|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2010
18.5.2010 23:18:45   
twetka
Heloo pupe. Witch in Zaljubljena dobila primolut nor, ampak js jih bom jemala da pride moja menstra da lahko grem naprej v mb. Mi je malo čudno. Nazadnje ko sem jih lani dobila, sem jih jemala deset dni po dve tableti, zdej pa tri tablete, sedem dni. Pa že, ona že ve kaj mi je dala. Sem pa malo spet razočarana nad G. Kar ignoriala me je danes ko sem imela kakšna vprašanja. Ja seveda, danes je šlo na zavarovalnico, ji nisem nič plačala, zato se mi pa ni bilo treba posvečat. Mah, danes je malo pozno za o tem govorit. Bom jutr kaj več napisala. Anonimna bm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DIANE)
Neposredna povezava do sporočila: 876
19.5.2010 7:38:35   
witch
majčii in arwenko hvala. saj vem da sem že malo starejša pa mi emšo nagaja... v ustih si jo merim user posted image moja napaka... danes je spet bila 36.1 Tako, da so taki preskoki običajni. No bomo videli naprej. Čudno mi je bilo to, da je prej bila nekaj časa 36.4 po koncu M je pa zdaj že 3 dni 36.1 Saj vem, dlje časa jo moram meriti da kaj pametnega izvem.

arwenko kako se počutiš? pikica je pridna? user posted image

DIANE upam, da bosta čim prej prislončkala nov plusek user posted image user posted image user posted image

twetka daj povej ti je kaj rekla, če lahko v tem času ko jih ješ zanosiš? Jaz upam, da bo tvoja M prišla, da lahko greš spet korak naprej...

Kako pa ste ostale? Imate že kakšne novičke?

< Sporočilo je popravil witch -- 19.5.2010 7:45:07 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 877
19.5.2010 7:40:27   
witch
picikl, etna, pujs666, spirit75 imate kakšne novičke? user posted image user posted image user posted image user posted image

twetka in anonimna bm.... pri vaju pa čakamo, da pride in data dovoljenje za barvanje..

liiidiiiik kjeeeeee si? čisto pozabila na nas? user posted image jaz pa nimam nobenega za čvekanje... no mogoče pa le nekaj delaš pa ni časa user posted image ali pa spet računalnik ne dela user posted image si kupila tv? dela?

< Sporočilo je popravil witch -- 19.5.2010 7:51:36 >

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 878
19.5.2010 7:59:53   
Anonimen
Jutro drage moje

Mene je pa danes zjutraj zbudilo ptičje petje...tako lepo ga je bilo poslušati....za povrh pa je sobo tako lepo obsijalo sonce,da v trenutku pozabiš na vse tegobe,ki te pestijo.

Pri meni še nič novega...sicer me danes malo po jajčnikih zvija in verjetno se napoveduje....sicer imam še kar neko upanje ,da sem imela O kasneje in da še bo kaj....samo verjetno me res malo stres daje in se je zato malo premaknila....ma tasta imamo na tako imenovani smrtni postelji in samo čakamo čas ,ko bo odšel od nas....sem kar precej obremenjena še s tem ,za povrh pa nama je stekla kopalnica in smo včeraj razbijali ves frajh-ploščice dol in sedaj sledi prenova-komplet----tudi finančno ni poceni---ampak saj bo.
No sem se malo izpovedala ....

Lep dan vam želim in še kakšen plusek za povrhu

bm

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 879
19.5.2010 8:10:51   
**M**
Dobro jutro,
jah sem smotana, vas vprašam, zase pa ne povem user posted image No midva greva V Črno goro-Budva drugo polovico avgusta šele. Lani nisva bla nikjer pa se kr mal vleče, je kr treba mal jt, da se mal odklopiš. Sva bla že 3x in sva bla zlo zadovolna tko, da se kr vračava, pa še poceni je to je nabolj pomembno zdej k šparamo za bajto.

