Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 21:53:59
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Koala.ček - tisto kar di tala link je samo paero, če hočeš še kopalke so posebej- samo toliko,da ne bi pol samo v tem robčku okrog letala ja sej vem. jebela, potem pa to takoj stane 50 eur. edino če bi jih imela za večerno sprehajanje po bajti. to bi bil mož bolj vesel a se še sprehajaš sam z ogrlico? ne, zdej sem si še zaročni prstan nataknila...čist paše k ogrlici Sam ne več dodajat...boš preveč 'oblečena' še uhane lahko, pol je pa preveč
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 22:00:15
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pomojem odloča CSD tiste države, katere državljan si. Če imata mešano, pol ne vem. Najbrž po mamini strani. Sicer pa Ivana...mal za hec...kolk pa je možnosti, da se vama obema naenkrat neki zgodi ehm....mi smo "mesano meso"... ja vem, saj res, moznosti so majhne, ampak, nikoli ne ves...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 22:01:03
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Koala.ček - tisto kar di tala link je samo paero, če hočeš še kopalke so posebej- samo toliko,da ne bi pol samo v tem robčku okrog letala ja sej vem. jebela, potem pa to takoj stane 50 eur. edino če bi jih imela za večerno sprehajanje po bajti. to bi bil mož bolj vesel a se še sprehajaš sam z ogrlico? ne, zdej sem si še zaročni prstan nataknila...čist paše k ogrlici Sam ne več dodajat...boš preveč 'oblečena' še uhane lahko, pol je pa preveč pa mal parfuma...a ne...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 22:01:38
|
|
|
|
koala.cek
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: ledenka koalči, če rabiš tele tablete za prestavitev, jaz jih še mam nekaj (15 tbl.) ponavljam, če si spregledala! ne nisem spregledala...gruntam....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 22:05:37
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: ledenka čer -Mju kuham kosilo... joj, kolk mi je to zoprno, da moram vnaprej mislit... koalči, če rabiš tele tablete za prestavitev, jaz jih še mam nekaj (15 tbl.) jaz to sovražim. Najboljš bi bilo en tedenski plan narest za vse skupaj ampak se mi ne da. yep, tud jaz, zarad tega sve tasca in jaz en popoldan kuhale ne vem kolko in potem je ona dala v steklenicke in vakumirala.... in zdaj ima steklenick za vec kot en mesec, sam odpre pa se zraven da kaj zelenjave ali paste ki jo kuha zase in je konc. (ampak moras imat taksno tasco k zna vakumirat...ker meni ne uspe nobena steklenicka...)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 22:05:52
|
|
|
|
šivilja
|
Tanja - glede obleke - moj sicer vedno pravi, kupi kar hočeš, samo je vseeno bolje, da je tudi njemu všeč. Kolk se pa mudi z obleko - lahko pe npr. do Italije skočita, če imajo tam kakšno z neta? Da bi bila obema všeč? Bele uniforme - jaz hodim v službi na 45min vložke menjat, pa še je včasih prepozno. Mi je ful mučno, ker sem z enim izmed naših dveh moških skupaj v sobi in mi je enkrat totalno premočilo - še stol je bil krvav. In sem se pol ven plazila in stol ribala (jasno tak pisarniški obložen z blagom). Jao, jao samo da se spomnim tega me je groza. Pa zoprno je, ker je veliko dela tempiranega - mi odštevajo ure in aparati in potem ne morem vedno it na wc kadar bi jaz hotela, ker je pač treba določen segment dela narest in potem zamudim in je štala. Pred porodi sem imela pa katastrofalne bolečine, ki so se po porodih občutno zmanjšale. Nočko Koala.cek - ti si pa le kaj obleci, da ne boš pljučnice staknila - vsaj kakšno kapljico Chanel No.5
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 22:07:09
|
|
|
|
šivilja
|
ha, Ivana sva enakih misli (glede parfuma)
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 22:09:32
|
|
|
|
ledenka
|
bi morala it perilo obesit, pa se mi ne da skuhano je, sam v zamrzovalniku je bolj malo placa. bo že.
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 22:10:57
|
|
|
|
ivanamdb
|
ledenka & leela - ja bo bo!!!! ma ni tolk tezko, sam da dobim nazaj svoj comp. in da mi spet instalirajo skype in bo! ehm...nudisticna plaza....moji starsi so to prakticirali.... ....zarad tega so mene klicali "gospa cebula" ker sem tolk oblecena sla....in ne bom nikoli vec prakticirala ....sorry....
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 22:12:15
|
|
|
|
majana79
|
punce, uživajte nočko!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 22:12:40
|
|
|
|
ivanamdb
|
šivilja yp
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 22:12:42
|
|
|
|
koala.cek
|
jutri bom kuhala: zmrznjeno juhico, pa zrezke v omaki. te se mi zdi, da so res tako hitro narejeni, pa še dobri. no, vsaj tako se mi zdi, glede na to da vse pojedo..
