|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
20.5.2010 8:19:47   
3x mami
jutro!

ja, porodnisko lahko zacnes urejat potem, ko dobis pri ginekologu papirje o pdpju in napotnice - to je pa nekje po 30t. tako da je se cas. glede ocetovstva pa ne vem, vem samo, da gres naredit en zapisnik in to je to. po moje fajn uredit prej - mogoce istocasno kot porodnisko. imas potem eno skrb manj.

majabar, za morfologijo je po moje se prezgodaj. otrok mora biti dovolj razvit, vsak teden se mu zelo pozna... drugace pa pojdi na samoplacniski uz in lepo razlozi, da bi pac rada preverila cimvec, kar se da, pred odhodom, ker ne ves, kaksen je sistem dol. itak ce placas se bolj potrudijo.

Najki, hvala. midva bova tudi vzela belo, nama najbolj pase v prostor. z ozjimi je lazje, pa tudi mislim, da so police bolj mocne. pac vrat bova dala, ampak takih neprozornih. ne zaradi praha, ampak zato, ker drugace nimam kam dat razne sare user posted image ostalo pa knjige, cdje, ... pa obvezno brez vrat.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
20.5.2010 8:25:41   
Urshy78
jutro user posted image

orhideja80, potem sem po vsej verjetnosti ena izmed tistih dveh, s katerima si se pogovarjala, ker imava rok na isti dan user posted image
jaz sem tista, ki nima rdečih las user posted image
hmm, zdaj pa res ne vem katera si?? na katerem mestu si pa včeraj migala? sm gledala naokrog, katera bi lahko bila, ampak na barve brisač pa nisem bila pozorna user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
20.5.2010 8:47:19   
majabar
Dobro jutro, souser posted image !

Jaz bom imela glede očetovstva tudi težave. Gre za to, da se je ločitveni postopek tako zavlekel, da sem vmes zanosila s svojim dragim in zdaj je moj bivši mož uradno oče otroka, ker je po naših zakonih to otrok zakonske zveze. Na CSD pravijo, da pred porodom ne morem nič storiti, ker otroka pač še ni. Ko bo rojen, pa bo moral moj bivši mož na sodišču izpodbijati očetovstvo. Brezveze! Potem pa imajo tako dolge vrste, če se ukvarjajo s takimi primeri. Bivši mož se strinja, da ni oče, a vseeno mora vse po sodni poti.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
20.5.2010 8:59:03   
tinaaleks
majabar- glede očetovstva ti nič ne zavidam, bolj zaradi tega, ker bo pri nas to res dolgo trajalo. Se mi zdi da ne morejo nič hitro narest. Mi je pa smešno, da mora iti vse po sodni poti. Če nisi poročen da oče izjavo. Zakj ne bi mogel dati poročen par -moški, tudi samo izjavo da ni oče otroka, ampak enostavno je.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
20.5.2010 9:07:45   
caroline1
Jutro raztresene user posted image .

Anju- pravim ti, da sem tudi jaz o tem brala, pa mi ni najbolj jasno...res, da midva v 8 dneh nisva zapustila otočka. Tako da ti ne morem garantirat kako je blo s to gužvo proti Trogirju. Ko sva šla domov je pa ful deževalo in ni bilo neke sile. Kaj pa vem! Sej se tudi jaz raje odločam za preverjene variante. Ker stvar ni blizu in ne morš kar rečt dost mam pa grem user posted image .

Očetovstvo- bomo definitivno rihtali prej...ampak je še cajt. S temi procedurami pa je res štala...eh, sej če ne bi blo tolk ****rije tudi javna uprava ne bi štela tolko uslužbencev user posted image .

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
20.5.2010 9:10:24   
3x mami
majabar, mah, tole je pa res brezveze. kako pa bo tam, kjer bos rodila? kaj bos napisala na obrazce pri porodu? skregano je z logiko, da bi napisala gor ime bivsega... ma ne se sekirat. pac, birokracija. vazno, da imate vi postimane stvari, drugo se ze resi. otroku pa je na zacetku itak vseeno, kaj mu pise na papirju. vazno, da je potem stvar postimana.

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
20.5.2010 9:21:24   
majabar
Moj dragi je bil kar šokiran, ko je slišal za naše zakone. In mi že 10x povedal, da je on oče in da ima tega otroka neskončno rad, da je samo njegov (pa sem pripomnila, da malo tudi mojuser posted image ). Na CSD so rekli, da pač nikogar ne bom vpisala v rojstni list kot očeta in sem jim kar povedala, da bom, saj vem, kdo je oče in si to želiva! Ko bomo prišli pa sem, bomo uredili še po uradni poti tu. Iz Kolumbije pa verjetno ne bodo kontrolirali, če sem bila na drugem koncu sveta 7 mesecev pred porodom še uradno poročena.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
20.5.2010 9:43:05   
nejkec
Jutro user posted image !

