Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 19:21:32
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan sm pridna, kosilo kuhano, punci porihtani..ne to to-vse je zlikano v nulooo hvala punce za nasvet, mah ne vidm pol m pred seboj, bumbar jaz Kaj si zdaj sama peglala ali si imela pomoč? ena gospa mi je pomagala..in mi še bo To je pa super! Ženske smo res marsikaj sposobne ampak desetih rok pa nimamo... sedaj pa malo bolj na izi, da se ne boš izčrpala... Kaj je s prstom? Ženske smo res superice No, jaz delam kot, da bi imela 10 rok, ker drugače ne gre vse delam sama... kuham, pospravljem, čistim, likam in urejam 2 otroka .. Hvala bogu, da imam super da mi pomaga, ko ni v službi Družina ne pomaga in prijateljev ni. Kje pa sta sestrica in mami, onidve sta ti ponavadi veliko pomagali? Gresta letos tudi v Avstralijo? Se jima boš kdaj pridružila? Uf, sama vprašanja Nimam te sreče 1x na dan dobim klic od mame "kako sem" 1x na teden mi mama ta mala 2 pazi, da hitro greva z mojim na nakupovanje. Mogoče 1x na teden kdo pride na obisk. Noben nima čas. Sestra hodi v 8. razred... potem ima domačo nalogo potem glasbeno šolo (klarinet, orkester itd, da niti ona ni kaj veliko doma. Toliko slišim kako so krasni stari starši celo danes pri zdravniku sem slišala, da je ena rekla "kaj bi brez starih staršev" Pač nimam te sreče.... No ja! Samo dol iti s KT, ker na vrhu vsega nimam energije, slabost, utrujnost in tečnost. Letos ni Avstralije, ker Avstralija pride k nam konec leta.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 22:31:37
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Gajka, a tkole že ti finiširaš? A ti mormo že odpustnico dat, al boš rajš še mal počakala? Mah, ene 3 tedne bi še pa počakala... A čmo stavt kdaj bo? No, pa dejmo, da bo bolj zabavno! Menda ne bom hodila okrog par centi odprta kot anita g.... Ali pač? ne neeeee, ti maš ekspresne podvige, tebi ne bo to uspelo Evo jaz rečem... čaki grem po magic kuglo... hokusssssss pokusssssssss.... 11.6. Ja? A boš ti beležila stave, če se bo še katera šla? Za pomoč: PDP je 21.6., Rok je pa prehiteval točno 14 dni. 11.6., hja, recimo, da bi šlo. Samo se moraš še z našo pupo zmenit. Aja, pa če boste hotele biti on-line z dogodkom, mi bo ena mogla cifro zaupat (na ZS), ker moj imenik imajo zdaj ribice s telefonom vred, jaz pa kot zakleto nobenega backupa... No, saj mudi se menda še ne, ker ta mesec še nimam v planu. Vohka beležim Kateri datum pa tvojemu smrčku diši? Cifra..joj, jaz lahko samo imam tako daleč do rač če bo med tednom (služba) in bi šele pozno popoldne izvedele... se javim , če se pa katera ki ima komp non stop pred nosom pa še boljš
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 22:34:00
|
|
|
|
Erin
|
Zojkič - RAPORT! Upam da je vse ok...
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de... 20.5.2010 7:40:07
|
|
|
|
anita goitan
|
jutroo ni zlomljen, so mi ga preluknjali, je stekla kri ven, men pa švic po telesu , Ulo sem imela seboj, je samo debelo gledala.. Zoja je včer dala še vse tekočine, kri vodo blato, vse ok, ja itak, sej vem da je zdrava, samo srbi in spimo pa ne, sledijo bolj radikalne preiskave in še tuhtam al ja al ne ker v derma.pol stvari ne odkrijejo... Čeprav to noč se je samo 1x zbudila..pa kmal zaspala in če jaz ne bi tega palca fasala..bi se celo naspala, ja! se še beremo..joook
< Sporočilo je popravil anita goitan -- 20.5.2010 7:47:13 >
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de... 20.5.2010 8:44:51
|
|
|
|
gajka
|
Dobro jutro! Še vedno čakamo na raport od ZM... Vse OK? anita g. - nimam izkušenj s kakšnimi ekstra preiskavami, kaj vse delajo, kako to malčki prenašajo..., tako da težko svetujem. Mogoče ne bi bilo švoh enkrat dat skoz, sploh če naj bi se zadeva ponavljala. Kaj veš, mogoče se jim pa le posreči in odkrijejo vzrok. Erin - moj smrček je pa bolj neodločen, po eni strani bi mi dišalo bolj hitro, da se vsega rešim, po drugi pa bi kar zavlačevala... Recimo tam po 7.6. enkrat, več kot 2 tedna prej pa preventivno ne bi... Torej datumi od. 7.6. do 21.6. so OK, potem pa prisilna izselitev. Kako pa kaj tvoja sodelavka zdaj preživlja čas brez ene jezikave mladenke? A ji ne bi ti malo angine podtaknila, da boš imela nekaj dni miru, ko se vrneš?
