tejkaz
|
Stan ja, čeprav jaz si z obema kar ne upam tja, niti na nobeno igrišče. Sem potem tako kot Chuck Noris, en steče v eno smer, en v drugo, jaz pa za njima Zdaj sva se z Evo s skirojem vozile po Medvodah. Super je bilo, punca že tako šiba. Mi je kar fino ta teden, izkoristiva čas samo za naju in je krasno. Zdaj je zdrava, doma sva še do petka, Jaša je dopoldan v vrtcu, popoldan pa izkoristimo še z njim. Novica - V službi so me neke vrste povišali. Ena revija je zdaj čisto moja. Zadnje dve leti sem se 80% posvečala temu, nikjer omenjala, nič dobila plačano, zdaj je pa ta glavna odstopila, ravno je izšla zadnja njena številka, naslednja je pa moja. Na vsaka dva meseca bom dobila še avtorski honorar, v reviji omenjena kot glavni tehnični urednik. Sem kar malo ponosna na to, itak sem pa tudi veliko dela in truda vložila v to. Nekaj časa se je že govorilo da bom prevzela njeno mesto, sam nič ni bilo dorečeno, no, zdaj pa je. V četrtek ali petek greva z Evo na sestanek uredniškega odbora, kjer bom še s podpisom prevzela mesto. Se opravičujem ker se hvalim, sam sem res vesela, doma me pa itak ne znajo pohvalit. No, saj ne pričakujem da me boste ve, sam pohvalim se pa vseeno lahko. Anita, zate. Res upam in želim, da se Zojine rokice kmalu poštimajo, da se ta nadloga nikoli več ne vrne. Clara, glede na to, da je Eva že zdrava in sva doma do petka, bi se lahko kaj dobili. Jutri skočim v službo za kakšno uro, lahko pa v četrtek ali petek (odvisno od sestanka), lahko se priskirojava do vas ali pa če gremo k Stanu.