Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 16.5.2010 11:02:19
|
|
|
|
jacki
|
Spaghetek BRAVO!!!! Sem zelo vesela za vaju, ker vama je ratalo 21.krogu Želim ti mirno , pa enga krasnega
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 16.5.2010 11:09:30
|
|
|
|
spaghetek
|
Hvala. Sej ne dojemam se kaj se dogaja. Vedezevalka mi je sicer naslogala dvojcke v 2010 sam jst sem tudi z enim vec kot zadovoljna
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 16.5.2010 11:12:17
|
|
|
|
jacki
|
Hej...ti se kar veselji, ker si zaslužiš aja...lohk bosta pa vseeno dva... dokler te G ne bo pogledala je vse možno
< Sporočilo je popravil jacki -- 16.5.2010 11:13:45 >
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 16.5.2010 11:20:26
|
|
|
|
majčii
|
kaj jst berem? Spagetek, ... supeeeerrrr vesela srečno :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 16.5.2010 12:27:19
|
|
|
|
twetka
|
aaaaaaaaaaaa sej ne morem verjet. Špagetka moja, a sem prav prebrala?????? Nooorooooo. Čestitke. Nič nisi sporočila, pa sem rekla ko testiraš javi!!! Bravo. Take novičke me pa ful razveselijo res. Z vsakim dnem je več rozik, tako da upam, da kmalu še za nas ostale pride ta čas.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 16.5.2010 14:09:12
|
|
|
|
Shilou
|
spaghetek iskrene čestitke, jupiii ena nova , sem zelo srečna zate. katera vedeževalka ti je napovedala? Sem radovedna,...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 16.5.2010 14:20:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Dannnnn Se je splačalo it pogledat mal na RR. Bravo spaghetek ....in srečno do konca Pri meni je še vse belo ,tako da še kar čakam Se tipkamo lp bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 16.5.2010 20:55:57
|
|
|
|
ninchi9
|
Juhu Spaghetek!!! Čestitam...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 16.5.2010 23:26:29
|
|
|
|
spaghetek
|
Hvala vsem za lepe zelje. Ne morem verjet, da sem tudi jaz docakala plusek po skoraj dveh letih razocaranj. Danes sem si tudi preracunala, da mam rok na 08.01.2011, kar bo tudi moj 31. rojstni dan. Kdo bi si lahko zazelel lepse darilo? :D Shilou: ena lokalna vedezevalka mi je rekla ko sem sla nazaj domov za novo leto. Rekla mi je da letos ne vidi otroka, ampak da pa zato vidi dva naslednje leto. :D
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 17.5.2010 7:47:21
|
|
|
|
majčii
|
spaghetek... mogoče dva hkrat al pa en januarja drug pa decembra :) ful sem vesela zate :) še enkrat cestitke :):) :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 17.5.2010 7:59:59
|
|
|
|
witch
|
Jutro punce pa niste bile čez vikend preveč zgovorne.. Mene tako zbe, da še malo pa zmrznem maja imam na sebi najdebelejši fils, ampak mene zebe Psihično se pripravljam na obisk pri G danes mi še res samo malo teče tak smotana M, ampak se bojim, da me bo nadrla, ker z M hodim k njej... Ampak še vseeno pa mislim, da če me nebo mogla pregladati, da se lahko pogovorive. Tak zdaj se grem pa učit ni več volje ne energije za to butasto učenje majčii, twetka, picikl, etna, anonimna bm, pujs666, spirit75 ima katera že kakšne novičke za nas?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 17.5.2010 8:23:02
|
|
|
|
majčii
|
novičk še ni in mislim da jih maja tudi ne bo, ker še nisem mela O. Danes sem 14. dan cikla in čakamo :) ter seveda pridno . po eni strani mam malo več upanja ker sem bla na hsg (pa so kao razširjene stvari) pa vendar ne upam preveč .. pustmo se presenetit.... lp
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 17.5.2010 8:27:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro No al sem kasneje imela O al pa tudi meni telo nekaj štrajka,da še vedno ni M.Nisem še imela takšnega dolgega ciklusa že ene 4 leta.Jaz upam ,da se mi ne bo spet začelo ponavljati stara zgodba ,ko sem imela M 2× na leto . Grem popoldne kupit test in bom poskusila srečo ,čeprav dvomim ,ker nimam zdajle nič kakšnih posebnih znakov ne za M ne za . Witch--saj bo kmalu boljše vreme in bo tudi energije več,kar pa se tiče pregleda,pa G le povej kako je in imata lahko samo pogovor. lp bm
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 17.5.2010 8:40:40
|
|
|
|
pujs666
|
Hej Punce! Ja witch prov nč se ne dogaja. M še ni. Zamuja, test je pa negativen, kar me tud ne čudi, ker nimam nč znakov. Kolk dni je pa teb zamujala ta krog witch? Mi pa podre tole vse načrte, ker mam ta mesec načrtvan ultrazvok in sicer v drugi polovici ciklusa, zdj zarad tele zamude, pa ne samo da ne bo v drugi polovici ciklusa, možno da bom mela še clo menstro (k mi zdj kr po 10 dni traja) takrat in bom mogla prestavt in spet čakat 2 mesca :(
