Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:52:06
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Ja, jemlji pač, toliko dni, za kolikor želiš prestavit. Jaz sem jih npr. tud samo 14 vzela, pa nardila pavzo. Ali pa jih vzameš 28 pa 7 dni pavze, al pa 25...Je čist vseeno-važno je samo, da nardiš 7 dni pavze. maja in koalček vidve pa pač tiste, ki so samo za prestavit. Jst in moja menstruacija sva prjatlce, je ne podim Že tko redko pride...da jo še takrat prestavim, ne pride nikoli več
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:53:20
|
|
|
|
maja1488
|
Še 4 strani, pa gremo na otroka!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:54:02
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Ja, jemlji pač, toliko dni, za kolikor želiš prestavit. Jaz sem jih npr. tud samo 14 vzela, pa nardila pavzo. Ali pa jih vzameš 28 pa 7 dni pavze, al pa 25...Je čist vseeno-važno je samo, da nardiš 7 dni pavze. maja in koalček vidve pa pač tiste, ki so samo za prestavit. Jst in moja menstruacija sva prjatlce, je ne podim Že tko redko pride...da jo še takrat prestavim, ne pride nikoli več Potem pa sploh ni problem
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:54:38
|
|
|
|
Dudica1
|
tanja hvala...ja do ponedeljka jih bom jedla potem pa kot do zdej nehala za 7 dni in v torek spet. Ravno v soboto jo dobim ko mamo poroko,pa če se da prestavit zakaj ne.Me tisti dan tko trebuh boli da sploh ne vem kaj naj vzamem da bi kaj pomagalo--
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 20:58:30
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tanja hvala...ja do ponedeljka jih bom jedla potem pa kot do zdej nehala za 7 dni in v torek spet. Ravno v soboto jo dobim ko mamo poroko,pa če se da prestavit zakaj ne.Me tisti dan tko trebuh boli da sploh ne vem kaj naj vzamem da bi kaj pomagalo-- Meni pomagajo samo Naprosyn tablete.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 21:05:39
|
|
|
|
koala.cek
|
ma jest je ne bom prestavljala, da bom potem vse zmešala. imam kar redno, ne preveč hudo. mislim, da mi ne bo nič hudega, tudi če jo imam na morju. itak nisem preveč ljubiteljica kopanja. bom pa knjige v senci brala, mož se bo pa z mladiči ukvarjal....hihih ... tudi v tem je kaj dobrega...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 21:07:30
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tanja hvala...ja do ponedeljka jih bom jedla potem pa kot do zdej nehala za 7 dni in v torek spet. Ravno v soboto jo dobim ko mamo poroko,pa če se da prestavit zakaj ne.Me tisti dan tko trebuh boli da sploh ne vem kaj naj vzamem da bi kaj pomagalo-- Meni pomagajo samo Naprosyn tablete. a to dobiš brez recepta tud
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 21:10:54
|
|
|
|
šivilja
|
Menstruacija - je še nimam . Jo bom ziher dobila konec junija v Grčiji. Če bo tako kot po He. se lahko za dva dni vsedem kar na školjko, ker drugače lahko kar en kufer vložkov sabo vzamem. Kolk gre men to na jetra! CleCLe - a ve vedno dobite mail, ko je kaj novega v ponudbi. Jaz ga namreč ne - ga dobim vsake toliko časa, tako da kaj zamudim. Saj ne,da bi vse kupovala, samo pofirbcala pa bi.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 21:12:29
|
|
|
|
šivilja
|
Koala.ček - tisto kar di tala link je samo paero, če hočeš še kopalke so posebej- samo toliko,da ne bi pol samo v tem robčku okrog letala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 21:13:23
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek čakam moža, ki daje otroke spat....baje me časti en koktajl Haha, ja vidiš kako lepo od njega. Sam pazi se, mogoče bi on mešal kakšno drugo vrsto koktejla kot bi ga ti
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 21:28:30
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 tanja hvala...ja do ponedeljka jih bom jedla potem pa kot do zdej nehala za 7 dni in v torek spet. Ravno v soboto jo dobim ko mamo poroko,pa če se da prestavit zakaj ne.Me tisti dan tko trebuh boli da sploh ne vem kaj naj vzamem da bi kaj pomagalo-- Meni pomagajo samo Naprosyn tablete. a to dobiš brez recepta tud Samo na recept. šivilja-hvala enako glede jakosti M. Po porodu imam grozno. Pa sem zdej začela kontracepcijske jest, ker sem mislila, da bo kaj bolje. Pa je samo za odtenek bolje. Ne vem kako bom v službi-lepo bela uniforma, pol pa kak flek gor Aja, BTW sem bila prej v MM-sem se zaljubila v eno oblekico-mojemu je pa čist mim. Zdej pa ne vem, kaj naj. Nimajo pa nobene iz neta.
