|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010
19.5.2010 13:59:41   
tinaaleks
Tudi jaz najraje vidim, da najprej poje večerjo, potem so pa risanke. Samo kaj ko zadnje čase je tako počasi, da mine pol ure preden poje, recimo sodelico čokolina, da se vedno prej risanke začnejo, tako da nam včasih rata tudi da je in gleda. Takrat gre prehranjevanje še počasnjeje.user posted image  samo zamudit jih pa ne smemo.user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
19.5.2010 14:00:46   
tinaaleks
majabar-jaz sem jo imela danes in sem v 21.tednu, pa je bilo vse ok

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
19.5.2010 14:06:22   
anju
majabar zakaj se ti tako mudi odleteti?user posted image

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
19.5.2010 14:06:56   
caroline1
Tinaaleks- a so ti kej PDP prestavli? Zdaj otročka pomerijo po dolgem in počez a ne? A nisi ti že malo naprej od 20ega tedna???

Neposredna povezava do sporočila: 2154
19.5.2010 14:07:58   
majabar
tinaaleks, me veseli, da je bilo na morfologiji vse OK! Naslednjič pa naj se še spol vidi. Verjamem, da si neučakana:). Jaz sem mislila prestaviti morfologijo, ko bom noseča točno 19t0d, zato se mi zdi zgodaj. Ampak UZ bi po mojem lahko vseeno opravil, bo morda malo manjši, a nekaj bi pa se že moralo videti. Je močno drugače kot na NS? Drugače bom šla pa samoplačniško, če tu ne bo šlo.

Neposredna povezava do sporočila: 2155
19.5.2010 14:08:00   
caroline1
Tinaaleks sorry spregledala 21 ... ups! user posted image  nosečniška raztresenost

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
19.5.2010 14:11:30   
tinaaleks
caroline- user posted image  ne se sekirat, mislim da smo kar se raztresenosti tiče vse ne istem.user posted image  sem se ravno danes opravičevala, ker sem naredila eno napako, da je to zato ker sem noseča. Nam pride včasih prav ta izgovor ne?user posted image

majabar- malo drugače kot NS je vseeno, ker naredijo meritve glave, nog, hrbta,... in pa pogledajo vse notranje organe. Skratka podrobnejša NS.

Neposredna povezava do sporočila: 2157
19.5.2010 14:13:53   
majabar
anju, ne vem, najbolj to, da čez 3 dni nimam več stanovanja in ne vem, kam bi se dala. Pa se bom kar v Kolumbijo odpravilauser posted image .
Razumem, da je podrobnejše, a se je že na nuhalni v 12. tednu nekaj videlo, zato upam, da se bo tudi začetek 20. :)

Neposredna povezava do sporočila: 2158
19.5.2010 14:19:38   
nejkec
caroline1, potem sva si pa blizu, jaz sem z Grbe. Sem te pa hotela opozorit,da se fajn pregledaš za klope - ena moja soseda mi je zanč pravila, da jih je pri bajerju 4 staknla.

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
19.5.2010 14:19:54   
caroline1
Ja ta raztresenost je res kar nekej...pa ni izgovor ampak dokazano dejstvo user posted image  meni kar vse leti iz rok, govorim stvari popolnoma izven konteksta...

Majabar- jaz bi tudi že šla...rada bi se nekje ustalila, v miru prištimala, pa da se navadim še na dragega user posted image . Malo je razlike, če ga ponavadi vidiš čez vikend, zdaj pa bo to vsak dan!!! Pri tebi bo pa sploh hud preskok...iz kamere na 100% user posted image .

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
19.5.2010 14:26:33   
anju
majabar najboljše da vprašaš kar v ambulanto kamor hodiš, oz. svojega G. ampak zgleda, da se jo običajno ne dela pred 20-imi tedni. meni jo bo točno na 20 tednov, v prvi user posted image  je blo še kak dan več. lahko ga vprašam v ponedeljek kaj bi blo če bi meril teden prej. ampak do takrat se boš verjetno že odločilauser posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
19.5.2010 14:30:52   
anju
ja punce to selitev res čimprej naredte, da bosta vsaj en čas sama skupaj živela preden pridejo otroci.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
19.5.2010 14:35:30   
majabar
caroline1, lepo si povedala, s kamere na 100%:).
anju, jutri bom poklicala. Saj mi ni nujno, da naredi uradno morfologijo, rada bi, da vsaj v grobem pogleda in vidi, kolikor se pač takrat videti da. Ne vem pa, če bo zavarovalnica krila ta UZ, ker je tako zgodaj.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
19.5.2010 14:36:01   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: 3x mami
najki, koliko casa pa ze imata billy? imata gor dosti knjig? pa se police kaj zvijajo? midva bova vzela vse ozje elemente, ker se mi zdi, da bi pri tistih sirsih police kmalu zacele popuscat...

