|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
20.5.2010 11:14:05   
pixieM
majabar - tebe je pa še manj skupaj kot mene!!! Bom naložila slikice, ko bom utegnila. Ampak tudi meni se trebušček ravno ne pozna. Nisem športnica, sem pa aktivna. Čeprav zadnje leto ne toliko kot bi hotela. Je pa res, da sem vedno imela zelo lep plosk trebušček in to skoraj brez dela.
Saj vem, da ni lepo, ampak je tako fajn slišat tudi vas, da ste utrujene in raztreseneuser posted image . Mene grozno daje, moj mi govori, da sem kot kakšna cota. Res je, da sem zdaj dva dni prav tečna s spanjem. Zvečer se malce vležem pred tv, pa takoj zaspim. In to že ob sedmih! Potem se ob devetih zbudim, da se spravim za v posteljo in potem spet spim! Sem prav zanič! Ampak ne danes! Danes bom pospravila stanovanje, naredila kosilo, zlikala perilo! Vprašajte me jutri koliko sem dejansko naredila user posted image .

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
20.5.2010 11:15:04   
jana84
Ojlala!

Vidim da ste se že kar razpisale danes...user posted image  pridne punce...Jaz sem pa že od 9h na računalniku, pa sem po straneh od Ikee brskala za kakšno rešitev za naše igrače...Sej nekaj sem dobila, sam kaj ko imamo ravno tak čuden prostor pod oknom, kamor nam gre v višino maksimalno 50cm, v dolžino pa maksimalno 115cm...Pa tud globina tam več kot 45 naj ne bi bila, če bi se dalo...Ah, kompliciram...
Najbolj se mi je dopadla tale varjanta:
user posted image In zdej ugotovila, da ne bo prišla v poštev, ker nima gladke zgornje površine, da bi naš pobalinček lahko risal po njej user posted image
al pa dve takile mizici, al karkoli že sta...
user posted image  
noter pa pol kakšna košara, al kaj podobnega...Sam kaj ko ne vem kolk je velika odprtina...
Sicer bi se blo pa pametno do Ikee zapeljat in pogledat, kaj ne?

Sem gledala tud tiste regale, ki so prav namenjeni za take zadevšne, sam kaj ko pridejo previsoki user posted image  pa še odpret mi noče tiste straniuser posted image

< Sporočilo je popravil jana84 -- 20.5.2010 11:17:01 >

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
20.5.2010 11:24:29   
tinaaleks
Najki- narediš enako kot teranov liker, sao potem dodaš borovnice (lahko tudi zmrznjene), še malo prevreš, ohladiš in precediš. Sem ga prvič delala, malo probala takoj k je bil narejen  in je super!!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
20.5.2010 11:27:49   
jana84
evo, zdej pa vas moram še malo pokomentirat.

Trebušček: hja, pr meni je odvisno od dneva in odvisno od oblačil...Če si dam nosečniške hlače, zgledam prav lepa nosečnica, če si dam pa obične hlače, pa zgledam kot ena zavaljena pujsauser posted image , ki jih trebuh visi čez pas...tako, da pozdravljene nosečniške hlače, ki me naredite lepšo user posted image

UZ: meni je do zdaj kot sem verjetno že povedala vsakič delala UZ zaradi rizičnosti nosečnosti, d aje spremljala koliko naš user posted image  raste in kam se pomika posteljica. Zdaj pa ne vem če mi ga bo delala naslednjič...Morfologija ne bo še, ker bom komaj 19.teden se mi zdi, pa naslednjič. Sej pravjo, večji kot je user posted image  bolj je razvit, lepše se da stvari pogledat in izmerit... Sem se pa ravno zadnjič spravla poiskat materinsko knjižico od Jakoba in vidla, da imam itk uradno samo 3 UZ vpisane noter...Kaj ima ona napisano v kartonu pa zavarovalniko en kuser posted image  briga...Torej, pomembno je katere UZ imate vpisne v materinski knjižici...Je pa tud moja G bolj pristaš čim manj drezanja v user posted image , da lahko v miru raste...Proti koncu nosečnosti mi jih je ful malo delala. Enkrat mi ga je morala narest, ker me je dala na CTG in naš pobič je zgleda bil cel zmeden al kaj jast vem kaj in mu je srček ful čudno delal - nekaj časa mu je divjal, pol se je ful umiril, pa spet divjal...In je G malo zaskrbelo, pa me je dala še na UZ, tam je blo pa vse v redu - se je miško hotel sam na televizjo pokazat (fotomodel).