< Sporočilo je popravil Tanja_ -- 18.5.2010 21:29:00 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 21:39:16
|
|
|
|
ivanamdb
|
ku kuc punce! koncno spet tukaj! za danes je delo v rudniku fertik! mislim, tolk se delajo drama queens! taksne tragedije, tolk dela, bla bla bla....mislim...tolk so neorganizirane in nc druzgo! sam ga serejo da je tolk dela, in da se tolk stvari spremenilo, ma naj ga @@/%&&$ ! dej no! tko da sem zdaj doma, klicala tasco, rekla da se je D naucila ploskat! klicala mojega, danes je odprl racun....za oba ja vem, sva old fashioned. pa se tole zdravst. zavarovanje zrihtal za vse 3. that's incredible, resno sem mislila da mu bo panika, in da me bo non stop klical..... hm, mal sam brala tisto kaj ste pisale - skrbniki in to....hm....ne vem....moj je edinec, jaz tudi, njegovi starsi so ze starejsi, moji so umrli, drugi sorodniki...ne hvala....shit! mislim, ziher CSD ne bi upostevalo ce bi jaz izbrala prijatelco? pa ce zivi v drugi drzavi? pa se - kaj ce se nam kaj zgodi ko sva v italiji? potem njihov csd odloca? ufffffff nc se vec ne spomnem tega mednarodnega civilnega prava, sh@@t!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 21:42:09
|
|
|
|
ledenka
|
čer -Mju kuham kosilo... joj, kolk mi je to zoprno, da moram vnaprej mislit... koalči, če rabiš tele tablete za prestavitev, jaz jih še mam nekaj (15 tbl.)
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 21:42:12
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Koala.ček - tisto kar di tala link je samo paero, če hočeš še kopalke so posebej- samo toliko,da ne bi pol samo v tem robčku okrog letala ja sej vem. jebela, potem pa to takoj stane 50 eur. edino če bi jih imela za večerno sprehajanje po bajti. to bi bil mož bolj vesel
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 21:43:39
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb ku kuc punce! koncno spet tukaj! za danes je delo v rudniku fertik! mislim, tolk se delajo drama queens! taksne tragedije, tolk dela, bla bla bla....mislim...tolk so neorganizirane in nc druzgo! sam ga serejo da je tolk dela, in da se tolk stvari spremenilo, ma naj ga @@/%&&$ ! dej no! tko da sem zdaj doma, klicala tasco, rekla da se je D naucila ploskat! klicala mojega, danes je odprl racun....za oba ja vem, sva old fashioned. pa se tole zdravst. zavarovanje zrihtal za vse 3. that's incredible, resno sem mislila da mu bo panika, in da me bo non stop klical..... hm, mal sam brala tisto kaj ste pisale - skrbniki in to....hm....ne vem....moj je edinec, jaz tudi, njegovi starsi so ze starejsi, moji so umrli, drugi sorodniki...ne hvala....shit! mislim, ziher CSD ne bi upostevalo ce bi jaz izbrala prijatelco? pa ce zivi v drugi drzavi? pa se - kaj ce se nam kaj zgodi ko sva v italiji? potem njihov csd odloca? ufffffff nc se vec ne spomnem tega mednarodnega civilnega prava, sh@@t! Pomojem odloča CSD tiste države, katere državljan si. Če imata mešano, pol ne vem. Najbrž po mamini strani. Sicer pa Ivana...mal za hec...kolk pa je možnosti, da se vama obema naenkrat neki zgodi
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 21:43:52
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Koala.ček - tisto kar di tala link je samo paero, če hočeš še kopalke so posebej- samo toliko,da ne bi pol samo v tem robčku okrog letala ja sej vem. jebela, potem pa to takoj stane 50 eur. edino če bi jih imela za večerno sprehajanje po bajti. to bi bil mož bolj vesel lahk pa greste na nudistično plažo pa je to za v bar
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 21:44:41
|
|
|
|
ledenka
|
Ivana, en dan manj še malo, pa bo.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 21:46:04
