3x mami
|
no, 4ure dela se nekaj pozna na placi, sam vsaj meni se mi zdi, da ni tako grozno. boljse, ce bi bila v sluzbi polno, slabse pa ce bi bila stalno doma. sam, kaj cmo, zaenkrat je tako cisto v redu. skoda malo za povprecje, ampak mi je to en zadnjih faktorjev... ko si na bolniski 4 ure, pomeni, da za 4ure prejemas normalno placo (in tudi prevoz + malica ti pripadata), za tiste preostale 4ure pa dobis ?90% place (ker se ti steje kot bolezen) - sej ne vem, koliko tocno je, priznam. ko si na bolniski vec kot 30dni, ti za te ure placa zzzs, sam ne vem, kako tocno gre ta stvar. mah, midva oba delava za racunalnikom, tako da gledava, da ga imamo doma cimmanj prizganega. kaj na hitro pogledas, poisces, ostalo pa v sluzbi. to, da bi otrok jedel pred tv-jem ali pa pcjem, sem strogo proti. ko se je, se je. pika. ze tako se starejsi tako tezko skoncentrira na hrano, vedno se zamisli in pozabi nanjo... je pa tako, da starejsi se cisto zatopi v risanko - ne odlepi se niti od celovecerne, ce mu jo das. mala pa po par minutah ze postane nemirna, in gre kmalu delat kaj drugega. sam par je takih, ki jih res pogleda tudi ona. samo ena je taka, ki jo imata oba rada in ki jo gledata, pa ceprav jo vesta ze cisto na pamet.
|