|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
20.5.2010 13:38:32   
jana84
zinchy, user posted image  za zamenjavo ginekologa...Pr nas na Primorskem je pa kar kriza z G...jih je bolj malo, pol pa kakšne čakajo po ne vem kolk časa, da ga dobijo...Uf, me je že kar strah, ker moja G je med strejšimi (tam cca 55let) pa bo šla verjetno kmal v penzijo...kam bom pa pol prstala pa ne vem, upam da bo kakšna/kakšen fajn za nadomestilo v našem ZD...Mi je tolk fajn, ko imam samo 10minut iz svoje sobe do UZ user posted image  

Previjanje: jaz sem mojmu možu kar lepo dovolila, da je previjal malega in prav nič ne obžalujem tega...Previje hitrej kot jaz! Pa tud kupčke sta podirala in se cartala, pa uspavala, vse kar delajo veliki! In je mali lepo navezan tud na tatkota, oziroma je še bolj navezan nanj kot name...Se nič ne sekiram. Raje kot da bi bil odrinjen in mu ne bi dovolila sodelovati pri negi in vzgoji tudi njegovega otročička...

Kosilo: danes nudimo klasično pico in paradižnikovo solato (s kumarami, papriko in čebulo seveda)...

In še čisto za konec ena super novica: izpit sem nardila in to z 9! Mi je kar sapo vzelo, ko sem vidla na internetu rezultate!

Zdej pa res kakšne tričetrt ure za knjige...

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
20.5.2010 13:41:32   
3x mami
eh, previjanje, sam vajo rabijo - jim je treba veckrat pustit user posted image

poroda in dojenja pa res ne dam, kljub vsemu. no, sploh pri prvem sva kasneje dosti prakticirala, da sem si nacrpala mleko in mu ga je on dajal po steklenicki, jaz pa sem imela nekaj ur lufta. tako da, tako lusna sta bila onadva, ko sta se 'dojila' - meni je bilo na zacetku sicer kar hudo, ampak ko sem vidla, kako se je moj navezal nanj in kako skrben je bil do njega, sem bila kar vesela.

me je pa presenetil moj glede dojenja. ko sem bila se v porodnisnici in potem enkrat, ko sva ze prisla domov, sem vidla, da ga zelo muci, ker je takrat pac mal porinjen vstran in je kup stvari, ko jih sam ne dozivi oz ne more razumet tako, kot jih me. pa me je vprasal: kaksen je obcutek, ko dojis? daj mi opisi - ko on povlece, ko gre mleko ven, kaksni so obcutki? ... ajoj, in kako naj to clovek opise, saj ne more, pa ceprav bi rad. ker karkoli reces, ni to to...

zinchy, fajn si zrihtaj, in bos vidla, bo tvoj na morfologiji cisto paf user posted image

hm, doma bo verjetno padla juha iz blitve, ne vem pa se, kaj dat zraven. verjetno bom vidla zadnji hip...

Neposredna povezava do sporočila: 2227
20.5.2010 13:48:43   
3x mami
user posted image za izpit! user posted image

drugace, moj je cisto navdusen, ko je z malima. prej sem edino jaz imela kopanje, previjanje in to, zdaj se pa tudi to sami zmenijo, ko se moram jaz pazit. edino kuhanje jim ne gre prevec od rok.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
20.5.2010 13:49:40   
anju
IZVIRNO SPOROČILO: jana84

Kosilo: danes nudimo klasično pico in paradižnikovo solato (s kumarami, papriko in čebulo seveda)...

čisto zares nudite?user posted image
pa ČESTITKE ZA 9-KO!!!

3x mami sej tus js ne bi zares menjala poroda in dojenja. dojenje samo včasih, ko mi je bilo res že odveč.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
20.5.2010 13:54:52   
nika1
Jana 84 ja čestitke za narejen izpit, izgleda, da ti v nosečnosti možgančki dobro
funkcionirajo zato le izkoristi to in naredi še kakšnega ...
Mmm pizzo boš delala, ja zame je bolje, da se izognem taki hrani, samo dobra pa je...
Mi imamo danes v planu popečena pišančja stegna, pa zelenjavi riž za prilogo... seveda zraven paše domača solatka z vrta...

Ja Jana tudi moj mož je od prvega dne skrbel za NIko, jo previjal / bolje kot jaz ::./
podiral kupčke , jo nosil ure in ure ob krčih ... , ma nikoli ga nisem omejevala glede
vsega tega in danes imata s hčerko res super odnos, je skoraj bolj njegova kot moja...

