Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 18.5.2010 15:15:00
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: clara23 Čeden fantič
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 18.5.2010 15:17:53
|
|
|
|
Erin
|
Evo, te dni sem pa jaz doma z angino..nč bat, sem sama prosila zanjo ko sem prejšnji teden rekla T. naj jo meni da samo da njega odrešim..pa jo s ponosom nosim..po stanovanju No nekaj malega sem napisala, da ne boste hude ker sem tako malo tu... Lep pozdravček***
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 18.5.2010 17:59:21
|
|
|
|
anita goitan
|
sm pridna, kosilo kuhano, punci porihtani..ne to to-vse je zlikano v nulooo hvala punce za nasvet, mah ne vidm pol m pred seboj, bumbar jaz
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 18.5.2010 18:58:23
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan sm pridna, kosilo kuhano, punci porihtani..ne to to-vse je zlikano v nulooo hvala punce za nasvet, mah ne vidm pol m pred seboj, bumbar jaz Kaj si zdaj sama peglala ali si imela pomoč?
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 7:33:54
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan sm pridna, kosilo kuhano, punci porihtani..ne to to-vse je zlikano v nulooo hvala punce za nasvet, mah ne vidm pol m pred seboj, bumbar jaz Kaj si zdaj sama peglala ali si imela pomoč? ena gospa mi je pomagala..in mi še bo
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 9:32:53
|
|
|
|
Krysia
|
Dobro jutro / dan ... jst od zdravnika - do petka na bolniški, tko da bom še mal počivala ... IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan ena gospa mi je pomagala..in mi še bo Super! Ti se pa mal spočij, če ti tvoji punci data kakšno urco frej! Clara, pri ans tud tko nekakko zgleda, ko so makaroni za kosilo Frizura je pa super, smo mi tud včeraj Roku kravžle postrigli - sej jih ma še vedno, sam v oči mu ne silijo več ... se je pa kr moj možek lotil projekta striženje in mu je šlo tko dobr, da mu bom kar prepustila to delo ... no, ampak mene pa vseen ne bo strigel Erin, bogica - angina? Čimprej se pozdravi, pol pa res pošljite te bolezni stran iz vaše hiše, ker vas skoz napadajo! Pa lepo da si mal pokomentirala - večkrat bi te rade brale tukaj ... Zoja Miša, fajn opravi danes - s Kajo Lino in na razgovoru! Tejkaz, čist prav, da si šefu povedala svoje! Zdej grem pa posodo v red spravit ...
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 10:58:15
|
|
|
|
gajka
|
anita g. - za najeto peglarico! Važno, da se obnese! Jaz sem s pregleda pri G. Dečva je obrnjena navzdol, po UZ naj bi za dober teden prehitevala po merah. Čez 14 dni me čaka prvi CTG. Pa ker je Rok malo prehiteval, sem dobila že vse napotnice. Ja, na tale info o napotnicah je kar slino debelo požrl, a že kar, ali kaj? Danes se lotim še pranja prevlek na vozičku (je tak kot bi ga od Strojanov dobila, ker je bil od septembra kar v garaži parkiran, pa se je samo prah gor nabiral ), pol bo pa menda bolj ali manj vse pripravljeno na veliki prihod. Ja, imam "slabe" izkušnje od prvič, ko sem bila trdno prepričana, da bomo imeli malo zamude (kot naši potniški vlaki), pa je imel Rok čisto drugačne plane, pol sem pa za kazen med odtekanjem vode svoje stvari pakirala...
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 11:18:27
|
|
|
|
anita goitan
|
sm si palec zaprla z avtom.vrati, auuu moder, boli...
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 11:47:40
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan sm si palec zaprla z avtom.vrati, auuu moder, boli... Jaiks! Zlomljen?
< Sporočilo je popravil gajka -- 19.5.2010 11:48:10 >
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 12:05:43
|
|
|
|
clara23
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan sm si palec zaprla z avtom.vrati, auuu moder, boli... Jaiks! Zlomljen? uf, auč..
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 12:35:59
|
|
|
|
Krysia
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan sm si palec zaprla z avtom.vrati, auuu moder, boli... Auč! Če te ful boli, se pejd rajši k dohtarju pokazat, da ne bo kej narobe pa da ni slučajno res zlomljen. Gajka, a tkole že ti finiširaš? A ti mormo že odpustnico dat, al boš rajš še mal počakala?
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 12:44:06
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Gajka, a tkole že ti finiširaš? A ti mormo že odpustnico dat, al boš rajš še mal počakala? Mah, ene 3 tedne bi še pa počakala...
