loremi
|
Dobro jutro! Imam dans dopust, ker grem potem k G, pa sem rekla ma bom rajš dopust vzela, da ne bom potem ur not prinašala, pa itak zdej za računalnikom visim, namest da bi šla kej nardit, ampak če pa ne morem brez vas tu. sonya pa ti si tole čist u iber zares vzela, tole pa ma da je prava kombinacija! fidolina, ne bit name jezna plis, ne bom niti mignla proti Tončku, če je pa tebi oddan nooo, a prav. neokrita tud jaz sem boječka za tatto, mela bi ga pa takoj. Kako je pa hči prestala? Jst sem si izbrala eno slikco, kakšno bi mela na telesu vtetovirano, pa prav kolegica (ki si ga je dala delat) ... hm, ja, veš tole zna pa kr bolet ajs jst pa tace stran in ok, bom kr na računalniku gledala slikco. gigiii a jej pridem zjutri za računalnik in vidim včerajšnjo stimulacijo in se že tko zgodi vsa slinm IZVIRNO SPOROČILO: alpog http://www.youtube.com/watch?v=1rMph8HzcDE Meni kar spodnja čeljust pade na mizo pri takih scenah! aaaaaa kolk bi jst 3000x gledala ta film gigi am, ja, tortica bo pa tko (no zaenkrat je takšna ideja (upam, da me ne mine vse skup pa da ne nardim kr neki), da bodo 3 plasti testa (čokoladnega) in 3 plasti kreme (dve čokoladni in ena kokosova). Okrašena samo s smetano, mogoče mal v različnih barvah, odvisn kolk se mi bo dal ukvarjat, pa njegova slika na vrhu (sej veš, tisto, ko se lahko poje, to sem pa dala v Pekarni Vrhnika naredit, še prav šibala sem iz službe, ker tam delajo sam do 16-ih). Sam če se vsega tega lotim, se mogoče še najbolj zamotim od vsega skup , ker bi moglo bit drugač . Sam majo pa v tej trgovini kr take, velke pakete, tko da bi tiste perlice mela ma za 10 let, ko jih je tolk v embalaži, pa rožce tud. S kako tičino maso se pa jst ne grem zezat, pa nimam ustvarjalne roke. Tolk zaenkrat, vsakič napišem 3x predolg post. Lep dan vsem!