|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki ''''08 ~ 1.del ***
18.5.2010 15:15:00   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

user posted image

Čeden fantičuser posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
18.5.2010 15:17:53   
Erin
Evo, te dni sem pa jaz doma z angino..nč bat, sem sama prosila zanjo ko sem prejšnji teden rekla T. naj jo meni da samo da njega odrešim..pa jo s ponosom nosim..po stanovanjuuser posted image

No nekaj malega sem napisala, da ne boste hude ker sem tako malo tu...user posted image

Lep pozdravček***

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
18.5.2010 17:59:21   
anita goitan
sm pridna, kosilo kuhano, punci porihtani..ne to to-vse je zlikano v nulooouser posted image user posted image

hvala punce za nasvet, mah ne vidm pol m pred seboj, bumbar jaz

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
18.5.2010 18:58:23   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

sm pridna, kosilo kuhano, punci porihtani..ne to to-vse je zlikano v nulooouser posted image user posted image

Kaj si zdaj sama peglala ali si imela pomoč? user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
19.5.2010 7:33:54   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

ena gospa mi je pomagala..in mi še bo

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
19.5.2010 9:32:53   
Krysia
Dobro jutro / dan ... jst od zdravnika - do petka na bolniški, tko da bom še mal počivala ...

Super! Ti se pa mal spočij, če ti tvoji punci data kakšno urco frej!

Clara, pri ans tud tko nekakko zgleda, ko so makaroni za kosilo user posted image Frizura je pa super, smo mi tud včeraj Roku kravžle postrigli - sej jih ma še vedno, sam v oči mu ne silijo več ... se je pa kr moj možek lotil projekta striženje in mu je šlo tko dobr, da mu bom kar prepustila to delo ... no, ampak mene pa vseen ne bo strigel user posted image

Erin, bogica - angina? Čimprej se pozdravi, pol pa res pošljite te bolezni stran iz vaše hiše, ker vas skoz napadajo! Pa lepo da si mal pokomentirala - večkrat bi te rade brale tukaj ...

Zoja Miša, fajn opravi danes - s Kajo Lino in na razgovoru!

Tejkaz, čist prav, da si šefu povedala svoje!

Zdej grem pa posodo v red spravit ...

Neposredna povezava do sporočila: 3531
19.5.2010 10:58:15   
gajka
anita g.user posted image za najeto peglarico! Važno, da se obnese! user posted image

Jaz sem s pregleda pri G. Dečva je obrnjena navzdol, po UZ naj bi za dober teden prehitevala po merah. Čez 14 dni me čaka prvi CTG. Pa ker je Rok malo prehiteval, sem dobila že vse napotnice. Ja, na tale info o napotnicah je user posted image kar slino debelo požrl, a že kar, ali kaj? user posted image Danes se lotim še pranja prevlek na vozičku (je tak kot bi ga od Strojanov dobila, ker je bil od septembra kar v garaži parkiran, pa se je samo prah gor nabiral user posted image ), pol bo pa menda bolj ali manj vse pripravljeno na veliki prihod. Ja, imam "slabe" izkušnje od prvič, ko sem bila trdno prepričana, da bomo imeli malo zamude (kot naši potniški vlaki), pa je imel Rok čisto drugačne plane, pol sem pa za kazen med odtekanjem vode svoje stvari pakirala... user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
19.5.2010 11:18:27   
anita goitan
sm si palec zaprla z avtom.vrati, auuuuser posted image user posted image user posted image user posted image moder, boli...

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
   RE: *** Avgustovčki ''''''''08 ~ 1.del ***
19.5.2010 11:47:40   
gajka
sm si palec zaprla z avtom.vrati, auuuuser posted image user posted image user posted image user posted image moder, boli...

Jaiks! user posted image user posted image Zlomljen? 

< Sporočilo je popravil gajka -- 19.5.2010 11:48:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 3534
19.5.2010 12:05:43   
clara23

Jaiks! user posted image user posted image Zlomljen? 

uf, auč..

