|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki ''''''''''''''''08 ~ 1.de...
21.5.2010 8:32:00   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

zadnjič od G mlajši brat zahteval plačilo, da pazi na Evo za par minut.
user posted image user posted image

bedakuser posted image

Moja stava za gajko je 11.6.user posted image

Jaz sem pa ravno iz pokopališča..sem šla kropit znanca..se je včeraj zjutraj obesil..star 25 letuser posted image user posted image user posted image . Žalostno..

Na žalost je bilo res tako. Najprej je vprašal kaj bo imel on od tega, če jo bo pazil. Sem ga nič hudega sluteč vprašala kaj bi pa rad imel od tega, in je odgovoril da denar. Me je skoraj na rit vrglo. Sem jo raje v ZD s sabo peljala.

Moja stava za Gajko 15.6.

Žal mi je za znanca. Je bil iz Medvod?

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Aja, UŽIVAAAAAAAJ!   

Na žalost ne grem nikamor. Me je klicala organizatorka te dekliščine da je bodoča nevesta v bolnišnici (pri komaj 24t ji grozi predčasen porod), tako da vprašanje, če bo sploh poroka. Upam da bo vse v redu.

Bella, srečno na izpitu.

Gajka, a veš da sem jaz tudi na to pomislila - sigurno se počuti ogroženega ali pa je hudo ljubosumen. Moj šef je tudi svojega denarja vreden. Ko ga prime, je ves sladek, ko ima pa slab dan pa nadere vsakega ko mimo pride.
Že januarja bi moral začeti delati v NG, pa je še vedno tukaj.

Vlečem dol zadnji dve nadaljevanji Greys anatomy, menda je bila krasna zaključitev sezone.

Lep dan vsem

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
21.5.2010 8:32:17   
Zoja Miša
Jutro, babe žabe. Eno user posted image  za vse.

Tejkaz, sem pozabila komentirati tole glede plačila za Evo - mislim, pa to je katastrofa! Kako mu sploh kaj takega pade na pamet in kako si sploh upa, to vprašati!?user posted image  Namesto, da bi bil vesel, da mu to funkcijo sploh zaupata! Mislim, sem brez besed!
Erin, pametno si se odločila...da boš lahko šla na dekliščino...tudi jaz sem na eni doživela moški striptiz...bilo je super!user posted image

Tako da vi2 uživajta na dekliščini!

Jaz pa tuhtam, kam jutri na izlet? Ima katera kakšno idejo - pa Bled in Portorož odpadeta že v osnovi!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
21.5.2010 8:35:03   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Jaz pa tuhtam, kam jutri na izlet? Ima katera kakšno idejo - pa Bled in Portorož odpadeta že v osnovi!

Kaj pa tist živalski vrt pri Vrhniki?

Midva sva pa sama cel vikend. Otroka gresta na Bizeljsko danes popoldan in se vrneta v nedeljo dopoldan, potem gremo pa v Velenje k našima dvema na praznovanje obletnice poroke - enainštiridesete.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
21.5.2010 8:53:26   
Zoja Miša
Tejkaz, ja, sem pomislila tudi na to...mogoče pa res, če ne bom imela kakšne druge ideje za celodnevni izlet. To lahko gremo tudi popoldne, ko se naspi, je blizu.

Vi2 pa uživajta. Otroka bosta ziheruser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
21.5.2010 8:57:22   
tejkaz

Tejkaz, ja, sem pomislila tudi na to...mogoče pa res, če ne bom imela kakšne druge ideje za celodnevni izlet. To lahko gremo tudi popoldne, ko se naspi, je blizu.

Vi2 pa uživajta. Otroka bosta ziheruser posted image .