Lep sončen dan vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 880
19.5.2010 9:23:42   
etna
Čestitke vsem nosečkamuser posted image .

Jaz na žalost nimam nobenih novic.
user posted image  je prišla. Zato se selim v junij.

(odgovor članu **M**)
Neposredna povezava do sporočila: 881
19.5.2010 9:54:55   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: witch

arwenko kako se počutiš? pikica je pridna? user posted image

Hja, vmes me je malo strašla, pa sem bla na pregledu in se je videla samo gestacijska, tako da je ugotovil, da smo kak teden mlajši naproti ZM, se pa to tudi sklada s pozno ovulacijo, tako da ni tragedije. Zdaj pa nestrpno čakam pregled v torek in upam, da vidimo srčka.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 882
19.5.2010 10:01:28   
spaghetek
A je se kera jemala MACA tablete in ji je ratalo zanosit? Edino, kar sva medva nadrila drugace ta cikel je blo, da sem jst zacela tudi jemat MACA tablete. Moj partner jih je pa jemal ze od februarja.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 883
19.5.2010 10:46:22   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

29.4. Anonimna (x.krog)user posted image
x.5. majčii (x. krog)user posted image
1.5. nati29 (4.krog)user posted image
1.5. roža03 (10.krog)user posted image
2.5. latka (x.krog)user posted image
3.5. mladika (7. krog)
user posted image
3.5. JB (x.krog)user posted image  
5.5. twetka (4. krog) user posted image
5.5. jacki (2.krog)  user posted image
5.5. mojamura (7.krog) user posted image
x.5. miklarom (x.krog) user posted image
6.5. picikl (x. krog)user posted image
7.5. briljantina (3.krog)user posted image
7.5. etna (8.krog)user posted image
8.5. Pikasta (5.krog)user posted image

9.5. petral (4. krog)
user posted image
9.5. spaghetek (21.krog)
user posted image
9.5. evatisa (13.krog)user posted image
11.5. anonimna  (x.krog
)user posted image
12.5. agataema (3.krog)user posted image
12.5. *viva* (3.krog)user posted image
13.5. Anonimna bmuser posted image
13.5. pujs666 (7. krog)user posted image
14.5. spirit75 (3.krog klomifena)user posted image
15.5. Shilou (3.krog)user posted image  
16.5. kopriva79 (5.krog)user posted image
21.5. PipiLangstrumpf(4.krog)user posted image
24.5. **M** (2. krog)user posted image
25.5 Monstera (2.krog klomifena)user posted image
26.5. ninchi9 (1.krog klomifena)user posted image
30.5. Arual (31. krog)user posted image

SKUPAJ NAS JE: 28

NOSEČK: __9__

user posted image user posted image  user posted image

NAVIJAČICE:

witch
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z., Aleunam
Kika99, thevenus
 pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman
lidik, *Star*
Nitkica11, Mag3, BEBIII
xoxox,zaljubljena23,
KOLIBRI, Meba, Solero,
mladika, Arwenko, S*, nežken,
Nitikica, petral

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 884
19.5.2010 10:48:23   
witch
anonimna bm držim pesti, da pa je le bila mogoče O bolj pozna user posted image user posted image user posted image

etna user posted image user posted image user posted image in naj bo junij tvoj mesec user posted image user posted image user posted image

arwenko samo da sta zdaj ok user posted image držim pesti, da bo v torek user posted image pa pridi nam poročat kako bo user posted image user posted image user posted image user posted image

spaghetek vem, da jih je BOSTINA jemala en cikel in takrat zanosila.. MOgoče pa nebi bilo slabo probati... Kje se jih pa da kupiti?

< Sporočilo je popravil witch -- 19.5.2010 10:49:21 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 885
19.5.2010 10:51:09   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: spaghetek

A je se kera jemala MACA tablete in ji je ratalo zanosit? Edino, kar sva medva nadrila drugace ta cikel je blo, da sem jst zacela tudi jemat MACA tablete. Moj partner jih je pa jemal ze od februarja.

spaghetek jaz sem jih jemala marca ko sem zanosila - sem jih pa jemala samo jaz, partner jih ni hotel, pa še to nisem čisto od konca zadnje M, ker sem jih malo bolj pozno naročila - tako da sem jih vzela samo kakšnih 5.