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de... 20.5.2010 8:53:20
|
|
|
|
anita goitan
|
gajka a take datume si izbrala, tud prav, pač 1x bo že pupa pršla ven, ni panike, pa mogoče boš pa tud 4cm odprta hodila okrog, tud prav, sam da bo vse ok! To je ta glavno! ja tud jaz čakam poročilo zoje miše tejkaz za napredovanje ti še nisem čestitala, pridna si, sedaj si pa kaj privošči, zaslužiš si, bravo Neža super da ti lahko tvoj pomaga, verjetno ga imaš več doma, moj pred 19ih zelo poredko pride, ima pač tako službo in pozicijo da je kar zaje bek..včer mi je mal očital kako se mi lahko to zgodi (prst zapret z vrati, pa ta vrata od mondeota so takoo težka..) ja kako, pač hitim ja in sama sem za vse..ampak občasno bom pa tole gospo poklicala in mi bo zlikala kup cot, pa takoo lepo lika, vse tipi topi, uau Erin še mal pa bo poletje, tvoj r.d, en par dobrih pivc in že čakam da nam sporočiš da bo Tilen dobil družbo grem mal pospravt, sam prst si v en polivinil zavežem
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de... 20.5.2010 8:59:20
|
|
|
|
tejkaz
|
Dan Gajka, jaz ti lahko pošljem številko na ZS, bom vesela, če bom lahko objavila novičko. Zoja Miša, kako ste? Erin, pozdravi se. Lep dan vsem
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 20.5.2010 9:02:33
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: Erin Zoja Miša - kako ste opravili? Mene tudi firbec... Joj, punce se opravičujem (lepo je biti pogrešan!!!) , ampak včeraj je res bila ena norija, popoldne sem pa izkoristila za posparvljanje, ko sta babi in dedi Kajo Lino ven peljala. No, na pregledu je bilo o.k., hitro smo bili gotovi. Operacija predvidena jeseni. Datum in izvide dobimo po pošti. Malo me stiska, ko pomislim...ampak za čez poletje bom poskusila to na stran potisnit, potem bomo pa že. Na razgovoru bilo o.k. Imam malo upanja, da me dajo v ožji krog. Bilo bi pa zanimivo, delo. Ampak to je bil ipak le razgovor na aganciji, kako in kaj pa dobiš občutek pri delodajalcu je druga...Bomo videli kaj bo... Anita, super za likanje. Kako je prst? A si že poročala. Po mojem tole ni lepa izkušnja. Erin, a angina...ja no, bolje ti kot Tilko! Gajka, jaz sem za 13.6., čeprav lahko bi bilo tudi 6.6. Vilika, iiiiiiii... to je po mojem le obdobje. Clara, super za pregled!
|
|
RE: *** Avgustovčki '''''''''''''''''''''''''... 20.5.2010 9:07:26
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Gajka, jaz ti lahko pošljem številko na ZS, bom vesela, če bom lahko objavila novičko. Hvala! Saj sem imela tvojo cifro prej v zdaj že bivšem telefonu, ampak zdaj pač moram na novo vse cifre zbrat.
< Sporočilo je popravil gajka -- 20.5.2010 9:10:15 >
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de... 20.5.2010 9:11:05
|
|
|
|
tejkaz
|
Saj res, hvala vsem za čestitke. Včeraj sva šla s šefom na kosilo (btw sem izvedela, da bo septembra dobil tretjega otročička), me je obvestil, da mi je spet vzel par zadolžitev (seveda takšnih katere sem z veseljem opravljala), ker sem si pač menda preveč stvari na glavo nakopala (njegove besede) in ga je strah da ne bi vsega opravila. My ass!!! Uf sem bila jezna, sem si na njegov račun kar eno sladico privoščila, čeprav me je potem cel dan v trebuhu tiščalo. Lahko spet samo rečem HB da imam zlatega brata, da prileti k nam, kadar ga prosim in vedno pride z veseljem, medtem ko je zadnjič od G mlajši brat zahteval plačilo, da pazi na Evo za par minut. Če imata otroka srečo, vidita mojega dvakrat na teden med tednom. Zadnje čase hodi domov po osmi uri.
