Krysia
|
Pozdravljene, pa ste le mal več načvekale Jst sem včeraj štrajkala na RR, ker sem se šla crkljat k mojim domov ... sem prav uživala, Rok tud z vsemi mački in še psom za povrh ... Popoldan smo se pa doma skregal - moj možek in njegova mama ... joj, še zdej kr pike dobim ... o razlogih rajš ne bi - so preveč butasti ... mislim, kako se enim ljudem ne da nič dopovedat (al sm pa jst čudna, ke rmi je jasno, da če 3 tedne dež pada, ne moreš prov velik zunaj narest in pač zadeva še ni narejena ) Eh, kr neki ... Že tko pride moj po peti domov, pa gre pol ven delat, pol ga pa še ona pregenja ... jah, se opravičujem, ker bi jst rada, da je mal tud z nama ... boljš, da danes ne pride k nam gor, ker ji bom kr kej povedala! Grrrr! No, hvala, ker ste prebrale - se že boljš počutim ... Tejkaz, tale brat od G je pa res čuden. Halo? Sej bi vprašal, če se je hecal, sam se mi zdi, da si se v eno čudno familijo priženila in se ni hecal ... Katastrofa! Pa škoda za odpadlo dekliščino - za tvojo prijateljico pa držim pesti, da se vse dobro konča in da počaka še nekaj mesecev! Pa srečno z učenjem! Clara23, moje sožalje ... jst si tud ne znam predstavljat, kaj človeka pahne tako globoko, da ne vidi več ven ... je pa to tud od karakterja odvisno .... gajka, ti se kar veseli zadnjega delovnega dne ... sej te poznamo in vemo, da je to sam uradno, ker ti brez službe ne moreš zdržat, ampak vseeno malo izprezi - lepo za računalnikom sedet pa z nami čvekat! No, pa ko že stave ponirate - jst sm tud za 11.6. anita, sam da je prst boljš ... joj, tole vaše nespanje ... me vsakič stisne, ko preberem, da niste spali ... si sploh ne predstavljam, kako funkcioniraš čez dan. Z bazenom pa le počakaj, da ne bi blo res kaj narobe ... Zoja Miša, izleti: Pliskina pot, Učna pot Škocjan - rajši z nahrbtnikom kot z vozičkom, pri ta drugi voziček itak odpade (lahko tud tvegate in greste brez pripomočkov, sam mi ponavad rajši nahrbtnik s sabo vzamemo ...), pol maš pa še Pokljuko al pa Roglo al pa Veliko planino (sam ne vem, kakšno bo vreme - je treba preverit ...) Eh, ja .. jst sm bolj take za hodit napisala, drugač gresta pa Maibor pogledat, al pa Celje, pa enkrat sme nekje brala, da majo en otroški muzej nekje - čaki mal, evo ga: Hermanov muzej ... no, tko na hitro - če se še kaj spomnim, ti pa napišem ... Vilika, prid nas še kaj pogledat ... žal mi je, da maš tako situacijo s službo ... na žalost je tega vedno več. Upam pa, da kaj najdeš! Drugač mamo pa mi tud fazo, ko se bojimo vsega, kar ropota - ne smem sesat, palični mešalnik je najhujši sovražnik ... katastrofa! Sem zadnjič delala juho iz bučk in jo ni hotel jest, ker sem jo zmešala s paličnim ... je kazal na juho in delal drrrrrrrrrrrrrrrrr ... čez ene pol ure sva pa lahko jedla ... Upam, da je res samo faza ... Danes sva bla pri zobarju ... še ena katastrofa ... doma mi je pokazal, kako bo usta odprl in potem dobil štampiljko ... prideva tja, najprej pride ven en fantek, ki se je drl kot zverina ... tko da je bil Rok že itak prestrašen ... greva nooter, zobarca najprej pogleda "usta" od kamiona, ki ga je mel s sabo ... že tam je bil jok. Ko je pa njemu dala uno ogledalo v usta, je blo pa konc - se je začel dret, kot bi ga iz kože dajal, pa sploh ne vem, zakaj ... no, nekak ji je uspelo videt, da so zobki ok, čez pol leta gremo pa ponovit vajo ... Ok, za zdej tolk, če se pa še kej spomnim, se pa spet oglasim ...
|