Bova uživala ja user posted image za knjigami user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3580
21.5.2010 9:24:37   
gajka
tejkaz - kar se brata od G tiče user posted image , a to je ta, ki celo jeseni pričakuje user posted image ?
Šefa pa očitno ljubosumje daje, da lahko ena "frišna mula" tako hitro napreduje. Saj ti ni nihče ničesar poklonil, vse si sama dosegla in se dokazala. Mandi ga gleda!
Vikend za knjigami? A te še kakšni izpiti čakajo? user posted image
Razlog za odpovedano dekliščino je pa res žalosten. Me kar malo stisne! Samo eno vpr., če nisem preveč firbčna, menda ja ni punca iz naše vasi (ker vem za eno malo naprej od nas, ki septembra pričakuje, poroko pa ima tudi zdaj enkrat)? user posted image

clara23 - žal mi je za znanca. Res žalostno, kaj tako mlade ljudi lahko pahne v tak obup, da ne vidijo več izhoda... user posted image

Erin - uživaj na dekliščini!

Stave za gajko - ja, ja, očitno nobena ne verjame, da bi pupa utegnila do PDPja počakat! user posted image Pa da vidimo, katera bo res zadela z napovedjo.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
21.5.2010 9:30:29   
clara23
Tejkaz, ni bil iz Medvod ampak iz Šk. Loke..

Zoja Miša, a potem je ta operacija že čisto 100% zihruser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
21.5.2010 9:41:42   
anita goitan
jutro

noč bla še kar, ob 2.se je zbudila, sva šli mal Ice Age3 v ta n-krat gledat, ma samo za pol urce, potem pa spat in je kmal zaspala.

Prst me ne kljuva več, včeraj mi ga je dr.še mal prebodla in stiskala ven, je šlo še velik krvi, danes pa ne več velik..sam na bazen vseno si ne upam, da kaj ne fašem..namreč danes sva nameravala še Ulo 1.peljat na bazen..pa naslednji petek.

Čez vikend gremo na Obalouser posted image in gajka če kaj novega odkrijeva na področju gastronomije ti poročamuser posted image

Jaz pa ne maram da se stave pobirajo (gajka), ok saj se ne zame, ampak mi je čist bedno da se datume neki določa..ja sem čudna.user posted image

se še beremo, grem kidat pa pa

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
21.5.2010 9:50:07   
Zoja Miša
Clara, ja, ja ...to je bilo jasno že na začetku, operacija je naizpodbitna. Razlika je le, da sedaj že točno vem, da bo jeseni, kar sem itak predvidevala.
Glede znanca pa je to res groznouser posted image ...res, kaj te lahko pahne tako daleč...si ne predstavljam...

Tejkaz, vikend za knjigami, tudo meni ni jasno.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
21.5.2010 9:53:15   
gajka
anita g. - mene tele stave bolj zabavajo in jih ne jemljem preveč resno. Ko bo podnajemnica pripravljena, bo pač ven prišla. Tudi s kakšno numerologijo se ne ubadam, da bi npr. ime usklajevala z datumom... Ime je določeno, ne glede na to, kdaj pride, tudi za fantka, če se je slučajno vmes kaj spremenilo... Pa ti si itak en čudak! Komu drugemu pa še uspe prst z vrati preščipnit (btw. še dobro, da ni nič zlomljeno in bo kmalu OK) ! user posted image  user posted image Če pa kakšen dober vir hrane na obali najdete, pa kar povej. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3585
21.5.2010 9:57:36   
gajka
Btw. danes imam uradno zadnji delovni dan! Pa ne vem, a se naj veselim ali ne, ker bom še nekaj časa delala od doma... user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
21.5.2010 10:11:53   
Zoja Miša
Anita, stave so za hec...dej no, ne jemlji tega tako resno...
Lahko pa rečemo še tako, katera zmaga, da za kavo v Volčjem...user posted image

Gajka, recimo, da bodi vesela, da delo imaš in da laufa...
Jaz bom glede naše situacije raje tiho,...ker mislim, da se dogaja ravno to, kar sem predvidevala...mislim, da se potapljamouser posted image  šefe pa glavo v pesek, ko nojuser posted image .

