|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki ''08 ~ 1.del ***
18.5.2010 9:46:01   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Clara ja, pri rondoju (tu pri Pečjaku), ko greš proti Zbiljam, prva gostilna na levi. Ful dober...pejt pogledat. Gugalnice, 2 tobogana, mislim, da tudi peskovnik, pa vlakec...v glavnem super.

Gostilna na leviuser posted image Jaz vem samo za gostilno na desni, ene 100m od rondoja..in to je Stanuser posted image . Pa imajo tudi 2 tobogana, peskovnik in vlakecuser posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
18.5.2010 10:06:00   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Clara ja, pri rondoju (tu pri Pečjaku), ko greš proti Zbiljam, prva gostilna na levi. Ful dober...pejt pogledat. Gugalnice, 2 tobogana, mislim, da tudi peskovnik, pa vlakec...v glavnem super.

Gostilna na leviuser posted image Jaz vem samo za gostilno na desni, ene 100m od rondoja..in to je Stanuser posted image . Pa imajo tudi 2 tobogana, peskovnik in vlakecuser posted image

Mah, sem smotana, na desni ja! Sorry! In ja, to je to! Pa dobro kavo.user posted image

Gajka, saj sploh ne jamraš...sedaj da si prvič sploh povedala, kako se počutiš...sem že kar malo pozabila na te nosečniške tegobe. Zgaga je res zoperna! Pupa pa naj še kar malo počaka, ti pa malo še potrpi...saj bo. user posted image

Anita, ti po mojem res rabiš vsaj malo pomoči...da ti polika, pospravi...ti imaš itak delo z babncama, pa še tole nespanje...sevda si izmozgana, kako ne bi bila?! No, upam, da si boš uredila tako da bo prav, da se ne boš preveč izčrpala...čeprav se boš, ker si isti živc, kot tvoji dve pupi, priznaj!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
18.5.2010 10:18:55   
Krysia
gajka, pa dej no, ti pa res ne jamraš. Tako kot je Zoja Miša rekla, prvič si sploh kaj omenila o nosečniških težavah ... Mal boš še zdržala, bejba bo pa pol zunaj bolj pridna ... Držita se s tole tvojo podnajemnico!

Anita, pa kaj se vam tole tko vleče ... men se zdi, da tele Zojine težave trajajo velik več kot en mesec. Ubogi sta obe - Zoja, ker jo srbi, in ti, ker si cela zmozgana! In sploh ne vem, če bi rada vidla, kako zgledaš ... me je strah, da nimaš niti 50 kg! Joj, punca, sej ne vem, kaj naj ti rečem ... vem, da tvojih ni blizu, da bi ti lahko pomagal ... en velik user posted image zate pa da bi se stvarui poštimale, ker drugač nam boš res shirala!

tejkaz, zdej nas pa firbec matra .. povej, hitro! Jst rajš ne bom ugibala, nimam nobene domišlije ... a si kakšen starodavni matematični problem rešila? user posted image

Nič, Rok prihaja s sprehoda - ga že od daleč slišim .. grem hitr na kavč, da me ne bo taščla sekirala, da moram počivat ...

Neposredna povezava do sporočila: 3503
18.5.2010 10:34:31   
clara23
Se mi je zdelo jauser posted image user posted image . In ja, mi smo tam kar stalni gostjeuser posted image .

Gajka, še malo, pa boš "frej".user posted image

Zunaj na sončku je pa tako vroče..superuser posted image user posted image . Samo piha..ampak je itak topel veter, tako da ni sile.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
18.5.2010 10:41:01   
anita goitan
šla na net..dobila en kontak od ene gospe iz Kamnika..5€/h za likanje pri meni na domu, men se ne zdi velikouser posted image ..vam poročam

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
18.5.2010 10:50:33   
clara23
Anita, to pa res ni velikouser posted image  

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
18.5.2010 10:50:39   
tejkaz
Stan ja, čeprav jaz si z obema kar ne upam tja, niti na nobeno igrišče. Sem potem tako kot Chuck Noris, en steče v eno smer, en v drugo, jaz pa za njima user posted image

Zdaj sva se z Evo s skirojem vozile po Medvodah. Super je bilo, punca že tako šiba. Mi je kar fino ta teden, izkoristiva čas samo za naju in je krasno. Zdaj je zdrava, doma sva še do petka, Jaša je dopoldan v vrtcu, popoldan pa izkoristimo še z njim.