Ja Majabar tebi pa se res še ne pozna, da si noseča, ja super postavca ni kaj,
meni gre pa moj trebušček malo na živce oz. se mi zdi velik, čeprav moj pravi , da moram biti ponosna nanjega , da smo lahko samo veseli, da bomo dobili dojenčka, no prav samo on se ne bo rabil ubadati z odvečnimi kg po porodu...       

lp vsem okt.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
20.5.2010 14:03:07   
zinchy
hvala vsem za pomočuser posted image komej čakam,da tole zrihtam da je šeena stvar za mano pa da mirno hodim na preglede..pa da moj vid tega spičmoha,da se začne zavedat da v meni raste novo življenje.user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu nika1)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
20.5.2010 14:05:43   
majabar
jana84, čestitkeuser posted image ! Nosečnost dobro deluje nate;).

Jaz sem imela pa za kosilo ogromno solato v restavraciji Mercatorja, potem sva si pa z bratcem kupila še banjico sladoleda Maxim-orehova potica:).
Najki, moja ljubezenska zgodba je za knjigo napisati! 3 leta sem bila z možem, poleti sva se poročila, 5 tednov kasneje sem na svetovnem prvenstvu v Koreji spoznala mojega sedanjega. 4 dneve sva se pogovarjala (čeprav je njegova angleščina slaba), plesala sva, se družila. Ponoči nisva mogla spati, ker sva si želela biti skupaj. Tisočkrat sem ga zavrnila, saj sem bila poročena. Tako si nisva izmenjala niti enega poljuba. Zadnji večer pa sem ga kar vprašala, kako naj zdaj živim brez njega:). Pa skoraj nič nisem vedela o njem. Sem mu še rekla, da če se kdaj ločim, a se ne nameravam, pridem k njemu v Kolumbijo. Ko sem prišla domov, sem bila prepričana, da bova oba vse pozabila, a mene je tako tiščalo v prsih, da sem komaj živela. Mož je takoj ugotovil, da nekaj ni OK, sem mu takoj povedala. Sva hodila celo na svetovanja, a ni pomagalo. V življenju še nisem čutila močnejše želje in potrebe kot to, da bi bila z njim. Svojemu zdajšnjemu sem poslala mail, da se ločujem in pridem k njemu, če želi. Je rekel, da je 2x prebral moj mail, ugasnil računalnik, spet prižgal in bil najsrečnejši na svetu:). Tako sem kupila karto in bila čez 5 dni pri njem. Do tistega trenutka sploh nisem pomislila, kaj pa, če mi ne bo všeč. V glavnem, vsak trenutek sva bila bolj navdušena en nad drugim, bolj kot sva se spoznavala, bolj neverjetno lepa se nama je zdela najina zgodba. In zdaj smo tu, kjer smouser posted image !

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
20.5.2010 14:32:03   
luna_25
jana84 čestitamuser posted image user posted image user posted image .

Tudi jaz sem danes kot cunja, bom preostanek dneva kar mal poležavala.
Vam pa moram povedat kaj se mi je danes sanjalo. No da sem rodila punčko in bila je tako carkasta in ves čas sem jo objemala in lubčkala. Sem se zjutraj tako nasmejana zbudila in še sedaj sem vsa pocukranauser posted image user posted image .
Tako da ne vem mogoče pa res nosim punčko, al pa neuser posted image .

Majabar zgodba za posnet film je pa lepo kaj naredi prava ljubezenuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
20.5.2010 14:58:15   
tinaaleks
jana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -a bi bilo lahko drugače? Saj imaš dvoje možganov....user posted image

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
20.5.2010 19:26:11   
Anonimen
Jaz nisem nova, ampak samo pod drugim imenom (ki sem ga aktivirala), saj se ne morem prijavit pod orhideja80. Pozabla geslo (ajoj, sem čist raztresena zadnje čase), pa na mail kar ne dobim novega (ma mi je ful čudno, verjetno sem edina, ki se ji je to zgodilo - moram kontaktirat ringarajo, da mi ponovno aktivirajo username...). So mi pa nekaj rihtali računalnik, tako da so vsa shranjena gesla šla "po gobe". 

Urshy78 - si pisala, da se bašeš z pizzo. Ti kar sploh glede na to, da nisi še nič dobila gor user posted image . No zdej se ti mogoče že svita katera sem. Ja una blond z mal daljšim pažem, ki je včer prva prišla na aerobiko. No takoj za mano si bla pa ti. Sem te imela že takoj na sumu, vsaj glede na rok, ampak mi pol včeri ni blo več jasno. Ja lahko bi pomislila, da nisi bla na forumu popoldne ...