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 886
19.5.2010 10:54:44   
lidik
witch draga moja tu sem. In včeraj sem delala kot zmešana. No danes pa tudi. Sam zdaj je malo boljše. Super sem. Pikica tudi. Danes je točno 10t. In sedaj grem še 15-krat spat in že imam NS, tako da že zdaj to komaj čakam. Ko dam pa še to skozi si pa res oddahnem in začnem tisto na polno uživati v user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image

TV sem kupila - dela kot urca. Računalnik pa tudi dela. Se me je ustrašil zadnjič, sem mu zagrozila da če me še enkrat pusti tako na cedilu gre direkt v smeti. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 887
19.5.2010 10:56:44   
spaghetek
Ne vem, ce res pomagajo, samo ocitno je dost ljudem ratalo zanosit z MACA tabletami. Sicer so ful drage, sam ce pomaga, potem je po moje vredno probat.

Jst sem jih narocila tu: http://www.inkanat.com/en/detalle.asp?prod=360-capsules-of-maca-vitae

Najbolj se splaca narocit 360 tablet. Mogoce se placa parim narocit in jih potem razdelit.

Jst sem jemala 3 tablete vsak dan in moram rect, da sem opazla, da je moj cikel potekal veliko bolj mirno kot ponavadi.

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 888
19.5.2010 10:58:56   
witch
oooo lidik user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image za 10 tednov user posted image user posted image še 3 teden in si rešena tega "strašnega" obdobja user posted image sem prav vesela za tebe. Joj kako hitro je to šlo... Pa že na NS boš šla.. komaj čakam, da sporočiš kaj so rekli in kako to izgleda user posted image
No samo da tv dela user posted image računalnik pa ve kaj mu je naloga, pa bošček se boji prehitre smrti v smeteh user posted image user posted image user posted image   Daj povej mi, kje si to MACO kupila? Bi mi jih prodala, če jih nisi porabila? user posted image

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 889
19.5.2010 11:14:49   
twetka
heloo pupe. Witch, v bistvu mi nič ni rekla kaj okoli zanositve. Niti nisem imela možnosti kaj ekstra spraševat, ker sem imela občutek da se me hoče čimprej znebit in niti nisem preveč pol silia. Glavno mi je da dobim M in lahko začnem v mb naprej. jutr bom verjetno začela jemat tablete, da nekje drug teden dobim M, pol me pa lahko uradno pobarvate in grem v junijsko temo. držite danes pestke zame, ko imam operacijo zob, da vse lepo preživim. 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 890
19.5.2010 11:20:40   
lidik
ha ha ha witch ja računalnik se res očitno boji da bo prehitro končal v smeteh. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O tem kako pa vse skupaj poteka hitro pa tako no - meni se po eni strani kar vleče. Ampak sej vem, da se mi bo vleklo samo zdaj do NS, potem bo itak šlo s svetlobno hitrostjo naprej. Je pa tudi res da ko bom enkrat pri NS vedela, da je vse vredu, se mi zdi, da potem bo res končno tisto ta pravo veselje. Čeprav jaz sem še vedno pozitivna in sem še vedno prepričana da itak da je vse vredu.