Novica -  V službi so me neke vrste povišali. Ena revija je zdaj čisto moja. Zadnje dve leti sem se 80% posvečala temu, nikjer omenjala, nič dobila plačano, zdaj je pa ta glavna odstopila, ravno je izšla zadnja njena številka, naslednja je pa moja. Na vsaka dva meseca bom dobila še avtorski honorar, v reviji omenjena kot glavni tehnični urednik. Sem kar malo ponosna na to, itak sem pa tudi veliko dela in truda vložila v to. Nekaj časa se je že govorilo da bom prevzela njeno mesto, sam nič ni bilo dorečeno, no, zdaj pa je. V četrtek ali petek greva z Evo na sestanek uredniškega odbora, kjer bom še s podpisom prevzela mesto. Se opravičujem ker se hvalim, sam sem res vesela, doma me pa itak ne znajo pohvalit. No, saj ne pričakujem da me boste ve, sam pohvalim se pa vseeno lahko. user posted image

Anita, user posted image zate. Res upam in želim, da se Zojine rokice kmalu poštimajo, da se ta nadloga nikoli več ne vrne.

Clara, glede na to, da je Eva že zdrava in sva doma do petka, bi se lahko kaj dobili. Jutri skočim v službo za kakšno uro, lahko pa v četrtek ali petek (odvisno od sestanka), lahko se priskirojava do vas ali pa če gremo k Stanu.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
   RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del ***
18.5.2010 10:51:57   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

šla na net..dobila en kontak od ene gospe iz Kamnika..5€/h za likanje pri meni na domu, men se ne zdi velikouser posted image ..vam poročam

Mislim da ni veliko

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 18.5.2010 10:54:35 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3508
18.5.2010 11:04:21   
Zoja Miša
Anita, ni veliko! Vzemi! Pa vprašaj, če še spuca kajuser posted image
Tejkaz, čestitke in lepo, si zaslužiš! Bravo! user posted image Sem vesela zate! Seveda te bom pohvalila in prav je tako, tudi doma bi te morali!

Jaz grem pa jutri ne en razgovor, ampak na agencijo, ki išče kadre za podjetja (Kariero). Bomo videli... čeprav sem bolj skeptična okoli tega. Mah, probati ni greh.
In še tole, jaz se ne bi rihtala ravno...a bo čudno če grem kar v kaobojkah?! Kakšno je vaše mnenje okoli tega?

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
18.5.2010 11:11:35   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Men se tud ne zdi veliko, sploh če upoštevaš to, da bo tebi to delo prihranjeno, pa še boljše se boš počutila, ker ti ne bo nad glavo viselo ... Go for it, punca!

Tejkaz, super za revijo. A je tvoj P. al O.? Čestitke, tehnična urednica, pa v četrtek / petek le hitro podpisat!

Rok je šel na zaslužen počitek, jaz pa razmišljam, če bi se mu pridružila ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3510
18.5.2010 11:13:54   
Krysia
Zoja Miša, jst nikol ne vem, kako se oblečt za razgovore ... ker jst sem ponavadi v kavbojkah in mi je brezveze v nekih hudih kostimčkih na razgovore hodit ... pol ponavad nardim kompromis (al kavbojke pa kakšna mal lepša majčka al pa ene druge hlače ...) Kaj pa kakšne navadne hlače, če se ti kavbojke zdijo preveč na easy?

Neposredna povezava do sporočila: 3511
18.5.2010 11:20:14   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Tejkaz, super za revijo. A je tvoj P. al O.? Čestitke, tehnična urednica, pa v četrtek / petek le hitro podpisat!

Rok je šel na zaslužen počitek, jaz pa razmišljam, če bi se mu pridružila ... user posted image

P. Je bil šef kar malce prizatet, češ, jaz sem toliko let rabil, da sem postal urednik O., mene so pa menda kar takoj vzeli. Sem mu prvič po teh letih povedala svoje. 

Kar počivat, Krysia, midve z Evo sva pravkar pojedli en probiotični jogurt (zarad AB je menda dobro da ga poje) in greva pod kovter. Vsaka svojo knjigo in upam da naju čimprej zmanjka.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
18.5.2010 11:21:08   
tejkaz

In še tole, jaz se ne bi rihtala ravno...a bo čudno če grem kar v kaobojkah?! Kakšno je vaše mnenje okoli tega?