Neposredna povezava do sporočila: 2235
20.5.2010 20:35:45   
caroline1
Majabar- ob tvoji zgodbi sem se čist raztopila!!! Kot v knjigah, ki jih ful rada berem!!! user posted image

Naj povem še svojo zgodbo- danes na pregledu mi je naredil UZ pregled in sicer morfologijo. Moj user posted image  lepo in pridno raste, srček lepo bije in vse je v redu! Nakar me vpraša G kaj smo naročili. Sem povedala, da ati fantka in mamica punčko. In pravi: a tako?! Se mi zdi, da bo ati dobil svoj paketek!!! In jaz v smeh...doma pa roza cotke!!!user posted image  Tako, Jana pri meni lahko narediš paket presenečenja! Ker sem nekje tam kot sem bila, ko sem izvedela, da sem noseča. Naslednji pregled je pa 21.6.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
20.5.2010 22:32:23   
orhideja80
Uspelo, dobila nov password user posted image .

Majabar - moram reči, da imaš res zanimivo zgodbo. Bi se midve mogle enkrat dobit...moja zgodba je tud mal nenavadna (a ne bi razlagala tega tu...) in me čaka še veliko preizkušenj. Vendar pa lahko samo rečem, da si pogumna. Meni vsaj na drug konec sveta ne bo treba it user posted image , sem pa že dala kar nekaj skozi.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
20.5.2010 22:38:36   
majabar
orhideja80, tako je bolj zanimivo, ni dolgčas;). Planirano ni bilo tako, a se zelo hitro vse obrne. Upam, da uspeš premagati vse ovire in da bova imeli obe srečno nadaljevanje:). Potem pa napiševa knjigo, morda jo kupijo tudi dekleta s tega portala:).

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
21.5.2010 6:54:18   
tinaaleks
Jutro!

Jaz v službi in potrebujem eno posteljo, ker ta teden me pa ta utrujenost prav ubija. Bi z veseljem prespala celo soboto, samo pri otroku se tega nikakor ne da. Še tako bo vstala ob 5-jutranje bitje in konc. Ne glede kdaj gre spat vstane ob 5.user posted image  Jo moram navadit da je ob sobotah drugačen ritem. No, vsaj upam lahko.

Včeraj me je začel križ bolet, tako da niti ležat nisem mogla, zdaj je v redu-upam da do konca dneva.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
21.5.2010 7:22:02   
zinchy
majabar jest sem čisto raznežila ob tvoji zgodbi...ljubezen ne pozna mejauser posted image le pogumno naprej!
Evo maj mali me že takoj zjutraj zbrcauser posted image zgleda mu ne paše ker sedim...Glih danes sem študirala kako skoz pravim,da se mi nosečnost nikamor ne premakne sem pa ubistvu že v 20.tednu user posted image Morm rečt, da mi je šlo teh 20 tednov kar hitro okoliuser posted image
Kako se pa vam zdi?Vam hitro mineva?

13.10.2010 Mai Peter

Neposredna povezava do sporočila: 2240
21.5.2010 7:24:10   
anju
jutro.

majabar res lepa zgodba. čaka vaju še veliko. tudi najina bi bila/no, jeuser posted image zanimiva, a mi jo je malo težko povedat... izkoristita spoznavanje en drugega, ko pride otrok bo to manj neposredno. te pa vodi user posted image  to mi je zelo lepo!

caroline1 a fantek bo? potem lahko tudi mi še računamo na punčkouser posted image
ampak morfologijo si imela zelo zgodaj - ?

tinaaleks moje počutje je podobno. dobro da je vikend skoraj tu.

Neposredna povezava do sporočila: 2241
21.5.2010 7:40:28   
Pikab84
Jutro punce!

Komaj čakam da mine še teh 14 dni v službi, potem bom pa lahko mirno in z veseljem uživala  v tem obdobju.

Jana84 čestitam za izpit...že nekaj časa bi te rada vprašala če si iz Ajdovščine oz. okolice?
Majabar...sam tvoja zgodba je pa čist filmska...če bi mi jo kdo drug tko povedal, da pozna eno ki se ji je to zgodilo, ji ne bi verjela.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
21.5.2010 8:08:26   
zinchy
evo jest sem klicala v porodnišnico in se naročila na morfologijo 7.6. in pa naslednji pregled, ki ga imam 28.7. pri novem ginekologu user posted image

< Sporočilo je popravil zinchy -- 21.5.2010 8:11:31 >

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Pikab84)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
21.5.2010 8:16:37   
tinaaleks
zinchy-user posted image user posted image

Upam da ti bo novi ginekolog bolj ustrezal!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
21.5.2010 8:40:47   
smarnca
majabar - res super za knjigo napisat....začetek je ravno tak kot pri Beli masajki.