Ja glede tv-ja pa veš to da sem bila dvakrat v trgovini. user posted image user posted image user posted image user posted image To je pa tako če gre ženska kupovat tv. In seveda jaz pridem tja, se vse zmenim, vse uredim, ampak se nisem spomnila, da bi vprašala, če je antenski kabel zraven (itak da ga ponavadi ni). In pridem domov, hočemo priklopit - hja ne gre, ker ni kabla. Ok so mi imeli vsi toliko za povedat kakšna kura sem. Jaz pa lepo v avto in nazaj. Pa pravi trgovc, ja jaz sem pa mislil, da ste že prej imeli televizijo, pa zdaj samo novo kupujete. In jaz njemu - hja ne v tej sobi je še ni bilo. Oz. je že bila ampak tako dolgo časa nazaj, da je tista tv in kabel že zdavnaj v smeteh. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sej ko sem se domov peljala sem pa študirala no zdaj pa samo da še hudič dela ne, pol pa bo katastrofa. Ampak me je prijetno presenetila in dela kot urca. Pa še ful lepa slika je.

Aja pa grem ti zdajle še eno zs napisat.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 891
19.5.2010 11:26:15   
pujs666
živjo!

witch pri meni še nič novga. Ta mesec sem imela zelo pozno ovulacijo (preverjeno s testi) in sicer nekje od 19-21. dneva. Potem sem pa brala da če imaš tako pozno ovulacijo, da tud testi kasnej zaznajo + oz. - ??? Sm pa delala test par dni po zamudi, sam tist je bil negativen in je blo takrat od ovulacije kakšnih deset dni. Ne vem več nič. Ker znaka niti enga, in mi lahko menstruacija zamuja čist tko. Sm pa mela v času ko nj bi mela menstro en majhn rjav "pljunek", sam zdj si lohk spet jz razlagam da je bla vgnezditvena. Larifari, bom počakala in test vrjetn delala šele čez vikend, če prej ne pride.

lp

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 892
19.5.2010 11:30:10   
spaghetek
pujs666: Pr men je tut tko blo. Ovulacijo mela sele 20. dan test sem pa delala sele 37. dan cikla. Ponavad mam cikle na 30/31 dni. Sicer jst nisem mela nobenih znakov implantacije (krvavitve, padec bazalne temperature etc). Tik preden sem testirala, sem pa itak mislila, da prihaja user posted image ker sem mela vse znake. Ce ves kako dolgo mas ponavadi lutealno fazo, potem raje pocakaj do konca normalne lutealne faze do testiranja.

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 893
19.5.2010 11:39:14   
pujs666
joj spaghetek jest sploh ne vem kaj je lutealna faza. Pa tudi do zdj sem imale še vedno na 29 dni menstro in sploh ne vem kdaj sm do zdj imela ovulacije, sm kr predvidevala da med 12-16 dnevom cikla. Zdaj sm prvič testirala in zato točno vem kdaj je bila. Na kolk časa si pa ti prej menstro dobivala? 

Neposredna povezava do sporočila: 894
19.5.2010 11:41:53   
pujs666
Spaghetek, vidm da si že skoraj napisala na kolk časa imaš menstro. Ti si se pa dolgo trudila. Sta mela še kšn poseg vmes, al sta samo naravno sprobavala?
Aja imam pa danes že 35. dan cikla. Ne vem no, nisem več dost pametna.

(odgovor članu pujs666)
Neposredna povezava do sporočila: 895
19.5.2010 11:51:45   
witch
lidik verjamem da se tebi vleče. Meni je pa šlo teh 10 tednov ful hitro... Po NS pa le probaj maksimalno uživati in se pustiti razvajati, ker bo še prehitro december user posted image
s tv si pa zmagala user posted image user posted image user posted image jah kaj moreš tudi to se zgodi.. Moški so pa kure na drugih področjih user posted image user posted image

pujs666 jaz ti ne vem pomagati... mogoče si imela dve O ali pa bolj pozno... ne vem... jaz samo močno držim pesti za plusek user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce še jaz imam eno vprašanje.. Namreč če moja M nebi zamujala, bi jaz imela zdaj te dni O. In imam v levem jajčniku eno čudno bolečino (ki ni podobna krčem), sluz je bolj tak tak (bolj je ni, kot je), a je možno da imam že O, čeprav je prejšnji dan komaj M šla?