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
21.5.2010 10:13:07   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Btw. danes imam uradno zadnji delovni dan! Pa ne vem, a se naj veselim ali ne, ker bom še nekaj časa delala od doma... user posted image

jah kaj pa vemuser posted image mislm da bo tvoja porodniška skoz ena mešanica previjanaj+in vse kar paše zravn user posted image + službe

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
21.5.2010 10:16:44   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

jah kaj pa vemuser posted image mislm da bo tvoja porodniška skoz ena mešanica previjanaj+in vse kar paše zravn user posted image + službe

To si pa najbrž kar zadela! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3589
21.5.2010 10:50:17   
clara23

Clara, ja, ja ...to je bilo jasno že na začetku, operacija je naizpodbitna. Razlika je le, da sedaj že točno vem, da bo jeseni, kar sem itak predvidevala.
Glede znanca pa je to res groznouser posted image ...res, kaj te lahko pahne tako daleč...si ne predstavljam...

oooo, upam, da bo bejbika hitro okrevala...

jah, ne ve se kaj ga je tako daleč pripeljalo..starša sta včeraj rekla, da je bil že en mesec čisto na dnu..ni jedel, izoliral se je od družbe, ni se pogovarjal, samo študiral je (bil je tik pred diplomo). Imel je tudi neke projekte in zgleda, da je bilo preveč vsega..rekla sta tudi, da zadnji teden je šlo pa le še navzdol in zgleda, da se je fant zlomil..nimaš kej..usoda je kruta, ampak vseeno je žalostno videti, ko morejo starši pokopat svojega otrokauser posted image .

aja, tejkaz, če boš naslednjič takole rabila varstvo za katerega od otrok, ga/jo lahko k meni pripelješuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3590
21.5.2010 10:51:57   
tejkaz

tejkaz - kar se brata od G tiče user posted image , a to je ta, ki celo jeseni pričakuje user posted image ?
Šefa pa očitno ljubosumje daje, da lahko ena "frišna mula" tako hitro napreduje. Saj ti ni nihče ničesar poklonil, vse si sama dosegla in se dokazala. Mandi ga gleda!
Vikend za knjigami? A te še kakšni izpiti čakajo? user posted image
Razlog za odpovedano dekliščino je pa res žalosten. Me kar malo stisne! Samo eno vpr., če nisem preveč firbčna, menda ja ni punca iz naše vasi (ker vem za eno malo naprej od nas, ki septembra pričakuje, poroko pa ima tudi zdaj enkrat)? user posted image

Starejši brat od G pričakuje, od G brat dvojček je pa ta, ki je rekel za plačilo.

Vikend za knjigami - jah, treba bo diplomirat dokler se program čisto ne zamenja.

Na žalost je res punca iz vaše vasi. Moja najboljša prijateljica. Včeraj so jo odpeljali v bolnico - točnega razloga ne vem, ker si je kar ne upam poklicati, menda pa naj bi ji grozil predčasni porod. Sva pa govorili par dni nazaj in je rekla da se sicer odlično počuti. Poroka je 5.6., rok ima pa septembra.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
21.5.2010 10:54:14   
tejkaz

aja, tejkaz, če boš naslednjič takole rabila varstvo za katerega od otrok, ga/jo lahko k meni pripelješuser posted image

Ne obljubljat preveč, da te ne bom kar za besedo prijela user posted image

Še glede stav - kar naj špara tista ki bo zmagala user posted image hecam se. Jaz tudi ne vidim nič slabega v tem.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
21.5.2010 11:04:27   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Ne obljubljat preveč, da te ne bom kar za besedo prijela user posted image

ti kar. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
   RE: *** Avgustovčki '''''''''''''''''''''''''...
21.5.2010 11:18:06   
gajka
tejkaz - mislim, da imam jaz v mislih eno drugo punco - A.P., samo zanjo ne vem, kdaj ima poroko, edino za rok vem, da ima septembra. Vsekakor upam, da se ji lepo izteče, kdorkoli že je.
Diplome se pa le loti, da te ne bo sprememba sistema dohitela!

