Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 8:25:50
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Izkoriščam 5 minut miru . T. je začela smrkat, noč je bla poolna zbujanj in čiščenja nosu. Upam da bo varuška sfolgala sitnega otroka, ker glih na bolniško pa ne mislm it zarad zamašenga nosa. Odpade pa pikica dons, kar je ubistvu kr fajn. Samo ne vem al nej greva vseeno na pregled al naj raj odpovem. Bi blo fajn da jo vsaj stehtajo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 8:31:38
|
|
|
|
majana79
|
k.tja, ne pije, ker ga ni maral... mu bom probala spet ponudit
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 8:44:04
|
|
|
|
MušiM
|
Dobro jutro, evo da se spet malce javim...sem začela v službo hodit, pa en teden uvajala v vrtec, potem pa za en dan pride T. in mi jo obleče kot, da je -10st. in je seveda zakuhala in sva doma ..zdaj pa sploh ne vem kako bo po tedenski odsotnosti v ponedeljek zdržala v vrtcu..mislim za zjokat.. Drugač pa oddala osnutek diplome in jo dala lektorirat pa še neki moram popravit pa mi ne gre... Ah, no moram nehat jamrat... Ta velik je pa super..razen uboganja Koala glede menjavanja vzgojiteljic je pa veliko od sreče odvisno..Naš mali jih je v šolskem letu zamenjal po tri..pač smola..ena na porodniško..dobili vzgojitelja, je šel delat bližje doma..so dobili malček starejšo vzgojiteljico..pa je ša ta ušla na rizično nosečnost...če pa gledaš s pozitivne strani..se je pa navadil na vse in zdaj je tako komunikativen..bolj kot jaz lep dan vsem!!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 8:59:27
|
|
|
|
koala.cek
|
ma sej jest sploh ne kompliciram in mi ni panike. itak je vse navajen, pa še marsikaj se bo moral navaditi. thats life. so že zdaj prakticirali, da so se med seboj vsi spoznavali, tako da mislim, če tudi gre v drugo skupino vse pozna. ampak nekateri pa to blaznoooo komplicirajo in sem mislila, da sem pač čudna bog ve, kaj naše mladiče še čaka
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 9:04:17
|
|
|
|
Dudica1
|
midva sva bla na kavici...zdej bo pa počasi šel Maj spančkat potem pa greva v drogerijo še neki stvari kupit. Pol gremo pa peš po T. v vrtec ker je lep sonček
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 9:27:28
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali tako tako...ga je prebava mučila, ker ko se je sprdel, je blo ok, do naslednjega bujenja. Sem ga morala pa spet zbujat za vrtec zjutraj... aja, glede csd-mislim, da se določa po stalnem prebivališču otroka (če se prav spomnim). Pa še to-moj dragi spet išče dojenčke, tokrat naši pridejo v poštev. Torej: išče se dojenčke, stare od 11-14 mesecev, po možnosti bolj temnolase. Reklama se snema za Pampers, predvidoma od 6.-8. junija (ne vem še, a bo en snemalni dan ali več) v Ljubljani, honorar cca 300 evrov (še ni potrjen). Casting bo potekal v petek, 21.05.2010, predvidoma od 10-17h, lokacijo bodo še sporočili. V kolikor bi bil otrok izbran, bi spremljevalec moral imeti na razpolago cel dan. Morebitni interesenti naj pošljejo svoje podatke (ime, priimek in kontaktna telefonska številka ter ime, starost in spol otroka) na blaz.taljan@gmail.com, če vas pa še kaj zanima, me lahko pokličete na 040 234 616 (Andreja). Aja, prijavijo naj se samo tisti, ki so res pripravljeni sodelovati (se je zadnjič zgodilo, da si je ena mamica premislila, ko je bil otrok že izbran), da ne bo kasneje prišlo do nevšečnosti...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 9:29:52
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro. Smo pokonci od šestih. Ponoči je tašča umrla Drugače pa...koalka...M ni nikoli med leton zamenjala vzgojiteljice ali pomočnice. Pri na prakticirajo, da sta obe z otrokom 2 šolski leti, potem menjajo učilnico in vzgojiteljice. Flašona...seveda se prijavi...sploh ne vem kaj razmišljaš. Vsaka kritika pa je itak dobrodošla. Pa verjamem, da jih ne bo...negativnih seveda.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 9:31:33