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 22:13:45
|
|
|
|
koala.cek
|
čaw bejbe. se gremo stiskat
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 22:19:35
|
|
|
|
Anonimen
|
kolk vas je blo pa danes luštno prebrat! sicer... menstruacije še nisem dobila. in mi je kar malo čudno. avgusta bo 2 leti, kar je nimam. mogoče ne pride več. tudi prav. ne bom zapadla v skušnjave... ledenka, tudi pri nas je bilo prve dni enostavno z oddajo otroka v varstvo, potem pa se je začel zavedati, da to ni le trenutno slovo. je pa res, da ko delam popoldne in preživiva dopoldan skupaj, slovo mnogo lažje kot zjutraj (kljub temu, da vso noč spi ob meni in cuclja po potrebi) ampak kot je že omenila MušiM čim daljše je slovo vedno težje je za oba. sicer: danes sva ujela mnogo dobrega sončka. in Papua, prav fino si napisala o CSDju. in o človeških pričakovanjih. pa upam, da nobena od nas ne bo potrebovala njihovega posredovanja! KatMat si v redu? krvavitve zaustavljene? kako je s tvojo sestro? o študentskih letih pa... redno sem imela samo eno študentsko leto in priznam, da sem bila kot prestrašen piščanček. se nisem znajdla... mi je bilo bolj všeč, ko sem izredno študirala. ajetam, meni je tudi telefon razpadel... kupila sem novega pa še operaterja zamenjala. funkcij je pa tudi meni preveč... upam, da brazgotinica s časoma izgine!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 6:56:11
|
|
|
|
koala.cek
|
good morning, jooojj kakšna noč. danes me bodo morali na šihtu fejst zbrcat, ker mislim da bom kot mesečnik okoli hodila pa sploh nimam pojma, kaj se mu dogaja. zobje verjetno. al pa tele spremembe. mah, se bo moral že navaditi. tiste, ki imate otroke v vrtcu: kolikokrat na leto se vzgojiteljice menjajo ? pri nas ena odhaja, prihaja pa ena iz porodniške . sej jo čisto zastopim, ampak otroci so se že tako navadili na tole, pa tudi nam staršem je zeloo všeč. prav žal mi bo. baje pa da se v drugih oddelkih menjajo kar na vsakih nekaj mesecev. a je to stalna praksa v naših vrtcih ?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 7:03:08
|
|
|
|
FLASK_A
|
smešne ste pa dobro jutro!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 7:10:47
|
|
|
|
FLASK_A
|
koalcek, upam da tekom dneva ne zlezeš pod stol
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 7:11:46
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro Grem v vrtec na kavico
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 7:13:50
|
|
|
|
FLASK_A
|
jaz pa ne vem ali naj se prijavim na natečaj ali ne... tko me je strah... vsega, odzivov, konkurence, strokovnega mnenja... mislim da sem čisto out zdaj po teh letih...
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 7:40:20
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek good morning, jooojj kakšna noč. danes me bodo morali na šihtu fejst zbrcat, ker mislim da bom kot mesečnik okoli hodila pa sploh nimam pojma, kaj se mu dogaja. zobje verjetno. al pa tele spremembe. mah, se bo moral že navaditi. tiste, ki imate otroke v vrtcu: kolikokrat na leto se vzgojiteljice menjajo ? pri nas ena odhaja, prihaja pa ena iz porodniške . sej jo čisto zastopim, ampak otroci so se že tako navadili na tole, pa tudi nam staršem je zeloo všeč. prav žal mi bo. baje pa da se v drugih oddelkih menjajo kar na vsakih nekaj mesecev. a je to stalna praksa v naših vrtcih ? Načeloma se ne menjajo - ima od začetka do konca isti dve, če seveda niso višje sile (nosečnost, upokojitev, menjava službe...) - K. je zamenjal pomočnico 1x, He. pa po 1x pomočnico in vzgojiteljico v celi vrtčevski karieri
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 7:41:10
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A jaz pa ne vem ali naj se prijavim na natečaj ali ne... tko me je strah... vsega, odzivov, konkurence, strokovnega mnenja... mislim da sem čisto out zdaj po teh letih... Flaska, ti kar pogumno skoči v vodo - enkrat je treba začet. Pa itak da ti bo šlo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 7:54:37
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A jaz pa ne vem ali naj se prijavim na natečaj ali ne... tko me je strah... vsega, odzivov, konkurence, strokovnega mnenja... mislim da sem čisto out zdaj po teh letih... go for it, sej nimaš kej izgubit pa dobro jutro! še ena bedna noč... mislim da ga ponoči trebušček matra kaj mu v takem primeru sploh lahko dam?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 8:02:14
|
|
|
|
Anonimen
|
majana, komarčkov čaj pije? sicer pa bi mu jaz mogoče dala kakšen probiotični jogurt... koala.ček, pri nas je sicer v vrtcu šele od septembra, a naj bi imel isto vzgojiteljico in pomočnico do konca. občasno ju zamenja kakšen drug (npr. bolniška, doppust...) še en krasen dan se obeta! se bova napravila pa ven šla!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 8:02:56
|
|
|
|
Anonimen
|
FLASK_A zaupam vate! sposobna si!
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 19.5.2010 8:05:26
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?