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 17.5.2010 8:51:38
|
|
|
|
lidik
|
spaghetek no tole pa je zdaj ena lepa novička. Bravo punca. Želim ti lepih in pa seveda zdravega .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 17.5.2010 8:57:47
|
|
|
|
witch
|
majčii vidva kar pridno mi pa bomo držali pesti, da bosta kaj prislončkala anonimna bm mogoče je bila kasnejša O, mogoče se pikica skriva, mogoče te pa res M zeza bi ti z veseljem kaj pametnega svetovala ampak nisem dovolj pametna... Jaz držim pesti, da bo najboljše, kar si sama želiš Vreme pa upajmo, da bo kmalu kaj boljše... Kako je bilo pri G pa poročam popoldne. pujs666 meni je zamujala celih 23 dni. Naredila sem 5 testov in vsi negativni. Te pa razumem kako se počutiš... Jaz sem za pregled naročena že 2 meseca in se spomni po dveh mesecih da pride in to v času ko imam pregled.... Upam, da tvoja če imam namen priti pride, če ne, pa naj se pokaže že ta pikica lidik kako sta s pikico?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 17.5.2010 9:03:47
|
|
|
|
lidik
|
teta witch midve s pikico sva vredu. Edino malo me pikica spet heca - mi je že dva dni skupaj slabo - amapak ok, sej to ni težko, samo da vem da je vse vredu. drugače pa obe s pikico komaj čakava da te vidiva
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 17.5.2010 9:10:01
|
|
|
|
witch
|
Če bo preveč pridna boš pozabila da jo imaš in ona kako je prijazna te lepo na vsake toliko časa spomni, da je v tebi Saj bo poznje tega manj... Boš videla ko bo pikica v puberteti ti pa pošiljam veliko pikpok in močno držim pesti, da slabost mine tudi jaz komaj čakam da vaju spoznam
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 17.5.2010 9:23:31
|
|
|
|
lidik
|
ojej witch ti si pa hitra - se že o pubertiti pogovarjaš. Ha ha ha veš kaj, tale pikica ali se vrže po atiju ali pa po mamici se mi zdi, da nama bo do pubertete še veliko sivih las naredila.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 17.5.2010 10:56:43
|
|
|
|
twetka
|
Heloo pupe. Pri meni vse po starem. M ni, testirala pa nisem nič več ker je brezveze, bom jutr pri G vidla kaj se dogaja. Witch, upam da si ok opravla pri G. Za vse ostale ki pa vas zeza M pa držim pestke da bo kaj iz tega.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 17.5.2010 14:10:24
|
|
|
|
witch
|
Evo pregled opravljen Pri moji G je tako, da ko eno leto delaš na in ne uspe, pošlje na spermiogram in dela preiskave pri ženski. Mene je na hitro pregledala, pretipala in rekla da ciste ni to pa je to. Ne vem kako se ugotavlja PCO pa kakšna pregrada... ampak o tem sploh ni govorila. To potem dela verjetno po enem letu Mi je pa dala tablete PRIMOLUT ki jih jem od 16. do 25. dne v ciklu in potem če nisem zanosila pride M. To jem 3 mesece potem pa bomo videli za naprej. Namesto Tifola (ki ga jem od februarja) mi je rekla naj kupim Femibion. In to je to.. Rekla da sem še mlada in da naj v miru lepo slončkava in da sigurno pride... Aja pa BT naj merim je rekla, to pa sem itak začela v začetku tega cikla. Tak da sem kar zadovoljna , ker sem se res bala kakšnih hudih diagnoz... twetka upam, da ti jutri tudi dobiš kakšne pozitivne informacije. Kje pa se skirvate danes čvekice?
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 17.5.2010 14:12:25
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Spaghetek iskrene čestitke...Sem zelo vesela zate...Bravo punca
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 17.5.2010 14:18:48
|
|
|
|
spaghetek
|
Lihkar sem se zmenla za prvi pregled 09.06, tko da bo treba se mal pocakat! Komi cakam!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 17.5.2010 14:20:33
|
|
|
|
zaljubljena23
|
Draga moja witch...Očitno tale tvoja G nima par čistih v glavi...Primolut se ne daje puncam, ki poskušajo zanosit, saj škoduje plodu in lahko privede do SS...V tem primeru se predpiše dabroston... Glede PCO in pregrade, vse se vidi na UZ...Pregrade se sicer vedno ne vidi, ampak se gleda v določenem delu cikla, ko je sluznica najtanjša...
|
|
RE: II pričakujemo maja 2010 17.5.2010 15:26:16
|
|
|
|
lidik
|
o witch ok, super samo da si opravila pregled. No zdaj pa pridno slončkat da bo kmalu bebica prišla. Drugače pa teta witch lidik je bila danes pridna - je delala kot nora cel dan, samo da je služba hitreje minila, ker drugače bi itak verjetno zaspala za računalnikom. Zdaj pa šibam domov in nato v trgovino. Si grem kupit tv.
|
|
|
pleniceLelly28 RRKatero znamko plenic ste uporabljali za svojega dojenčka oz. s katero ste bili najbolj zadovoljni?Pampers (
26%)
Spar (
8%)
DM (
28%)
Mercator (
5%)
Muller (
13%)
drugo (Lidl, Hofer,...) (
21%)
Število vseh glasov: 39Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!