Če boš dala gor kavbojke, daj eno luštno srajčko in petke. Super izpade.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3513
18.5.2010 11:58:02   
Zoja Miša
Krysia, ma mam tako butasto garderobo, ali imam športno - kaobojke, športne balerinke in neke majce ali pa druga skrajnost - ki je pa uiber elegantno. Nobene srednje mere pri meniuser posted image  To pa zato, ker sama si itak samo športno kupujem, vse ostalo dobim in je čist hudo elegantno.
Tejkaz, verjetno bom kar nekako tvojo opcijo izbrala, kaobojke...eno majčko ali srajco bom pa že našla, pa kake petke tudi. Škoda le, da ni bolj toplo...poletnih cot mam več izbireuser posted image
Pa tole s knjigo vama sedaj z Evo zavidam...

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
18.5.2010 12:19:50   
clara23
Zoja miša, jaz mislim isto kot tejkaz..ene lepe kavbojke, srajčka, štiklčki, pa potem mogoče še kakšna malo bolj dolga, masovna ogrlica! In bo full lepo!

Tejkaz, lahko..kadarkoli. Meni bi skoraj bolj odgovarjal Stan, da greva še midva malo od domauser posted image . Pa še avto imava ta teden, tako da prevoz ni problem (gospodič vozička ne more več videti, peš je pa predaleč). Računaj pa tam okoli 9h ali 10h..

Neposredna povezava do sporočila: 3515
18.5.2010 12:20:24   
clara23
aja, smotka jaz...tejkaz, čestitke za napredovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zaslužiš si!!

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
18.5.2010 12:42:38   
gajka
tejkaz user posted image za napredovanje! No, pa sem le imela prav pri ugibanju. user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
18.5.2010 12:55:08   
clara23
Evo, nekaj  utrinkov z današnjega kosilauser posted image . Sem mu prvič letos ponudila tudi paradižnikovo solatko in je zmazal cel paradajz.

user posted image

user posted image

user posted image

kakor vidite, ima vilico samo provizorično user posted image user posted image

Opazite novo frizurco??user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
18.5.2010 14:11:42   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Tejkaz, lahko..kadarkoli. Meni bi skoraj bolj odgovarjal Stan, da greva še midva malo od domauser posted image . Pa še avto imava ta teden, tako da prevoz ni problem (gospodič vozička ne more več videti, peš je pa predaleč). Računaj pa tam okoli 9h ali 10h..

Velja. Ti sporočim ali bo četrtek ali petek.

Sem prej pozabila - Zoja Miša, ja, Bikarji bodo zibali. 7.7. ima rok, čakajo pa fantka.

Z Evo sva odspali skoraj dve uri, zdaj malica, potem greva pa peš po Jaša.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
   RE: *** Avgustovčki ''''''''08 ~ 1.del ***
18.5.2010 14:47:19   
Erin

user posted image

Lepaaaaaaa user posted image Jaz bi tuuuuuuuuuuud user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

.... Imaš pa res smotano G. A ti si že tudi imela spremenjene celice kdaj? Jaz tudi čakam na september, ko imam ponovni bris in upam, da bo takrat vredu. Za ponovno nosečnost se boma pa menda pol kr kmal odločila, če bo bris vredu. Za vodene ciste sem jaz slišala, da se same predrejo, nisem pa 100%. V glavnem jaz držim pesti, da ti vse vredu zrihtaš do julija in da boš kmalu user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Imela sem že nekajkrat spremenjene celice ampak so se HB same "popravile", nisem imela nobenih posegov.. ravno zaradi tega me skrbi da ne bi zanosila in bi mi tekom nosečnosti šele ugotovila da so celice spremenjene... ne bi rada reskirala potem sebe in otroka ki bi ga pričakovala, zato bom šla samoplačniško že prej na odvzem brisa, potem pa glede na rezultate v akcijouser posted image ... upam da bo katera od vas moja "kompanjonka" tudi v naslednji nosečnosti.user posted image
Gajka - dobrodošla doma, super za uživancijo...sedaj pa res, malo se umiri, čičn se pred kompek pa tu bod do konca... mej mal počitka, poj ga ne bo user posted image user posted image   A telefon je popolnoma morto di krepo? Uf, men bi se kar user posted image user posted image ..čeprav... sem se tudi nasmejala ko si napisala... so pri nas tudi velikorat situacije ko bi se praviloma morala vzdržati resnosti in mu pokazati da ni naredil prav, ampaaaaaaak... če je pa hkrati tako posrečeno vse skupaj izvedeno da mu velikokrat dava potem napačne povratne informacije in se reživa kot dva norca...ups...user posted image