to bo zaenkrat vse...se bom počasi spravla za knjige za moj naslednji izpit...Bodte pridne, seznam pa dam jutri raj gor, da bo držal lepo do pondeljka user posted image

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
20.5.2010 11:37:13   
zinchy
Najki moj je bil že 2x z mano pa nikoli ni smel z mano notri in je bil včeraj tako jezen,da mi je reku da nikoli več ne bo šel z mano..ga čisto razumem ker težko dobi prosto pa še dopust špara za poleti in potem mu grejo dnevi v nič pa še čaka me v čakalnici več ur pa nima nič od tega.
Tako,da sem danes klicala v porodnišnico in bom zamenjala ginekologinjo.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
20.5.2010 11:44:37   
anju
jana84 če ne najdeš na ikeini strani primernega, ne verjamem da boš v trgovini. edino če se želiš prepričati glede trdnosti, izgleda... imaš tusi varjanto da preveriš ali imajo v določeni trgovini izbran izdelek na zalogi.

a delat ne bi dala?

lahko bi bila tudi samo klopca (brez spodnje poličke) in bi podnjo porinila zaboje z igračami, lahko na kolescih)

drugače je pa res ikea blizu tudi nam zdajuser posted image

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
20.5.2010 11:46:46   
anju
aja, kaj bo pa danes v loncih? (zgleda da se mi je vrnila volja do hranjenjauser posted image )

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
20.5.2010 11:50:40   
zinchy
pametno vprašanjeuser posted image jest sm čisto brez idej in pol vsak dan jem krompir+solata user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
20.5.2010 11:52:01   
pixieM
kosilo - Pri nas bodo špageti! Zdaj mora pasti samo še odločitev: carbonara ali bolognese user posted image . Za take pomembne odločitve imam pa jaz mojega dragega user posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
20.5.2010 12:00:26   
Najki
Jana, moj bi mimogrede zbil supaj kaksno policko, gres na primer v Obi, kupis deske, primerne za police, razlicne sirine in dolzine imajo, pa tudi barve, potem pa lahko razrezes in zbijes skupaj po drugi slikici z lesenimi nogami, ali pa kupis 4 noge, ki jih imajo tudi precej na izbiro, so razlicne dolzine, debeline, oblike in tudi teleskopske. Tako da poceni prides skozi, dela je najvec pol urice za premerit in zasraufat skupaj, zrezejo ti lahko itak tam, pa imas pravo dimenzijo. Zdej si me spomnila, da bi lahko mojemu zatezila, da naredi eno previjalno po meri, vecina kupljenih ima prenizko zascitno ograjco. Trenutno previjava na mizi, ki pa bo sla v kuhinjo, ki jo bova letos nabavila.

zinchy to je pa gnilo. mojega so na vsak UZ spustili pri vecih ginotih, razen na vaginalnega. Ce pa je bil tudi vaginalni pregled, pa so ga kasneje poklicali notri za UZ. Je bil tvoj notri vsaj za nuhalno, al jo je ta ginekologinja izvajala?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
20.5.2010 12:01:34   
tinaaleks
Jaz sem že imela malico v službi (mi doma ni treba delat kosila): sesekljana pšečenka, zabeljen stročji fižol in omaka iz bučk. Vse lepo pa prav, samo meni je manjkal krompir, ker stročjega fižola ne jem, bučk pa tudi ne. Na koncu sem jedla samo meso in kruh. Sem pa zato vzela 2 jabolka!user posted image

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
20.5.2010 12:06:56   
Najki
Js grem zdej po kosilo, bom vidla v stacuni kaj mi zapase, vcasih kaksna topla kuhana jed, vcasih velika mesana solata in kruh z jogurtom, vcasih samo sendvic. dons bojo po moje toast sendvicki padli (nepeceni). mi ful gustajo, sam mora bit pecena slanina ali pecen prsut, pac nekaj termicno obdelanega. razen ce bo kaksna zapeljiva rizota na voljo.

Neposredna povezava do sporočila: 2212
20.5.2010 12:20:45   
zinchy
Najki midva imava res nesrečo glede teh pregledov za nuhalno je bilo pa tako,da sva bila naročena v Domžalah ker pa so mene 2 dni prej sprejeli v porodnišnico zaradi krčev so mi nuhalno naredili kar tam ampak to so mi povedali isti dan zjutraj,tako da moj ni uspel dobit dopustauser posted image sicer sem potem na nuhalno poklicala mami in je bila zelo vesela in blažena ker je videla svojega vnuka/vnukinjo..vendar ni isto,zelo sem si želela,da bi tam sedel moj dragi.

