu, danes sem rezervirala avtosedežke, grem jutri iskat, ker so full popusti pa ker sta dva se presneto pozna v denarnici. Pa čeveljce imamo, take prave cicibanove, se je pa tudi nama zataknilo pri prvih korakih (kaj user posted image  je sploh to???). Pa take krasne oblekice sem kupila za našo princesko pa za navihančka frajerske hlače. Upam, da jih bo sploh hotu nosit, ker so skoz samo v žabicah in kratkih hlačkah. Pa plenice sem kupila, sem jih tako ponosno potem nosila, naj vsi vidjo, da bomo tudi mi imeli pleničarko :)

Si kar mislim, da si hodila kot pav.user posted image  Edino prav. Jaz, ko sem bila noseča, sem najraje prenašala stvari v vrečkah od otroških trgovin, da sem imela še dodatno varovalko, če bi kdo slučajno trebuh spregledaluser posted image  tako da te čisto razumem.  Uživaj!user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Z leti tudi plodnost moškega upada
Ste vedeli, da imajo tudi moški svojo biološko uro? Glede na najnovejše raziskave, mora tudi moške skrbeti za biološko u...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?