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de... 20.5.2010 9:15:04
|
|
|
|
tejkaz
|
Zoja Miša, za dobro opravljem pregled. Poletje pa le uživat s polno žlico. Če ga bo kaj Vilika, krasno da si se malo javila. Upam da kmalu najdeš službo. Vid je pa verjetno v kakšnem obdobju, ki upam da bo kmalu minilo. Jaša se boji moških. Samo da kakšnega vidi, se skrije, kaže s prstom nanj in govori mami tic je, mami tic je. Tudi Eva je bila takšna, pa je minilo.
|
|
RE: *** Avgustovčki '''''''''''''''''''''''''... 20.5.2010 9:15:18
|
|
|
|
gajka
|
ZM - saj bo vse OK z operacijo. Mene kar stisne, ko pomislim, da bi Rok moral na kakšno operacijo... Pa zdaj, zadnje čase, kadar je preveč živahen, vedno raje pomislim na enega fantka (sinčka od bratovega kolega), ki je že od rojstva gluh (sta bila oba nosilca okvarjenega gena za sluh, pa tega sploh nista vedela) in čakajo na operacijo, da mu dajo umetnega polžka, pa še potem menda po vseh izkušnjah taki otroci vedno malo zaostajajo po velikosti besednjaka...
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '''''''''''''''''''''''''... 20.5.2010 9:20:33
|
|
|
|
gajka
|
tejkaz - hja, tale tvoj šef se pa očitno rahlo ogroženega počuti! Tvojemu G. pa tudi povej, da ne bi bilo slabo, če malo zmanjša tole galopiranje v službi (sploh na račun časa, ko bi lahko bil z vami), ker nekje pa morajo biti tudi meje. Da ne bo še on kar en "tic" postal. Jaz sem mojega malo strenirala, da če že hoče več delat, naj to počne doma, ko gre Rok spat. Večinoma se tega kar drži.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de... 20.5.2010 9:47:32
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Tejkaz, si me nasmejala s tole sladico . Mislim, sam tale tvoj šef... namesto, da bi ti na polno zaupal in ti dajal naloge, ti jih vzame?! Ali se ne zaveda besede šef ali je pač malo čuden Ja glede poletja - sem malo skeptična. Na živce mi gre tole vreme. Gajka, res ni fajn glede operacija, ampak tako pač je... in jaz se tolažim, da bi lahko bilo še huje in je to še najmanj... Saj bo. Imam vas, da me boste spodbujale, ne?! Pa prav imaš glede službe...tudi moj se je natreniral, je priden, doma sigurno okoli 17h. Pa služba zato nič ne trpi!
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de... 20.5.2010 10:36:47
|
|
|
|
bella02
|
Ojla! Ostala sem na 138. strani in obljubim, da vas preberem, ko bo cajt. Jutri imam izpit, volje za učenje pa nič kej, ker sem prepričana, da ne znam dost, da bi ga naredila . Je pa pred mano pester vikend. Tašča gre jutri na eno operacijo, jaz mam izpit ob 13h, prej so pripeljali meso od kravce, ga bo treba spakirat, v nedeljo pa ima nečak obhajilo in mu moram naredit še torto. Torej vas berem v ponedeljek, nič prej . Le na hitro sem videla: Zoja Miša, lepa lepa, una izjava (kakšna boš ko boš stara mama) me je pa nasmejala . Pa ne zato, kakšna boš, ampak zato, ker na kaj vse človek ne pomisli Anita, želim ti čimmanj bolečin v prstu! No, grem še mal ponavljat. Pa pa
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de... 20.5.2010 10:53:34
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Neža super da ti lahko tvoj pomaga, verjetno ga imaš več doma, moj pred 19ih zelo poredko pride, ima pač tako službo in pozicijo da je kar zaje bek..včer mi je mal očital kako se mi lahko to zgodi (prst zapret z vrati, pa ta vrata od mondeota so takoo težka..) ja kako, pač hitim ja in sama sem za vse..ampak občasno bom pa tole gospo poklicala in mi bo zlikala kup cot, pa takoo lepo lika, vse tipi topi, uau Drugače ne gre, da si undrugemu pomagava. Je imel mnogo bolje, ko je delal v LJ. Sedaj je tudi večkrat v službi in tudi čez cel vikend ampak smo se prav odločili, ker bi čez 2 letni potnih stroškov fuuuuuuuuuuuuuuuuuuul zmanjšali pri javnim službencev in potem ne ni se tako splačalo Velenje - LJ vozit. Kar naj ti pomaga tista gospa, ker res mamice rabimo pomoči, ker včasih je res tooooooo much. Super idea. Jaz bi tudi ampak ni dodatnega denarja za to. Ne preveč hitet, da se ti ne bo kaj zgodilo, ker otročička te rabita. Glih prejšen teden mi je trgovka rekla "kar počasi gospa" ne poznam drugače sem si pomislila. Super ti gre!!! Še sploh, ker je Zoja tako boga