< Sporočilo je popravil zinchy -- 20.5.2010 12:24:19 >

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
20.5.2010 12:23:59   
caroline1
Anju- ne vem kako bo letos s tem dopustom; če bom na bolniški itak odpade user posted image . Z vsemi mojimi težavami vred bo najbolje se držat Slovenije, najbrž. Razen če se kaj spremeni! Upam, da se bo. To da imajo samo eno sobo fraj, se mi zdi pa zlo podobno moji situaciji izpred let, ko sem se najavljala,...kdo bi vedel, mogoče te samo malo podžigajo!!! user posted image

Vceraj sem posebej pozorno pregledala morebitno prisotnost klopov...pa jih ni bilo :) še sreča...drgač pa jaz rada hodim po gozdu itd...pa že 20 let nisem imela klopa;

Očitno nas je res nekaj na kupu...jaz se skoraj vsak dan šetam po PST... če vidite en sod, ki se vali s hitrostjo 0,5 km/h, sem to jaz user posted image .

Majabar- tvoj trebušček me je navdal z nostalgijo tam izpred časov pubertete!!! user posted image  Dokler otroček lepo raste, se tam tudi fajn počuti. Brez skrbi. Ne boš imela težav s spravljanjem odvečne teže po porodu...jaz pa sem že od 2 mesca naprej okrogla...pa tudi vidi se da ni vse v nosečnosti...je nekaj tudi zalog!user posted image  s pridobivanjem kg sem nek na zgornji meji...dobrih 6 zaenkrat. Pač mi je nenormalno pasalo jest! povrh vsega se ljudje, ki nehajo kaditi zredijo za več kot toliko, jaz sem pa še noseča zraven!!! Bo treba potem pa šetat, laufat, karkoli že počet, da bo šlo dol!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
20.5.2010 12:25:56   
Urshy78
jaz se pa ravnokar bašem s pizzo, tako da o kosilu zaenkrat še ne razmišljam user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
20.5.2010 12:29:30   
3x mami
zinchy, bo pa na morfologiji lepse! v prvo sem ravno za morfologijo zamenjala gin. in to je bil v bistvu prvi pregled pri njem. ko si je res vzel cas in vse pokazal. in moj je bil cisto navdusen.
je pa tako, da ni 'kvaliteta' ginekologa odvisna od stevila uz-jev, ki jih dela... so pa eni res cisto zategnjeni, da bi jih sam nekam poslal...

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
20.5.2010 12:36:35   
caroline1
3x mami- se čist strinjam. Se mi Zynchy kar smili...ko pomislim na mojega, ko je na NS videl svojo bejbo, je dobil kar solzne oči...ne bi mi bilo všeč, da teh trenutkov ne bi doživljala skupaj!!! Že itak se mi zdijo moški prikrajšani, sploh se pa tako počutijo...mi čutimo gibe, nam je slabo, mi bomo rodile, dojile...oni pa kot, da so samo za razplod. In v tem cajtu, bi ga res lahko spustila zraven, sploh ženska. Jaz sem na prvem pregledu sestro vprašala, ker je bil moj z menoj...pa je rekla, da bo vaginalni in da raje ne, razen, če si ful želim...pa sva rekla, no pa drugič!!! Zdaj hodim sama na preglede, ker je lubi daleč daleč...za morfologijo bo pa vzel dopust! Sej mislim, da mi je ne bo še danes delal!

Lakota- pražen krompir, perutničke in solata!!! kaj hočemo več?!

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
20.5.2010 12:40:22   
zinchy
3x mami ja sej komej čakam naslednji pregled in danes grem zamenjat gin...Sej vem da ni kvaliteta odvisna od uz-jev,ampak en odnos ima pa lahko do mene...sem hotela že prejšni pregled zamenjat pa sem rekla grem še enkrat mogoče je imela pa le slab dan... vendar vidim,da ima ona pač tak način dela in meni ni to všeč.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
20.5.2010 12:43:33   
tinaaleks
Moj je bil pri moji 1user posted image  samo na NS-ostalo sem opravila sama in tudi sedaj grem povsod sama. potem mu moram seveda vse razložit. Ponavadi ga zanima več kot mene. Mu napišem SMS vse ok, pa dobim nazaj, naj razložim malo širše. Kaj širše? Meni je dovolj da je vse ok.user posted image  kaj smo si različni. Vedno pregleda materisnko, da vidi kaj je napisal gin, ker jaz itak rečem samo vse ok.user posted image
Potem ko se pa otrok rodi jim pa moramo pustiti da recimo previjejo otroka, pa čeprav bi me naredila 5X hitreje. Se še zdaj spomnim, da sem zavijala z očmi, samo sem mu vseno pustila.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
20.5.2010 13:02:45   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

rodile, dojile

caroline tole z veseljem prepustim, ma kateri bi prevzel?