Imava oba kaksno leto in pol in nabasana s tezkimi knjigami, pa se ne zvija. Je pa tudi meni ful bolj vsec ta ozji, pa se neopazno ga lahko v vsak kot postavis. Imava belega tko da lepo pase k steni, sam na ta ozjega ksne kosare ne grejo gor po dimenzijah. Malo poglej, koliko knjig bo gor, ker mi imamo ful knjig in bi bila recimo dva ozka cisto zadosti. Eni se sicer fiksirajo, da moraregal  imeti vrata (steklena vrata za regal so lahko drazja od regala) zaradi prahu, sam men se zdi, da to cist pokvari efekt preprostosti. Sva pa pregledala vse regale v Ikei in nama je ta res najbolj sedel, sva sla cez par mesecev kar se enega kupit od navdusenja.

caroline1 js tud na brdu user posted image .

Ja ful so mi vsec Clar izdelki pa res jih ima fuuul dolgo, sem mu se pred par meseci dokupila zabice. Sploh izbira barv.

majabar jaz sem narocena na morfo v 21. tednu.

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
19.5.2010 14:50:45   
Najki
Ura je tri, grem urco prej po tamalega in lovit soncek, predno ga oblaki ukradejo =]

pa pa

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
19.5.2010 14:53:13   
born*to*be*wild
tud jaz sem mela morfo. v 21 tednu.
najki za angel sounds sem dala 20e, poštnina je bila zastonj...je pa nov in ne rabljen, čeprav najbrž tudi z rabljenim ni prav nič narobe user posted image
še za seznam: naslednji pregled imam 15.6.2010
glede posteljce: v materinski mi piše spredaj, to najbrž potem pomeni da je spredaj na trebuhu in ne tako imenovana placenta praevia?ne zapira materničnega vratu, kajne? nekatere pišete da se ne čuti dobro gibov pri tistih ki imamo posteljico spredaj, ampak jaz jih pa čutim-zelooooo user posted image pa tudi trebuh mam že ogromen (glede na to da je to moja 1.user posted image ), mogoče ravno zaradi tega, ker nosim bolj spredaj...

Nobody is perfect...I´m nobody.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
19.5.2010 17:43:30   
orhideja80
Hvala vsem za čestitke!

Tybysy - ja, rezultate sem dobila točno po 1 tednu. Mi je zdravnica poklicala in rekla, da so rezultati prav lepo uspeli. Ampak je pa odvisno pomoje od primera do primera. Ponekod je hitreje, drugje počasneje. Pa tudi po pošti sem že dobila. No, mogoče ima pa to tud kaj veze s samoplačniško. Tako kot povsod tudi tu verjetno prideš hitreje na vrsto.

Urshy78 - nisem bila tista, ki je spraševala za vaje. Sem pa preverla, kdaj imaš rok...in sem se pogovarjala z 2, ki ga imata na ta dan...zdej se pa sprašujem, če si katera od njih :) No, danes pridem, me pa spoznaš po rdeči brisači!

Danes bila v Popku, cunje so res drage. Dala za kavbojke in kavb. krilo 116 Eur...no naslednji nakup bo vsekakor v H&M, so cene bolj normalne. Sem že včeraj probala v City-ju, pa so me poslali na Rudnik, tja se mi pa potem ni dalo vozit.

(odgovor članu born*to*be*wild)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
19.5.2010 19:47:43   
luna_25
evo šele sedaj sem prišla do računalnika in vidim da ste spet bile pridne.
anju hvala za informacije o morju...men je ful všeč samo mojga moram še prepričat.
drgač sem bla pa danes skoz nekaj okol sem zdaj kar malo utrujena tako da bom šla kmalu v posteljo.
lahko nočuser posted image

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
19.5.2010 21:12:17   
majabar
Že vse spite? Jaz imam čez glavo tega pakiranja in selitve!! Še dva dneva, potem se pa moram izseliti. Do takrat pa že bo, upam!
Danes moja pikica pridno brca, je res aktivna:). To me drži pokonci. Ubija pa me birokracija. Sem sicer rezervirala karto, a je še toliko drugih stvari vmes, da ti res vzame voljo do vsega.