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
21.5.2010 11:21:40   
tejkaz

tejkaz - mislim, da imam jaz v mislih eno drugo punco - A.P., samo zanjo ne vem, kdaj ima poroko, edino za rok vem, da ima septembra. Vsekakor upam, da se ji lepo izteče, kdorkoli že je.

Ja, A.P. je.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
21.5.2010 11:27:06   
Zoja Miša
Tejkaz, glede prijateljice upam, da ni kaj hujšega. Lahko pa je tako kot je bilo pri meni, mi je tudi v 25t to grozil prezgodnji porod in sem potem morala biti v bolnici, pa počutila sem se namreč tudi najbolj super, ko mi je G to povedal, da je taka situacijauser posted image . Če bo počivala bo vse o.k. Ampak mislim, da lahko na poroko pa kar pozabi, za enkrat.user posted image

Jaz pa študiram, kaj pa če bi jutri šli do Pirana in v akvarij? No, ne vem, bomo videli...

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
21.5.2010 11:29:25   
gajka

Ja, A.P. je.

Ah... user posted image Najbrž je pol kar ta prava (če je zdaj živi malo dlje od nas kot prej)... Res štala!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
21.5.2010 11:30:16   
Krysia
Pozdravljene,

pa ste le mal več načvekale user posted image

Jst sem včeraj štrajkala na RR, ker sem se šla crkljat k mojim domov ... sem prav uživala, Rok tud z vsemi mački in še psom za povrh ... user posted image   Popoldan smo se pa doma skregal - moj možek in njegova mama ... joj, še zdej kr pike dobim ... o razlogih rajš ne bi - so preveč butasti ... mislim, kako se enim ljudem ne da nič dopovedat (al sm pa jst čudna, ke rmi je jasno, da če 3 tedne dež pada, ne moreš prov velik zunaj narest in pač zadeva še ni narejena user posted image ) Eh, kr neki ... Že tko pride moj po peti domov, pa gre pol ven delat, pol ga pa še ona pregenja ... jah, se opravičujem, ker bi jst rada, da je mal tud z nama ... boljš, da danes ne pride k nam gor, ker ji bom kr kej povedala! Grrrr! No, hvala, ker ste prebrale - se že boljš počutim ...

Tejkaz, tale brat od G je pa res čuden. Halo? Sej bi vprašal, če se je hecal, sam se mi zdi, da si se v eno čudno familijo priženila in se ni hecal ... Katastrofa! Pa škoda za odpadlo dekliščino - za tvojo prijateljico pa držim pesti, da se vse dobro konča in da user posted image počaka še nekaj mesecev! Pa srečno z učenjem!

Clara23, moje sožalje ... jst si tud ne znam predstavljat, kaj človeka pahne tako globoko, da ne vidi več ven ... je pa to tud od karakterja odvisno ....

gajka, ti se kar veseli zadnjega delovnega dne ... sej te poznamo in vemo, da je to sam uradno, ker ti brez službe ne moreš zdržat, ampak vseeno malo izprezi - lepo za računalnikom sedet pa z nami čvekat! user posted image No, pa ko že stave ponirate - jst sm tud za 11.6. user posted image

anita, sam da je prst boljš ...  joj, tole vaše nespanje ... me vsakič stisne, ko preberem, da niste spali ... si sploh ne predstavljam, kako funkcioniraš čez dan. user posted image Z bazenom pa le počakaj, da ne bi blo res kaj narobe ...