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 12:54:02
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Gajka, a tkole že ti finiširaš? A ti mormo že odpustnico dat, al boš rajš še mal počakala? Mah, ene 3 tedne bi še pa počakala... A čmo stavt kdaj bo?
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 13:01:24
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan sm pridna, kosilo kuhano, punci porihtani..ne to to-vse je zlikano v nulooo hvala punce za nasvet, mah ne vidm pol m pred seboj, bumbar jaz Kaj si zdaj sama peglala ali si imela pomoč? ena gospa mi je pomagala..in mi še bo To je pa super! Ženske smo res marsikaj sposobne ampak desetih rok pa nimamo... sedaj pa malo bolj na izi, da se ne boš izčrpala... Kaj je s prstom?
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 13:13:04
|
|
|
|
clara23
|
Včeraj smo imeli sistematskega..stolp je lepo naredil, ko pa mu je sestra pokazala takega mini dojenčka in želela, da le tega napita po steklenički, se je ustavilo...Mark itak nima flaške že od 8m, tako da sploh ni vedel kaj je to . Sem razložila sestri, da on pač ne ve kaj je to flaška, pa je bilo..ampak od takrat naprej je bil čisto nezainteresiran za sodelovanje. Žoge ni želel niti pogledati, pa se drugače zelo rad žoga..natehtali so ga 11,7kg, višina pa je bolj na približno, ker ni želel biti pri miru..visok je cca 85cm. So ga cepili, krvi in vode pa nam ni bilo treba dati . Zdravnica je rekla, da je motorično zelo spreten in da zaradi tega pač malo "trpi" njegova retorika..ampak da ni nič hudega. Važno, da razume..sem si kar malo oddahnila..Je imel pa malo reakcije na cepivo..zvečer je dobil vročino, ki se je vlekla do zjutraj. Je bila pa minimalna..samo sitkan je bil pa full..pa po nogici se non stop praska. Bo že, važno, da smo dali čez..
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 13:54:43
|
|
|
|
Vilika
|
Gajka - FB sporočilo imaš
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 14:13:20
|
|
|
|
Vilika
|
Hejla babnice! Sem malo preletela zadnje strani foruma - vidim da povsod dogaja... Predvsem o nekih bolj ali manj neprijetnih pripetljajih berem Pikepoke za vse (anita, krysia, tejka, erin, amelia, katja, in še katera, če sem slučajno spregledala). Tudi pri nas ni postlano z rožicami - še zdaleč ne... Služba in to ... Je pa vsaj zdravje zaenkrat v redu. Naš tamalček me zna pošteno iz tira vreč na vsake tolko časa - sem pool nase jezna ker se mu pustim sprovocirat... Najhuje je ker je tak veeelik bojazljivec, jaooo. Zadnjič se je na lepem spomnil, da se boji mačk (prej je bil z njo velik prijatelj), potem psov.. Par dni zatem se je začel bati otrok, predvsem fantkov (ker ga je en na igrišču malce grdo pogledal)... Pa obožuje vso mehanizacijo - bagiji, taktoji, motoji, amioni, vioni , in je zadnjič mel priliko sedeti na motorju, pa ga je lastnik potem vključil - naš pa v jok in dol... Tko da adijo zdaj tudi motorji... In glej ga zlomka - včeraj je nad hišo letelo športno letalo, danes helihopter - tudi tega se boji kot hudič križa, kar na lepem. Steče k meni, se oprime mojih stegen kot klop in kriči in not, not... in morava v hišo. Pa saj to ni mogoče . Zdaj sploh ne morem z njim več nikamor... Pa sploh mi ni jasno po kom in zakaj je tak - jaz sem bla kot otrok zelo pogumna, moj pa tud ni bil tak posranček... Evo na hitro toliko, se še kaj oglasim Bodite fajn
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 14:24:33
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan sm pridna, kosilo kuhano, punci porihtani..ne to to-vse je zlikano v nulooo hvala punce za nasvet, mah ne vidm pol m pred seboj, bumbar jaz Kaj si zdaj sama peglala ali si imela pomoč? ena gospa mi je pomagala..in mi še bo To je pa super! Ženske smo res marsikaj sposobne ampak desetih rok pa nimamo... sedaj pa malo bolj na izi, da se ne boš izčrpala... Kaj je s prstom? Ženske smo res superice No, jaz delam kot, da bi imela 10 rok, ker drugače ne gre vse delam sama... kuham, pospravljem, čistim, likam in urejam 2 otroka .. Hvala bogu, da imam super da mi pomaga, ko ni v službi Družina ne pomaga in prijateljev ni.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 14:46:15
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika Najhuje je ker je tak veeelik bojazljivec, jaooo. ... tudi tega se boji kot hudič križa, kar na lepem. Steče k meni, se oprime mojih stegen kot klop in kriči in not, not... in morava v hišo. Pa saj to ni mogoče . Zdaj sploh ne morem z njim več nikamor... Sem se fajn nasmejala... tudi naš je imel isto situacijo z motorjem in te popolnoma zastopim... ampak mislim da je vse to le faza ker je toliko novega in sedaj možgančki toliko inf vpijajo in so nad določenimi fascinirano šokirani Pri nas delamo tako da v tem primeru ne bežimo stran ampak pustimo da se s strahom sooča, pa čeprav izza moje vele riti Mislim da je tko prov no, se spomnim ko sem jaz imela fobijo za vožnjo z avtom so mi rekli samo vozit in vozit pa bo bolje in je, pa sklepam da je pri tem tudi tko... Lepo da si se oglasila, le večkrat pridi...