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
19.5.2010 12:35:59   
Krysia

Auč! Če te ful boli, se pejd rajši k dohtarju pokazat, da ne bo kej narobe pa da ni slučajno res zlomljen.

Gajka, a tkole že ti finiširaš? A ti mormo že odpustnico dat, al boš rajš še mal počakala? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3536
19.5.2010 12:44:06   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
Gajka, a tkole že ti finiširaš? A ti mormo že odpustnico dat, al boš rajš še mal počakala? user posted image

Mah, ene 3 tedne bi še pa počakala... user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
19.5.2010 12:54:02   
Erin

A čmo stavt kdaj bo?user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
19.5.2010 13:01:24   
Erin

To je pa super!user posted image Ženske smo res marsikaj sposobne ampak desetih rok pa nimamo... sedaj pa malo bolj na izi, da se ne boš izčrpala... user posted image Kaj je s prstom?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3539
19.5.2010 13:13:04   
clara23
Včeraj smo imeli sistematskega..stolp je lepo naredil, ko pa mu je sestra pokazala takega mini dojenčka in želela, da le tega napita po steklenički, se je ustavilo...Mark itak nima flaške že od 8m, tako da sploh ni vedel kaj je touser posted image . Sem razložila sestri, da on pač ne ve kaj je to flaška, pa je bilo..ampak od takrat naprej je bil čisto nezainteresiran za sodelovanje. Žoge ni želel niti pogledati, pa se drugače zelo rad žoga..natehtali so ga 11,7kg, višina pa je bolj na približno, ker ni želel biti pri miru..visok je cca 85cm. So ga cepili, krvi in vode pa nam ni bilo treba datiuser posted image . Zdravnica je rekla, da je motorično zelo spreten in da zaradi tega pač malo "trpi" njegova retorika..ampak da ni nič hudega. Važno, da razume..sem si kar malo oddahnila..Je imel pa malo reakcije na cepivo..zvečer je dobil vročino, ki se je vlekla do zjutraj. Je bila pa minimalna..samo sitkan je bil pa full..pa po nogici se non stop praska. Bo že, važno, da smo dali čez..

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
19.5.2010 13:54:43   
Vilika
Gajka - FB sporočilo imaš user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
19.5.2010 14:13:20   
Vilika
Hejla babnice!

Sem malo preletela zadnje strani foruma - vidim da povsod dogaja...
Predvsem o nekih bolj ali manj neprijetnih pripetljajih berem user posted image
Pikepoke za vse (anita, krysia, tejka, erin, amelia, katja, in še katera, če sem slučajno spregledala).

Tudi pri nas ni postlano z rožicami - še zdaleč ne... Služba in to user posted image ... Je pa vsaj zdravje zaenkrat v redu.
Naš tamalček me zna pošteno iz tira vreč na vsake tolko časa - sem pool nase jezna ker se mu pustim sprovocirat...

Najhuje je ker je tak veeelik bojazljivec, jaooo. Zadnjič se je na lepem spomnil, da se boji mačk (prej je bil z njo velik prijatelj), potem psov.. Par dni zatem se je začel bati otrok, predvsem fantkov (ker ga je en na igrišču malce grdo pogledal)...
Pa obožuje vso mehanizacijo - bagiji, taktoji, motoji, amioni, vioni user posted image , in je zadnjič mel priliko sedeti na motorju, pa ga je lastnik potem vključil - naš pa v jok in dol...user posted image user posted image user posted image Tko da adijo zdaj tudi motorji...
In glej ga zlomka - včeraj je nad hišo letelo športno letalo, danes helihopter - tudi tega se boji kot hudič križa, kar na lepem. Steče k meni, se oprime mojih stegen kot klop in kriči in not, not... in morava v hišo.