(odgovor članu luna_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
19.5.2010 21:16:39   
Najki
a se katera spomni, kdaj se podpise izjavo o ocetovstvu pa da vlogo za porodnisko? zdej je se prezgodaj a ne?

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
19.5.2010 21:51:08   
caroline1
Majabar- kje boš pa tačas živela??? sej vem kako bedno je, ko ne moreš in ne moreš splanirat!!! Midva sva danes začela klicarit za stanovanja...Moram biti pa v Lj zarad šihta...pišuka...bi lahko že šla...moja user posted image  danes tudi brca skoz pomalem...pa malčk spi, pa spet, jupija, vsaj vem, da je ok

Očetovstvo pa te ****rije moram jaz tudi uštimat...ma je še cajt...vsaj mislim da...za porodniško papirje itak ne morš oddat prej kot septembra, če ti štejejo zadnjih 12 mesecev pred nastopom porodniške...al se motim? jaz bom pol stvari pozabila...upam, da boste tiste z izkušnjami dovolj ažurne in boste nas zmede sproti opominjale na te stvari user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
20.5.2010 6:53:57   
tinaaleks
Jutro!

Papirje za porodniško lahko oddaš 60 dni pred rokom ali kasneje-28 dni pred rokom se že začne porodniška, tako da cca. 30 dni časa da se zrihtajo papirji. Za očetovstvo pa ne vem, ker nimam teh težav-smo lepo poročeniuser posted image .

Danes je počutje boljše, sem se naspala in spočila. Sem si pa naredila veliko dela včeraj: Ker imamo v soboto družinski piknik (praznujemo vse RD v maju, je postalo kar tradicija), sem skuhala teranov liker z borovicami, tako da bom lepo napolnila kakšne lepe flaše in dala to za darilo. Je vsaj uporabnouser posted image . Nekaj ga bo seveda ostalo za domačo uporabouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2172
20.5.2010 8:01:24   
zinchy
jutro!
Včeraj sem imela pregled...čisto razočarana nad obnašanjem ginekologinjeuser posted image Poslušala mi je samo user posted image tako,da spet nisem videla pikice user posted image Sem ji rekla,če je lahko pri ultrazvoku moj zraven,me je naprej nahrulila da ne bova delale ultrazvoka in da ona ni zato tam da bi moj user posted image gledov otroka..halo!?!!
Tako,da bom danes klicala v porodnišnico ker je tam en nov ginekolog k je meni delal nuhalno in je zelo prijazen in vse, če ima še kaj frej da me vzame.

Čist sem razočaranauser posted image

13.10.2010 Mai Peter

Neposredna povezava do sporočila: 2173
20.5.2010 8:05:34   
anju
dobro jutro

za očetovstvo lahko zrihtaš tudi po porodu, samo ne priporočam.

teranov liker mmmmmm!

majabar si neučakana, ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2174
20.5.2010 8:12:12   
anju
zinchy tudi tebi en user posted image
samo 2 UZ-ja sta krita v nosečnosti, mogoče ti zato ni delala. meni ga moj G sicer naredi vsakič (mi pa srčka ne poslušamo, lahko da zato dela uz - tam tud pulz meri, če se ne motim)
samo tak odnos pa res ne dobro dene, tudi če je samo slab dan, bi se nekako mogli zadržati.
zadnjič sem bila razočarana, ker mi je rekel, da mali na morfologiji ne bi nič razumel, pa da naj neham dojit... nič takega vse zelo korektno z njegove strani, pa mi neki ni šlo. da bi me pa kaj napizdu... no, mislim da ni tak človek.
ampak to res ne gre!

caroline1 so mi potrdili od ville mateje da je prosto za nas, samo zdej moj neki trokira da ne ve kaka je plaža, pa kako bomo z malim po strmini hodili... pa pol sm mnenja brala, da je gužva, da ni prodka ampak kamenčki... da rabiš eno uro v koloni do Trogirja - je to res? malo nismo prepričani odločit bi se mogli pa hitro, ker je v tistem terminu samo ena soba še frajuser posted image

< Sporočilo je popravil anju -- 20.5.2010 8:18:26 >

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......