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 14:47:48
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan sm pridna, kosilo kuhano, punci porihtani..ne to to-vse je zlikano v nulooo hvala punce za nasvet, mah ne vidm pol m pred seboj, bumbar jaz Kaj si zdaj sama peglala ali si imela pomoč? ena gospa mi je pomagala..in mi še bo To je pa super! Ženske smo res marsikaj sposobne ampak desetih rok pa nimamo... sedaj pa malo bolj na izi, da se ne boš izčrpala... Kaj je s prstom? Ženske smo res superice No, jaz delam kot, da bi imela 10 rok, ker drugače ne gre vse delam sama... kuham, pospravljem, čistim, likam in urejam 2 otroka .. Hvala bogu, da imam super da mi pomaga, ko ni v službi Družina ne pomaga in prijateljev ni. Kje pa sta sestrica in mami, onidve sta ti ponavadi veliko pomagali? Gresta letos tudi v Avstralijo? Se jima boš kdaj pridružila? Uf, sama vprašanja
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 14:48:02
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Gajka, a tkole že ti finiširaš? A ti mormo že odpustnico dat, al boš rajš še mal počakala? Mah, ene 3 tedne bi še pa počakala... A čmo stavt kdaj bo? No, pa dejmo, da bo bolj zabavno! Menda ne bom hodila okrog par centi odprta kot anita g.... Ali pač?
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 14:50:46
|
|
|
|
Erin
|
Zoja Miša - kako ste opravili?
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 14:54:26
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Gajka, a tkole že ti finiširaš? A ti mormo že odpustnico dat, al boš rajš še mal počakala? Mah, ene 3 tedne bi še pa počakala... A čmo stavt kdaj bo? No, pa dejmo, da bo bolj zabavno! Menda ne bom hodila okrog par centi odprta kot anita g.... Ali pač? ne neeeee, ti maš ekspresne podvige, tebi ne bo to uspelo Evo jaz rečem... čaki grem po magic kuglo... hokusssssss pokusssssssss.... 11.6. Ja?
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 15:07:42
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Gajka, a tkole že ti finiširaš? A ti mormo že odpustnico dat, al boš rajš še mal počakala? Mah, ene 3 tedne bi še pa počakala... A čmo stavt kdaj bo? No, pa dejmo, da bo bolj zabavno! Menda ne bom hodila okrog par centi odprta kot anita g.... Ali pač? ne neeeee, ti maš ekspresne podvige, tebi ne bo to uspelo Evo jaz rečem... čaki grem po magic kuglo... hokusssssss pokusssssssss.... 11.6. Ja? A boš ti beležila stave, če se bo še katera šla? Za pomoč: PDP je 21.6., Rok je pa prehiteval točno 14 dni. 11.6., hja, recimo, da bi šlo. Samo se moraš še z našo pupo zmenit. Aja, pa če boste hotele biti on-line z dogodkom, mi bo ena mogla cifro zaupat (na ZS), ker moj imenik imajo zdaj ribice s telefonom vred, jaz pa kot zakleto nobenega backupa... No, saj mudi se menda še ne, ker ta mesec še nimam v planu.
< Sporočilo je popravil gajka -- 19.5.2010 15:11:41 >
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del *** 19.5.2010 16:19:55
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Zoja Miša - kako ste opravili? Mene tudi firbec...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?