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Koala.ček - tisto kar di tala link je samo paero, če hočeš še kopalke so posebej- samo toliko,da ne bi pol samo v tem robčku okrog letala ja sej vem. jebela, potem pa to takoj stane 50 eur. edino če bi jih imela za večerno sprehajanje po bajti. to bi bil mož bolj vesel a se še sprehajaš sam z ogrlico?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 21:46:22
|
|
|
|
Leela
|
dudi Cilest ima v škatlici navodila o tem kako se prestavi menstruacija. Je pa zanimivo kako so ti hormoni drugačni pri vsaki posameznici. Jaz sem imela po porodu skoraj neboleče menstruacije. Po novem se dobi neke vaginalne prstane, al neki takega, ki ga uporabiš 1x na mesec in si frej. Te KT pa skoraj vedno kakšno pozabim. maja za taščo, da bi se čimmanj matrala. Pri nas F. tudi uveljavlja svojo voljo. Povesi usta in začne cmerat. Meni je prav smešen. Zaenkrat je čist ok, hitro neha. Pomaga pa, in to še dolgo časa, preusmeritev pozornosti. Razlaganje ne pomaga nič, to njih nič ne briga kaj se sme in kaj ne. ivana hej. No potem se je tvoj lepo znašel, super. Upam, da ti bo hitro minilo tam gori in boste kmalu skupaj.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 21:46:41
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Koala.ček - tisto kar di tala link je samo paero, če hočeš še kopalke so posebej- samo toliko,da ne bi pol samo v tem robčku okrog letala ja sej vem. jebela, potem pa to takoj stane 50 eur. edino če bi jih imela za večerno sprehajanje po bajti. to bi bil mož bolj vesel lahk pa greste na nudistično plažo pa je to za v bar ma kakšno nudistično plažo....a veš koliko vprašanj bi postavil naš 3,5 letnik?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 21:47:57
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka čer -Mju kuham kosilo... joj, kolk mi je to zoprno, da moram vnaprej mislit... koalči, če rabiš tele tablete za prestavitev, jaz jih še mam nekaj (15 tbl.) jaz to sovražim. Najboljš bi bilo en tedenski plan narest za vse skupaj ampak se mi ne da.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 21:47:58
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Koala.ček - tisto kar di tala link je samo paero, če hočeš še kopalke so posebej- samo toliko,da ne bi pol samo v tem robčku okrog letala ja sej vem. jebela, potem pa to takoj stane 50 eur. edino če bi jih imela za večerno sprehajanje po bajti. to bi bil mož bolj vesel lahk pa greste na nudistično plažo pa je to za v bar ma kakšno nudistično plažo....a veš koliko vprašanj bi postavil naš 3,5 letnik? al pa nobenega
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 21:49:15
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Koala.ček - tisto kar di tala link je samo paero, če hočeš še kopalke so posebej- samo toliko,da ne bi pol samo v tem robčku okrog letala ja sej vem. jebela, potem pa to takoj stane 50 eur. edino če bi jih imela za večerno sprehajanje po bajti. to bi bil mož bolj vesel a se še sprehajaš sam z ogrlico? ne, zdej sem si še zaročni prstan nataknila...čist paše k ogrlici
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 21:53:05
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka koalči, če rabiš tele tablete za prestavitev, jaz jih še mam nekaj (15 tbl.) ponavljam, če si spregledala!
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 21:53:17
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Koala.ček - tisto kar di tala link je samo paero, če hočeš še kopalke so posebej- samo toliko,da ne bi pol samo v tem robčku okrog letala ja sej vem. jebela, potem pa to takoj stane 50 eur. edino če bi jih imela za večerno sprehajanje po bajti. to bi bil mož bolj vesel a se še sprehajaš sam z ogrlico? ne, zdej sem si še zaročni prstan nataknila...čist paše k ogrlici Sam ne več dodajat...boš preveč 'oblečena'
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?