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG jutro, spali tako tako...ga je prebava mučila, ker ko se je sprdel, je blo ok, do naslednjega bujenja. Sem ga morala pa spet zbujat za vrtec zjutraj... aja, glede csd-mislim, da se določa po stalnem prebivališču otroka (če se prav spomnim). Pa še to-moj dragi spet išče dojenčke, tokrat naši pridejo v poštev. Torej: išče se dojenčke, stare od 11-14 mesecev, po možnosti bolj temnolase. Reklama se snema za Pampers, predvidoma od 6.-8. junija (ne vem še, a bo en snemalni dan ali več) v Ljubljani, honorar cca 300 evrov (še ni potrjen). Casting bo potekal v petek, 21.05.2010, predvidoma od 10-17h, lokacijo bodo še sporočili. V kolikor bi bil otrok izbran, bi spremljevalec moral imeti na razpolago cel dan. Morebitni interesenti naj pošljejo svoje podatke (ime, priimek in kontaktna telefonska številka ter ime, starost in spol otroka) na blaz.taljan@gmail.com, če vas pa še kaj zanima, me lahko pokličete na 040 234 616 (Andreja). Aja, prijavijo naj se samo tisti, ki so res pripravljeni sodelovati (se je zadnjič zgodilo, da si je ena mamica premislila, ko je bil otrok že izbran), da ne bo kasneje prišlo do nevšečnosti... No pol mi odpademo...imamo blondinko, pa še konkurenčne plenice nosimo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 9:36:11
|
|
|
|
Anonimen
|
maja, a jih čva pobarvat s hano? moj malček je zaspal... sem se uspela stuširati, oprati lase in še po računalniku lahko v miru brskam...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 9:38:51
|
|
|
|
šivilja
|
Maja - moje sožalje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 9:40:36
|
|
|
|
šivilja
|
Moj angelček je ravno zaspal tukaj zraven mene - to je nekaj najlepšega, bi lahko kar sedela in jo gledala. Snemanje - mi tudi odpademo - prvič je stara šele 19 mesecev, drugič je pa še sokraj plešasta oz. ima rdečkaste lase
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 9:42:26
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Moj angelček je ravno zaspal tukaj zraven mene - to je nekaj najlepšega, bi lahko kar sedela in jo gledala. Snemanje - mi tudi odpademo - prvič je stara šele 19 mesecev, drugič je pa še sokraj plešasta oz. ima rdečkaste lase A tvoj dan ima 12 ur, da ste že tok stari
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 9:42:50
|
|
|
|
ivanamdb
|
maja - uh! moje sozalje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 9:42:58
|
|
|
|
maja1488
|
Grem delat torto za Zarjo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 9:43:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ponoči je tašča umrla ojej, maja, sem šele zdaj prebrala... moje sožalje!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 9:44:47
|
|
|
|
šivilja
|
No zdaj imam pa še eno čudno pisavo.
< Sporočilo je popravil šivilja -- 19.5.2010 9:45:06 >
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 9:52:11
|
|
|
|
majana79
|
mi tudi odpademo, ma neke svetlolase poganjke po glavi... pa pampersk tudi nimamo maja komej je zaspal... zunej je pa ful lep dan
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 9:53:37
|
|
|
|
PapuaNG
|
maja, sožalje Drugače pa če poznate še kakšne mamice z mulčki, ki ustrezajo pogojem za snemanje, jim kar sporočite. Drugače pa glede teh las-pri tej starosti jih je itak bolj malo res temnolasih, tko da pomoje pride v poštev vse kar ni lih blont. Bi jst našega prijavila (pa ni fejst temnolas),ampak si po enem tednu službe težko vzamem spet dopust Aja, a kera ve, kje klepetajo aprilčice 2009? Jih nikjer ne najdem, pa lih še one pridejo v poštev...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 9:55:43
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG maja, sožalje Drugače pa če poznate še kakšne mamice z mulčki, ki ustrezajo pogojem za snemanje, jim kar sporočite. Drugače pa glede teh las-pri tej starosti jih je itak bolj malo res temnolasih, tko da pomoje pride v poštev vse kar ni lih blont. Bi jst našega prijavila (pa ni fejst temnolas),ampak si po enem tednu službe težko vzamem spet dopust Aja, a kera ve, kje klepetajo aprilčice 2009? Jih nikjer ne najdem, pa lih še one pridejo v poštev... Samo verjetno se mora že kaj na noge postavljat, a ne? Ker naša je še svetlobno leto daleč od tega. Aprilčice - a pri otrocih ji ni?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 9:57:17
|
|
|
|
Anonimen
|
jest bi ga pa prijavila. Papua, a pošljem kakšno slikico?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 9:58:28
|
|
|
|
Dudica1
|
papua Mi pa imamo pamperske in Maj je temno rjav Bi to šlo v poštev? maja iskreno sožalje!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 9:59:20
|
|
|
|
šivilja
|
Sem našla Aprilčice na otrocih - imajo cela dva posta, tako da očitno ne čvekajo - je pa tamala od nmagk aprilčico -njo so že za frutek snemali. Ji lahko pošljem sporočilo na fb
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:00:28
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 papua Mi pa imamo pamperske in Maj je temno rjav Bi to šlo v poštev? maja iskreno sožalje! ma saj to kaj ma otrok na riti pa res ni pomembno ful ste dobre
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 10:02:07
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?