za Čiovo se zgleda ne bomo odločli. moj ni popolnoma nič zagret. ve katera za podobno (ugodno) varianto (soba + pol- do polni-penzion) na Pagu? kje kjer je prod lepa plaža nizka voda ... po možnosti senca ... ??

kosila danes ne bom kuhala, se mi preprosto ne da! solato in krompir bi ti z veseljem pojedla zinchy!

moj je vzel dopust za ponedeljkovo morfologijo, jaz bom pa mogla prit delat za 3 ure. je bil v prvo zraven pri kar nekaj uz-jih. rad pogleda. na NS tokrat je bil ponovno presenečen kak fino je touser posted image
je pomembno kak občutek pusti pregled, ne glede na to ali je uz. tako da kar prav da menjaš zinchy. a si že dobila drugega?

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
20.5.2010 13:18:56   
zinchy
anju ja sem danes klicala v porodnišnico kjer dela ginekolog,ki sem ga imela na nuhalni in ne dela dolgo v Kranju in ima še frej in je rekel da me z veseljem vzame. Se m je pa takoj spolnil,ko sem se predstavila...Tako,da grem po službi do stare gin. po karton in direkt v porodnišnico da se naročim za morfologijouser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
20.5.2010 13:25:55   
anju
super! maš verjetno tud malo srečeuser posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
20.5.2010 13:26:41   
Najki
zinchy ma tole vama pa res nagaja. sicer pa. eni prinesejo kamero in snemajo UZje, da ni samo tistih par sekund filmcka, ki ga dobis na nuhalni, pa lahko tako nardis in dragi ne bo toliko zamudil. sam za mamo je bila pa zihr to prva izkusnja videt kepico v trebuhu, je verjetno ena redkih babic, ki je imela to priloznost. Vso sreco pri menjavi ginekologa.

Ko je moj prvic videl sinka na UZ, tisto ko se slikica odpira in kar naenkrat je na ekranu tista zivahna pikica, je iz njega prisel tak zacuden vrisk, kot bi bil dunajski decek, pa ima drugace globok glas. Takrat ocke sele zadane, kaj se dogaja in da je zivo in sploh ne pricakujejo te reakcije user posted image .

V toploteki so imeli makarone z mesom, pa sem kupila se parmezancek in fliknila v luzbi v mikrovalovko user posted image . Je prav pasalo.

Ja tinaaleks, js sm imela to ucenje previjanja za izgovor, da meni ni bilo treba user posted image . Sam je res rabil 5x vec kot jaz user posted image . Zdej pa vecinoma on previja, pokakanih plenic se trenutno bojim, ker sem parkrat bruhala od njih med nosecnostjo, zdej ga pa se tezko dvignem na previjalno. Sam vceraj sem mu uspela tudi kakico zamenjat, tako da je ocitno mimo kriticna faza.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
20.5.2010 13:30:16   
tinaaleks
moj se pa zadnje čase brani previjat (tudi ni veliko previjal). Je bil kakšna 2 meseca nazaj od na bolniški, ko je mala imela drisko-in to res drisko kar cel teden. Od takrat sem kar jaz vendo na spisku.user posted image
Kaj se je takrat pritoževal,da ima veliko dela, vsak dan ko sem prišla iz službe in bil čist zmatran. Je komaj čakal da gre nazaj v službo.user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
20.5.2010 13:36:16   
anju
ja sam to pa res, da maš dedca na bolniški za otroka. je treba cartat, previjat, kuhat, hranit... to so tako bogi. ko smo me na porodniški, smo pa frajuser posted image

no, da ne bom krivična. js mojga moram pohvalit. se skopata, ga zrihta, preobleče, namaže, ogromno se igrata... prej mu tud ni blo problem previt. samo da sem tolko dojila je pasalo tud njemu, saj je bil edino med dojenjem popoln mir v hiši in dete zadovoljnouser posted image  jojiii ti fantki! :)

< Sporočilo je popravil anju -- 20.5.2010 13:41:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......