No za nekatere je verjetno že dober dan user posted image . Sem se danes zjutraj slabo počutila in ostala doma. Vas moram pa nekaj vprašat. Včeraj zvečer me je začelo nekaj zvijati kot pred menstruacijo in sem se tudi ponoči parkrat zbudila zaradi tega. Zdaj me še vedno zvija in me je začelo skrbeti. Vem, da so bolečine lahko prisotne zaradi raztegovanje vezi, ampak nevem, če so to take bolečine kot jih občutim? A bi morala do G? Se mi ne da hodit neki tečnarit, če ni nič tazgauser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
20.5.2010 9:44:22   
2ursae
moje novice: bila pri G, vse ok, imeli bomo DEKLICO user posted image
Morfologija bo 7.6.
Tko jana, sem ti dala malo dela user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
20.5.2010 9:53:05   
majabar
2ursae, čestitke!!!!user posted image
nejkec, težko je kar tako reči, lahko ti sama povem, da sem imela v zadnjih dveh mesecih recimo 3x občutek, kot da bom ravnokar dobila mensturacijo, potem pa je minilo. Tisto špikanje v maternici, ko se širi, pa je pri meni prisotno vsak dan. Da boš bolj mirna, pa lahko pokličeš ginekologa.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
20.5.2010 10:02:26   
3x mami
oh, ursae2, po dveh fantih zdaj puncka user posted image verjetno si zelo vesela user posted image

nejkec, pravijo, da dokler ni krvavitve, ni panike... si mogoce kaj takega delala? dvigovala tezko itd? ce si v dvomih, klici ginekologa, verjetno ti bo ze sestra znala dat kak napotek - kaj delat oz kaj opazovat in v katerem primeru it tja na kontrolo. mogoce bo minilo, drzim pesti!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
20.5.2010 10:07:09   
nejkec
A katera hodi v leonišče? Imam samo tel. številko za naročanje (ne pa od ginekologinje)- a mislite, da kar tja pokličem?

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
20.5.2010 10:23:27   
Blancica
za naročanje pokliči po telefonu ali pa pošlji e-mail na naslov narocanje.spec.gin.amb@kclj.sinapiši vse svoje podatke izbranega ginekologa in za kaj se naročaš, odgovorijo zelo hitro.
Lp

"11.4.2009 - 14.49 - Lan Tristan"

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
20.5.2010 10:37:29   
anju
majabar to je pa res mimo! ne rečem, da je mož avtomatsko oče, ko se otrok rodi ampak še preden se rodiuser posted image  čeprav potem ko se dejansko rodi ni več možuser posted image  res čudno!

2ursae četitke za user posted image  user posted image  (js bi tuduser posted image )

nejkec user posted image  upam da je vse ok!

caroline1 ja, tako nekako, čmo bit ziher, pa vseen kej novega poskusit. kdaj planirata vidva it?

(odgovor članu nejkec)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
20.5.2010 10:39:27   
pixieM
Pozdravljene user posted image !

Kako ste? Danes je tako turoben dan, da bi lahko kar spalauser posted image . Ne vem, še katero drži ta utrujenost ali samo mene?
majabar - se tebi tebušček že pozna? Meni samo popoldne, ko se najem. Glede na to, da še niti ne čutim user posted image , me malo skrbi, če je to normalno? Zadnjič se mi je celo nekdo smejal, ko sem povedala, da sem noseča. Vprašanje ko je sledilo: kje pa si noseča? Ha-ha, meni ni smešno, čeprav se tudi ne pritožujem, saj lahko normalo nosim stara oblačila.
user posted image user posted image - dajte mi povedat kako to zgleda! Meni se zdi da še nič ne čutim, čeprav imam vsake toliko občutek, kot bi me nekdo ''požokal'' od znotrajuser posted image ?! Včasih pa tudi kot bi me s prstom pobožal čisto narahlo. Je to to?! Ampak to je tako, samo tu in tam, mogoče 2x na dan (res pa je, da ne polagam pažnje na to).
Vi že mislite na papirologijo?! Jaz pa še za opremo ne vem user posted image . Ampak, saj bo hitro minilo. Še tri tedne pa sem menda na polovički. Juhuhu!

(odgovor članu Blancica)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
20.5.2010 10:45:05   
tinaaleks
Sem danes razmišljala kako čas hitro mimo. Čez tri tedne grem na dopust. Potem oddelam cel julij in pol avgusta in sem že doma. Kam gre ta čas? Po drugi strani se mi pa ta teden ful vleče!