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de... 20.5.2010 16:31:48
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan jutroo ni zlomljen, so mi ga preluknjali, je stekla kri ven, men pa švic po telesu , Ulo sem imela seboj, je samo debelo gledala.. aiiiis
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de... 20.5.2010 16:35:18
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Kako pa kaj tvoja sodelavka zdaj preživlja čas brez ene jezikave mladenke? A ji ne bi ti malo angine podtaknila, da boš imela nekaj dni miru, ko se vrneš? U z veseljem.... mogoče bi potem še clo o penziji ( v katero noče pa ima že vse pogoje) začela razmišljat ko bi vidla kako je doma fletn, hehe.. Jah, pa sem šla dans kr delat, nisem še čist dobra no, smao me je tolk dela čakalo paaa.... jutri ma sodelovka deklišno poj pa nebi mogla it ma, sej bi mi blo vseen samoooo, še na nobeni deklišni nisem bla pa.... striptizerja smo naročile, MORAM VIDT TOOOOOO
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de... 20.5.2010 16:37:59
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: gajka Kako pa kaj tvoja sodelavka zdaj preživlja čas brez ene jezikave mladenke? A ji ne bi ti malo angine podtaknila, da boš imela nekaj dni miru, ko se vrneš? U z veseljem.... mogoče bi potem še clo o penziji ( v katero noče pa ima že vse pogoje) začela razmišljat ko bi vidla kako je doma fletn, hehe.. Jah, pa sem šla dans kr delat, nisem še čist dobra no, smao me je tolk dela čakalo paaa.... jutri ma sodelovka deklišno poj pa nebi mogla it ma, sej bi mi blo vseen samoooo, še na nobeni deklišni nisem bla pa.... striptizerja smo naročile, MORAM VIDT TOOOOOO Erin, jaz grem tudi jutri na dekliščino Verjetno ne greva na isto, ker grem jaz v Velenje
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de... 20.5.2010 16:45:33
|
|
|
|
Erin
|
zadnjič od G mlajši brat zahteval plačilo, da pazi na Evo za par minut.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de... 20.5.2010 16:49:52
|
|
|
|
Erin
|
Zoja Miša - za pregled... operacijo si pa za ta čas odmisli da se ne boš preveč sekirala, velja =) Bella - srečno na izpitu
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 20.5.2010 16:50:16
|
|
|
|
Erin
|
GAJKA BO ZIBALA (pobiramo stave ) 6.6. - Zoja Miša 7.6. - Gajka 11.6. - Erin 13..6. - Zoja Miša
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de... 20.5.2010 16:51:22
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: gajka Kako pa kaj tvoja sodelavka zdaj preživlja čas brez ene jezikave mladenke? A ji ne bi ti malo angine podtaknila, da boš imela nekaj dni miru, ko se vrneš? U z veseljem.... mogoče bi potem še clo o penziji ( v katero noče pa ima že vse pogoje) začela razmišljat ko bi vidla kako je doma fletn, hehe.. Jah, pa sem šla dans kr delat, nisem še čist dobra no, smao me je tolk dela čakalo paaa.... jutri ma sodelovka deklišno poj pa nebi mogla it ma, sej bi mi blo vseen samoooo, še na nobeni deklišni nisem bla pa.... striptizerja smo naročile, MORAM VIDT TOOOOOO Erin, jaz grem tudi jutri na dekliščino Verjetno ne greva na isto, ker grem jaz v Velenje Ne ne, mene bodo v bohinjski konec zvlekli
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de... 20.5.2010 16:52:36
|
|
|
|
Erin
|
Aja, UŽIVAAAAAAAJ!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de... 20.5.2010 20:17:50
|
|
|
|
clara23
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin zadnjič od G mlajši brat zahteval plačilo, da pazi na Evo za par minut. bedak Moja stava za gajko je 11.6. Jaz sem pa ravno iz pokopališča..sem šla kropit znanca..se je včeraj zjutraj obesil..star 25 let . Žalostno..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?