Pa saj to ni mogoče user posted image . Zdaj sploh ne morem z njim več nikamor...
Pa sploh mi ni jasno po kom in zakaj je tak - jaz sem bla kot otrok zelo pogumna, moj pa tud ni bil tak posranček... user posted image

Evo na hitro toliko, se še kaj oglasim

Bodite fajn

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
19.5.2010 14:24:33   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

To je pa super!user posted image Ženske smo res marsikaj sposobne ampak desetih rok pa nimamo... sedaj pa malo bolj na izi, da se ne boš izčrpala... user posted image Kaj je s prstom?user posted image

Ženske smo res superice user posted image
No, jaz delam kot, da bi imela 10 rok, ker drugače ne gre user posted image  vse delam sama... kuham, pospravljem, čistim, likam in urejam 2 otroka .. Hvala bogu, da imam super user posted image  da mi pomaga, ko ni v službi user posted image  Družina ne pomaga in prijateljev ni.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
19.5.2010 14:46:15   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Najhuje je ker je tak veeelik bojazljivec, jaooo.

... tudi tega se boji kot hudič križa, kar na lepem. Steče k meni, se oprime mojih stegen kot klop in kriči in not, not... in morava v hišo.

Pa saj to ni mogoče user posted image . Zdaj sploh ne morem z njim več nikamor...

user posted image user posted image user posted image Sem se fajn nasmejala... tudi naš je imel isto situacijo z motorjem in te popolnoma zastopim... ampak mislim da je vse to le faza ker je toliko novega in sedaj možgančki toliko inf vpijajo in so nad določenimi fascinirano šokiraniuser posted image
Pri nas delamo tako da v tem primeru ne bežimo stran ampak pustimo da se s strahom sooča, pa čeprav izza moje vele ritiuser posted image user posted image   Mislim da je tko prov no, se spomnim ko sem jaz imela fobijo za vožnjo z avtom so mi rekli samo vozit in vozit pa bo bolje in je, pa sklepam da je pri tem tudi tko...

Lepo da si se oglasila, le večkrat pridi... user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
19.5.2010 14:47:48   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Ženske smo res superice user posted image
No, jaz delam kot, da bi imela 10 rok, ker drugače ne gre user posted image  vse delam sama... kuham, pospravljem, čistim, likam in urejam 2 otroka .. Hvala bogu, da imam super user posted image  da mi pomaga, ko ni v službi user posted image  Družina ne pomaga in prijateljev ni.

Kje pa sta sestrica in mami, onidve sta ti ponavadi veliko pomagali?  Gresta letos tudi v Avstralijo? Se jima boš kdaj pridružila?user posted image Uf, sama vprašanjauser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
19.5.2010 14:48:02   
gajka

No, pa dejmo, da bo bolj zabavno! user posted image Menda ne bom hodila okrog par centi odprta kot anita g.... user posted image Ali pač? user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
19.5.2010 14:50:46   
Erin
Zoja Miša - kako ste opravili?user posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
19.5.2010 14:54:26   
Erin

No, pa dejmo, da bo bolj zabavno! user posted image Menda ne bom hodila okrog par centi odprta kot anita g.... user posted image Ali pač? user posted image

user posted image ne neeeee, ti maš ekspresne podvige, tebi ne bo to uspelouser posted image

Evo jaz rečem... čaki grem po magic kuglo... hokusssssss pokusssssssss....    11.6.   Ja?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
19.5.2010 15:07:42   
gajka

user posted image ne neeeee, ti maš ekspresne podvige, tebi ne bo to uspelouser posted image

Evo jaz rečem... čaki grem po magic kuglo... hokusssssss pokusssssssss....    11.6.   Ja?user posted image user posted image user posted image

A boš ti beležila stave, če se bo še katera šla? Za pomoč: PDP je 21.6., Rok je pa prehiteval točno 14 dni. user posted image 11.6., hja, recimo, da bi šlo. Samo se moraš še z našo pupo zmenit. user posted image
Aja, pa če boste hotele biti on-line z dogodkom, mi bo ena mogla cifro zaupat (na ZS), ker moj imenik imajo zdaj ribice s telefonom vred, jaz pa kot zakleto nobenega backupa... user posted image No, saj mudi se menda še ne, ker ta mesec še nimam v planu. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 19.5.2010 15:11:41 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
19.5.2010 16:19:55   
gajka
Zoja Miša - kako ste opravili?user posted image  

Mene tudi firbec... user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?