|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2010
16.5.2010 11:02:19   
jacki
Spaghetek BRAVO!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem zelo vesela za vaju, ker vama je ratalo  21.krogu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti  mirno user posted image , pa enga krasnega user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 826
16.5.2010 11:09:30   
spaghetek
Hvala. Sej ne dojemam se kaj se dogaja. Vedezevalka mi je sicer naslogala dvojcke v 2010 sam jst sem tudi z enim vec kot zadovoljna

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 827
16.5.2010 11:12:17   
jacki
Hej...ti se kar veselji, ker si zaslužiš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja...lohk bosta pa vseeno dva...user posted image user posted image user posted image dokler te G ne bo pogledala je vse možno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jacki -- 16.5.2010 11:13:45 >

(odgovor članu spaghetek)
Neposredna povezava do sporočila: 828
16.5.2010 11:20:26   
majčii
kaj jst berem? Spagetek, ... supeeeerrrr vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image srečno :)

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 829
16.5.2010 12:27:19   
twetka
aaaaaaaaaaaa sej ne morem verjet. Špagetka moja, a sem prav prebrala?????? Nooorooooo. Čestitke. Nič nisi sporočila, pa sem rekla ko testiraš javi!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo. Take novičke me pa ful razveselijo res. Z vsakim dnem je več rozik, tako da upam, da kmalu še za nas ostale pride ta čas. 

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 830
16.5.2010 14:09:12   
Shilou
spaghetek iskrene čestitke, jupiii ena nova user posted image , sem zelo srečna zate. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image katera vedeževalka ti je napovedala? Sem radovedna,...

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 831
16.5.2010 14:20:19   
Anonimen
Dannnnn

Se je splačalo it pogledat mal na RR.

Bravo spaghetek ....in srečno do koncauser posted image

Pri meni je še vse belo ,tako da še kar čakamuser posted image

Se tipkamo

lp

bm 

(odgovor članu Shilou)
  Neposredna povezava do sporočila: 832
16.5.2010 20:55:57   
ninchi9
Juhu Spaghetek!!! Čestitam... user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 833
16.5.2010 23:26:29   
spaghetek
Hvala vsem za lepe zelje. Ne morem verjet, da sem tudi jaz docakala plusek po skoraj dveh letih razocaranj.

Danes sem si tudi preracunala, da mam rok na 08.01.2011, kar bo tudi moj 31. rojstni dan. Kdo bi si lahko zazelel lepse darilo? :D

Shilou: ena lokalna vedezevalka mi je rekla ko sem sla nazaj domov za novo leto. Rekla mi je da letos ne vidi otroka, ampak da pa zato vidi dva naslednje leto. :D

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 834
17.5.2010 7:47:21   
majčii
spaghetek... mogoče dva hkrat al pa en januarja drug pa decembra :) ful sem vesela zate :) še enkrat cestitke :):) :)

Neposredna povezava do sporočila: 835
17.5.2010 7:59:59   
witch
Jutro punce user posted image pa niste bile čez vikend preveč zgovorne.. Mene tako zbe, da še malo pa zmrznem user posted image maja imam na sebi najdebelejši fils, ampak mene zebe user posted image
Psihično se pripravljam na obisk pri G user posted image danes mi še res samo malo teče tak smotana M, ampak se bojim, da me bo nadrla, ker z M hodim k njej... Ampak še vseeno pa mislim, da če me nebo mogla pregladati, da se lahko pogovorive.
Tak zdaj se grem pa učit user posted image ni več volje ne energije za to butasto učenje user posted image

majčii, twetka, picikl, etna, anonimna bm, pujs666, spirit75 ima katera že kakšne novičke za nas? user posted image user posted image user posted image user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 836
17.5.2010 8:23:02   
majčii
novičk še ni in mislim da jih maja tudi ne bo, ker še nisem mela O. Danes sem 14. dan cikla in čakamo :) ter seveda pridno user posted image . po eni strani mam malo več upanja ker sem bla na hsg (pa so kao razširjene stvari) pa vendar ne upam preveč .. pustmo se presenetit....

lp

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 837
17.5.2010 8:27:22   
Anonimen
Jutro

No al sem kasneje imela O al pa tudi meni telo nekaj štrajka,da še vedno ni M.Nisem še imela takšnega dolgega ciklusa že ene 4 leta.Jaz upam ,da se mi ne bo spet začelo ponavljati stara zgodba ,ko sem imela M 2× na leto .user posted image Grem popoldne kupit test in bom poskusila srečo ,čeprav dvomim ,ker nimam zdajle nič kakšnih posebnih znakov ne za M ne za user posted image .

Witch--saj bo kmalu boljše vreme in bo tudi energije več,kar pa se tiče pregleda,pa G le povej kako je in imata lahko samo pogovor.

lp

bm

(odgovor članu witch)
  Neposredna povezava do sporočila: 838
17.5.2010 8:40:40   
pujs666
Hej Punce!