Zoja Miša, izleti: Pliskina potUčna pot Škocjan - rajši z nahrbtnikom kot z vozičkom, pri ta drugi voziček itak odpade (lahko tud tvegate in greste brez pripomočkov, sam mi ponavad rajši nahrbtnik s sabo vzamemo ...), pol maš pa še Pokljuko al pa Roglo al pa Veliko planino (sam ne vem, kakšno bo vreme - je treba preverit ...) Eh, ja .. jst sm bolj take za hodit napisala, drugač gresta pa Maibor pogledat, al pa Celje, pa enkrat sme nekje brala, da majo en otroški muzej nekje - čaki mal, evo ga: Hermanov muzej ... no, tko na hitro - če se še kaj spomnim, ti pa napišem ...

Vilika, prid nas še kaj pogledat ... žal mi je, da maš tako situacijo s službo ... na žalost je tega vedno več. Upam pa, da kaj najdeš! Drugač mamo pa mi tud fazo, ko se bojimo vsega, kar ropota - ne smem sesat, palični mešalnik je najhujši sovražnik ... katastrofa! Sem zadnjič delala juho iz bučk in jo ni hotel jest, ker sem jo zmešala s paličnim ... je kazal na juho in delal drrrrrrrrrrrrrrrrr ...  čez ene pol ure sva pa lahko jedla ... Upam, da je res samo faza ...

Danes sva bla pri zobarju ... še ena katastrofa ... doma mi je pokazal, kako bo usta odprl in potem dobil štampiljko ... prideva tja, najprej pride ven en fantek, ki se je drl kot zverina ... tko da je bil Rok že itak prestrašen ... greva nooter, zobarca najprej pogleda "usta" od kamiona, ki ga je mel s sabo ... že tam je bil jok. Ko je pa njemu dala uno ogledalo v usta, je blo pa konc - se je začel dret, kot bi ga iz kože dajal, pa sploh ne vem, zakaj ... no, nekak ji je uspelo videt, da so zobki ok, čez pol leta gremo pa ponovit vajo ...

Ok, za zdej tolk, če se pa še kej spomnim, se pa spet oglasim ...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
21.5.2010 11:35:26   
gajka
Jaz pa študiram, kaj pa če bi jutri šli do Pirana in v akvarij? No, ne vem, bomo videli...

Mi smo šli tja med dopustom v Izoli. Parkirali v GH Fornače, šli na zastonj mini bus (Rokova prva vožnja z busom, mu je bilo kar všeč) od garažne hiše do Tartinija, potem v akvarij (no, ultra velik ni, ima pa vse živalice, ki jih najdeš na Jadranu). V akvariju je bila ravno tam ena šola in džumbus do amena, je bilo Roku kar odveč, pa smo se s tetko pri vhodu zmenili, da pridemo raje kasneje nazaj. Smo šli vmes še malo po Piranu, pa na kosilo, pol pa nazaj in potem se je Rok nanorel v akvariju, ker je bil mir (samo par drugih ljudi še). Zdaj zna povedat, da je tam videl ribo (veliko in malo), raka, zvezdo, ježka, školjko, (morskega) konjička... Nam ni bilo žal za izlet, ampak smo pa res že itak bili v tistih koncih.

Neposredna povezava do sporočila: 3599
21.5.2010 12:16:06   
tejkaz

Ja, A.P. je.

Ah... user posted image Najbrž je pol kar ta prava (če je zdaj živi malo dlje od nas kot prej)... Res štala!

Ta prava ja. Najprej so živeli čisto blizu vas, potem so se pa pred nekaj leti preselili v svojo hišo, tam si zdaj tudi z bodočim možem urejata zgornje nadstropje.

Zoja Miša, mi smo bili tudi v akvariju v Piranu. Vstopnina je 7€ akvarij je res bolj mali, je pa v redu. Mi smo z ogledom končali v slabih 15ih minutah. Jaša ribe niso zanimale.

Sploh ne vem kakšno vreme je jutri napovedano, če bo lepo, greva z mojim jutri na Ratitovec, že dve leti in pol nisva bila gor.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?