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 896
19.5.2010 12:07:58   
spaghetek
pujs666: narocena sem bla na laparo in HSG 14.06, ampak mi hvala bogu zdej ni treba it :D

lutealna faza je cas med ovulacijo in menstruacijo. Medtem ko se cas med prvim dnevom menstruacije in dnevom obvulacije lahko spreminja s cikla v cikel, pa je lutealna faza bolj ali manj fiksna. Jst sem mela recimo lutealno fazo 15 dni, kar pomeni, da sem si lahko preracunala tocno kdaj lahko testiram. Ovulacijo sem mela 20. dan + 15. dni = 35. dan. :D

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 897
19.5.2010 12:18:32   
PipiLangstrumpf
Hello... user posted image mene je pa moja user posted image obiskala tokrat že 2 dni prezgodaj ... GRRRR! Jezna! user posted image
No, pa kdaj drugič.
Srečno vsem, ki še čakate, pa iskrene čestitke uspešnim!

user posted image

Kako lepo je živeti... :)

Neposredna povezava do sporočila: 898
19.5.2010 12:41:14   
lidik

IZVIRNO SPOROČILO: witch

s tv si pa zmagala user posted image user posted image user posted image jah kaj moreš tudi to se zgodi.. Moški so pa kure na drugih področjih user posted image user posted image

ja sem tud jaz mojemu to rekla, pa se je sam smejal in nikakor ni hotel verjeti temu. Hmmmm si bom že zapomnila in ga drugič spomnila na to. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa res, da sem pa naredila zanimiv zaključek dneva. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 899
19.5.2010 12:55:13   
witch

user posted image

user posted image ALI user posted image PRIČAKUJEMO:

29.4. Anonimna (x.krog)user posted image
x.5. majčii (x. krog)user posted image
1.5. nati29 (4.krog)user posted image
1.5. roža03 (10.krog)user posted image
2.5. latka (x.krog)user posted image
3.5. mladika (7. krog)
user posted image
3.5. JB (x.krog)user posted image  
5.5. twetka (4. krog) user posted image
5.5. jacki (2.krog)  user posted image
5.5. mojamura (7.krog) user posted image
x.5. miklarom (x.krog) user posted image
6.5. picikl (x. krog)user posted image
7.5. briljantina (3.krog)user posted image
7.5. etna (8.krog)user posted image
8.5. Pikasta (5.krog)user posted image

9.5. petral (4. krog)
user posted image
9.5. spaghetek (21.krog)
user posted image
9.5. evatisa (13.krog)user posted image
11.5. anonimna  (x.krog
)user posted image
12.5. agataema (3.krog)user posted image
12.5. *viva* (3.krog)user posted image
13.5. Anonimna bmuser posted image
13.5. pujs666 (7. krog)user posted image
14.5. spirit75 (3.krog klomifena)user posted image
15.5. Shilou (3.krog)user posted image  
16.5. kopriva79 (5.krog)user posted image
21.5. PipiLangstrumpf(4.krog)user posted image
24.5. **M** (2. krog)user posted image
25.5 Monstera (2.krog klomifena)user posted image
26.5. ninchi9 (1.krog klomifena)user posted image
30.5. Arual (31. krog)user posted image

SKUPAJ NAS JE: 28

NOSEČK: __9__

user posted image user posted image  user posted image

NAVIJAČICE:

witch
BOSTINA, Bejli
Anonimna Z., Aleunam
Kika99, thevenus
 pinkalonca, pilotina
sarar, natasa.jurman
lidik, *Star*
Nitkica11, Mag3, BEBIII
xoxox,zaljubljena23,
KOLIBRI, Meba, Solero,
mladika, Arwenko, S*, nežken,
Nitikica, petral

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

prva zaposlitev

V kolikšnem času po končanem izobraževanju ste dobili prvo zaposlitev v svoji stroki?

takoj (43%)

1- 2 meseca (12%)

3- 6 mesecev (10%)

6- 12 mesecev (8%)

po več kot letu dni (12%)

po nekaj letih (15%)

Število vseh glasov: 262

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!