Ja witch prov nč se ne dogaja. M še ni. Zamuja, test je pa negativen, kar me tud ne čudi, ker nimam nč znakov. Kolk dni je pa teb zamujala ta krog witch?
Mi pa podre tole vse načrte, ker mam ta mesec načrtvan ultrazvok in sicer v drugi polovici ciklusa, zdj zarad tele zamude, pa ne samo da ne bo v drugi polovici ciklusa, možno da bom mela še clo menstro (k mi zdj kr po 10 dni traja) takrat in bom mogla prestavt in spet čakat 2 mesca :(

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 839
17.5.2010 8:51:38   
lidik
spaghetek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no tole pa je zdaj ena lepa novička. Bravo punca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Želim ti lepih user posted image in pa seveda zdravega user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 840
17.5.2010 8:57:47   
witch
majčii vidva kar pridno user posted image mi pa bomo držali pesti, da bosta kaj prislončkala user posted image user posted image user posted image user posted image

anonimna bm mogoče je bila kasnejša O, mogoče se pikica skriva, mogoče te pa res M zeza user posted image bi ti z veseljem kaj pametnega svetovala ampak nisem dovolj pametna... Jaz držim pesti, da bo najboljše, kar si sama želiš user posted image user posted image user posted image Vreme pa upajmo, da bo kmalu kaj boljše... Kako je bilo pri G pa poročam popoldne.

pujs666 meni je zamujala celih 23 dni. Naredila sem 5 testov in vsi negativni. Te pa razumem kako se počutiš... Jaz sem za pregled naročena že 2 meseca in user posted image se spomni po dveh mesecih da pride in to v času ko imam pregled.... Upam, da tvoja če imam namen priti pride, če ne, pa naj se pokaže že ta pikica user posted image user posted image user posted image

lidik kako sta s pikico?

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu majčii)
Neposredna povezava do sporočila: 841
17.5.2010 9:03:47   
lidik
teta witch midve s pikico sva vredu. Edino malo me pikica spet heca - mi je že dva dni skupaj slabo - amapak ok, sej to ni težko, samo da vem da je vse vredu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drugače pa obe s pikico komaj čakava da te vidivauser posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 842
17.5.2010 9:10:01   
witch
Če bo preveč pridna boš pozabila da jo imaš user posted image in ona kako je prijazna te lepo na vsake toliko časa spomni, da je v tebi user posted image Saj bo poznje tega manj... Boš videla ko bo pikica v puberteti user posted image user posted image user posted image ti pa pošiljam veliko pikpok user posted image user posted image user posted image user posted image in močno držim pesti, da slabost mine user posted image user posted image user posted image tudi jaz komaj čakam da vaju spoznam user posted image  

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 843
17.5.2010 9:23:31   
lidik
ojej witch ti si pa hitra - se že o pubertiti pogovarjaš. Ha ha ha veš kaj, tale pikica ali se vrže po atiju ali pa po mamici se mi zdi, da nama bo do pubertete še veliko sivih las naredila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 844
17.5.2010 10:56:43   
twetka
Heloo pupe. Pri meni vse po starem. M ni, testirala pa nisem nič več ker je brezveze, bom jutr pri G vidla kaj se dogaja. Witch, upam da si ok opravla pri G. Za vse ostale ki pa vas zeza M pa držim pestke da bo kaj iz tega. 

(odgovor članu lidik)
Neposredna povezava do sporočila: 845
17.5.2010 14:10:24   
witch
Evo pregled opravljen user posted image Pri moji G je tako, da ko eno leto delaš na user posted image in ne uspe, pošlje na spermiogram in dela preiskave pri ženski. Mene je na hitro pregledala, pretipala in rekla da ciste ni to pa je to. Ne vem kako se ugotavlja PCO pa kakšna pregrada... ampak o tem sploh ni govorila. To potem dela verjetno po enem letu user posted image Mi je pa dala tablete PRIMOLUT ki jih jem od 16. do 25. dne v ciklu in potem če nisem zanosila pride M. To jem 3 mesece potem pa bomo videli za naprej. Namesto Tifola (ki ga jem od februarja) mi je rekla naj kupim Femibion. In to je to.. Rekla da sem še mlada in da naj v miru lepo slončkava in da user posted image sigurno pride... Aja pa BT naj merim je rekla, to pa sem itak začela v začetku tega cikla. Tak da sem kar zadovoljna , ker sem se res bala kakšnih hudih diagnoz...

twetka upam, da ti jutri tudi dobiš kakšne pozitivne informacije.

Kje pa se skirvate danes čvekice?

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 846
17.5.2010 14:12:25   
zaljubljena23
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Spaghetek iskrene čestitke...Sem zelo vesela zate...Bravo punca

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu twetka)
Neposredna povezava do sporočila: 847
17.5.2010 14:18:48   
spaghetek
Lihkar sem se zmenla za prvi pregled 09.06, tko da bo treba se mal pocakat! Komi cakam!

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 848
17.5.2010 14:20:33   
zaljubljena23
Draga moja witch...Očitno tale tvoja G nima par čistih v glavi...Primolut se ne daje puncam, ki poskušajo zanosit, saj škoduje plodu in lahko privede do SS...V tem primeru se predpiše dabroston...

Glede PCO in pregrade, vse se vidi na UZ...Pregrade se sicer vedno ne vidi, ampak se gleda v določenem delu cikla, ko je sluznica najtanjša...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 849
17.5.2010 15:26:16   
lidik
o witch ok, super samo da si opravila pregled. No zdaj pa pridno slončkat da bo kmalu bebica prišla. user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa teta witch lidik je bila danes pridna - je delala kot nora cel dan, samo da je služba hitreje minila, ker drugače bi itak verjetno zaspala za računalnikom. Zdaj pa šibam domov in nato v trgovino. Si grem kupit tv. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

plenice
Lelly28 RR

Katero znamko plenic ste uporabljali za svojega dojenčka oz. s katero ste bili najbolj zadovoljni?

Pampers (26%)

Spar (8%)

DM (28%)

Mercator (5%)

Muller (13%)

drugo (Lidl, Hofer,...) (21%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!