zinchy - super, da si lahko zamenjala ginekologa. jst nisem mela te možnosti oz. so tukaj na našem koncu vsi bl ko ne zasedeni, ko sem jih klicala. sicer z mojo ginekologinjo ni nč narobe, sam mi je pa ginekologinja na NS bla full všeč, ker se je tooook posvetla, da ne morš verjet. verjetno je tut razlog v denarju..pa sej teli naši ginekologi tut dobijo vse plačano. bi se lahk bl fajn obnašali.
je blo pa tut pr men tko, da na morfologijo moj ni smel it zravn, pa je šel z mano. sem bla kar mal razočarana - ko sem bla 1. noseča. je šel pol pa na druge preglede zrav. ginekologija je pa kao rekla, da ma sama preveč dela, da bi se še z drugimi ubadala. kaj se ji je pa treba ubadat....itak bi sam namier stal pa gledu...ona pa tk kot ponavad razlagala.
je pa tko, da v drugo ga pa sploh nism spraševala, da bi šel z mano. razen na NS je šel.
misli, da je v prvo vse tok bl zanimivo, zdej pa kar ni časa, da bi se posvetu sam sebi...čez čel dan šiht, pol ko prideš domov se ukvarjaš z otrokom, pol ko je pa ura 8 si pa itak kot ena cota lih za v postlo. tk da, uživite nocečke, ki ste noseče prvič. ker v drugo bo vse šlo kar samo mimo vas.
vsaj pr men je tako, čeprav se nč ne prtožujem, je mali sinko tk fajn, da ni nč težko nardit.

jst sem še donc na bolniški zarad prehlada, pol pa v pondelk nazaj na šiht....pol pa čez 14 dni morje.....če sploh bo vreme...pustmo se presenetiti.

a boste ve, ki ste noseče 2 al pa več tut še hodle v materinsko šolo?

Neposredna povezava do sporočila: 2245
21.5.2010 8:53:30   
caroline1
Jutro.

Anju- ne vem kaj če biti. Moj pravi, da greva na 3D. Jaz pa pravim, da naj bo presenenčenje. Res sem se že naštelala na to, da bo pupika. Če je bila morfologija zgodaj? kaj pa vem. jutri se začne 21 teden. Po UZ pa je otroček vsaj 1 teden starejši. Tako, da mislim, da ni neke panike s prezgodnjim pregledom. Sicer sam pregled ni trajal kdove kako dolgo. Pomeril je vse in rekel, da lepo napreduje, pa da je vse v najlepšem redu! In to me veseli.

Jana- čestitam tudi jaz. Res si pridna. Očitno še čist v študentskem utripu.

Zinchy- upam, da bo zdaj boljše...jaz imam baje ful groznega G (po besedah drugih seveda) ampak je super.

Uživajte v petku.

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
21.5.2010 8:56:31   
anju
zinchy super si to hitro uštimalauser posted image
glede hitrega minevanja user posted image  ja se mi zdi da je hitro, a ko pomislim da še pol pa se mi zdi dosti, čeprav bo hitro to user posted image  in še hitreje potem eno leto mimo. ampak je v tem obdobju prvega leta tolko stvari tako intenzivno, da je polno kot bi trajalo več let.

Pikab84 kako samo še 14 dni v službi? a potem si prosta do porodniške?

smarnca js ne vem al bi al ne bi še enkrat šla v materinsko. mojga bi poslala, ker je že mal pozabu o poroduuser posted image  sej časa itak ne bo ... verjetno tud ne bojo nič novega povedali. se bom pozanimala kdaj bo organizirana vseeno.

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
21.5.2010 9:11:58   
anju
caroline1 po seznamu imaš PDP 17.10. zato sem mislila, da je morfologija zgodaj. a je spremenil rok?

tvoj G ni slab, samo malo grob mogoče (v kretnjah in besedah, čeprav bi jih takrat lahko vzela spodbudno... najraj bi mu pa rekla da itak ni provaluser posted image  ma sm si samo mislilauser posted image ) ampak med porodom nisem dvomila v njegovo strokovnostuser posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
21.5.2010 9:14:36   
3x mami
dan!

materinska. ne, ne bom sla. sem sla samo prvic, potem pa mislim, da sem dobila ze dovolj prakse user posted image

drugace, petek, jupi user posted image user posted image user posted image in se 4 dni do pregleda!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
21.5.2010 9:19:29   
tinaaleks

smarnca- jaz ne bom šla v materisnko šolo. Vse kar mi je prav prišlo, ko mse šla prvič, je to, da sem znala široko povijat (pa še to ti še enkrat pokažejo v porodnišnici). Tudi mojga ne bom poslala, ker v PO ne potrebuje nobenega potrdila za prisostovanje pri porodu.

Je pa res, da druga nosečnost kar beži mimo tebe. tako kot si rekla: šiht, potem otrok, zvečer pa v posteljo. Včasih se mi zdi da sem noseča, samo po trebuhu in bolečinah v križu. No, pa brc tudi ne smem pozabit-me vsaj tako spomni, da še nekdo hodi z mano.

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......