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
20.5.2010 10:54:18   
majabar
pixieM, se počutim popolnoma enako kot ti. Nič nikoder. Pa si tudi ti športnica?
Evo, tu je moj trebušček v 17. tednu.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2192
20.5.2010 10:56:44   
tinaaleks
majabar- kje pa je sploh tvoj trebušček???
Jst sem že skoraj soduser posted image , sploh nočem razmišlat kako še bouser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
20.5.2010 11:00:07   
anju
pixieM tudi tu ena zaspana, ko neka cunja že od zjutri. skos se neki motim. samo mencam in se mi nič ne da. niti jesti neuser posted image  in vsi mi grejo na živceuser posted image

(in kaj češ rečt ženski, ki v eno vrstico nariše tako smeška kot žalostnega, oba v enem opisu razpoloženjauser posted image )

gibe na začetku čutiš zelo lahno in nežno, tako da po opist zna bit to, ja. ko boš zares ziher se ti bo nasmejalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2194
20.5.2010 11:03:32   
majabar
tinaaleks, saj o tem govoriva s pixieM!! Ni nič! Še dobro, da sem bila v petek na pregledu in sva poslušala srček. Pa včeraj je kar precej brcala, vsaj zdi se mi, da je to to. Lep občutek:)!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
20.5.2010 11:06:34   
3x mami
majabar, uh, ajoj, ce bi ti pokazala svojo sliko... se pridruzujem klubu 'sodov' - je res ze zelo velik... ma ne skrbi, bo ze prislo ven.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
20.5.2010 11:06:42   
tinaaleks
majabar- sploh se ne sekirita, bo hitro zrasel. Bodita veseli, da sta še mobilni. Sem se ravno danes zalotla, da v službi iz garaže nisem šla po stopnicah kot do zdaj, ampak sem šla z dvigalom. user posted image  Bo jutri treba nujno na stopnice!

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
20.5.2010 11:07:54   
zinchy
majabar- ja tebi se pa res se čisto nič ne pozna...sicer da te malo potolažim moja prijateljica je bila tudi bolj suhe postave tako kot ti pa se ji je začelo poznati šele po 5 mescu..je imela pri 6 mescih tak trebuh kot jest pri 3 mescih.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
20.5.2010 11:08:06   
anju
joj, majabar, taka nekako je moja slikca z 10 tedna! (bom v nedeljo pri 20 naredila novo, če bom pr volji za pokazatuser posted image )
kako smo različne. res da sem malo naprej, ampak ko ležim na hrbtu me že teži pod maternico... neprijetno čutim ko se njena teža uleže name. prav nezgrešljivo že nekaj časa.
en kupec me je vsakič pozdravil z "pozdravljena lepotica!", potem en dan pogrunta, da sem noseča in naslenjič pride in pravi "čao debela!" sej sm se smejala in mu rekla naj neha, da mi ne udari na psiho. tako mi zdaj reče "čao lepotica! ... debela:)"user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
20.5.2010 11:10:01   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks
Za očetovstvo pa ne vem, ker nimam teh težav-smo lepo poročeniuser posted image .

sem skuhala teranov liker z borovicami, tako da bom lepo napolnila kakšne lepe flaše in dala to za darilo. Je vsaj uporabnouser posted image . Nekaj ga bo seveda ostalo za domačo uporabouser posted image .

ma zdej razmisljam, da sva vedela spol, ko sva vpisovala ocetovstvo, se pravi je bilo v ene osmem mesecu. ful je smesno, da ze kar vprasajo za otrokovo ime, pa se vecina starsev dokoncno odloci sele po porodu ali tik pred.

teranov liker z borovnickami? to moram dragemu predlagat, on vcasih naredi liker, sam za dodane borovnicke pa se nisem slisala user posted image .

zinchy prav vsi genokologi pustijo dragega k UZju, tale tvoja je malo zmesana. razen ce ona sploh ne dela morfologije, pol ti mora verjetno dat napotnico za drugemu? meni je tudi na prejsnjem pregledu samo srcek pogledala, ma jaz nisem nic videla niti slisala, je nardila to v petih sekundah. sam ona je bolj med tistimi, ki zagovarjajo cim manj UZjev in cim krajse zaradi razvoja otrocka.

joj majabar, sem ze pozabila, da si bila porocena. kako pa tvoj bivsi sprejema vse to? a se je zakon razdrl, predno si spoznala zdajsnjega? ma zihr si trebuscek not potegnila user posted image . meni ze skoraj cez prsi gleda, pa niso majhne. si tolk strenirana, da se ti ne raztezajo misice. Meni se je pri prvem sele okoli petega meseca zacel bocit, zdej imam pa ze 2 meseca bunko. Po osmem mesecu je pa skocil ven kot sod, do takrat so mi pa se sestre dale 3 mesece nosecnosti manj. Tako da za opozorilo, ko se trebuh naenkrat napne, tudi strije pridejo cez noc.
cestitke ursae  zdej boste pa popolni user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......