Krysia, Amelia, sta v mojih mislihuser posted image user posted image

sandra - kako ste kaj?

tejka - kako je z Evo?user posted image   Sej gotovo si že napisala samo nisem še prišla do konca z branjem...

< Sporočilo je popravil Erin -- 18.5.2010 14:48:29 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 3520
18.5.2010 14:48:24   
Zoja Miša
Clara iiiiiiiiiii čedne slikice! Čedna frizura, čeprav ne vem kako čupast je pa bil prejuser posted image .
Ja, o.k., jutri potem kaobojke in nekaj user posted image

Se javim kaj, jutri oz. prej v četrtek zjutraj.
Šibam k zobozdravniku. Pa mojega moram spomniti, da mora po Kajo Lino!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
18.5.2010 14:55:15   
Erin

Amelia, Krysia, sem vama že povedala, da ste carice in prav je da to delita z nami. Bolečina se prepolovi, če jo z nekom deliš. Tako, kot se bo veselje pomnožilo, ko bosta z nami delile veselo novičko o user posted image ! Ali pač kar koli drugega.

FULL lepo  napisanouser posted image

Mi2 imava pa jutri pregled za njeno luknjo...me prav zanima kaj bodo sedaj povedali, če bo že o kako operaciji govora...joj, me kar zvije, ko se spomnem na to...da mora dati še to skozi....boga revica! Si ne predstavljam kako bo...po mojem bo jezna name...češ mami, kako pustiš, da mi to delajo?!user posted image  Jaz pa v user posted image ...upam, da mi bo uspelo jokati samo takrat, ko me ne bo videla...drugače pa, da bom močna. Morala bom biti, zanjo! Uh...sem pojamrala.

Zojko, dobr opravta jutruser posted image user posted image user posted image Pa še ena "moja" misel... za vsako stvar je treba potrpet in pretrpet da jo užiješ v svoji (po)polnosti in za vsakim dežjem posije sonček... tudi vidve bosta to prebrodili in bo vse za vama...user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 18.5.2010 14:56:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 3522
18.5.2010 15:08:34   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Novica -  V službi so me neke vrste povišali. Ena revija je zdaj čisto moja. Zadnje dve leti sem se 80% posvečala temu, nikjer omenjala, nič dobila plačano, zdaj je pa ta glavna odstopila, ravno je izšla zadnja njena številka, naslednja je pa moja. Na vsaka dva meseca bom dobila še avtorski honorar, v reviji omenjena kot glavni tehnični urednik. Sem kar malo ponosna na to, itak sem pa tudi veliko dela in truda vložila v to. Nekaj časa se je že govorilo da bom prevzela njeno mesto, sam nič ni bilo dorečeno, no, zdaj pa je. V četrtek ali petek greva z Evo na sestanek uredniškega odbora, kjer bom še s podpisom prevzela mesto. Se opravičujem ker se hvalim, sam sem res vesela, doma me pa itak ne znajo pohvalit. No, saj ne pričakujem da me boste ve, sam pohvalim se pa vseeno lahko. user posted image

BRAVOOOOO!!!user posted image ČESTITAM!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pridna si, zaslužiš si! Juhu!user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
18.5.2010 15:11:20   
Erin

Jaz grem pa jutri ne en razgovor, ampak na agencijo, ki išče kadre za podjetja (Kariero). Bomo videli... čeprav sem bolj skeptična okoli tega. Mah, probati ni greh.

user posted image Vso srečo*

Kavbojke... why not?user posted image Še  srajčka in štikelci pa boš user posted image user posted image No to si že tko al tko...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3524
18.5.2010 15:13:17   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

P. Je bil šef kar malce prizatet, češ, jaz sem toliko let rabil, da sem postal urednik O., mene so pa menda kar takoj vzeli. Sem mu prvič po teh letih povedala svoje. 

You go girl!user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?